25.6.2008 | #101 | |
LFS Guru
|
Quote:
25.6.2008 | #102 |
Member
|
To Jendan:
Jinak sem rád, že sou tu lidi jako ty, co se snažej líp chápat funkci vozidla a co se o to zajímaj víc do hloubky, i když t?eba nezajížd?j n?jaký rekordy apod. Ur?it? sem za takovýhle ?leny v komunit? rád a ur?it? sis m? nezp?átelil, ba naopak. A t?eba by nebylo k zahození tady založit n?jakou menšinu lidí. Ud?lat n?jakej web se seznamem lidí, Takovej nezávislej klub. Aby tam byli jezdci lfs, který maj tak n?jak k t?m aut?m blíže, nebo je studujou n?jak víc do hloubky a? už aktivn? nebo pasivn?. Myslim tim nap?íklad Autoopravá?e všeobecn? a studenty na to zam??ené, Reálné závodníky, at už jezd?j cokoliv (vrchy,motokáry atd..) a lidi co se jakkoliv pohybujou kolem reálnejch aut a závod?ní. ty lidi, který nemaj prost? lfs jen jako závodní hru a o aut? nemaj ani páru. Tim nechci n?koho urážet...
25.6.2008 | #103 | |
Regular Member
|
Quote:
25.6.2008 | #104 | |
Newbie
|
Quote:
|
|
25.6.2008 | #105 | |
Senior Member
|
Tym co sa to nechce citat cele ,tak: NACO SI TO TU ROZHADAT?
Quote:
Kazdy co sa chce dozvediet vo vlasnou zaujme ako co pracuje v aute ,naco to je a podobne ,je len nanom ako si vyhlada material a nie aby chcel po druhych ludoch aby zalozili nieco aby mu to vysvetlili. Dalej ked sa uz niekoho takeho spyta ,neni iste ci by to dokazal neako schopne vysvetlit ,preto ho vacsinou posielaju smer vyhladavac na internete. Tu este treba chapat ,ze aj dotycne osoby nie su povinne vysvetlovat ako to chodi a poniektorych to dokonca nebavi desat krat opakovat. A uplna dalsia vec ,je na nezaplatenie ,ked to na vlastne oci vidis rozobrate a vidis ako to tam pracuje a co ako vyzera. Ano zvedavost je dobra vec ,ale ked hranici s otravnostou ,tak potom je to zle (tymto sa nikoho nechcem dotknut ani nikoho reprodukovat). A teraz trochu odomna: Musim povedat ,ze sa do aut vyznam ,ale nemam chut sa s tym neako chvastat alebo kazdu uz premna sprostost vysvetlovat dopodrobna ,preto sa drzim radsej v pozadi ,nie je to ale z neochoty ,ma to iny dovod. Rozoberalo sa tu ,ze ci je LFS hra ,,,no poviem to ako to vidim ja : je to hra ,ktora sa priblizuje realite ale este to neni ono ,je tam kopec detailov ktore sa budu postupne (mozno a v to dufam) pridavat. LFS ma bavi . Pri LFS sa da aj kludnit. Dalej co sa tykalo tej zodpovednosti u starsich ludi a LFS: kazdy by mal vediet kedy prestat ,kedy dat pauzu a kedy mat ine priority. Na tuto temu sa da pysat dooooost dooooost dlho a kazdy asi vie ,ze rodina je podstatna a dokonca aj zdravie je podstatnejsie ako LFS( a aj ine veci) A uz sa mi nechce pisat . Niekde je nieco zle. Toto forum/kominuta LFS nas ma spojovat!
