Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > ALTP

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19.9.2009   #121
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

taky me to nekdo rikal.

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote
Old 19.9.2009   #122
Gepas
LFS Guru

Gepas's Avatar

Quote:
Originally Posted by sonyk View Post
taky me to nekdo rikal.
a nebo jeste jinak, jak ty jako organizator zjistis, jestli nekdo ma nebo nema abs?

edit:
Quote:
EDIT: Tak ABS povoleno neni viz verze lfs ktera se jede coz je 0,5Z
v propozicich je sice psana 0.5Z, ale to je ABS taky, dalo by se rict, obsahuji to patche 0.5 Z10, 0.5 Z13, 0.5 Z15 atd.
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Last edited by Gepas; 19.9.2009 at 15:47.
Gepas is offline   Reply With Quote
Old 19.9.2009   #123
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

0.5 Z neni 0.5Z10 ale jen 0.5 Z

Doufam ze to pude nejak zjistovat z statistik. jinak nevim.

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

Old 19.9.2009   #124
jirka.svs
Member

Quote:
jaky ABS? pomocnik s brzdou proc ne ale ABS tusim fungovat nebude server neni na test patch
EDIT: Tak ABS povoleno neni viz verze lfs ktera se jede coz je 0,5Z
Jestliže má doty?ný stažený test patch (Z10 atd.) bude mu fungovat ABS i na serveru s ?istým Z.
Jinak nevím, pro? zakazujete v?ci, když to lfs povoluje ))) myslím, že je každého v?c s ?ím pojede ))
jirka.svs is offline   Reply With Quote
Old 19.9.2009   #125
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

Quote:
0.5 Z neni 0.5Z10 ale jen 0.5 Z

Doufam ze to pude nejak zjistovat z statistik. jinak nevim.
to jestli n?kdo jede s abs nebo ne jde zjistit jednoduše poskakuje mu p?i brždení ru?i?ka otá?kom?ru jak se mu postupn? blokují kola - dnes jsem testoval s gepasem. Prost? kdo má test patch tak si v nastavení v garáži jen vypne abs a je hotovo A kdo to poruší dostane pat?i?n? naloženo
Old 19.9.2009   #126
Fast Jarda
Senior Member

Fast Jarda's Avatar

Takže bez ABS? Docela podpásovka pro myša?e...
Fast Jarda is offline   Reply With Quote
Old 19.9.2009   #127
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fast Jarda View Post
Takže bez ABS? Docela podpásovka pro myša?e...
podpásovka pro toho kdo ne?te Jinak ber to s té lepší stránky te? máš vetší šanci že to n?kdo probrzdí s abs na pedálech snad ani zatá?ka probrzdit nejde
Old 19.9.2009   #128
Gepas
LFS Guru

Gepas's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vitr View Post
podpásovka pro toho kdo ne?te Jinak ber to s té lepší stránky te? máš vetší šanci že to n?kdo probrzdí s abs na pedálech snad ani zatá?ka probrzdit nejde
jenze pro myskare, kteri maji bud plnou brzdu nebo zadnou brzdu je to celkem naprd
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Old 19.9.2009   #129
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

od zacatku ej v propkach 0.5Z takze ABS ne !!

Zadna podpasovka to neni.

Rikam, doufam ze to pujde kontrolovat treba pres stats. pokud ne muzu jen spolehat na fair play vsech hracu.

EDIT: zkusim se zeptat babyho jestli by to neslo nejak hlidat pres insim

Old 19.9.2009   #130
Fast Jarda
Senior Member

Fast Jarda's Avatar

Quote:
ABS ne !!

Váš cup, vaše pravidla Nechápu pro? to nepovolíte, když na 0.5Z bych jel, jen by tam ABS bylo navíc, který m?že použít naprosto každý.

Moc jsem se t?šil, ale nehodlám se závody trápit a sledovat, jak na myši pe?u gumy, takže všem p?eji GL & HF

máte to aj na mailu.

Last edited by sonyk; 19.9.2009 at 20:59.
Old 19.9.2009   #131
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fast Jarda View Post
Váš cup, vaše pravidla Nechápu pro? to nepovolíte, když na 0.5Z bych jel, jen by tam ABS bylo navíc, který m?že použít naprosto každý.

