Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > ALTP

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16.10.2006   #81
Mrazak
Newbie

Mrazak's Avatar

Quote:
Originally Posted by sonyk View Post
edit: tak sem kouknul na replay.misto si tam na aut mel ja byl vedouci jezdec a ty si me sproste vytlacil.ty si mel ubrat a ne se o me oprit a vytlacit me.(muj nazor)
Vzdyt jsem psal, zejsem najel tam byl vytlacen na obrubnik... Vyskocil jem po nem a naletel do tebe. To jsem nemohl ovladat, sry...
Opteron 144@2,94GHz|TR Ultra 90|2GB RAM Pqi 425MHz cl2,5-3-3-6|Sapphire X1950Pro AGP@615/1600MHz|DFI LP UT nF3 Ultra-D|HDD 80+250GB|Razer Diamondback Plasma, Logitech G15, Momo Racing, DFP, Formula Force GP *RIP*
Mrazak is offline   Reply With Quote
Old 16.10.2006   #82
Tommy V.
LFS Guru

Tommy V.'s Avatar

pohled nezaujateho: mrazak mel dostatecny presah na to, aby mel pravo na vnitrni stopu, a pak se stalo co se stalo. presto se mel sonyk zachovat jako zavodnik(ozvlaste jako organizator!!!), dojet do cile a podat protest(ktery by mu asi za pravdu nedal). misto toho se sonyk zachoval jako male dite a v nasledujicich zatackach na znameni "pomsty" vyCRASHoval nejprve mrazaka a pak i funstorma.
za coz by mel byt po zasluze potrestan...
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 16.10.2006   #83
Galahet
Member

Galahet's Avatar

M?l bych hypotetický dotaz:

Jak je to s protesty, pop? s p?ípadnými tresty?!?! Protest podávad nebudu pá? jsem to skun**l více mén? vlastní blbostí, takžle plus mínus jeden flek m? nezabije, ALE ve druhém závod? jsem se dotáhl n?kdy v 16tém kole na TKS PeTa a bojoval jsem o p?edjetí, což se mu nelíbilo a bojoval, pak p?išlo 17té kolo a nájezd do zatá?ky u box?, na které vyjíždíte do cílové rovinky. Tu jsem zvládl lépe a pomalinku získával nádskok vnit?ní stopou, jenže je ta rovinky dlouhá a n?kde kolem cílové ?áry za?al stahovat a jak je tam to místo kolem svodidel, nechal jsem mu prostor, jenže on škrtl o svodidla a bu? to neustál nebo to do m? jednoduše napral a sko?il jsem v hodinách, tím nás p?edjel tuším Masterfull a ztratil jsem pozici... (PeTa jsem pak v 18tém kole ješt? p?edjel, dokonce asi uznal chybu a nechal se protože už tak nebojoval a nebo byl moc požkozen nevím)... A s toho plyne má HYPOTETICKÁ otázka, co by se stalo, kdybych na tuto situaci podal protest?!?! (Jen abych v?d?l do p?íšt?, jak ?íkám být 9tý nebo 10tý už je fuk, když jsem pos**l boj na ?ele)

S2 Licence od 31.7.2006
Galahet is offline   Reply With Quote
Old 16.10.2006   #84
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tommy V. View Post
pohled nezaujateho: mrazak mel dostatecny presah na to, aby mel pravo na vnitrni stopu, a pak se stalo co se stalo. presto se mel sonyk zachovat jako zavodnik(ozvlaste jako organizator!!!), dojet do cile a podat protest(ktery by mu asi za pravdu nedal). misto toho se sonyk zachoval jako male dite a v nasledujicich zatackach na znameni "pomsty" vyCRASHoval nejprve mrazaka a pak i funstorma.
...a v nasledujicich zatackach na znameni "pomsty" vyCRASHoval nejprve mrazaka a pak i funstorma... - > kdybych se chtel mstit tak se o mrazak neopru ale dam mu ji rovne ze byl letel pryc z trate.a funstorma sem nechtel vykresovat ale protoze chyboval chtel sem ho predjet viz nize