25.6.2008 | #106 | |
Member
|
Quote:
Jinak je dobre, ze se ozvali lidi s napadem zalozit jakousi "realistickou divizi" LFS. At uz je to dobry napad, ci nikoliv (me se rozhodne libi, ale nezakladal byc primo neco "konkurujiciho" ostatnim LFSarum, ale spise se nejak blize poznali), je dobre, ze nase sice trochu "agresivnejsi" iniciativa vyburcovala lidi, se kterymi bychom si mohli rozumet, k tomu, ze se ozvali a maji podobne cile jako my s Jendanem. To Devilstorm: Opravdu bych si rad vyslechl tvuj presnejsi nazor na to, proc je muj blog bludistem (mistem mnoha bludu). Mozna nemas cas napsat, mozna te tahle diskuse nezajima, mozna jsi treba jen clovek, ktery jenom rejpe. Tohle neni urazka, jen nevim, co si o tom mam myslet... : )
Objem ni?ím nenahradíš! A když už není co vrtat, použij kompresor! Last edited by Sparco; 25.6.2008 at 13:19. |
|
25.6.2008 | #107 | |
Member
|
Quote:
Svuj názor ke ?lánku o novém RS sem tady napsal a už to tady nebudu dále znova rozepisovat. Možná bylo silné slovo napsat, že tam jsou bludy, p?esn?jší by bylo, že t?eba v tom ?lánku o RS s pár v?cmi nesouhlasím, a vím že to tak vid?lo i pár dalších lidí. Ur?it? nechci rejpat, což dokazuje, že jsem se tady k tomu myslím vyjád?il v?cn?, bez n?jakých osobních narážek. Jinak k t?m technickým v?cem kolem aut. Myslím si, že se sta?í nau?it používat vyhledáva? a je zbyte?né se na to pak n?kde ptát, na foru, kde mi ve výsledku stejn? n?kdo pošle maximáln? odkaz, kde už to je vysv?tlený. Taky m? zajímalo t?eba jak funguje VTEC, když sem psal maturitní práci o pohonech 4x4 sem schán?l všemožný info o r?zných systémech, nebo když sem cht?l p?ijít na to co zmanená to turbo a kompresor sem toho p?e?etl spoustu o p?epl?ování. Prost? sta?í nau?it se hledat, a nebo si ob?as koupit nebo pu?it n?jakou tu odbornou literaturu. Možná to zabere trošku ?asu, ale pak m? t?ší, že sem na to tak n?jak p?išel sám a nemusel jsem s tim nikoho otravovat. I když co si budeme povídat, nejcen?jší jsou zkušenosti z praxe Takže hurá do garáže rozebrat auto Sakra to sem se zase rozepsal, musim jít makat...
25.6.2008 | #108 | |
Regular Member
|
Quote:
Tak sa s tým už zmier... |
|
25.6.2008 | #109 | |
Member
|
Quote:
Jestli ctes Autocar, tak si precti "aktualizovanejsi" dopis, je to snad v cisle 11/08. Ten clanek na iDnes je trosku neaktualni a psal sem ho v dobe, kdy se spekulovalo jeste o Haldexu. To neni ani tak dulezity. Hlavni myslenka je ta, ze se z auta kalibru vytratila duse. Nenadavam na to, ze bych nemel rad rychly predokolky. Ale na to, ze je to pro Ford ostuda prerusit historii. Pravdou je, ze rychly predokolky moc nemusi, jediny hothatch, ktery jsem ridil, je Fabia RS (ale o oznaceni hothatch byh radeji pomlcel , jinak jezdim i s Mondeem 2.5l V6 170 HP. To se trochu vykonove a vahou na predku blizi Focusu ST, takze tebou zminovanou praxi splnuji. Pises, ze STcko je rychle na Nordschleife a ze tyhle auta jsou rychly a netrpi zadnym hedikapem z premotorovani a nahonu na predek. To je ale kamen urazu. Zminujes jenom rychlost a technickou vyspelost, ale muj clanek mel vystihovat to, ze v autech uz prestava byt vasen. Mas pravdu, ze v dnesnim svete to je jenom o penezich a kazda znacka