Moc jsem se t?šil, ale nehodlám se závody trápit a sledovat, jak na myši pe?u gumy, takže všem p?eji GL & HF

máte to aj na mailu.
Zajimave ze driv ABS nebylo a mysarum to nijak nevadilo. Tvoji volbu repektuju

Old 19.9.2009   #132
Fast Jarda
Senior Member

Fast Jarda's Avatar

Quote:
Zajimave ze driv ABS nebylo a mysarum to nijak nevadilo. Tvoji volbu repektuju
To si taky myša?i kompletn? p?ed?lávali brzdy a já nevim co ješt?, aby ty gumy nepekli a aby chvíli vydrželi. I tak to ale stojí za starou ba?koru, ABS pomohlo opravdu hodn?, ale když se zakazuje, tak to je k ni?emu potom.
Old 19.9.2009   #133
jirka.svs
Member

Quote:
Zajimave ze driv ABS nebylo a mysarum to nijak nevadilo.
Nezlob se, ale to není argument. To je to samé, jako kdyby jsi napsal, že d?ív taky nebyl internet a nikomu to nijak nevadilo. Te? prost? je, tak pro? toho nevyužít ... a ABS nepoužít. Myslím, že devs vyvíjejí lfs pro širokou škálu hrá?? tak, aby každému vyhovovalo to "jeho" nastavení. Proto tam ty možnosti jsou.
Je to ta samá debata, jako nap?. s FCV. Všichni jsme si hru koupili !!! a tak jsem nikdy nepochopil, pro? n?co zakazujete, když to lfs povoluje.

PS: m?j p?ísp?vek neber moc vážn? ... mám rejpavou, protože jsem nachcípanej, je mi zle a mám blbou náladu.
Ale co jsem napsal, za tím si stojím.
jirka.svs is offline   Reply With Quote
Old 19.9.2009   #134
Gepas
LFS Guru

Gepas's Avatar

Quote:
Originally Posted by jirka.svs View Post
Nezlob se, ale to není argument. To je to samé, jako kdyby jsi napsal, že d?ív taky nebyl internet a nikomu to nijak nevadilo. Te? prost? je, tak pro? toho nevyužít ... a ABS nepoužít. Myslím, že devs vyvíjejí lfs pro širokou škálu hrá?? tak, aby každému vyhovovalo to "jeho" nastavení. Proto tam ty možnosti jsou.
Je to ta samá debata, jako nap?. s FCV. Všichni jsme si hru koupili !!! a tak jsem nikdy nepochopil, pro? n?co zakazujete, když to lfs povoluje.

PS: m?j p?ísp?vek neber moc vážn? ... mám rejpavou, protože jsem nachcípanej, je mi zle a mám blbou náladu.
ma pravdu ten chlapec
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Old 19.9.2009   #135
BabyOnWheels
Senior Member

Zjistit to myslim jde (pres insim, ale 100%, musim jukno
ut)
Ale ja bych ho nechal, zase se s ABS krapet prodlouzi brzdna draha. Takze neco za neco. Mam pocit, ze uz v predchozim caupu jsem ho u nekoho uz i videl zaple. Pokud to nebyly jine zavody, uz mam zmatek v halve. Ok pro dnesek uz koncim s mlekem.

Jinak minimalne LFS zobrazuje pri brzdeni s ASB kolo takovou hnede "posr..ou" barvou
Old 19.9.2009   #136
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

Quote:
Originally Posted by jirka.svs View Post

Ta tvoje svobodná volba d?la v ?ase na kolo slušný rozdíl Kdo bude ten, který bude nutit lidi si instalovat test patch ? ty ? nebo n?kdo jiný ?

Nepamatuji si za celou svou dobu co závodím, že by se n?jaký šampík od sonyka jel na test patchi. Vždy bylo v propozicích že se jede na poslední "final" verzi a je zajimavé že to nikdo nikoho nebolelo. Ovšem ve chvíly kdy se je kde obohatit oproti soupe??m, kte?í si test patch instalovat necht?jí, nebo nem?žou, tak se tu bre?í a skuhrá ostošest. Nezlobte se na m? ale p?ijde m? to hodn? ubohé s tímto vyrukovat týden p?ed startem šampíku, obzvlášt? když je to minimáln? poslední 4 roky v propkách napsáno po?ád stejn?
Old 20.9.2009   #137
[d9]
Member

