8.8.2011 | #621 |
Senior Member
|
No já myslel, že když je n?kdo v lagu a pak mu to spadne, tak se už na trati neobjeví, ale opak byl pravdou. Snažil jsem se uhnout ze stopy ale o?ividn? to bylo málo nebo tys taky uhnul V tom momentu m? to dost nasralo, jsem m?l chu? to tady rozmlátit Ale tak za to nem?žeš, stává se, už jsem se uklidnil a nevadí mi to
8.8.2011 | #622 | |
Member
|
Quote:
8.8.2011 | #623 |
Senior Member
|
Zatím jsem s Hanzem žádný incident nem?l (musím zaklepat) a také jsem doufal, že se pou?í, ale opak je pravdou. A myslím, že Hanz s RB4 by byl ješt? více nebezpe?ný než Hanz v FXO.
|
8.8.2011 | #624 |
Member
|
Kyoto Langstreckenschleife
Plusy
1. Kyoto Ring je moje nejoblíben?jší tra? v lfs a tato varianta byla moc p?kná. 2. Na doporu?ení Jackyho jsem zrušila v nastavení pomoc s brzdou (brake help) a je to lepší. Nevím, asi kecám, spíš je to jen sugesce . Používám totiž ABS a myslím si, že to samo o sob? vyruší pomoc s brzdou ikdyž je zapnutá, resp. je to stejný. 3. V kvalifikaci 7. místo, p?íjemné p?ekvapení. 4. Oba závody bez v?tších kontakt? a pneumatiky držely dob?e. 5. Op?t krásné souboje již tradi?n? s jezdci mojí úrovn?. Možná jsou o n?co rychlejší, ale také n?kdy chybují a já se dotáhnu nebo naopak mojí defenzívou je dokážu zdržet. Nebudu jmenovat, ur?it? bych na n?koho zapom?la. Je vás hodn? se kterými ráda soupe?ím, každý ví a n?kte?í to už zde popisovali. D?kuju. 6. Šesté místo ve sprintu a osmé v longu, co víc si p?át, jsem na sebe pyšná (skromnost nade vše ) 7. V rozmezí necelých p?ti vte?in projelo cílem v longu sedm závodník? (3. až 9. místo), to je dobrý ne Mínusy 1. V longu po startu mírné o?ukávání v prvním sektoru. Ale to je klasika a ani já jsem nebyla bezchybná, je to vždy tla?enice. 2. M?j cíl dojet oba závody p?ed Hanzem nevyšel. P?ez veškeré úsp?šné brán?ní pozice m? v obou závodech dostal v posledním kole 3. M?j velký problém je zp?tné zrcátko. Až moc ?asto se do n?j zadívám a nesoust?edím se na výjezd ze zatá?ky. To prokleté svodidlo p?i výjezdu na ovál m? stálo ztrátu pozice n?kolikrát. 4. Nestihla jsem p?ed longem dojít si na toaletu. .............................. Hanz DD: Ten volant není nový. Psala jsem, že jsem ho dostala, to jo, ale už n?kdy p?ed rokem a p?l. Ghost CZ: Jakožto organizátor bys mohl zakázat setrvávat na serveru divák?m. ?ím víc lidí, tím v?tší šance na ztrátu p?ipojení kohokoliv. Nevím, jestli to tak není a nemá to na p?ipojení vliv, beru to zp?t. |
8.8.2011 | #625 |
Member
|
Q : 10 místo, pro m? super, ne?ekal jsem to i když se kolo moc nepovedlo
S : Hned za startem jsem dostal š?ouch a bylo po srand?, poslední a drobet upravená náprava. Ale dojel jsem. R : Do 3 kola se to p?ede mne prohnalo. S Lalou menší ?uk, p?ehnal to na brzdách a drobet jsem mu asi pomohl ven. Pak asi na za?átku 3 kola na výjezdu jedu, bum a šup doprava mimo tra?, Lala, ?íkám si, že by mi to vrátil ?? Ze záznamu je vid?t, že to nebyl (asi ) úmysl. Pak jsem se držel na 10 míst?, nadohled skupince p?ede mnou. Cht?l jsem je dojet, ale chyby a King za zády to nedovolily. Myslel jsem, že mi King dá, ale byly úseky, kdy byl rychlejší on a n?kdy já. Tak jsem to vydržéééééél. Nakonec po spadnutí p?ipojení Ghosta 9 místo. Super. Popelko, taky mám mínus : V 5 kole mi vzal b?ichabol, myslel jsem, že nedojedu a po.... se. :-)) Last edited by Petersbond; 8.8.2011 at 14:57. |
8.8.2011 | #626 |
Senior Member
|
Sorry, opraveno.
8.8.2011 | #627 |
Newbie
|
Ag petr:
S : Hned za startem jsem dostal š?ouch a bylo po srand?, poslední a drobet upravená náprava. Ale dojel jsem. Za tuhle prasarnu se Ti jeste jednou omlouvam a Jardovi tez..moc tam nechybelo a kdyz bych ho vzal taky tak by asi dostal uz mrtvici.Jinak me to mrzi mel jsem dulezitej tel a nechtel jsem davat spec tak jsem jel krajem a najednou koukam a trava..brzdy uz nepomohli tak jsem to musel tak strihnout jinak bych vas asi smetl vic.slibuji uz se tenhle kiks nestane.priste na to dam bacha. |
8.8.2011 | #628 |
Member
|
Lubik : V pohod?, já jen, že vždycky se propadám kolem T1, ted ješt? d?ív. Jardu by ur?it? vomejvali.
|
8.8.2011 | #629 |
Senior Member
|
No, bylo tam p?l auta, v závod? to bypadalo že Ljubik letí trochu dál, ale jednou to dob?e pro m? dopadlo .
|
8.8.2011 | #630 |
Member
|
Jen takový dotaz pro Hanze :
Start sprintu - jedeš úpln? doprava a pak najednou vost?e doleva nap?í? ???? Po startu tam v?tšinou je plno aut. Co to jéééééé?? |
8.8.2011 | #631 | |
Newbie
|
Quote:
No cíl se ti skoro povedl, na rozdíl od n?kterých tam prost? nenecháváš žádný prostor ani pro úvahu se tam vedle tebe nacpat - za celou dobu prost? bez šance - z té tvé jízdní stopy jsem kvetl - brzdíš tak o 50-70m d?ív, než co m?žu já, a v n?kterých zatá?kách i tam, kde já nebrzdím a n?kolikrát si m? dost vyd?sila - ale ty dv? drobná zaváhání našt?stí tak tak sta?ila - každopádn? super stopa a udržet to, tak jsem bez šance
8.8.2011 | #632 |
Regular Member
|
Samozrejme to nebyl umysl RB4ka najizdela zleva na stred trati, tys pekne drzel pravou stranu, jako bys cekal, ze tam neco pojede. Uprostred bylo mista dost, tak jsem neubiral a miril tam. Cekal jsem, ze uslysi dalsi auto a srovna to, ale pokracoval dal mirne doprava.
8.8.2011 | #633 |
Member
|
Samoz?ejm? že lehce štrejchlo, když muselo brzdit.
Lalo vím, jak jezdíš. Jako drak. |
8.8.2011 | #634 | |
Regular Member
|
Quote:
Nezavíram auta co m? p?edjíždí. Je fakt že nejezdim n?jakou extra obranou stopu ale když už tak musíš zm?nit stopu p?ed zatá?kou a to pouze 1x a tuto stopu si musíš ponechat dokud se neblíží další zatá?ka, pak pokud je tam místo m?žeš si zase lépe najet do zatá?ky, pokud už je ale vedle tebe auto, máš sm?lu a musíš mu v zatá?ce nechat místo. Za další, pozd? brzdíš do zatá?ek, sta?ilo hned útok na popelku na oválu, kdyby to tam popelka ubrzdila tak se vymelete. Máš tendenci si brát vnit?ní stopu a brzdit pozd?ji než kdyby jsi m?l ideální stopu, takto to opravdu nefunguje, musíš brzdit d?íve když máš vnit?ní stopu a musíš jet pomaleji než m?že ten na vn?jší, jinak t? to vynese ven. N?který místa na p?edjetí jsi zase ani nevyužíval ale ono to FXO asi moc nezatá?í takže chápu že volba je trošku jiná oproti XRT, n?kde je to lepší pro ono auto n?kde pro druhé. Ta opakovaná 4%, FXO je leh?í o cca 100kg asi, v základu má nejv?tší pom?r výkon/váha. Má nejmenší turbo z TBO. Nejvíc asi tratí RB4 to má stejný motor jako XRT imho. FXO má také nejníže t?žišt? a lepší pr?jezdy zatá?ek. Menší váha, menší odst?edivá síla atd. Není tedy divu že je z TBO nejrychlejší. Nevím o tom že by se n?kde jezdilo FXO bez restrikcí pokud je to TBO cup.
8.8.2011 | #635 |
Member
|
Kyoto je za nami, prichazi klikata Fern Bay a s ní i v poslední dob? celkem ?astá otázka - na kterou stranu se vyjizdi z boxu?
EDIT: Odpovim si sam. Jede se doprava. Last edited by HonzaNB; 8.8.2011 at 22:22. |
8.8.2011 | #636 |
Regular Member
|
Až se pojede FXO cup, tak restriktor nebude - je zbyte?ný. Už n?kolikrát jsem si to testoval a ty 4% jsou tak akorát, i když si up?ímn? myslim že bych s FXO byl i tak rychlejší.