radeji proda vice "nedodelanych" aut pozerum., tuzerum a dalsim individuiim k lapani necudnych devcat, nez mene stroju, ktere majii dusi a zastavaji zabehlou filozofii, mensimu mnozstvi vasnivych ridicu. Nerikam, ze ST jako zaklad neni dostacujici a verim, ze to bude zatracene rychle auto. Narazim hlavne na to, ze od Fordu to je tak trochu podraz. Je to jako kdyby Ferrari zacalo strkat do aut naftaky. Oba mame na auta jiny nazor, mame radi jinou koncepci a jinou dobu. Hothatche respektuji a treba takovy Clio 197 bych bral vsema deseti. To, ze mas na auta jiny nazor, neznamena, ze moje nazory jsou bludy. Take jenom poukazujes na to, ze STcko je rychle a porazi i stare RSko, ze neni potreba 4x4, protoze ten vykon se da zvladnout atd. Trochu se mi zda, ze koukas jenom na data, na vykon, top speed a zrychleni a uz ti trochu uchazi, ze auto musi mit hlavne charakter. To je to, o co bezi v tom clanku a dopise o Cossiem a tohle vetsinou ctenari autocaru chapou (a proto si ho i kupuji), tak me prekvapuje, ze nechapes tu sentimentalni podstatu meho clanku. PS: tve vyjadreni jsem prehlidnul, tak se omlouvam, ze jsem nalehal na tvou odpoved a vysvetleni. Jinak docela te chapu, ze sem ani nechces chodit. Ver tomu, nebo ne, ja jsem taky pracujici clovek a mam malo casu na to, abych ho travil jenom psanim a hadkami. Jinak dekuji za kritiku, je pro me prinosem
Objem ni?ím nenahradíš! A když už není co vrtat, použij kompresor! Last edited by Sparco; 25.6.2008 at 18:20. |
|
25.6.2008 | #110 | |
Member
|
Musel jsem p?isp?t trochou do mlýna. protože m? n?ktere argumenty docela namíchly (zejmena ty o demu ) a taky proto abych si nezvednul tlak (který mám nízký : D)
Ja jsem sice v komunite jen chvili takže si klidn? rypn?te (jendan, sparco) že se nemam co ozývat Quote:
A ktomu že jsi z dema byl zoufaly (asi jsem to z tveho p?isp?vky smazal) , odkud mysliš že se vzali všichni ti dob?í jezdci ? Myslíš že v demu nejsou dob?í zavodnníci? Kte?í si nebudou kupovat licenci jen proto že hrajou t?eba jednou za dva týdny ? Last edited by D4NO; 25.6.2008 at 20:50. |
|
25.6.2008 | #111 |
Regular Member
|
ja vam chci jen rict, ze je to strasne dlouhy a ze se mi to cist nechce a cist to ani nebudu
PS: ne vsichni to muzou cist kazdy den a cele odpoledne, vetsinou jsou i jine aktivity, nez psat sem na forum |
26.6.2008 | #112 | |
Member
|
som na tomto fore este maldy a neskuseny... takze pravo posudzovat a sudit mi nenalezi, takze sa ani nevyjadrim na predosle hadky..
Jendan, Sparco: som rad, ze su ludia, ktori sa zaujimaju aj o auta, a aj ked som voj blog necital (zajtra cez den precitam), ale ako si sa rozpisal o charaktere aut a ich dusi, som rad, ze si taketo auta stale par ludi ceni Quote:
|
|
26.6.2008 | #113 | |
Regular Member
|
Quote:
26.6.2008 | #114 |
Member
|
Pravda , ja jsem za?al jezdit lfs o prazdninach minuleho roku , chodil jsem na D1 ... pokažde co jsem tam p?išel se tam dalo skv?le si zazavodit ... po vydání Y dost lidí z?stalo na X a nebo skon?ilo protože se nedá s FBM driftovat ... situace na D1 je ted žalostná, proto už tam ani nechodím. Já ted jezdím na Y18+ serverech, sice tam je obsazený vždycky 1-2 servery ale opravdu se tam dá závodit .