[d9]'s Avatar

abs umoznuje vyrazne zvednout brzdnou silu (i o 100nm), brzdna draha tim padem vyrazne kratsi (v lfs nejezdime na snehu ani v pisku ), pomaha mysakum hodne, volantakum taky (nezavisly antiblok vsech kol je prece jenom o neco vic nez sebvecitlivejsi mackani pedalu, ktery brzdi vsechna kola rovnomerne a v pripade potreby se s tim da jet i tak, ze se kola zablokuji).
hodne testovano na xrg - par tisic kol na bl, ale nedelejte si iluze, casy o 0.1s-0.2s na kolo lepsi + vyrazne jednodussi ovladani auta v najezdu do zatacky, u FXO by to mohlo byt o neco malo lepsi, ale nad 0.3s to nebude - v hotlap podminkach. v zavode se to projevi na vydrzi gum, coz taky neni zanedbatelne.

pro organizatory pozor - pokud nekdo se starsi verzi lfs nacte nebo mu nekdo posle setup z test patche, kde bylo zapnute abs, muze to pri sledovani zaznamu v novejsi verzi vypadat, jako by mel zapnute abs i kdyz nema (jenom se to preneslo se setem) a jel na ofi patchi - zazil jsem to jednou online, kdyz clovek tvrdil, ze nema abs, jede na patchi z, ale ja jsem presto videl oranzova kola. mozna stoji za zvazeni to otestovat, aby nedochazelo k nespravedlivym obvinenim...

test patch z15 je online kompatibilni se Z, a nikdo nezjisti, jestli ho hraci pouzivaji, pokud nemaji zapnuto abs, vynucovani ofi patche je sice zbytecne - ale pokud se rekne abs ne, tak je to jasne, pokud se rekne test patch ne, tak taky

jinak cely system zavodu mate co se propozic tyce hodne pekne zmaknuty - nakonec ta zavazi z toho mozna udelaji zajimavou strategickou hru, ale chudak rb4, nejpomalejsimu jste dali jeste 20kg - to budou na westhillu 2s ztraty na kolo.

Last edited by [d9]; 20.9.2009 at 02:02.
[d9] is offline   Reply With Quote
Old 20.9.2009   #138
Zdenek CZE
Senior Member

Zdenek CZE's Avatar

Pokud se n?kdo odhlásil/odhlásí kv?li tomu, že nem?že jezdit s ABS, tak to je s odpušt?ním trochu ubohé. Já naopak budu radši, že se nepojede s ABS, protože to je v?tší zábava a hlavn? lepší souboje a dá se bez n?j i srdnat? p?edjížd?t na brzdy.Pro myša?e - jezdím také na myši.
Zdenek CZE is offline   Reply With Quote
Old 20.9.2009   #139
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zdenek CZE View Post
Pokud se n?kdo odhlásil/odhlásí kv?li tomu, že nem?že jezdit s ABS, tak to je s odpušt?ním trochu ubohé. Já naopak budu radši, že se nepojede s ABS, protože to je v?tší zábava a hlavn? lepší souboje a dá se bez n?j i srdnat? p?edjížd?t na brzdy.Pro myša?e - jezdím také na myši.
Ano p?esn? tak Mimochodem v realném WTCC jsou taky asistenti zakázány (ESP, ABS apod...). Holt jenom v LFS to funguje obrácen? a to že ABS strkají do slabších voz? místo do siln?jších kde je to pot?eba
Old 20.9.2009   #140
[d9]
Member

[d9]'s Avatar

asi pujde, ale server by zrejme musel bezet na test patchi. co jsem cetl nejake specifiace, tak se abs posila jako insim packet, stejne jako pouziti barke help ap.

Quote:
Originally Posted by BabyOnWheels View Post
Zjistit to myslim jde (pres insim, ale 100%, musim jukno
ut)
Ale ja bych ho nechal, zase se s ABS krapet prodlouzi brzdna draha. Takze neco za neco. Mam pocit, ze uz v predchozim caupu jsem ho u nekoho uz i videl zaple. Pokud to nebyly jine zavody, uz mam zmatek v halve. Ok pro dnesek uz koncim s mlekem.

Jinak minimalne LFS zobrazuje pri brzdeni s ASB kolo takovou hnede "posr..ou" barvou
[d9] is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules