17.4.2009 | #101 |
Member
|
|
26.4.2009 | #102 |
Senior Member
|
Nem?l jsem v?bec nic najeto, trénink byl až b?hem Q, prost? nebyl ?as, škola ne?eká....
Q: Seznamoval jsem se s tratí i se setupem, kolo co kolo bylo PB a za?alo m? to i bavit Race: Tak start byl opravdu nahoru - dolu. Po startu jsem se posunul myslim o 4 místa až p?ed InSeRTy a dorážel jsem na Fr34ka, když jsem se cht?l p?ed n?j protáhnout, tak se z ni?eho nic ve stop? objevila stojící MRT a já jí narval. Takže jsem všechny pustil p?ed sebe a jako minulý závod tu byla stíhací jízda. Asi po ?ty?ech kolech jsem dojel BL4M4ZE, který m? docela brzdil, párkrát jsem se p?ed n?j dostal ale to bych v zápalu boje si nesm?l škrtnout o bariéru a upravit si geometrii Tak jsem nabral trochu ztráty. Ne?ekan? rychle jsem se dostal zpátky do tempa a dojížd?l jsem ho, Poté se p?ed náma z ni?eho nic zjevil BIGMAN a sjeli jsme se do t?í?lenné skupinky. v Technické ?ásti jsem se p?ed n? dostával a na rovinkách mi to vraceli i s úroky, no ale dopadlo to špatn? pro m?... p?i výjezdu k 2. mezi?asu do m? BIGMAN trošku str?il BL4M4Z mi moc nepomoch () a byl konec... N?kdo si mohl p?ed závodem myslet, že jet s MRT je sebevražda, te? m?žu ?íct, že se zmýlil. S MRT to byla opravdu zábava, ale schopnost plechá?? brzdit MRT se tu umoc?uje nadruhou.... |
26.4.2009 | #103 |
Member
|
Ve?ká v?aka všetkým. Pre m?a pekný pretek, jeden z mála (2), ?o som došiel Na poradí nezáleží hlavne, že bola zábava
|
26.4.2009 | #104 |
Regular Member
|
Pro me dalsi fajn zavod. Opet dobre vyrovnane XRT a LX4.
Q: 2. misto jsem si vyjel az v poslednim merenem kole. R: Dostal jsem se pred Jardu a nekolik kol jsem se drzel pred nim, chvilema jsem se dokonce vzdaloval, ale zacala se mi prehrivat prava strana a Jarda me dohnal, po par soubojich sel prede me. Porad jsem se drzel az do te doby co jsem to vzal o stenu a upravil odklony... To melo za nasledek vetsi mnozstvi driftu a v poslednich kolech uz jsem prehrival vnejsky na prave strane. S tim uz se moc nedalo jet, takze Jardu uz nemohlo nic ohrozit. Kouzlo nechteneho... Myslim ze jsi to presne vystihl |
27.4.2009 | #105 |
Senior Member
|
U nas tiez moc casu na trening nebolo ale co ma potesilo bol set. Sice narychlo pripraveny, ale pri rozumnej jazde celkom usiel (boli uz aj horsie )
Takze ako obycajne v kvalde PBcko a slusne miesto v predu (tusim 4.) Podla ocakavania som na starte predbehol Klouczecha a trocha som si aj brusil zuby na Jardu - ale len dve zakruty . Po case ma dobehol o nieco rychlejsi Klouczech, prave vtedy boli moje pneumatiky v kritickej faze a ja som ich musel chladit jemnejsou jazdou. Suboj mohol byt aj dlhsi ale spravil som skolacku chybu v najazde pod most po cielovej rovinke a zadarmo odovzdal miesto. Neskorsie ma dobehol Keen, to uz sa dalo jazdit aj ostrejsie a tak som si miesto postrazil istejsie, aj ked som zo zaciatku musel volit zopar defenzivnych trajektorii. Onedlho Keena dobehli tusim dve LX4ky a ja som si od jeho spolocnosti v spatnych zrkadlach oddychol. Ziadne dalsie chyby som nevyprodukoval - okrem par jemnych obtreti o zvodidla a tak sa skoncil aj tento dalsi pretek pre mna uspesne. Opat najlepsia RB4ka |
28.4.2009 | #106 |
Member
|
Jedine co jsem chtel, bylo predjet Megina, a to se nepovedlo snad priste
|
4.5.2009 | #107 |
Senior Member
|
Historie se opakuje
Q: Trénoval jsem až tam, výsledkem toho bylo 11. místo. Race: Celkem v poklidu do cca 18. kola, kdy jsem skon?il, trochu jsem si zabojoval s Branislavem a ješt? n?kym od InSeRT?, potom jedna jediná chyba a konec... Byl to moc hezký cup a dík za n?j, t?šim se na další ro?ník |
4.5.2009 | #108 |
Member
|
jak na za?iatku tak na konci - nedošiel ) :
sorry za lagy! bol to super cup, Jakub dík ( : |
4.5.2009 | #109 |
LFS Guru
|
bylo to fajn. Diky Jakube.
Jinak bych se chtel zeptat BIGMANA co to bylo za manevr? Mel jsi nejaky duvod me katapultovat do bariery?
5.5.2009 | #110 |
Senior Member
|
Konecne sa mi podarilo na tento pretek poctivo trenovat. Neviem ci to bolo tratou, alebo mnou, ale nezaznamenal som velky rozdiel vo vykone oproti minulemu preteku v meste. Mozno trocha viacej istoty v jazde na istotu (krasna veta )
V kvalifikacii sa mi opat podarilo zajst PBcko v co som uz vobec neveril... a este ake (teeda na mna a RB4ku) V preteku som sa podla predpokladov dostal na 1. miesto hned po starte a snazil sa trocha ujst. Za mnou sa daco udialo tusim hned v 2. kole a par kol som mal pokoj. Lenze sa potom neuveritelne rychlo ku mne dostal Klouczech a neskor aj Reyco. Obaja ma tak ako dobehli aj predbehli na druhej rovinke za T1. Hold chybala mi top speed. Neskor som spravil chybu a stratil naskok na Kurta. S nim sme superili takmer polku preteku a zo dva razy sme boli bok po boku ale vzdy som tazil z lepsiej stopy a ustal to. Neskor som sa trocha odputal a ked Kurt zacal bojovat s Keenom tak som ziskaval naskok. Ku koncu som si uz len drzal poziciu. Tento pretek som hlavne isiel na istotu, co sa aj podarilo a po odpojeni Reyca mi patrilo druhe miesto. Az spravne pocitam aj celkovo. |
5.5.2009 | #111 |
Member
|
Z 5. mista na startu jsem se diky rychlemu odpichu ctyrkolky dostal na 3.
V druhem kole jsem vse zmaril, pod mostem jsem nedobrzdil a otocil Kurta (omluva), nastesti nas dalsi jezdci poslusne objizdeli. Vim, jasna moje chyba , jako slabou utechu jsem Kurta postrcil za cumak do smeru aby mohl hned pokracovat a nemusel couvat, ztrata nebyla zase az tak velka, no byl jsem 8. Postupne jsem se dostal na 6. pozici za tesne jedouci trojici (Megin, Kurt a Polma). S Polmou to byly krasne souboje a jsem rad, ze jsem na nej tentokrat mel (ale jen diky jeho velkemu restriktoru ) Pak jsem souperil s Kurtem, taky to bylo moc pekny, branil se dokonale, sel jsem pred nej jen diky jeho jedne zasadni chybe. To uz jsem byl 4. a po padu rEyca jsem cil videl jako 3. Krasnej pocit na zaver Mixed Cupu |
5.5.2009 | #112 | |
Regular Member
|
Jendan: ten protest si si rozmyslel?
5.5.2009 | #113 |
LFS Guru
|
rekl jsem si ze ti nechci pridelavat trable. Ale rad bych slysel od BIGMANA par slov. Opravdu mi neni jasny proc to udelal.
5.5.2009 | #114 | |
Regular Member
|
OK, ja len aby som vedel, ?i môžem dokon?i? výsledky.
6.5.2009 | #115 | |
Member
|
Quote:
MRT je fajn, ale do tohto cupu sa vobec nehodila.Ak MRT, tak v samostatnom cupe. |
|