14.8.2011 | #681 | |
Newbie
|
No já m?l tady na tom FXO ješt? 1dni?ku dost dlouhou, protože jsou tu dv? místa kde se na ní rozjíždím, když by byla krátká, moc by to hrabalo a dvojka by byla moc t?žká ... :/ takže tedy ten problém start? p?i tomhle setupu byl ješt? markantn?jší ... ale s FXO umím startovat, i když tady ten záod se mi ani jeden start moc nepovedl ...
Každopádn? jezdil jsem s tím v pohod? v Q ?asy 1:36 a v závod? jsem m?l vyzkoušeno v pohod? na 1:37-1:38 takže si myslím že to byl dobrej set, škoda že jsem nedostal možnost závodit ... 1Race telefon a 2Race st?elec D4No .... Quote:
já to nevzdávám, m? to jen p?estává bavit, protože když ?lov?k závodí jak se má, protože je, byl a bude to kontaktní sport, je to špatn? ... a když se snaží tomu kontaktu vyhnout a jede až absurdn? opatrn?, aby tady m?li n?kte?í radost, je to taky špatn? a dostane na budku ... LFS je pro m? zatím velké zklamání, vyzkoušel jsem drtivou v?tšinu závodních her (arkády i simulace) co v posledních 15 letech vyšla v mnoha z nich jsem najezdil tisíce a tisíce závodních kilometr? online, ale tady v LFS to n?jak postrádá tu závodní š?ávu. Fakt nevím v ?im to je p?itom m? to celkem zez?átku bavilo a tenhle typ her m?žu ... ale to závod?ní je tu n?jaký divný.
14.8.2011 | #682 |
Member
|
Oprava omluvy, krom? tomáše, který mi snad už prominul se ješt? omlouvám Lubikovi, Popelce a Jardovi (snad jsem na nikoho nezapom?l), kte?í na tom hodn? ztratili (ovšem ne víc než já ).
Po shlédnutí záznamu jsem dosp?l k záv?ru že jsem to pod?lal, takže ješt? jednou promi? Tomáši, ale ustál si to dob?e a dost rychle pokra?oval dál :-) Dodate?n? ješt? další omluva popelce za hit v prvním kole longu druhou zatá?ku po prvním splitu, byl jsem opožd?nej na brzdách. Doufám, že omluva bude p?ijata :-) Last edited by D4NO; 14.8.2011 at 23:55. |
14.8.2011 | #683 | |
Member
|
Quote:
Nedokážu to rvát do zatá?ek jako ostatní, je to asi m?j problém, ale snažím se jet tak aby se nep?eh?ály pneumatiky. Podívej se na konec závodu jaké mám pneumatiky já a jaké je mají ostatní. Možná bych dokázala jet rychleji, ale asi ne, nedokázala Jdu spát, napíšu zítra. |
|
14.8.2011 | #684 |
Newbie
|
Dnes jsem bohuzel nemohl jet, protoze jsem misto volantem na stole musel kroutit volantem kombajnu. Nicmene trat me nejka exrtra nepritahovala, takze lepsi nez prijit o jinou :-)
Nechci zakladat offtopic, ale copak by jste rikali plzenaci a okoli na to treba pristi patek zajit nekam posedet, pokecat atd... -mma zarucenej tahak vecera :-) -privedu Hanze (predpokladam ze se snad nebude branit zuby nechty :-D -to by jsme si ho museli odnejst a nebo sraz usporadat u nej ;-) ). Kdo by mel zajem, napiste mi SZ s mailem. |
15.8.2011 | #685 |
Member
|
2Hanz: Takže st?elec mi budeš ?íkat? Když chceš, já té tvoji p?ezdívce klidn? dostojim, to mi ned?lá problém. Jenže co bych z toho asi tak m?l?
Jediný kontakt, kde bych uvažoval nad svoji vinou, jelikož to asi byla moje chyba byl v druhém sektoru kde jsem t? docela nevybírav? p?edjel (ale co, takové manévry ty p?edvádíš každý závod). |
15.8.2011 | #686 | |
Newbie
|
Quote:
kdybych nejel tak opatrn? a jel jak se má, skon?íš v hodinách nebo ve svodidlech, což se ti p?esn? stane, pokud tohle takhle na m? zkusíš p?íšt?, protože rozhodn? neuhnu a využiju plné stability a odolnosti plech? mého FXO ... škoda že jsem to neud?lal, ušet?il bych sob? a jiným problémy po tom, cos m? následn? oto?il v dalším kole ... bude-li tedy v?bec n?jaké p?íšt? z mé strany v LFS ...
DDWorld.cz - O PC, technologických novinkách, IT, Internetu a PC hrách - www.DDWorld.cz - nejv?tší nezávislý uživatelský IT magazín v ?R/SK Last edited by Hanz DD; 15.8.2011 at 00:37. |
|
15.8.2011 | #688 | |
Member
|
Quote:
N?kdo to už psal, meleš si furt jak kafemlejnek to samý. Aha takže p?íst? neuhneš, stejn? tak jako dneska. |
|
15.8.2011 | #689 |
Newbie
|
Radši šoupej nohama ty kafemlejnku a rozhodn? mi nera? po tom co si tam p?edvád?l .... sem se na ten záznam radši nem?l koukat, cos to tam p?edvedl za torpédáž v té zadní pasáži v prvním kole??? Sem v?d?l, že to byla Ultra prasárna m? tam poslat do skály, ale takováhle?! To si d?láš pr.... a ješt? se tu rozk?ikuje. Vystr?í m? do sklály a pak m? masakruje o zatá?ku dál znovu - Zkus se uklidnit, nevystrkovat jiné z trat?. PS: s tím uhýbáním jsem myslel situaci co následovalo v této pasáži po tvém atacku a t?ch následujících ...
V tom druhém kole jsem se ti snažil vyhnout, co se dalo abych s tebou nekolidoval - což se mi povedlo, i když si m? tam sk?ípal slušn? - fajn beru že ses tam pral s bavorákem, ale bohužel - nevím minimáln? na záznamu to vypadá, na n?jaký lag v té zatá?ce, že by se tam znovubojevily zdrovna ty pneumatiky které p?ed tím n?kdo srazil a poslalo m? to rovn? a tys dokon?il dílo zkázy s plným plynem do mé zád? ... Rozhodn? si ale o m? celou dobu v?d?l, takže dob?e tvá vina to v tomto p?ípad? nebyla, na druhou stranu k této situaci by nikdy nedošlo, nebýt toho jak si m? v tom prvním kole zmasakroval a hned n?kolikrát ... takže z obliga nejsi i když si tedy za ten lag nemohl. Nem?l si mi ten replay radši nutit, te? jsem z tebe ješt? více otráven?jší, že jsem v té zadní pasáži jednal takhle opatrn?, což se mi takhle v druhém kole vymstilo ...
DDWorld.cz - O PC, technologických novinkách, IT, Internetu a PC hrách - www.DDWorld.cz - nejv?tší nezávislý uživatelský IT magazín v ?R/SK Last edited by Hanz DD; 15.8.2011 at 01:22. |
15.8.2011 | #690 |
LFS Guru
|
http://dl.dropbox.com/u/17343551/New...ayouts/A26.png toto ideme najblizsie? mne osobne sa to moc nepaci ale aspon nebude problem s teplotami pneu
|
15.8.2011 | #691 |
Member
|
Nebyl ?as na trénink - malování, st?hování. Myslel jsem, že nepojedu.
Nakonec jsem to zkusil s tím "nejjednodušším", aspo? pro 2 body. Chyba, už to nikdy neud?lám (neodzkoušený set, gumy blééé). Zlatý XRT. Takže se všem omlouvám za rallycross a ?ukance. |
15.8.2011 | #692 |
Member
|
Trenink opet skoro zadny. Set mi poslal Ghost (diky) a byl super. Hlavne jsem nemel takove problemy s pneu jako se svym setem z Astonu.
Q: Bral jsme to v podstate jako trenink. Navic kdyz jsem vyjizdej z garaze, tak jsem poustel auta co uz jeli v boxove ulicce a zastavil pred garazi. A hned jsem byl o 15l tezsi, pac mi to dotankovalo hned po vyjezdu!!! Prepalil jsem si navic gumy a kdyz jsem je jel chladit do boxu a zajel do garaze (abych neprekazel na trati), tak po chvili koukam, ze ostry kolo uz nestihnu. S: Dobrej start. Pomalu jsem najizdel do T1, koukla jak se to tam stoucha a predjel venkem asi 4 auta. Postupne jsem se dostal jeste pred dalsi a v cili 7. Super a necekany L: Z 12. na startu opet krasny postup dopredu, ale nekdy kolem 4teho kola se to semlelo v T1, ztratil jsem 3 pozice a dalsi 3 o pul kola dal. Trosku poskozeny auto, ale jel jsem. Pak jedna chyba = ztrata pozice, dalsicha = opet ztrata pozice. A jeste jedna, ale tu pozici jsem si vybojoval zpet. Vzdy kdyz jsem se snazil zatahnout, tak jsme to podelal. Chtel jsem jeste dohnat Jardu, ale tech chyb bylo proste moc. Zavody pekny a navic nechapu proc, ale nejlepsi vysledky mam, kdyz netrenuju |
15.8.2011 | #693 | |
Moderator
|
Quote:
15.8.2011 | #694 |
Senior Member
|
Ud?láme domluvu: já t? nebudu bumpit a ty nebudeš blikat na tu stranu, na kterou chceš, aby t? ten za tebou p?edjel
|
15.8.2011 | #695 | |
Senior Member
|
Quote:
Ale na dohodu p?istupuju |
|
15.8.2011 | #696 |
LFS Guru
|
ned?laj to naopak? jakože blikaj tam, kam uhybaj? jako v normálním silni?ním provozu?
15.8.2011 | #697 |
Senior Member
|
Hehe, ob?úbená téma, pod?a m?a sa bliká v zmysle "predbehni ma tadia?to". :-)
V?era som jazdil Le Mans, ale v nede?u sa opä? pridám, takže posledný nebudete. :-)
15.8.2011 | #698 | |
Senior Member
|
Quote:
Závod není proovz, blikají na stranu, kudy cht?jí, aby byly p?edjeti. Substanc: Asi jediný, kdo tomuto nepsanému pravidlu rozumí PS: Rejpalové, sp?te dál. Last edited by Fast Jarda; 15.8.2011 at 14:07. |
|
15.8.2011 | #699 |
Regular Member
|
To je v pohod?, ne?ešte to. Já tyhle signály taky nechápu.
EDIT: Vzhledem k tomu, že se nám blíží poslední závod, tak bych rád rozvedl diskuzi. Jak už dob?e tipnul Kid, bude se jednat o mix n?jaké FE trati a rallycrossu. Ješt? p?esn? nevim kudy to povede, ale to neni d?ležitý. To ale znamená, že RB4 bude ve velké výhod?, na FE je to o n?co rychlejší už samo o sob? a na rally tuplem. Tudíž p?emýšlím že bu?: 1) pojedeme všichni s RB4 2) RB4 vylou?íme a necháme jen FXO a XRT Co vy na to? 1 nebo 2?
Last edited by Ghost_CZ; 15.8.2011 at 15:47. |
15.8.2011 | #700 |
Senior Member
|
2)
|