Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Offtopic

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 6.11.2008   #861
Miondir
Regular Member

Miondir's Avatar

tohle asi neni forum fandu zavodeni, aut atp. ze? nechcete mi nahodou taky rozmluvit moji vymazlenou skodu 100? je to fakt nebezpecny auto a jezdim s nim navic i v zime, kdy to je neovladatelny a po kazde vyjizdce me z toho musej vystrihat... jisteze je treba k tomu pristupovat s rozumem, ale to riziko k tomu asi patri a ja se tech pozitku kvuli tomu nevzdam..
Old 6.11.2008   #862
rostreet
Moderator

rostreet's Avatar

ee..tady je to samy dokonaly, inteligentni android, co nedela chyby a ridi se skautskymi zakony...skoda ze to neni vsude ve svete taky tak jako tady ...
rostreet is offline   Reply With Quote
Old 6.11.2008   #863
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Teda, ne?ekal bych takovej flame po relativn? dost nevinné poznámce

EDIT: miondir: on mi totiž ješt? nikdo, jaké výhody má shade oproti libovolnýmu jinýmu zadohrabu, co bude o n?jakou tu t?ídu bezpe?n?jší Jezd?te se t?eba na sá?kách po silnici, jen jsem se ptal pro?
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600

zipper is offline   Reply With Quote
Old 6.11.2008   #864
Miondir
Regular Member

Miondir's Avatar

Quote:
Originally Posted by zipper View Post
Teda, ne?ekal bych takovej flame po relativn? dost nevinné poznámce

EDIT: miondir: on mi totiž ješt? nikdo, jaké výhody má shade oproti libovolnýmu jinýmu zadohrabu, co bude o n?jakou tu t?ídu bezpe?n?jší Jezd?te se t?eba na sá?kách po silnici, jen jsem se ptal pro?
treba to ze libovolny jiny zadohrab o tridu bezpecnejsi stoji nejmin 10ti nasobek skodovky, kterou po zime klidne hodis ze skaly. me to je taky sumak kdo s cim jezdi, ale zejmena posledni dva posty od spanglera o hazardu, socce a blablahovnech uz fakt nechapu..
Old 6.11.2008   #865
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miondir View Post
treba to ze libovolny jiny zadohrab o tridu bezpecnejsi stoji nejmin 10ti nasobek skodovky, kterou po zime klidne hodis ze skaly. me to je taky sumak kdo s cim jezdi, ale zejmena posledni dva posty od spanglera o hazardu, socce a blablahovnech uz fakt nechapu..
To je rozumnej argument, ale v?tšina zú?astn?ných v tomto topicu má ješt? "letní auto" a jejich d?vody mi p?išli p?inejmenším divné - opravdu pak zav?ít auto do sklen?né vitríny a jezdit shade celoro?n?. Mn? osobn? to prost? za to nestojí... ne?eknu shade na vyblbnutí, ale jezdit po?ád stejným autem, co v lét?. Ale jezdit s tím furt... no gl

Old 7.11.2008   #866
SilverFox
Member

Quote:
Originally Posted by Spangler View Post
Skutecne inteligentni premysleni. Zkus to rict mame ci tatovi, urcite te pochvali
Jen konstatovani ktery je potreba brat s nadhledem Mam v planu neco 150hp+ a potom co mi mama dobrovolne koupila motorku ktera uz parkrat zabolela ji uz asi nic nerozhodi.

Jinak pokud ma nekdo k autu vztah, dlouho na nej steril nebo na nem dlouho makal tak se da chapat ze ho zimy usetri.
SilverFox is offline   Reply With Quote
Old 7.11.2008   #867
Woyta
LFS Guru

Woyta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Promá?klina ná fávu? No to bych se asi zabil! Te? už mi je ta pot?eba zimního auta upln? jasná, tos m?l ?íct rovnou.
Tim jsem chtel naznacit ze v zime je nebezpeci drobnych tukancu mnohem vetsi. a uznej, ze pokud to auto mas rad tak te to dost nastve.
BTW ten Favorit je maskovana Felicie a docela si s nim po vykonove strance hraje.

Jinak co se tyce bezpecnosti. Moje auto je Daewoo Tico. Takze Zigulik je z meho pohledu bezpecnejsi auto. Je to poctiva ruska ocel.
Kazdej holt nema doma poradnej offroad. (Az nedostane 120 technickou tak se bude stavet )
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 7.11.2008   #868
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

EDIT: I sanky jsou bezpecne pokud se jezdi slusne tam kde ma a nehazarduje se takze nechapu vsechny posledni komenty, ale oni to nekteri poznaji ze problem je vetsinou mezi sedackou a volantem

Last edited by Vitr; 7.11.2008 at 19:54.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 7.11.2008   #869
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

M?žeš jezdit jak chceš, ale když potkáš n?jaký hovado, tak s tím ?asto nem?žeš nic ud?lat Ale to je do jiného topicu...