ehm nevim kde je definovan ten sravny presah? pokud vim dostal sem stouchanec hned na zacatku souboje (ale to bylo protoze sem rovnal auto a trosku zkrizil stopu)tak jsem se necpal ke svoddlum pacby me mrazak otocil tak sem jel a brzdil driv abych neohrozil funstorma ktery by pripadne jel z vnejsku a kdyz sem zacal brzdit tak me mrazak vytlacil,pac jinak to ani nejde kdyz jedno auto brzdi adruhy furt jede(vterinka driv sem brzdil no).Brzdil sem proto abych mohl jet vnitreka tudis tam vnizknul asi ten spravny "presah",(a pak jak napsal mrazak ze ho chytila obruba a diky tomu to dopadlo jak dopadlo,ale i tak to byl dost ostry manevr.
Ja sem si nestezoval cekal sem sapon sorry to se neobjevilo tak sem jel dal a kdyz sem videl moznost oprit se o tusim mrazakovo auto a vzit i jednu pozici z5 nevahal sem.

muj predjizdeci manevr pred druhym mezicasem - > Pokud nekdo poda protest a projde prijmu trest ale urcite se neomlvim.Jednou sem jel holt na krev. a co se tyce funstorma tak si chtel schodit vysledky a zmacknul neco jinyho na ces narazil do svodidel ztratil rychlost, tak sem jel ideal stopu ale bohuzel on se do ni vratil a me to vytahlo(XRG svina muze potvrdit xedox v prvnim kole prvniho zavodu na SC) do nej a oba sme diky smyku prisli o pozici o cems sme s po zavde promluvili. poku bude protest opet ho prijmam(a dodatecne se jeste jednou omluvim).

Jinak protesty do 48 hodin od konceni zavodu mailem na atlp@email.cz

edit:galahete : nejspis by to bylo jako neumysl podle toho co tu pises takze by byl peto jen napomenut ze te nepustil ihned zpatky.ale pisu podle toho co pises.nemam tu na pc LFS nemuzu se kouknout.

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

Last edited by sonyk; 16.10.2006 at 20:48.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 16.10.2006   #85
xedox
Member

xedox's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tommy V. View Post
.......hele tebe jak ctu asi pustili z rezervace ne???? nebo jsi do ted nekde pikal kulicky?? Sonyk je dost velky zavodnik aby vedel co ma delat,ale ja jak ctu co tu placas,tak tys toho moc nevidel o jezdeni ani nepisu....tak klidek v tech odbornejch posudcich
MONTCAR autosport
JAWA 250 - 592

xedox is offline   Reply With Quote
Old 24.10.2006   #86
Ghost_CZ
Regular Member

Ghost_CZ's Avatar

Odeslal jsem omluvný email - v ned?li nepojedu. Povinná terénní praxe za pro m? životn? d?ležitý 4 kredity. Takže všem good luck!
Old 25.10.2006   #87
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghost_CZ View Post
Odeslal jsem omluvný email - v ned?li nepojedu. Povinná terénní praxe za pro m? životn? d?ležitý 4 kredity. Takže všem good luck!
ok diky a preju GL

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

Old 29.10.2006   #88
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Na http://www.altp.tym.cz p?idán report 3.závodu

W2SX

Old 29.10.2006   #89
Galahet
Member

Galahet's Avatar

Pánové hlásím se o titul smola? a debil ligi v jedné osob?... když neud?lám krpu tak se stane n?co co neovlivním nebo pro zichr oboje...

Tak si to schr? me...
Kvalda 15min ... ne?ekan? 6tý... moc jsem netrénoval s zlepšil jsem pb o 3s
Kvalda 10min ... furt desátej, ale poslední kolo šup na 5tý flek

1.závod... držel jsem se na špici a pak došli boxy ve 4tém kole... op?t jsem zaperlil a p?ekro?il rychlost, tákže ve druhém kole znovu pr?jest a byla to 12tá pozice... pak už jsem se pral sám ze sebou a nakonec skon?il 11tý...

2.závod... ?íkám si, jo v klidu te? to dáš... lagovej start a najednou tma... PC se prost? totáln? vyplo a spolubydlící ?íká, že zrovna zapla ledni?ka, takže asi špi?ka a zhodilo to zdroj... prost? "parádá".... už se t?ším co se "nau?ím" v p?íštím závod?