Pro Hanze: Chybí ti ohleduplnost a jistota. Úpln?. Ty vidíš šanci, která je teoreticky (po zm?n? fyzikálních zákon?, p?íp. p?esunu do jiné dimenze) možná a prost? do toho jdeš, i když to nemá nejmenší šanci usp?t. Ono se to pak pomele a výsledek je jakej je. P?ednosti v zatá?kách taky ignoruješ, to je pak t?žký jezdit. Za celou dobu co jezdim jsem potkal hodn? tvrdých jezdc?, t?eba Radek (Radek44). Radek jezdí tvrd?, ale ne bezhlav?. To je ten rozdíl. Každej chce usp?t, ale chce to se nad tim zamyslet. Osobn? mam letitý zkušenosti z ?eských i zahrani?ních lig a když s n?kym bojuju a vim že je rychlejší, p?i?emž ten souboj nás oba dva zdržuje a akorát p?icházim o ?as, díky ?emuž nás t?eba dojíždí ti za námi, tak ho takticky pustim. Samoz?ejm? když se závodí o pozici a do cíle jsou dv? kola, tak je to jiná. Ale to co p?edvádíš na trati ty prost? nechápu. Já vim že v b?žnym život? jsi v pohod? a tehdy v Uctívanym velbloudovi jsi na m? p?sobil dost sympaticky. Navíc jsi m? v Žabiho aut? ve 2 ráno odvez dom?, za co fakt d?kuju. Kdybych ti to n?kdy mohl oplatit, rád. Jako osobn? proti tob? fakt nic nemam, naopak bych si s tebou klidn? sednul ke stolu a pokecal. T?eba i o tomhle, já z toho nemam rudo p?ed o?ima, naopak si dokážu p?edstavit živou diskuzi. A asi bych se smíchu neubránil, nemam ve zvyku v?ci moc hrotit. Nemáš n?kde v zadu na hlav? p?epína? normal mod / race mod? To je moje stanovisko, každopádn? bych t? n?kdy rád vid?l v závod? v XRT, i když chápu že to auto neni taková výzva jako FXO, který je z hlediska jezdce nejnáro?n?jší a konzistentní jízda nejobtížn?jší. EDIT: Omlouvam se Fast Jardovi za tu kolizi p?ed nájezdem do KY2 box?, ohnul jsem kola na pravé stran? a docílil skoro kladných odklon?, takže mi to v tej zatá?ce snadno uklouzlo a šel jsem do smyku a naboural do tebe. Jasná moje chyba, za boxama jsem t? ale pustil zpátky.
Last edited by Ghost_CZ; 8.8.2011 at 21:05. |
8.8.2011 | #637 |
Senior Member
|
Hezky napsaný. Já si myslím, že Hanz není prase, co by cht?l n?komu kazit závody. Z mého pohledu jeho jízda vypadá tak, že si prost? v tréninku najde stopu a rychlost, kterou jede i v závod? bez ohledu na ostatní jezdce. Když u toho za?ne myslet, tak se to ur?it? obejde bez kolizí.
EDIT: Já osobn? bych se klidn? s Hanzem n?kdy sešel (bohužel nevím, kde bydlí) a ?ekl mu, jak se chovat v ur?itých situacích apod., protože to by bylo ur?it? lepší, než jen na n?j nadávat a ?íkat mu, jak všechno d?lá špatn?. Last edited by Zdenek CZE; 8.8.2011 at 21:54. |
10.8.2011 | #638 |
Regular Member
|
Byl jsem poskytovatelem p?ipojení ujišt?n že závada na mém p?ipojení byla odstran?na. St?žoval jsem si 3x a až napot?etí to vyšlo. Že by do t?etice všeho dobrého? Navíc to byl problém n?kde u nich. Takže p?íšt? jedu. A jestli mi to vypadne, tak už se fakt nase*u.
10.8.2011 | #639 | |
Regular Member
|
Quote:
10.8.2011 | #640 |
Regular Member
|
HanzDD: Honzo,neber moje i ostatnich pripominky jako nejakou buzeraci nebo tak neco.Souhlasim s Ghostem i Zdenkem,vime ze to nedelas schvalne,i ja mam obcas slabou chvilku,vidim prilezitost a snazim se ji vyuzit,ale vzdy to dopadlo jinak nez jsem chtel a byl jsem vzdy potrestan.To ze necham na vnitrku misto neznamena ze te poustim,ja jsem pred zatackou pred tebou tak volim stopu,samo ze se muzes pokusit jet vnitrkem,ale musis predvidat,a je jasny ze kdyz jedu na vnejsek tak budu rezat zatacku zpet na prostredek a ty s tim musis pocitat,to je moje pravo volby stopy,predjel jsi me,protoze jsi mi zablokoval stopu a proto jsme se stretly,taky mam FXO tak mi to nijak neublizilo,jde o tu cistotu predjeti,to ty tukance ze zadu mi vadi vic a neurazej se,jen se snazime poradit,a jestli te to potesi,ja to taky posledni dobou posloucham nejak moc casto :-)
Asphalt guys asphaltguys@asphaltguys.cz S2 licence od 03.2009 Asphalt guys facebook Volant:Logitech G27 PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit |