Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12.4.2009   #141
Fast Jarda
Senior Member

Fast Jarda's Avatar

Naprostá spokojenost, nejlepší závod co jsem kdy jel

Q: Prach a bída, n?kde až 14. místo mám ten dojem.

Sprint: Ješt? horší než Q, míchalo se to hodn?, na za?átku 3. kola menší kolize s Jakubem a propad na poslední místo, ?íkám si no neva... poda?ilo se mi p?edjet Sh!na a nakonec souboj až na cílovou ?áru s GothaRem. Nakonec myslim že to bylo 16. místo.

Long: Tak start z 2. místa, ?ekl jsem si že p?jdu na 1. místo, jezdec p?edemnou vracák trochu probrzdil a já šel do ?ela. ?íkal jsem si, Kur?a, já vedu, super, ale za jak dlouho m? dojedou..???. No poda?ilo se mi všem odjet na n?akejch 5-8s, byl jsem v 7. nebi. No, v 16. kole p?išlo to, ?eho jsem se bál nejvíc, v zrdcádách jsem vid?l r?žové XRG a kdo jiný než Robot [d9], ani jsem se moc nesnažil, 2. místo paráda, tak jedu dál. V 29. kole je za mnou dvojce Poly a Radek, Poly m? p?edjel a já se snažil ho držet, tak jedno kolo se mi to povedlo. Radek cht?l jít p?ede m? ve vracáku, já neustoupil a do šikany jsem nenajel ideáln? a do Radka jsem str?il, po?kal jsem na n?j a následn? ho i pustil. Tak si ?íkám, už bych tak moch dojet... Daleko nebyl Chaos a 2 kola jsem se hezky p?edjížd?ly, ale gumy už byly proti, no neva, kolo do konce, ?íkám si, už to nezvorat, za mnou M.Pavlik, jedem kolo na kolo a sekla se mi hra, takže docela divoký manévr v šikan? p?ed 2. mezi?asem, hurá do bariéry a propad o 3 místa, nakonec "až" 8. místo.

Dojem z Longu naprosto super, ne?ekal jsem to v?bec že pojedu tak vep?edu. Byl to nejlepší závod co jsem kdy jel, i když trochu s ho?kym koncem
Fast Jarda is offline   Reply With Quote
Old 12.4.2009   #142
[d9]
Member

[d9]'s Avatar

no... blackwood a tohle combo je posledni dobou moje primarni, neco malo mam najeto (odhadem 10tis. kol jeste kdyz se demo nepocitalo do lfsw stats), tak to myslim neni zadny zazrak.
v kratkem zavode se omlouvam za tu trestuhodnou drzost s hodinama.
dlouhy zavod sel prekvapive hladce, podarilo se mi proletet kolem hlavniho pole, XFGcka jsou na BL hodne v nevyhode, na rovince se daji lehce predjet a zbytek kola nemaji moc prilezitosti predjet zpatky.
cekal jsem celkove trochu lepsi uroven, mrknete se obcas na demo kdyz je na s2 prazdno - krome solidne moderovanych serveru jako redlineracing se da obcas pobavit i stylem - uhybani/ujizdeni pred crashery, dostavani bananu za ciste zavodeni ap.
tesim se na dalsi zavod!

Last edited by [d9]; 12.4.2009 at 23:15.
[d9] is offline   Reply With Quote
Old 12.4.2009   #143
Jakub_mt
Regular Member

