3.7.2007 | #101 |
Regular Member
|
Nemohl by n?kdo poskytnout replay z dlouhého závodu? Jsem si to neuložil. Díky
3.7.2007 | #103 |
Member
|
Poobede ma trapilo pripojenie, nemal som ist, ale vecer sa to umudrilo, ale ajtak som mal v zavode par poriadnych lagov...
Kvali: Striedanie medzi 1. a 2. miestom, nakoniec 1. s casom 1.52.77 Sprint: Po strate som si udrzal 1. miesto, trochu som Ghostovi usiel, ale po vracacke v 2. sektore to vsetko dohnal...Na vyjazde na rovinku pri 2. splite som sa obtrel o stenu, Ghost to vyuzil a dostal sa predomna. Pocas 2. kola dotieral Chaos, dufal som, ze nespravim chybu, ale v 3. kole po 1. splite som prebrzdil, Chaos to vyuzil a zbytok som si odkruzil na 3. mieste Long: Start ok, v 1. sektore 1. kola sme sli zvycajne 3 do zatacky, v 2. kole som uz bol 3. a zacal som dobiehat Woodbina a Zippera. Woodbina som predbehol v 1. sektore, na Zippera som stracal nieco cez 2 sekundy. Dohnal som ho za asi 5 kol, ale ani v najpomalsich miestach sa mi ho nedarilo predbehnut...Kvoli tomuto spomaleniu nas dohnali Ghost a Chaos...S Ghostom sme sli do poslednej zatacky vedla seba, dostal sa predomna a ja som sa zasa zacal branit Chaosovym utokom...Zipper spomaloval aj Ghosta, takze sme ich po chvili zase dohnali, parkrat sme si vymenili pozicie, az Zipper v t2 prebrzdil a uvolnil nam cestu...Do poslednej zatacky sme sli v poradi Ghost, ja a Chaos, Ghost presvihol brzdny bod, a ako sa odpratal mimo trat, ostali mi na nom oci a nestihol som v pravy cas zatocit...Tymto sa Chaos dostal zadarmo na 1. poziciu, par kol som nanho tlacil, ale ked som mu bol uz skoro na kufry, prisiel dlhy lag, takze som zmiernil, aby som ho neodstrelil...Zase som musel dobiehat priblizne sekundovu stratu, dohal som ho, ale potom som stratil tempo, Chaos sa vzdialil na 3-4 sekundy a zacal ma dobiehat Ghost...Ten po par pokusoch prestal stratil asi kvoli chybe 1.5 sekundy a zacal som dobiehat Chaosa...lenze ten na moje najrychlejsie kolo odpovedal svojim, k nicomu to neviedlo, stale bol rozdiel asi 3 sekundy...Posledne 4 kola som pridal, kazde kolo pod 1.53, dohnal som ho na 1.33 sekundy, viac sa uz nedalo 2. miesto Dakujem Kidovi za organizaciu, skoda, ze neprisli vsetci, ktori sa hlasili a tesim sa na XFG (teda ak budem doma...okolo 20-25.6. to ale ruzovo nevidim) Last edited by Harad; 3.7.2007 at 13:42. |
3.7.2007 | #104 |
Member
|
Odesly mi uz definitivne pedaly, tak sem si zkusil aspon quali a sprint na klavesnici. V quali necekane posledni, ve sprintu sem byl tusim i nekde kolem 13. pozice ale holt na klavesnici sem mel odjeto asi tak 5 kol, takze to podle toho vypadalo a nakonec sem dojel taky posledni kdyz nepocitam dnf ) Omlouvam se woodimu a faraonovi, ze sem je tam parkrat tuknul.
|
3.7.2007 | #105 | |
Administrator
|
Quote:
5.7.2007 | #106 |
Member
|
Nj, nez sem mel volant tak sem jezdil na mysi, ale kdyz sem si to chvili pred zavodem zkousel tak sem si na ni nemoh zvyknout...no to sem si nezvyk ani na klavesnici a pak to taky tak vypadalo )
|
5.7.2007 | #107 |
Regular Member
|
nebo WII >>http://www.youtube.com/watch?v=KV6sokPO35g
|
5.7.2007 | #108 | |
Regular Member
|
Quote: