27.3.2009 | #61 |
Senior Member
|
Q:V kvalifkaci jsem zajel ?as na 12. místo, ale cht?l jsem být v TOP 10.
Race:V 1. zatá?ce jsem m?l lehký kontakt s Fast Jardou, který do m? najel a do Eau Rouge jsem najížd?l na 8. míst?. Poté jsem prokli?koval mezi jezdci, kte?í se p?imotali do menší kolize a byl jsem na 4. míst?, o které jsem ale ?asem p?išel a za?al se propadat. N?kdy okolo 12. kola jsem za?el mít problémy s pneumatikami a propadl jsem se ješt? o další místa dol?. V cíli z toho bylo nakonec 11. místo, za který jsem byl i rád. Dále jsem zjistil, že z tratí, které jsou v Astonu m? vyhovuje jenom National, ostatní m? nejdou. Jendan: S vozy TBO to tam prost? musíš ?ezat, s MRT to je o n??em jiným díky slick?m Další závod na 90% nepojedu, ješt? dám v?d?t. Last edited by Zdenek CZE; 27.3.2009 at 15:06. |
27.3.2009 | #62 | |
LFS Guru
|
Quote:
Zobrazeni jsem si upravil, protoze jsem se koukal na tebe jak jezdis kvali. (Normalne mam vypnuty volant s ridicem, ale abych okouknul od tebe styl rizeni, tak jsem si to zapnul a pred zavodem jsem si to zapomnel dat zpet.) Zvuk jsem si snizil, protoze v danou chvili bylo jednodussi snizit hlasitost v lfs nez na repracich. Na prvni dva zavody jsem trenoval a ladil sety dost. Ted v prubehu semestru to bohuzel uz tolik nejde.
27.3.2009 | #63 |
Member
|
Vcera na chlup stejnej scenar jako minule, jen na 3. a 4. pozici jina jmena.
Polma se hned na zacatku utrhl, ja jel na 2. miste asi sedm kol, opet jsem chvili trapil Klouczecha, ovsem ten si zkusene vycihal moje slabiny a uz jsem ho nevidel. V polovine zavodu me dojeli Chaos a Poly a behem dvou kol me taky frnkli. Polyho jsem se snazil drzet jako kliste, nekdy byl i naznak, ze bych mohl zautocit, ale ke konci jsem uz nestihal. Takze 5. misto. Moc me to bavilo |
2.4.2009 | #64 |
Member
|
Dnes som to prelomil (: 12 kol !!! To je môj rekord v tomto cupe
|
2.4.2009 | #65 |
Senior Member
|
A co si vyviedol?
K mojmu ucinkovaniu v tomto preteku: Pred kvalifikaciou mi Poly poslal svoj set, bol vyborny, no ja som ho nedokazal poraidne vyuzit. V preteku som sa niekolko kol drzal Jakuba a este niekoho s FXO, no potom som uvaril lavu zadnu gumu a stratil som ich. Tak som sa zmieril s tym, ze som lama a jazdil som na poslednom mieste Potom isiel Jendan do boxov, tak som ho predbehol, zopar ludi mi dalo kolo a potom asi 10 kol pred koncom som to otocil na bok a bol som nuteny prejst do spectate. |
2.4.2009 | #66 |
Senior Member
|
LoL, docela nuda pro MRT.
