11.5.2007 | #81 |
Regular Member
|
No m? to tentokrát v?bec nevyšlo. Na to abych se nau?il n?jakou tra? musím dost d?ít a pak se zm?n?j podmínky - vítr - a já jsem vy?ízenej... Kval. tedy 5. místo.
Race: Na startu jsem byl p?i prvních 2 pokusech pokazdé sest?elen hned v T1. Jel jsem podle hesla, že závod se nevyhrává v první zatá?ce a už v?bec ne na South City, ale byl jsem sám, takže jsem po š?ouchancích p?išel o 3 místa. V závod? jsme pak m?li opravdu krásné a nekompromisní souboje se Spanglerem a Rysou, tímto se jim chci také omluvit, že jsem to ob?as "zav?el". Pak jsem necht?n? ?uknul do Spanglera a tím nás oba rozhodil. Abych ho pustil zp?t, tak jsem zpomalil a od té doby už se jen vzdaloval a já za?al d?lat chyby, ?ili se p?eze mne za?ali dostávat další a další. Vrchol všeho bylo pár kotrmelc? za šikanou, po kterých jsem z?stal na st?eše a nezbývalo než odstoupit.
12.5.2007 | #82 |
Senior Member
|
ja by som opat chcel podakovat Spanglerovi a teamu ALeRT za poskytnutie servera a asistenciu pri jeho nastavovani...
co sa tyka zavodu - nemam nijaky komentar... az na to, ze MP(CZE) by v kvalifikacii mal pustat PRED zakrutou, bol som svedkom toho, ako Haradovi skazil dobry split...
12.5.2007 | #83 | |
Member
|
Quote:
Už by to mohli skúsi? opravi? aby to tak nehádzalo. |
|
12.5.2007 | #84 |
LFS Guru
|
Jeden screen, ktery jsem si nemohl nechat ujit
http://www.spangler-web.hostuju.cz/Photos/scrapyard.jpg pro neaglictinare >> scrapyard=vrakoviste
12.5.2007 | #85 |
Senior Member
|
Qvalda> nic moc, svoje maximum som nezajazdil (do tej sikany sa tazko triafa ), cize 10 miesto
Pretek> tusim v 3. kole som vo vyjazde zo sikany trocha tukol Peta, ktory sa vracal po kontakte so zvodidlami v sikane - vysledok strata 3 pozicii, neskor som vdaka odstupeniam a chybam v sikane sa dostal na 10. a 9. miesto kde som poslednych 5 kol zvadzal pekne suboje s Kdo.vi Takze celkovo spokojnost, aj ked to mohlo byt aj lepsie. Dik organizatorom a zucastnenym. |
12.5.2007 | #86 |
Member
|
kvalifikacia: kedze som za uplny zakaz Shift+S, tak som velku cast kvaldy stravil vjazdom a vyjazdom z boxov, ale aj tak to stacilo na 3. miesto
pretek: 1. ostry bol total demolition, 2. uz siel skoro kazdy opatrne, prvych par kol po vzdialeni sa zbyktu pola bola nuda, potom disconectlo Harada, moja chyba v sikane, Ghost sa mi zacal postupne vzdialovat, takze som zvolil taktiku ist na istotu a tajne dufal ze disconectne aj Ghosta (viem nie je to prilis sportove, ale pri tom ako v treningu pred kvaldou Ghost kazdu chvilu "padal" zo servera, som bol prekvapeny, ze to jeho spojenie vydrzalo az do T1) potom mensi suboj s Branom a v ciely 2. miesto oficialnych vysledkov + reportu sa dockame kedy ? |
12.5.2007 | #87 | |
Regular Member
|
Quote:
13.5.2007 | #88 | |
Regular Member
|
Quote:
Moje p?ipojení funguje a i ten ve?er fungovalo dob?e, doby problém? jsou pry?. Jen se prost? nemá rádo s Antikem, kdekoliv jinde je vše ok - viz ten p?esun na Actual Linux server. Antik bude asi ta výjmka co potvrzuje pravidlo.
13.5.2007 | #89 |
Regular Member
|
Posila
Vzhledem k mé vytíženosti poslední dobou se touto formou obracím na n?jakého spolehlivého dobrovolníka, který by byl ochoten mi pomoct s cyberligou. Myslím tim ob?as napsat n?jaký ten report, po?ešit n?jakej protest atd...
13.5.2007 | #90 |
Regular Member
|
Já klidn? pom?žu i když to asi dostane Eraser nebo Spangler
|
13.5.2007 | #91 |
LFS Guru
|
Ja se rad postaram s Eraserem o server, ale jinak se toho dobrovolne zreknu, mam jiny priority a casu taky neni moc...
13.5.2007 | #92 |
Regular Member
|
mi muzes napsat na icq 202-406-189
18.5.2007 | #93 |
Member
|
Dnes som nemohol ist (som momentalne doma na svk, a caja mala minuly tyzden narodky, takze sa to patrilo oslavit), ale ako pozeram az na dvoch ufonov vpredu to mohlo byt celkom zaujimave. Aspon sa vacsina z vas na mna bodovo dotiahne. Uz sa tesim na buduci race.
|
18.5.2007 | #94 |
LFS Guru
|
RUBBISH - FE Green
Zdravicko...