Old 7.11.2008   #870
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

Quote:
Originally Posted by zipper View Post
M?žeš jezdit jak chceš, ale když potkáš n?jaký hovado, tak s tím ?asto nem?žeš nic ud?lat Ale to je do jiného topicu...
uz sem to editnul myslel sem to i na ty protijedouci s tim ocelovym ruskym vozidlem ktere odola strele s tanku a tem co si na zimu kupuji motor za prdeli, aby te mohli v zime ohrozovat na silnici temi rajcovnimy boky
A kdyz nekdo hleda auto jenoim na zimu a premysli o tom ktery je nejodolnejsi tak je me uplne jasne co stim chce delat a kde stim chce delat

Last edited by Vitr; 7.11.2008 at 19:56.
Old 7.11.2008   #871
Woyta
LFS Guru

Woyta's Avatar

Prazdne nepospane okresky s nulovym provozem. Cili tam kde je minimalni riziko. Na zacatek asi nejake prazdne parkoviste.
Nejsem tak nezodpovedny jak si myslis.
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 7.11.2008   #872
Spangler
LFS Guru

Spangler's Avatar

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
Prazdne nepospane okresky s nulovym provozem.
a stromy kazde 3m po kazde strane ?
Old 7.11.2008   #873
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

snad ma rozum ne? delate jako by nikdo z vas nikdy neporusil predpisy... nechcete snad tvrdit ze vsici jezdite striktne podle predpisu, neporusujete predepsanou rychlost atd... neverim ani za mak... a kdyz se nekdo chce zabit, tak na tom nevidim nic spatnyho, pokud pritom neohrozi nekoho dalsiho...

sam sem jezdil ve S120 pres 3 roky... vim ze to neni bezpecny auto, ale co ma clovek delat, kdyz na lepsi nema a svyho milacka nechce trestat prosolenejma silnicema? jezdit mhd? ne vsude to jde, a kdyz to jde, tak ne vsude to je idealni... byl bys ochoten vstavat o hodinu driv, jen kvuli tomu, ze mhd jinak nejede? ja ne... je jasny, ze cloveka, kterej jede v normalnim provozu naplno, bych taky nejradsi nakopal, ale kdyz clovek zapoji mozek, tak se da i na normalnich silnicich pekne zajezdit a nemusi byt pritom ohrozen nikdo, krom ridice... znam spoustu useku klikatejch silnic, kde je krasne videt daleko za zatacku a neznam duvod proc v takovym pripade tu zatacku neriznout idealni stopou... pripadne ji na snehu neprojet driftem...

Last edited by Chaos; 7.11.2008 at 22:13.
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 7.11.2008   #874
Loukota
Regular Member

Loukota's Avatar

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
... znam spoustu useku klikatejch silnic, kde je krasne videt daleko za zatacku a neznam duvod proc v takovym pripade tu zatacku neriznout idealni stopou...
tak presne jezdim , kazdyho koho vezu poprve upozornuji na to ze nespim
Loukota is offline   Reply With Quote
Old 8.11.2008   #875
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
Prazdne nepospane okresky s nulovym provozem. Cili tam kde je minimalni riziko. Na zacatek asi nejake prazdne parkoviste.
Nejsem tak nezodpovedny jak si myslis.
Myslel jsem to vseobecne akorat jsem pouzil zigulik s tveho prispevku a netykalo se nejspis ani tohoto fora, ale proste predloni v zime sem ze skodovkou mel cest jednoho takoveho kretena potkat, ktery si hazel sve rajcovni boky v zatacce a ja skoncil v zaveji kde nastesti nic nebylo jen snih a ani nezastavil. Nic ve zlem pouze me to prispevky nekterych o tahani z prikopy, shazovani ze skaly apod. pripomeli
Old 8.11.2008   #876
Miondir
Regular Member

Miondir's Avatar

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
...
souhlas se vsim
Old 18.11.2008   #877
Tommy V.
LFS Guru

Tommy V.'s Avatar

nedavno jsem si poridil
http://don.vn.cz/temp/repo/bx/ (thx don)
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2008   #878
rostreet
Moderator

rostreet's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tommy V. View Post
nedavno jsem si poridil
http://don.vn.cz/temp/repo/bx/ (thx don)
jooo tak tohle je mocna lod.... dokud neprestane makat hydraulika
rostreet is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2008   #879
MCz killman
Regular Member

MCz killman's Avatar

Quote:
Originally Posted by rostreet View Post
jooo tak tohle je mocna lod.... dokud neprestane makat hydraulika
+1
Fanda mi trochu kou?il,tak jsem do nej zainvestoval 105 k?! a koupil jsem nove tesneni pod hlavu a vymenil jsem ho.
www.nismo.hostuju.cz/fanda2.jpg
www.nismo.hostuju.cz/fanda3.jpg
www.nismo.hostuju.cz/fanda4.jpg
www.nismo.hostuju.cz/fanda5.jpg
www.nismo.hostuju.cz/fanda7.jpg
a zde tech údajných 50 kw v celku,spis je tam schovany stado berusek...
www.nismo.hostuju.cz/fanda8.jpg
a vcera sem serizoval vule na ventilech
Old 18.11.2008   #880
Motto
Member

Motto's Avatar

Obrazek www.nismo.hostuju.cz/fanda4.jpg - najdi 10 rozdilu

Posting Rules