Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 1.6.2010   #81
ŠakaL
Member

 
ŠakaL's Avatar
 
Join Date: 5.2.2007
Location: Praha
Posts: 380
Default

dyt to mas primo pred ocima. "omezeni str. v?le plynu / brzdy" driv to bylo myslim oddelene,kazdy zvlast.
jinak jak rika chaos..
i kdyz proc si to nenastavit k obrazu svymu,u takovyho fzr se delsi krok hodi.
ŠakaL is offline   Reply With Quote
Old 1.6.2010   #82
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Quote:
Originally Posted by ŠakaL View Post
dyt to mas primo pred ocima. "omezeni str. v?le plynu / brzdy" driv to bylo myslim oddelene,kazdy zvlast.
jinak jak rika chaos..
i kdyz proc si to nenastavit k obrazu svymu,u takovyho fzr se delsi krok hodi.
Jenze tohle nastaveni pouze posouva vysec, kde raeguje plyn. Ve vyseldku se stale pouziva 1/2 z mozneho rozsahu ovladace.

Pokud je ale tento stav u LFS normalni, tak to nema cenu resit. Bral jsem pouze v uvahu, ze delsi cesta = lepsi cit v ovladani

Last edited by HonzaNB; 1.6.2010 at 20:08.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 1.6.2010   #83
Kurt_Kombajn
Member

 
Kurt_Kombajn's Avatar
 
Join Date: 3.8.2005
Location: F-M
Posts: 484
Default

Quote:
Originally Posted by HonzaNB View Post
Nekolikrat jsem prolezl ovladani a nevim kde bych tam nasel reseni pro posany problem.

Viz obrazky

1. pedal je v klidu - motor jede na volnobeh
2. pedal je v pulce sve drahy - jak mechanicky, tak i podle indikatoru vpravo - motor uz je ale v maximalnich otackach
3. pedal je plne seslapnuty - indikatory pravo jsou v nejvyssim bode
Máš tam neutrál a chová se to jako v reálu, jak psal Chaos. Za?a? rychlost, rozje? se a hraj si s plynem. Kupodivu to bude zase jako v reálu..
__________________
M3R Kurt_Kombajn member of M3-Racing - Czech Live for Speed Racing Team

AMD Athlon XP2200 (1,83 GHz), 1 GB RAM, NVIDIA GeForce4 Ti 4200, Logitech G25 Racing Wheel, S2 licence od 13.6. 2006

"D?kazem dobrého pr?jezdu jsou pro m? utíkající diváci. To si vždy ?íkám, že to bylo na brzdách akorát." - Iva Víchová
Kurt_Kombajn is offline   Reply With Quote
Old 1.6.2010   #84
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Diky za odpovedi. Uz to teda neresim a jezdim. Stejne jsem ted s volantem podstatne horsi jezdec nez pred tim s mysi.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 1.6.2010   #85
ŠakaL
Member

 
ŠakaL's Avatar
 
Join Date: 5.2.2007
Location: Praha
Posts: 380
Default

Quote:
Originally Posted by HonzaNB View Post
Stejne jsem ted s volantem podstatne horsi jezdec nez pred tim s mysi.
tak ted uz bude vopravdu neco spatne.
sry za spam,to sem si nemoh vodpustit
ŠakaL is offline   Reply With Quote
Old 1.6.2010   #86
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

Quote:
Originally Posted by HonzaNB View Post
Diky za odpovedi. Uz to teda neresim a jezdim. Stejne jsem ted s volantem podstatne horsi jezdec nez pred tim s mysi.
z toho si nic nedelej, me trvalo 2 tydny nez jsem se z mysaka preucil na volantaka...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 1.6.2010   #87
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Pche ja to zvladnul instantne neslo me to poradne na mysi ani na volantu takze ja si udrzuju stalou kvalitu jizdy
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 1.6.2010   #88
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Niekde tam je nastavenie, aby ti tie indikatory ukazovalo aj pocas hrania, tak to skontrolujes definitivne. Pripadne pri akceleracii
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 22.11.2010   #89
Awaj12
Newbie

 
Join Date: 23.6.2010
Posts: 66
Default

Ahoj, prosímvás, ví n?kdo jak nastavit rozsah pedálu p?ímo v profileru ? De o to, že i když ho mám sešlápnutý na plno tak je dle ovládacích panel? sešlápnutý jenom na cca 90-95 procent, v LFS je to jedno, tam to nasatvím pomocí kalibrace ale ve h?e jako je t?eba RBR s tím je problém, tam taková možnost není P?edem díky.
Awaj12 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:21.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.