Jakub_mt's Avatar

Thumbs down

No zoza?iatku to vyzeralo super, prvých možno 10 kôl za nedostihnute?ným Fast Jardom, ?iže 2. miesto, ale potom prifr?ali nejakí ufóni, takže to išlo dolu vodou. Chví?u som sa vliekol za Kidom, ktorému to akosi nechcelo ?aha? , napokon som ho predbehol a pár minút po tom sa s niekym rozbil na konci rovinky. Opä? som sa snažil uniknú? ?o sa mi aj celkom darilo, neskôr som zasa povolil, samozrejme nie naschval, jednoducho to viac nešlo. Priblížil sa Chaos, nejaký ?as som odrážal útoky, ale napokon ma zdolal. Ešte nejaký ?as som sa držal za ním, ale ?Z koleso na tráve urobilo svoje. Chaos sa vzdialil a zozadu sa priblížil M. Pavlík z SDI. V T1 som ho trochu zavrel, ale bolo jasné, že tade pôjdem a že sa tam nemá tla?i? ke? som už mieril dovnútra zákruty. Takže po menšom náraze ma odhodilo na vonkajšu stranu T1 a za doprovodu hlasitého trúbenia (pozdravujem M. Pavlíka z SDI) ma predbehli ešte Lala a Keen. To už bolo tesne pred koncom, snažil som sa ešte nie?o spravi?, ale nebolo ?asu. V poslednom kole sa predo mnou zni?oho ni? zjavil nedostihnute?ný Fast Jarda a ke?že to bolo pár metrov pred cie?om, zistil som, že je naozaj nedostihnute?ný.
Celkový dojem OK, keby nebolo tých vytrubova?ov (opä? pozdravujem M. Pavlíka z SDI ).
Ramps, cool! Tell me what mushrooms you've been eating, I'd love to get some of those
Jakub_mt is offline   Reply With Quote
Old 12.4.2009   #144
Lala
Regular Member

Lala's Avatar

No za treninkovymi casy jsem dneska zase kousek zaostaval, takze se svym vykonem nejsem uplne spokojen, ale jinak dobry.

Q: Treti flek a cas kousicek za 1:34. Cekal jsem, ze se pod tudle hranici dostane nejmin 10 lidi, takze spokojenost

S: Nic se v podstate nedelo. Na Chaose jsem chvilkama dorazel, ale na predjeti to nebylo a to same se da rict o M. Pavlikovi za mnou (tusim, ze to byl on).

L: Celkem v poho jsem se propracoval nekam na pomezi prvni a druhe desitky s tim, ze vpredu uz bylo plno tech stabilne rychlych, takze se postup vyrazne zpomalil. Bojoval jsem tam hlavne s M. Pavlikem, tusim Branislavem, chvilku s Fast Jardou, Keenem a Kidem. Pekne souboje to byly, jen skoda jednoho incidentu na konci rovinky. Brzdili jsme s Kidem a tusim M. Pavlikem vedle sebe a ti dva se lehce stouchli. Kida to koplo do me a oba jsme divokym smykem vlitli do kacera. Ja jsem nastesti dokazal auto udrzet jaks taks pod kontrolou a vratil jsem se bez vetsiho hrabani na trat, ale ztratil jsem nekolik pozic a hromadu casu. No dojel jsem nakonec 7. Jeste poslednich par kol jsem se snazil dotiranim donutit Keena k chybe, ale udrzel to.
Old 12.4.2009   #145
Branislav
Senior Member

Branislav's Avatar

Vecer presne aky nema byt . Trapil som sa s bolestami chrbta a s otravnym kocurikom ,co sa chcel hrat a neako sa mi dostal do izby
Nakoniec kvoli bolestiam som radsej odstupil ,kedze som nikoho nechcel ohrozit.
Kvalda hroza ,nevedel som sa dostat na svoje vykony pod 1.34
Short: neviem len som sa prepadal
Long: zaujmava podivana ,ako niekto predomnou lagol a po case sa objavil v reycovi a hned pesnicka od sugarbabes - round round
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 12.4.2009   #146
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

Na za?átek musím ?íct, že XRG není moje oblíbený auto, ale cht?l jsem si ho trochu ozkoušet. Nakonec jsem ale asi m?l brát XFG, bylo by to s ním lepší.

V kvali jsem se tak n?jak vlezl do první desítky a po startu sprintu jsem urval 5 míst, v cíli jsem tak byl 5., což byl super výsledek na nulovej trénink.

Long už tak super nebyl. Sice jsem se zase relativn? rychle dostal dop?edu, ale pak se p?eze m? p?ehnal Poly a d9. Po nich jsem se tahal pár kol s Radkem, ten m? nakonec p?edjel a já jsem se musel soust?edit na rychle se dotahujícího Lalu . Ten byl dopln?nej Jakubem, kterýmu jsem neúsp?šn? ujížd?l. Asi jsem už v té dob? m?l poškozenej motor, protože jsem nedokázal zajet žádný solidní kolo. Bohužel soubojem s touhle dvojicí se na nás dotáhl Mato, kterej je asi opravdovej ma?as.
Ve 24. kole jsme se dostali na rovince 3 vedle sebe. I když m? i Lalu musel vid?t se ?adit vedle n?ho, tak do m? p?i bržd?ní najel. Odnesli jsme to všichni t?i. Nejlepší na tom je, že se ani nenamáhal po?kat. Díky Mato!
Nakonec mi to ale mohlo být jedno, protože o kolo pozd?j mi na stejným míst? vynechal brzdovej pedál, pod?adil jsem na 3 moc rychle a motor šel do kytek. Zaparkoval jsem v boxech a sledoval jsem zbytek závodu jako divák.

Díky všem ostatním za závod, na FE už beru p?edohrab.
Old 13.4.2009   #147
pagotamd
Newbie

nazacatku race jsem byl odmenen poskozenim zadni napravy ,ale to nevadilo uz jsem jel s vic naborenym autem , jenze na gp delam nejakou chybu ,protoze po cca 10kolech me to prestalo tahnout a na cilovce jsem uz ani nemohl pomalu dat 5ku asi jsem neodborne zachazel se spojkou ci co
pagotamd is offline   Reply With Quote
Old 13.4.2009   #148
BaryCZ
Newbie

Pro me prvni zavodnicka zkusennost na serveru, kde se k sobe lidi chovaj tak jak by meli. Par zavodu na demo serverech jsem si odjel, ale s timhle se to neda srovnat. S cesem kolem 1.35.7 nebylo nejmensi sance, ale presto jsem si alespon vylepsil osobak. Diky za prvni zavodnickou zkusennost, do longu jsem startoval z 1.mista, jak taky jinak,kdyz v shortu skoncis posledni a tak jsem se bal, abych nezpusobil v prvni sikane kolaps, kdyz pujdu po stope, abych nekoho neohrozil ve vnitrni sotpe, tak jsem to probrzdil a nechal se predject rychlejsimi, pak jsem se nekam namotal a pak jsem nebyl sto zajet kloudny kolo alespon na svoje max...nakonec jsem si dal po tomhle trapeni pozorovani a sledoval, jak se to ma delat. Diky za tu spravnou atmosferu, kterou na demu zkratka nejde dosahnout!!!
BaryCZ is offline   Reply With Quote
Old 13.4.2009   #149
[d9]
Member

[d9]'s Avatar

muzete plz nekdo postnout zaznamy - nestihnul jsem ulozit sprint.

diky
Old 13.4.2009   #150
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
Originally Posted by pagotamd View Post
nazacatku race jsem byl odmenen poskozenim zadni napravy ,ale to nevadilo uz jsem jel s vic naborenym autem , jenze na gp delam nejakou chybu ,protoze po cca 10kolech me to prestalo tahnout a na cilovce jsem uz ani nemohl pomalu dat 5ku asi jsem neodborne zachazel se spojkou ci co
moc brzo si podrazoval a tim vytacel motor do cervenyho, cimz si ho poskozoval...
Quote:
Originally Posted by [d9] View Post
muzete plz nekdo postnout zaznamy - nestihnul jsem ulozit sprint.

diky
prvni post dole
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 13.4.2009   #151
[d9]
Member

[d9]'s Avatar

diky
Old 13.4.2009   #152
Poly
Regular Member

Poly's Avatar

Jeden dotaz... Datum pristiho zavodu 20.4. (pondeli) je spravne? Koliduje to totiz se SMISem, ktery neni v kalendari.
Old 13.4.2009   #153
Jakub_mt
Regular Member

