1.1.2006 | #161 |
Regular Member
|
kdybych si mohl vybrat, tak vezmu NEvytun?nej naftovej kombík co baští veselých "p?t na stole v ?eských" a budu se smát cenám ropy. lepit na auto tescokit je nesmysl. ješt? jsem nevid?l, že by mrkátka zrychlovala jízdu a k?ídlo o velikosti ploutve plejtváka obrovského m?lo zásadní vliv na chování t?icet let staré rachony. prost? a jednoduše. máš prachy? kup si porše. Nemáš na to? tak jezdi v tom co máš a nehraj si na borce okresu. v?tšina tuning d?tí je maximáln? k smíchu. mít nálepku na ví?ku od nádrže, tak se zast?elím dobrovoln? sám o dalších "tuctovejch v?cech" ani nemluvim. :sofa:
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
1.1.2006 | #162 |
Member
|
myslim, ze tuning aut je konicek jako kazdej jinej...
kazdej nechce met auto stejny s dalsim 1M lidi, tak si to auto necim "upravi"... de o to, ze nekdo pro to ten cit ma a nekdo ne. pak z toho casto vypadnou nejaky hruzy, ktery sou uz vzhledem na silnici nebezpecny... ten, kdo auto pouziva jen jako priblizovadlo, tak je jasny, ze mu je salam, ze ma auto stejny jako kazdej druhej (skodovky) a nekdo se chce treba "jen tak projet" pro radost a ten si auto upravi jak se mu libi. tim vubec neobhajuju golfisty s radlicou misto narazniku a fajou na zadnim skle a s pojizdou diskotekou v aute...(kdyz to bude met atest, tak at si da na strechu treba vanocni stromecek) kdyby vsechny auta byly takovy jak vyjedou z fabriky, tak by to na silnici byla nuda... (no, na nasich silnicich se nenudim nikdy) takle se aspon zasmeju nebo zapremyslim jak si s tim pohral... how... |
1.1.2006 | #163 |
Administrator
|
2Peet.cz : amen
jenze lidi jsou netolerantni a zatimco do svyho konicku jsou ochotny vrazit deseti-statisice a pripadaj si normalni, kdyz ma nekdo konicek jiny tak je hned asi imbecil samozrejme nemluvim o upravach, ktery zhorsuji parametry auta nebo ohrozuji ostatni nevim co komu vadi, kdyz si nekdo nalepi vicko nadrze - podle me to jsou zrovna tak vyhozeny penize, jako jsou pro moji babicku vyhozeny penize za pocitac, volant a inet (jeste ze netusi kolik to vsechno stoji ), ale kdyz se mu to libi - je to jeho auto a jeho penize, tak to neresim p.s.: ja mam auto presne ve stavu v jakym jsem ho koupil, tj. naprosta seriovka, aby si nekdo nemyslel, ze tady obhajuju sam sebe |
1.1.2006 | #164 |
LFS Guru
|
pablo&pet.cz> myslim ze vetsine tady nejde o to jestli je to hezky/vkusny/zpraseny/nevzhledny, tady jde o to ze nektery ty husty upravy primo ohrozujou ostatni ucastniky provozu, viz kridlo nebo cerny folie na sklech a svetlech, nebo vselijaky ledky, obzvlast modry za celnim sklem. moc jsem toho zatim nenajezdil ale uz se mi jeden takovej tuzer vecer povesil za ***** a pri prvnim pohledu do zrcatka jsem myslel ze je to sanitka nebo co.. no mel jsem chut mu je vyrvat a prosvitit mu analni otvor.