Q: M?l jsem náladu na bod? mrazu, takže nic moc, ale st?elil jsem PB, takže aspo? n?co Race:Docela divoký za?átek, chvíli jsem jezdil i poslední, poté hezký souboj s GothaRem (místy jsem si myslel, že se sundáme navzájem) Nakonec jsem mu ujel. Poté v 19. kole m?l problémy Jendan a jen tak tak jsem se mu vyhnul, ale vše dob?e dopadlo. Potom už jenom sólo závod, v 29. kole m? dojel Poly a za?ala série poušt?ní na modrou. V téže kole (29.) jsem m?l op?t problémy s myšákem a v 35. kole taky. (Ti 2 co m? v tu chvíly p?edjížd?li se asi museli hodn? divit co tam nacvi?uju) Do konce závodu už jenom pohoda. Jak jsem ?íkal, pro MRT celkem nuda, cílovka na plnej - 6, vracák na 4, retardér - 5, retardér - 6, vracák - 4, rovinka - 6 a takhle po?ád dokola.... "Aston Games" se mi docela líbily, Aston mám moc rád a budu na n?j vzpomínat celkem v dobrém. Fern Bay bude zajímavé EDIT: Já vim, mám tendence ob?as místo "E" napsat "O" a naopak, ale vim že tam máš "O" Last edited by Fast Jarda; 2.4.2009 at 23:06. |
2.4.2009 | #67 |
Senior Member
|
No hej, tie suboje na zaciatku sa mi pacili, FXOcka som daval na brzdach na konci rovinky, ale potom mi to vratili
S Jardom to bola zabava, suboje s MRTkami sa mi zacinaju pacit, ale treba sa viac sustredit, pretoze clvoek nikdy nevie, kam ta MRTka zahne PS: GothaR |
2.4.2009 | #68 |
Senior Member
|
Q:Nejd?íve jsem zajel ?as na 2. místo, ale n?kdy v p?lce kvalifikace jsem klesnul na 3. místo a byl to m?j zatím nejlepší výsledek kvalifikace Mixed Cupu.
Race:Start se mi moc nepovedl, klesle jsem na 4. místo. Pak se p?es m? dostali i další jezdci, s Kurtem Kombajnem jsem si užil náš souboj, který dopadl lépe pro m?. N?kdy od 15. kola jsem jezdil na 9. míst?. Ve 35. kole jsem si ?ekl, že se zkuším dotáhnout na turbask, ale to se mi nepovedlo. 9. místo v cíli bylo pro m? zklamáním po výsledku z kvalifikace. |
2.4.2009 | #69 |
Regular Member
|
Tak dnes nás opä? moc nebolo, tak som si povedal, že sa preveziem aj ja, ale iba tak rekrea?ne. Na štarte som ešte prebehol o?ami všetkých pretekárov aby som zistil ?i majú reštriktory a kvôli tomu som vyštartoval o trochu neskôr ako ostatní. Ale aspo? som nezavadzal, ako som povedal, išlo mi iba o to, nenudi? sa v pozorovaní.
?o sa mi ale nepá?ilo boli skoky do garáže a pozorovania po?as kvalifikácie, doteraz som iba upozor?oval, ale od budúceho preteku to budem tvrdo tresta?. Myslel som, že sme tu dos? inteligentní na to, aby sme si pre?ítali pravidlá a potom ich aj dodržiavali. To isté otázky tesne pred za?atím preteku, že ko?ko kôl sa ide, alebo aké reštriktory má kto ma? . PS: hurá na Fern Bay |
2.4.2009 | #70 |
Member
|
Tak dnes jsem si užil, 20 kol neustálých souboj? s Robem, kolikrát jsme jen jeli bok po boku do zatá?ek, v t?ch dlouhých Skách ty mrchy RB4 kloužou jako svin? a bylo to vo hubu, ale vždy jsme si navzájem ?áko vyhov?li. Ze zadu se na nás tla?il Iceman, Turbosk a Bigman.
Ve 20. kole kontakt (podle m? - závodní incident), nic hrozného, Robo vzal vinu na sebe (thx) a pustil m?, pak jsem mu ujel a za?al stahovat Megina. To se mi celkem povedlo, ale jak jsem mu byl na dost?el, šlápnul na to a zase mi ujel. V cíli 4. místo (brambora ) ... a gumy? ty držely perfektn?. |
2.4.2009 | #71 |
Member
|
|
2.4.2009 | #72 |
Senior Member
|
Jakub_mt: do garaze som isiel pocas Q aj ja, ale az po tom, co som v garazi zaparkoval, to pravidlo sa vztahuje aj na to? V pravidlach sa mi to nezda byt presne definovane, ja si pod pojmom skok predstavujem to, ze niekto dokonci kolo a hned sa hodi do garaze.
|
2.4.2009 | #73 |
Regular Member
|
Pod pojmom skok do garáže si predstavujem akýko?vek skok do garáže. Teda aj ten z boxov.
|
3.4.2009 | #74 |
Senior Member
|
Aha, tak to som potreboval vediet, uz sa to nestane
|
3.4.2009 | #75 |
Regular Member
|
Vcera jsem si to naramne uzil, prvni pulka zavodu byla naprosto paradni.
Hned po startu se prede me dostal Jarda s LX4, pak jsme se par kol nahaneli a nekolikrat jsme se vystridali na 1. pozici. Do souboje se nasledne zapojil i Megin s RB4. Krasny souboj jsme meli v sikane za T1, skoda ze prehral spojku a musel trochu zvolnit. S Jardou jsme se drzeli pohromade az do 21. kola, nasledne jsem zacal lehce ujizdet. Casy byly hodne vyrovnany a naskok v cili narostl na nejakych 5, 6 sekund. Co dodat? XRT, LX4 a RB4 byly dobre vyrovnany. FXO nevim a MRT byla celkem v nevyhode. Cas s XRT 1:13.59 je pod hranici toho co dokaze zajet MRT a rozhodne nemuzu rict, ze by to neslo zajet jeste o par desetin lip. |
3.4.2009 | #76 | |
LFS Guru
|
Quote:
EDIT: Omlouvam se tohle neni pravidlo, ale jenom cast startovnich propozic k 1.CZ Lize. Nicmene si myslim, ze by to melo byt nejakym zpusobem zarazeno do pravidel/startovnich propozic mixedcupu. Uz jenom proto, ze to je normalni pro vsechny zavody. 4. Nastavení voz? a zastávky v boxech Nastavení vozu m?že jezdec do kvalifikace a jednotlivých závod? m?nit dle libosti. B?hem kvalifikace je zakázaný skok do boxu, pokud jezdec nezastaví na boxovém stání! V jiných p?ípadech je skok do boxu považován za ukon?ení kvalifikace. Závody se jedou bez povinné zastávky v boxech.
N?kte?í lidé tvrdí, že milují Severní smy?ku, bu? lžou, nebo tam nejeli dostate?n? rychle. 16 Jan Širl Last edited by JENDAN; 3.4.2009 at 11:25. |
|
3.4.2009 | #77 |
Regular Member
|
Jendan: áno, samozrejme, že do garáže sa môže ís?, ale nesmieš sa opätovne vráti? na tra?. Inak mi je to jedno. Ide o to, že niekto si len tak sko?í po?as kvaldy do garáže a hne? nato sa vráti na tra?.
Auto si má nastavi? pred kvalifikáciou. |
3.4.2009 | #78 |
Senior Member
|
Po kvalifikacii som bol dost prekvapeny s druheho miesta - to som necakal, hlavne s casom lahko pod 1:14.
V prvych kolach som mal zo dva suboje s Keenom, po ich uspesnom zvladnuti som sa vydal na stihaciu jazdu za Polym a Jardou. Kedze aj oni spolu bojovali podarilo sa mi na nich v 4. kole dotiahnut a zapojit sa do bojov. V jednom prejazde v T1 po ich suboje som sa pretiahol okolo Polyho a v dalsich kolach som utocil na Jardu. Ja som isiel na rovinke pred neho ale v T1 mi to vratil. To sa zopakovalo 2x a vysledok bol ten, ze som stratil aj 2. miesto a predomna sa vratil Poly. Cely cas som isiel na absolutnej hrane a to sa prejavilo na prevodovke. Uz zacala ist do cerveneho a tak po skusenostiach z AS Clubu som radsej ubral. (Hold techniku pustania plynu treba este znacne vylepsit) Tato prva faza bola super. Asi v 20. kole som v najazde na cielovu rovinku stratil koncentraciu, pretal barieru s pneumatik a stratil vzacne sekundy naskoku na Keena, ktory sa medzitym odputal od Roba. Postupne ma dobiehal, ale nakoniec som si naskok udrzal. V cieli som bol s 3. flekom spokojny, rovnako ako dalsi insertaci so svojimi poziciami |
3.4.2009 | #79 |
Administrator
|
no auto si sice kazdy nastavit ma, ale me se v prvnim zavode pri zmene serveru stalo to, ze jsem do quali vyrazil s "hard track" setem, diky tomu ze se menil server a povolena auta na nem... takze jsem si tam taky skocil... nebo jsem to mel odjet na tom nepouzitelnym?
3.4.2009 | #80 |
Regular Member
|
No OK, ale nezachádzajme do extrémov. Vždy ke? idem odštartova? ?i už kvali alebo závod, tak na to upozor?ujem a pýtam sa, ?i môžem. Takže ?asu skontrolova? si set má každý dos?.
|