Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Pro za?áte?níky

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 6.12.2009   #81
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

trošku OT, ale když koukám na CZC na volanty, u žádnyho nevidím napsany podporovaný OS: Win7, je to tím, že to ty volanty nepodporujou nebo že to tam prost? neni dopsany a funguje to i na Win7?
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 6.12.2009   #82
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Quote:
Originally Posted by Gepas View Post
trošku OT, ale když koukám na CZC na volanty, u žádnyho nevidím napsany podporovaný OS: Win7, je to tím, že to ty volanty nepodporujou nebo že to tam prost? neni dopsany a funguje to i na Win7?
Co b?ží na vistách b?ží i na win7...
__________________
...ano, dovedu. Dovedu si p?edstavit tém?? cokoliv, protože ješt? v?tší než lidská blbost je lidská hamižnost. Rozpíná se rychleji než vesmír a její síla se konstantn? rovná nekone?nu.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 6.12.2009   #83
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Vitr View Post
Co b?ží na vistách b?ží i na win7...
diky
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 12.10.2011   #84
Wohnout
Newbie
 
Join Date: 10.6.2007
Posts: 3
Default

Ahoj.
Možná to tu n?kde bylo,hledal jsem a nepochodil

V?era jsem koupil volant LGT G25.Bohužel bez instala?ního CD.
Nast?stí se dá software stáhnout z Logitech.com.

Ale narazil jsem na problém.Volant jsem nainstaloval a zkalibroval,jak stálo v p?íru?ce.Hru nastavil,ale i tak nelze využít plný rozsah volantu (900st.) ale pouze 180st.
Už nevím,co s tím.
Chyba bude spíš než ve h?e v kalibraci volantu.U jiných her,co jsem zkoušel (nap?. rFactor) se chová stejn?.
Dokázal by n?kdo poradit?
Nejlíp stylem pro úplného blbce.Díky
Wohnout is offline   Reply With Quote
Old 12.10.2011   #85
Wohnout
Newbie
 
Join Date: 10.6.2007
Posts: 3
Default

Abych trochu usnadnil hledání problému,popíšu celej sv?j postup.

1. Stáhnul jsem ony ovlada?e(software)
Mám win XP,stáhnul jsem ten "64-bit" ,nevím,jaká je v nich odlišnost,m?že být chyba v tom?


2. Spustil jsem instalaci,zapojil volant,pedály a ?.p.,po výzv? jsem p?ipojil usb do PC,pak se volant sám nato?il na krajní levou a pravou polohu a vrátil se na st?ed.Pokra?oval jsem kliknutím na "next",volant se ješt? jednou proto?il a nasko?ila tahle tabulka.


3. Dal jsem pokra?ovat,nasko?ilo tohle "Profiler setup"
(pedály fungovaly podle toho obrázku dob?e,plynule od za?átku až dokonce.?adící páka a tla?ítka totéž)
Ale ukazatel polohy volantu už tady ukazoval rozsah práv? jen 180st. -90 doprava,90doleva.
Takhle,volantem oto?ím plynule o 90st doprava,ukazatel jde "se mnou na polohu která je na obr.Volantem ale to?ím dál až ke krajní poloze a ukazatel už nereaguje,z?stane na tech 90st.To samé druhým sm?rem..


-Pak už lze jen dokon?it instalaci a potom se mi spustí ten "logitech profiler" v kterém jsem se ani nehrabal,ptže mu v?bec nerozumím...

Tady ješt? obrázek z nastavení ve h?e.
Když jsem zkoušel volant p?einstalovat,ten samý postup,tak jak je dole ta "osa" polohy volantu,tak tohle je u m? rovný volant,p?edtím to bylo aspo? v rovin?...



Za každou radu budu moc rád.Nekupoval jsem si tenhle v celku drahej volant k tomu abych ho nevyužil na plno.To jsem si mohl vysta?it s mám starým "XTechem"...
Wohnout is offline   Reply With Quote
Old 12.10.2011   #86
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

http://www.youtube.com/watch?v=NFUguG_Z5wE od 1:30 by to mohlo poriesit tvoj problem...tam sa nastavuje "degree of rotation"
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 12.10.2011   #87
Wohnout
Newbie
 
Join Date: 10.6.2007
Posts: 3
Default

Kluku zlatej máš pravdu,gunguje to
D?kuju moc =)
Škoda že to není v ?eštin?.Na m? jinak docela složité
Wohnout is offline   Reply With Quote
Old 14.10.2011   #88
baki123
Newbie

 
Join Date: 14.10.2011
Posts: 1
Default problem s volantem LGT Momo racing force

Ahoj chci se zeptat na nastaveni pedalu, mam tento volant delsi dobu a mel jsem v lfs nastaveno ze kdyz seslapnu oba pedaly tak zaroven pridavam plyn a brzdim, mzslim ze je to separovane nastaveni os,... dlouho sem nehral, mezi tim jsem reinstaloval pocitac a ted mi nastaveni pedalu nefunguje... poradi mi nekdo???
baki123 is offline   Reply With Quote
Old 21.4.2013   #89
Jurys143
Newbie

 
Join Date: 21.4.2013
Posts: 1
Default Poradt? !!

?au.Koupil sem si volant Logitech G27 a nevím jak ho mám správn? nastavit na LFS ?? Porad´t? prosííím !
Jurys143 is offline   Reply With Quote
Old 21.4.2013   #90
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

http://cz.lfsmanual.net/wiki/Nastave....C3.AD_volantu
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 30.6.2014   #91
majkCZplay
Newbie

 
majkCZplay's Avatar
 
Join Date: 21.4.2014
Location: Pardubice
Posts: 43
Default Pedály..:/

Mám volant Canyon CNG-GW03N ale když dám plyn a pustím ho tak se zasekne a je naplno dokud nešlápnu na brzdu. Poradil by mi n?kdo?
majkCZplay is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:05.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.