btw muj jedninej budouci tuning bude ze asi vvyhodim zadni sedacky z auta.... protoze budou asi shnily
1.1.2006 | #165 | |
Regular Member
|
Quote:
1.1.2006 | #166 | |
Member
|
Quote:
kdyz se nekomu libi alu spoiler ala F&F a ma to atest, at si to tam klidne da... (zrovna tyto spoilery se me zda ze sou zakazny, nevim) jinak nevim co mas proti modrejm LEDkam, asi nevis ze to pridava 5-7 ps... |
|
1.1.2006 | #167 | |
Administrator
|
Quote:
|
|
1.1.2006 | #168 | ||
Regular Member
|
Quote:
Kola s malym ET jsou taky nebezpecny,kdyz vam koukaj centak ven z lemu. :crazy:
2.1.2006 | #169 |
Newbie
|
tak tohohle tematu sem si tu este nevsim
letni vuz: zimni srot: |
2.1.2006 | #170 | |
Regular Member
|
Quote:
|
|
2.1.2006 | #171 |
Moderator
|
no mozna me budete pokladat za magora,bo tak neco,ale dle meho je to taky tak trochu o zavisti.nekdo proste ma prachy tak si nakoupi ruzny vecicky na vylepseni sveho milacka.a je pak uz jen otazka vkusu toho dotycnyho jak s tema vecickama nalozi.kazdopadne si myslim,ze pojem TUZING vymyslel nekdo kdo tezce zavidel.v tuningovem prostredi jsem se pohyboval docela dlouho,tudiz mi muj nazor nikdo nevyvrati.sam jsem mel nekolik tuning aut a mezi nima byla i skoda 120,kterou jsem postavil sroubek po sroubku (pokusim se sehnat fotky) a byl jsem hrdej ze ji mam "otunenou".
muj zaver je takovy,ze kazdy ma jiny vkus,jiny konicky apod. ,takze neodsuzujte druhy.tuning zabere mnoho casu stejne jako jezdeni LFS a me docela vadi ze spouste hezkych aut date nalepku tuzing.zamyslete se nad tim,jakou praci to tomu dotycnymu dalo nez svyho milacka doladil k obrazu svemu. B) |
2.1.2006 | #172 |
LFS Guru
|
slovo tuzing vymyslel LordMord, pojem tohoto slova definaval D-Fens. komu to neco rika, vi ze ty moc zavidet nepotrebujou...
2.1.2006 | #173 | |
Moderator
|
Quote:
|
|
2.1.2006 | #174 | ||
Member
|
Quote:
|
||
2.1.2006 | #175 | |||
Moderator
|
Quote:
|
|||
2.1.2006 | #176 |
Regular Member
|
no jako promin, ale votunit nejakou starou plecku, co se hodi jen tak do srotu (myslim Lojza JZD tuning) a pak s tim nekde machrovat, tak to vypovida taky neco o inteligenci majitele.... A mam tim na mysli jenom Votunenou kastli... pojem motor a podvozek jim nic nerika. Nemam nic proti renomovany m firmam, ani kdyz se to povede a vypada to dobre, ale nechci zadny udesny UFA, A kdyz ho vidim jedu hned za nim, a zjistuju co ma atest a co ne... :shh:
Jinka ja sem prohlasil ze svoje auto ani tunit nebudu, za prvne nestoji mi to za to, a za druhe nejsou na to dily. Jediny o cem ted uvazuji je prime sani na kapote, aby vzduch sel rovnou, ale nevim jestli to nahodou neni volovina... to sani co tam mam je fakt na dve veci |
2.1.2006 | #177 | |
Administrator
|
Quote:
2.1.2006 | #178 |
LFS Guru
|
jo ty modry ledky za prednim sklem nebo v naraznikach sou desny to sami ty naepky tech vcek to je des!
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
2.1.2006 | #179 |
Administrator
|
2Tairo: ale ja nad tim vickem taky kroutim hlavou, ale nejsou to moje penize, moje auto, ten clovek me tim neohrozuje takze to zkratka neresim..
furt se to bere, ze tady kazdej kdo si na auto cokoliv da chce akorat nachrovat - ale co kdyz mu je treba putna co ostatni, on to tam ma protoze se mu to tak libi |
2.1.2006 | #180 | |
Regular Member
|
Quote:
|
|