Jakub_mt's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fast Jarda View Post
Sprint: Ješt? horší než Q, míchalo se to hodn?, na za?átku 3. kola menší kolize s Jakubem a propad na poslední místo, ?íkám si no neva...
Jj, pozeral som teraz záznam, tak sorry, že som ?a tam zavrel. V zrkadle som ?a nevidel a do?ava som nepozrel, takže som nevedel, ?i tam ešte niekto bude. Každopádne sorry.
Ramps, cool! Tell me what mushrooms you've been eating, I'd love to get some of those
Jakub_mt is offline   Reply With Quote
Old 13.4.2009   #154
Fast Jarda
Senior Member

Fast Jarda's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jakub_mt View Post
Jj, pozeral som teraz záznam, tak sorry, že som ?a tam zavrel. V zrkadle som ?a nevidel a do?ava som nepozrel, takže som nevedel, ?i tam ešte niekto bude. Každopádne sorry.
Je to v pohod?, vlastn? díky té kolizi jsem se dostal dozadu a potom start do longu z 1. ?ady a super závod díky tomu, spíš bych ti m?l pod?kovat
Old 13.4.2009   #155
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
Originally Posted by Poly View Post
Jeden dotaz... Datum pristiho zavodu 20.4. (pondeli) je spravne? Koliduje to totiz se SMISem, ktery neni v kalendari.
hmm, tak ja to prave daval na pondeli pac nedele byla plna, terminy SMIS jsem neresil, pac vim, ze nepojedu a do kalendare to panove nedali...
jako klido to posunu na utery... obeslu jiz prihlasene a uvidime...
Old 13.4.2009   #156
Keen
Member

Ja jsem si zazavodil paradne, pozice se stridaly, mnohdy jsem potrapil i jezdce zvucnych jmen, dekuju za pekne souboje.
Jen postradam smysl prvniho zavodu, 4 kola, to je spis o stesti
Keen is offline   Reply With Quote
Old 13.4.2009   #157
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
Originally Posted by Keen View Post
Ja jsem si zazavodil paradne, pozice se stridaly, mnohdy jsem potrapil i jezdce zvucnych jmen, dekuju za pekne souboje.
Jen postradam smysl prvniho zavodu, 4 kola, to je spis o stesti
jasne, je to takova trochu loterie o pozice do hlavniho zavodu... pac jet rovnou s opacnym rostem, tak by quali postradala smysl
jinak chvalim tvou jizdu moc pekne jsme si to dali me jen vytrestal ten obrubak... s 540° rozsahem jsem to fakt nestih ukroutit
Old 13.4.2009   #158
Keen
Member

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
jinak chvalim tvou jizdu moc pekne jsme si to dali me jen vytrestal ten obrubak... s 540° rozsahem jsem to fakt nestih ukroutit
Dekuju, kdyz jsem jel s tebou bok po boku do ty sikany, ani jsem nedejchal, nejdriv jsem chtel ubrat, ale pak jsem si rekl - musim
Ze zaznamu jsem pak videl, ze si se drzel dal ode mne nez jsem puvodne myslel (v tu chvili jsem se nestihal podivat do boku) a doplatil si na ty obrubaky.
Ja jezdim 360°
Keen is offline   Reply With Quote
Old 13.4.2009   #159
Poly
Regular Member

Poly's Avatar

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
hmm, tak ja to prave daval na pondeli pac nedele byla plna, terminy SMIS jsem neresil, pac vim, ze nepojedu a do kalendare to panove nedali...
jako klido to posunu na utery... obeslu jiz prihlasene a uvidime...
Ja se jen ptal. To nech jak to je, rozhodne to nemen kvuli me jestlize jsem jediny kdo jede SMIS a zaroven by jel Retro... No a stejne v utery asi nebudu mit cas.
Old 13.4.2009   #160
Fast Jarda
Senior Member

Fast Jarda's Avatar

Quote:
Originally Posted by Poly View Post
....jestlize jsem jediny kdo jede SMIS....
Pokud m? k tomu kluci pust?j, tak jediný nejsi
Reply

Posting Rules