16.3.2009 | #61 | |
Administrator
|
Quote:
16.3.2009 | #62 |
LFS Guru
|
nevim, jestli sem prehledl ale sou replaye z #2?
16.3.2009 | #63 |
Member
|
Nehrozí, nemá jednu ruku, takže môže len na myši jazdi? a okrem toho sme ho v teame prehovorili na G25, aj si ju kúpil ale vtedy vysvitlo, že má strašne ploché nohy a jednou nohou dokáže š?apnú? na všetky 3 pedále, proste keby šiel na volante tak by si sa popukal od smiechu ako jazdí
16.3.2009 | #64 |
Newbie
|
Omluva, že jsem nedorazil, bohužel zklamalo p?ipojení internetu.
16.3.2009 | #65 | |
Senior Member
|
Quote:
Replaye z #2 budu vecer ,ak ma dovtedy niekto nepredbehne
16.3.2009 | #66 |
Newbie
|
Gepaso vysv?tlení
Ohledn? závodu teda, ur?it? hodn? vyda?ený závod! Co se tý?e pr?b?hu vše se vyvíjelo celkem parádn? až na pár kolizí, bez kterých se to samozd?ejm? neobejde... Sice u n?kterých lidí m? to dost mrzelo když se k nim ?lov?k chová ohledupln? a oni i p?esto jezdí jak kdyby na té cest? byli sami ale co nad?lám... Tím narážím na Gepase, nevím na jaký jezdí pohled nebo co že m? pokaždé když jsem m?l rychlejší výjezd z rovinky zbrzdil tím že m? lehce škrtl... v pr?b?hu závodu vem to ?ert ale na té cílové rovince kdy jsem m?l viditeln? rychlejší výjezd a mohl jsem s klidem dojet pro 2 místo m? to mrzelo víc když mi nenechal místo jak by správn? m?l když byl na vn?jší stop? a sledovým klidem jak kdybych tam nebyl po?ád držel svoji stopu a tím došlo k menšímu škrtanci a ztrát? druhého místa... Žádám teda jako rozumný ?lov?k o logiské vysv?tlení Gepase o co mu šlo... to? vše
|
16.3.2009 | #67 |
LFS Guru
|
Tož celý ve?er m? blbnul net (50% loss) což se m? moc nestáva, ale nakonec se to ustálilo a startoval jsem ze zadních pozic do longu Ze za?átku to bylo opravdu šílené hlavn? na brzdy v T2 kde všichni asi zjevn? teprve zjiš?ovali kde ty auta brzdi nebo nechápu ty pr?lety n?kterých. Do 10 kola jsem se snažil dostat p?es pomalejší jezdce, ale ty m? to vracely plech na plech na všemožných i nemožných místech. Pak m? stahli NRG, chvíly jsem bojoval se SIRem. Nakonec v desatém kole se m? na cílovce ztratil ze zrcátek chaos a p?ekvapil m? až p?ed T1 kdy jsem si vybral ten nejmén? vhodný okamžik ud?lat na n?j kuk Totaln? jsem tím sprasil nájezd ve snaze se vyhnout kolizi na vyjezdu, kde to beru hodn? ze široka a výsledkem toho byl ?ukec o vnit?ní ze? a následný pinball se soupe?i co byli za mnou, když jsem to tam rozv?sil na štorc Sorry pokud jsem n?komu hodn? popravil zav?šení
|
16.3.2009 | #68 |
LFS Guru
|
O tech vyjezdech na cilovce nic nevim, ja do tebe nikdy umyslne nenajel. V poslednim kole, "nenechal misto", podivej se, kolik sem mel mista ja a kolik si mel mista ty, mohl si drzet volant a vklidu si jet podel svodidel do cile, tys ale vyjel az na stred silnice, kde sem byl ja, nerikam, ze je to tvoje chyba, podle me na tom mame podil oba, tys mohl jet vic na vnitrek, ja mohl chvili tahat vnejskem... na to je ale ted uz pozde..
16.3.2009 | #69 |
Newbie
|
já kdyby jsem to stáhl k mantinelu tak sratím tu výjezdovou rychlost kterou jsem si schváln? ud?lal abych t? na té cílové rovince p?edjel a to by nedávalo smysl... a taky je pochopitelné že když ?lov?k vyjíždí ze zatá?ky tak ho to logicky vynáší... a ty jsi se m?l tím pádem stíhnout více k mantinelu... vedle tebe a mantinel by se vešly ješt? 2 auta...
|
16.3.2009 | #70 | |
LFS Guru
|
Quote:
16.3.2009 | #71 |
Newbie
|
Hm tak každý na to máme jiný názor, te? to ale zn?lo tím že jsi mi necht?l uhnout jako kdyby jsi m? cht?l chváln? blokovat ve výjezdu, když ?íkáš že mi nebudeš uhýbat...
|
16.3.2009 | #72 |
LFS Guru
|
jestli to chces jeste rozebirat, napis mi na icq
16.3.2009 | #73 |
Newbie
|
|
16.3.2009 | #74 |
Regular Member
|
Paradni pozavodenicko
Q: Po nekolika malo kolech jsem zajel cas na hranici 58 s, coz porad stacilo na tuism 4. flek. Uz uz se mi zahraly pneu na optimum, kdyz mi vypadl UPC net. Tak jsem se pripojil zpet jen na cumendu a sledoval, jak budu odsunovan dozadu. Kupodivu se to zastavilo asi na 6. miste. Na to, kolik lidi v trenincich bylo schopno jezdit casy 57.7 - 57.9, jsem se divil, kde nechali formu. S: Nekde hned z kraje jsem ztratil par pozic za sikanou, pze jsem nevidel pres auto pred sebou a skrtnul si o mantak na obou stranach. Nez jsem si prestal nadavat, byly 4 kola fuc. L: Zprvu jsem jel tak opatrne, jak to jen slo, a i tak se dostal pres par pomalejsich vpredu. Par pozic jsem pritom ztratil zas na ukor rychlejsich za mnou. Pak jsem se jaks taks dostal do tempa drzel se tech ufounu a popredjizdeli jsme postupne hromadu pomalejsich jezdcu. No uz nevim, od ktereho kola se situace vcelku ustalila. Vytvorili jsme jakous takous skupinku s Chaosem, Jimikem a d9. Od te doby zacaly spickove souboje, resp. nahaneni jmenovanych rychliku. Extra na Jimikovi jsem byl nalepeny jakou dobu. Nahanel jsem ho jako blazen, zkousel to zleva, zprava, shora, zdola. Par vymen pozic tam bylo, ale na obe strany a definitivne jsem se dostal pred nej, az kdyz ho d9 malem vyrazil z trati v T1. Nanestesti jsem si predtim vlastni neopatrnosti o zed hnul s geometrii PP kola a nez se prizpusobil novemu chovani, tak mi o dost ujeli a naopak se dotahl Ghost. Toho jsem pak udrzel az do cile za sebou, ale jel jsem velmi nervozne a mozna ho misty az blokoval.
16.3.2009 | #75 |
Administrator
|
na tech vyjezdech ma gepas pravdu, on ti nemusi delat misto... v pravidlech je, ze po vyjeti na rovinku ma vedouci jezdec moznost na obranu jednou zmenit stopu, to ze to udela rovnou neni proti pravidlum... pokud ho tedy chces predjet, musis si nechat o par metru vetsi odstup, aby te neovlivnilo kam na ty rovince vjede...
taky kdyz jedu defenzivu, tak to na vyjezdu ze zatacky co nejdyl drzim tam, kam chce jet ten za mnou...
16.3.2009 | #76 | |
LFS Guru
|
Quote:
2.4.1 Vedoucí auto má právo si zvolit stopu na rovince. M?že ud?lat jeden pohyb aby bránil svojí pozici a zablokoval úto?ící auto. Tuto pozici ale poté musí držet do té doby, dokud jeho pozice má možnost úto?níka ovlivnit. Poté, jak se blíží k další zatá?ce, se m?že samoz?ejm? vrátit do své závodní stopy pro danou zatá?ku. 2.4.2 Vedoucí auto má právo volby stopy do zatá?ek. Tzn. m?že jet obrannou vnit?ní stopu aby si bránil pozici, ?ímž donutí úto?ícího pokusit se o p?edjetí zvn?jšku. Toto není blokování a je sou?ásti b?žné závodní etikety. Vlastn?, krom? omezení pravidla 2.4.1, vedoucí závodník m?že jet stopu, kterou uzná za nejmén? výhodnou pro p?edjetí úto?ícím autem. EDIT: beaten by Chaos
16.3.2009 | #77 |
Regular Member
|
|
17.3.2009 | #78 |
Newbie
|
Tak ja jsem byl také spokojen se závodem i kvalifikací.
Bohužel jsem m?l set, kteremu jsem nev??il že udržím pneu v normalní teplot? proto od za?atku jsem ztracel pozice až na 5 misto. A v p?lce závodu m? p?i výjezdu na cilovku n?kdo s XRG otá?il propadl jsem se hluboko.Ale nakonec 12 misto.Jinak perfektní organizace a jezdci ukazn?ní takže hodnocení velmi kladné.Dik Chaos za tento cup.. |
17.3.2009 | #79 |
Senior Member
|
Statistiky:
Server #1: Kvali, Sprint, Long post potom vymazat pls. replaye som zabudol hodit ,hodim dnes vecer .sorry
17.3.2009 | #80 | |
Newbie
|
Quote:
Last edited by Kalio; 17.3.2009 at 14:26. |
|