(pak se divím, že jsem tak nervózní a uklidním se až mi o nic nejde... chjo)

S2 Licence od 31.7.2006
Old 29.10.2006   #90
Mrazak
Newbie

Mrazak's Avatar

Myslim ze s galahetem zaslouzime titul za dvojici s nejvetsi smulou... Ve tretim nebo ctvrtym kole, tesne po 1. checku, zcernala obrazovka, a nasledoval reset PC. Jednou se mi to dneska stalo, tak jsem se modlil, at se to nedeje. Po prvnim zavode jsem si rekl "ok, vse je pod kontrolou" a jel uvolneneji. ja se na to vyseru
Opteron 144@2,94GHz|TR Ultra 90|2GB RAM Pqi 425MHz cl2,5-3-3-6|Sapphire X1950Pro AGP@615/1600MHz|DFI LP UT nF3 Ultra-D|HDD 80+250GB|Razer Diamondback Plasma, Logitech G15, Momo Racing, DFP, Formula Force GP *RIP*
Mrazak is offline   Reply With Quote
Old 30.10.2006   #91
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

jj galahete zrovna vcera sme se o tobe bavili pri zavode na ts. tvoje casy sou dobry ale pak udelas botu jak hovado (vetsinou boxy) no a si v prd...

Old 30.10.2006   #92
ThorR
Senior Member

ThorR's Avatar

Omlouvám se, že jsem nedošel ale od asi 18:00 m? nejel net, asi to bude tím po?asím. Wifi nemá moc rádo bou?ky tak doufam, že se p?íšt? zase n?co nepo*ere

ThorR is offline   Reply With Quote
Old 30.10.2006   #93
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by ThorR View Post
Omlouvám se, že jsem nedošel ale od asi 18:00 m? nejel net, asi to bude tím po?asím. Wifi nemá moc rádo bou?ky tak doufam, že se p?íšt? zase n?co nepo*ere
no moje WiFi zatim snasi vse.spatnej poskytovatel !

Old 30.10.2006   #94
ThorR
Senior Member

ThorR's Avatar

Quote:
no moje WiFi zatim snasi vse.spatnej poskytovatel !
tak nestava se to moc ?asto, zatim bych nem?nil, protože mám až moc dobré pingy, které nemá ani kámoš se siln?jším p?ipojením. Škoda akorát, že ten výpadek vyšel tedka na závod

ThorR is offline   Reply With Quote
Old 30.10.2006   #95
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by ThorR View Post
tak nestava se to moc ?asto, zatim bych nem?nil, protože mám až moc dobré pingy, které nemá ani kámoš se siln?jším p?ipojením. Škoda akorát, že ten výpadek vyšel tedka na závod
jj v letni lize me to kicklo x krat ze zavodu dojel sem jich tak pulku jinak me to kicklo.zmena posksytovatele a pohoda xedox potvrdi.driv sem z orsich serveru lital jak listi ze stromu ale ted litaj lidi kolem me a ja sem v poho

Old 30.10.2006   #96
Galahet
Member

Galahet's Avatar

Quote:
jj galahete zrovna vcera sme se o tobe bavili pri zavode na ts. tvoje casy sou dobry ale pak udelas botu jak hovado (vetsinou boxy) no a si v prd...

no víš jsem kozoroh a musím ?íct, že popis kozoroha na m? sedí jako ušitý... Snažím se vše do ?eho se pustím d?lat na plno a pokud možno co nejdokonaleji nap? v LFS je to o co nejvíce trénování a pak soust?ed?ní p?i závod?, takže n?jakej pokec nehrozí... no a v tom je docela slušnej problém... když pomineme ledni?ku nebo že jsem zapomn?l vypnout jeden prográmek, tak nap? na KY co jsme jeli mi spolubydlící d?lali "dokonalou" závodní atmosféru... byly tu t?i, ?um?li na superstár na plný koule a kecali... do toho se mnou ob?as zat?ásli - prej jedu po obrubníkách, tak aby to se mnou trochu házelo - nebo mi dali poškrábaný plexi ze stolu p?ed monitor - prej zasraný sklo - ... atd atd simulace bo?ního v?tru.. no prost? když je to chytne tak se vyžívaj... nebo taky jeden z nich je DJ a hraje TRANCE a když za?ne na t?ch svejch gramcích tak to ská?e celej barák natož tak já když jedu... Takže když to shrnu, ob?as se stane n?co co neovlivním, ob?as je to má chyba, ale v?tšinou to pramení z nervozity, kterou mám docela silnou a zvlášt? po zkušenostech z minulých závod? když jedem nalepení na sob? tak zazmatkuji povolím koncentraci a šup do ka?írku te? s i vzpomínám nap? v?era myslím druhé kolo, pár lidí zmizelo do boxu a já byl druhý a za mnou s odskokem jel Mrazaq tak si ?íkám, že by byla paráda to udržet a bác skon?il jsem v ka?írku a ztratil pozici

Njn ALTP už asi nezachráním, ale snad v CarDo ud?lám n?jakej výsledek

(benzín už mi nedochází, "chlívky" v boxech nep?ejedu, spolubydlící mají zákaz jezdit dojížd?t d?íve jak 21:00 v Ned?li, a jsem napojenej na p?ep??ovku, jo a p?ed závodem vypínám skoro všechno krom? oken a LFS, tak a jsem zv?dav co p?ijde p?íšt?... )

S2 Licence od 31.7.2006
Old 30.10.2006   #97
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Galahet View Post
no víš jsem kozoroh a musím ?íct, že popis kozoroha na m? sedí jako ušitý... p?ijde p?íšt?... )
heh husty mit takovy spolubidla tak je nakopu do prdele az na toho trance dj to by byl muj nej kamarad.trance forefer.jinak to vis mi jezdime a kecame debatujem o vecech co s lfs nemaj nic spolecnyho takze nas uz jen tak neco pri zavodech nerozchodi kdyz resime kdo ma jak zliho psa atd

Old 30.10.2006   #98
Galahet
Member

Galahet's Avatar

Quote:
heh husty mit takovy spolubidla tak je nakopu do prdele az na toho trance dj to by byl muj nej kamarad.trance forefer.jinak to vis mi jezdime a kecame debatujem o vecech co s lfs nemaj nic spolecnyho takze nas uz jen tak neco pri zavodech nerozchodi kdyz resime kdo ma jak zliho psa atd
nevím... jsem prost? takovej ... nap? vždy jsem cht?l st?ílet závodn? ze zbraní (malorážka a brokovnice) d?da i tata jsou myslivci a protože jsem splnil ur?ité podmínky mám zbroják od 16 , ALE stojí to MOC penez, takže závodn? ani náhodou a jen sem tam rekrea?n? nebo na lokálních závodech no a i tam se mi stává, že t?eba v malorážce st?ílím na ter? jelena s oporou a bác ze 100 dám 92 což je v poho... pak slyším takový ty keci od skušených borc? že mi to n?jak najednou jde, povolím koncentraci a lišku v leže dám t?eba jen 76 ze 100 prost? to poseru... nebo brokovnice... posledn? jsem jel baterku a první sérii deseti holub? jsem dal jen dva nasral jsem se a druhou sérku se soust?edil a sv?te divse poda?ilo se mi opravdu v pravou chvíly nevnímat nic jiného než mušku a letící ter? a dal jsem všech 10 navíc jen dva na druhej pokus ... prost? jsem trémista a pot?ebuji klid a soust?ed?ní

S2 Licence od 31.7.2006
Old 30.10.2006   #99
NEXT
Regular Member

NEXT's Avatar

Quote:
Originally Posted by xedox View Post
.......hele tebe jak ctu asi pustili z rezervace ne???? nebo jsi do ted nekde pikal kulicky?? Sonyk je dost velky zavodnik aby vedel co ma delat,ale ja jak ctu co tu placas,tak tys toho moc nevidel o jezdeni ani nepisu....tak klidek v tech odbornejch posudcich
u prvnich dvou vet sem myslel ze umru smichy, to se povedlo se zbytkem souhlas!
Old 31.10.2006   #100
Ghost_CZ
Regular Member

Ghost_CZ's Avatar

A n?jaký záznam z Astonu by nebyl?

Posting Rules