Kvalifikace - n?kde kolem stredu rosu RACE- Rubbish, rubbish, rubbish... hned pri startu jsem ser nejak zapomnel a rozjel jsem se hrozne pomalu.... v T1(sikane) jsem u vyjezdu tuknul omylem TKS|Peta (sorry) a roztocil se do ukazkovich baletnich hodin... pak jsem uz dohanel a hodil tak jeste 3 crashiky, po kterych sem musel do konce, u toho posledniho to bylo 3 kola pred koncem a ja s omlacenym autem dojel do cile... celkove asi 4. od konce Omlouvam se vsem kterym sem zavaril v prvni zatacce po mych ukazkovych hodinach V zavode bylo k videni hodne individui, ktery ocividne nevideli pravidla nebo jednali nefair, skakat behem zavodu do garaze, tam a z5 porad dokola je uz hodne na uvazenou na protest... nejsem ale agresivni povaha, stejne to nekdo udela za me
18.5.2007 | #95 |
Moderator
|
Jak uz rekl Spangler, nekterym by se mela ucast zakazat...pak to vypada, tak jak to vypada.
18.5.2007 | #96 |
Regular Member
|
Pro Branislav a ješt? n?kdo, kdo si st?žoval na blokování:
Nevím co jsi m?l, ale koukal jsem na celý záznam a ani jednou jsem modrou vlajku nem?l! V 1. kole jsi narazil nevím do koho, ale ten se pak p?edemnou otá?el na tráv? kv?li tob? a p?ipravil jsi m? asi o 3 p?í?ky. Dále jsme jeli, stále jsem byl p?ed tebou a Spanglerem. Pak jak jsem moc zabrzdil - kv?li Merginovi nebo n?komu jinému, už nevím - já jsem t? v?bec neblokoval, jel si až za Spanglerem a ten jel za mnou - objížd?l m? zleva, jedinému komu se omlouvám je on, protože jsem ho tam p?imá?kl a on byl asi nucen p?ibrzdit. Jediný kdo by si mohl st?žovat je on. Pokud jde o 7. kolo, byly jsme od sebe dost daleko.. nikoho jsem neblokoval, možná jste si m? spletli s Mikasem, tak doporu?uju návšt?vu optika a velké dioptrie . Jak jsem tedy ?ekl, jedin? Spangler si m?že st?žovat co se tý?e blokování apod.. |
18.5.2007 | #97 |
LFS Guru
|
V pohode, nijak jsem to zavazne neprocitoval
19.5.2007 | #98 | |
LFS Guru
|
Quote:
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
|
19.5.2007 | #99 |
Member
|
Kvalifikacia: V prvej polovici som stale na niekoho natrafil, nepodarilo sa mi zajst ani jedno kolo tak, ako som chcel...2. miesto
Zavod: Prve 3 kola som dohanal 2-sekundovu stratu na Ghosta, dostal som sa na 0.4 sekundy, ale v sikane som skrtol prvy gumy, ktore ma hodili do druhych Prisatal som rozkruteni na streche v idealnej stope, so znicenimi tlmicmi. Nasledoval pit, opravy 20 sekund a navrat na predposlednej pozicii...Postupne som sa zacal dostavat vyssie, po pitoch ostatnich som sa dostal na 2. miesto...na Ghosta som stracal cez 16 sekund a len 3 kola do konca...stiahol som to na 13s, v cieli 2. |
19.5.2007 | #100 |
Regular Member
|
Kvalifikace:
Hned po t?ech kolech jsem zajel co jsem cht?l. Sice by to šlo vylepšit, ale hnát se za desetinou vte?iny nem?lo smysl. A vyšlo to - 1 p?ed Haradem. Závod: Start výbornej jako vždy, 0 - 100 za 7 vte?in. První kolo jsem projel jakž takž, ale moc to nejelo, vzhledem ke studeným p?edním gumám bylo auto dost nedotá?ivý a dost jsem na tom ze za?átku prod?lával. Ale hned ve 3. kole to Harad poslal v šikan? na boudu... Takže ze souboje zase nic nebylo. Jel jsem sám, v polovin? závodu jsem vedl o 20 vte?in a náskok se dál natahoval. V 14. kole jsem zajel neofiko wr, ale hned na cílovce v 15. kole n?kdo vyjel z boxu a zdálo se mi že m? nevidí, takže jsem se snažil nacpat úpln? doprava, což jsem ale p?ehnal a vyjel na trávu. Byly z toho hodiny a ztráta p?esn? 10 vte?in. Nic to pro m? ale neznamenalo, m?l jsem náskok 3/4 kola. Pak jsem zajel do box?, kde mi pár vte?in zbyte?n? opravovali n?jaký poma?kaný plechy. Na výjezdu jsem byl hodn? opatrnej a skoro jsem zastavil, abych neohrozil auta na rovince. Ale n?kdo m? gentlemansky pustil - d?kuju. I po téhle ne zrovna vyda?ené epizod? jsem se vrátil na tra? na 1. místo s náskokem 17 vte?in. V posledních pár kolech jsem se ale docela zapotil, n?kdo hodil boudu v šikan? a m?l jsem co d?lat, abych se vyhnul. Našt?stí jsem to ale ustál a vyjma snížení náskoku to nic neznamenalo. V cíli tedy i po všech ztrátách první s náskokem cca 13 vte?in. EDIT: K organizaci - až na ob?asnej zbyte?nej chat n?kterých to bylo v pohod?. A t?šim se na Kyoto, to je tra?...
Last edited by Ghost_CZ; 19.5.2007 at 12:13. |