|
26.6.2008 | #115 |
Senior Member
|
Tak já nevim že jsou lidi naštvaný, že nemaj to svý XRT na drifty... v demu byli samý drifte?i... te? maj šanci dema?i si zazávodit s formulí zase to d?ív nem?li
26.6.2008 | #116 |
Member
|
Najde se hodn? "vymazaných" hlav kte?í to nepochopí a nadávaji všude okola že cht?jí zpátky XRT
|
26.6.2008 | #117 |
Member
|
Práv?, že si to v?bec nepochopil jak jsem to myslel. M? práv? p?išlo, že bre?íš nad tim, že nebude p?epl?ovaný V6, že nebude 4x4, nebude nástupce Cossie atd. Myslel jsem to tak, že je d?ležité, aby auto m?lo duši, jako jí m?l t?eba p?edchozí model RS, p?esto, že to byl p?edohrab s pom?rn? velkým výkonem
na "špatné" p?ední náprav?. A u Fordu bych nem?l strach, že by auto které bude nosit ozna?ení RS, bylo bez duše. Mohl jsem to možná napsat líp to uznavám, ale to už je asi jedno. S tim co m? u auta zajímá a jaká auta se mi líbí si taky upln? mimo. Ale to ti nemam za zlé, protože m? neznáš. Ale když ?eknu, že se s nazory Autocaru shoduji, a p?evážná v?tšina mých oblíbených aut je z konce 80 a za?átku 90 let, snad ti to n?co ?ekne. Jen si myslím, že je pot?eba jít s dobou a nežít jen z toho co bylo d?ív, i když to t?eba bylo super. Ale nechci ješt? více roztahovat tohle OT, takže to n?kdy jindy n?kde jinde
27.6.2008 | #118 | |
Member
|
Quote:
Jinak máš pravdu, že je t?eba jít s dobou. Bohužel ?as nejde vrátit a strašn? rád bych se narodil o 20 let d?íve a o 20 milion? bohatší... Vlastn? m?j avatar mluví za vše : ) Možná, že ten ?lánek vyzn?l jako ná?ky, ale mám pocit, že se o "slavné" dob? mluví až moc málo. V dnešní dob? všichni "neznalí" ?eší jenom holá ?ísla a bohužel už jenom málo lidí má páru o tom, co je to po?ádný auto (a tím nemyslím jen n?jaké M3 E30, ale mluvím o oby?ejných autech, kde detaily, jako jsou rozložení pedál?, cit ve volantu, atmosféra v interiéru nebo t?žkopádná p?evodovka dávají mnohem "?idi?t?jší" pocit z jízdy, než n?jaká DSG?ka a všechny tyhlety "zbyte?nosti")
Objem ni?ím nenahradíš! A když už není co vrtat, použij kompresor! Last edited by Sparco; 27.6.2008 at 00:45. |
|
24.7.2008 | #119 |
Senior Member
|
Zdravíím! Tak já jezdím s BMW 318 is a ob?as si s ním vyjedu závody do vrchu. Od té doby, co jsem nalepil nálepku LFS na zadek BMW celkem se mi da?í. Posu?te sami
Petr Doležal, BMW 318 is, S-2000 Pelh?imov: http://www.berg-trophy.cz/open.php?t...o.zip&stats=40 http://www.berg-trophy.cz/open.php?t...e.zip&stats=40 Zbraslav-To?ná: 44.místo celkov? http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index...2&d=2008-07-19 Nechci se chlubit. Jen jsem cht?l ukázat, že se dá zajet i se starým Bávem a že je možnost závodit i za menší peníze. Last edited by Chaos; 24.7.2008 at 16:15. |
24.7.2008 | #120 |
Regular Member
|
tak jednak jsi asi ve spatnem tematu a jednak jsi asi zvykly z warfora ze linky se davaji do CODE, ale tady nemusis
|