|
View Poll Results: Pouze pr?zkum na délku závodu. | |||
Kdo je pro 2 x 88 kol? | 16 | 40.00% | |
Kdo je pro 2 x 44 kol? | 24 | 60.00% | |
Voters: 40. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
8.12.2009 | #421 | |
Member
|
Quote:
prvni, co prichazi v uvahu je prehrivani (krome tech ovladacu, asi hlavne grafiky) - procesor, grafika druhe - pameti treti - nastaveni biosu to oos by mely hazet jen replaye u aut, kde bylo pridano abs. dela ti to i u jinych aut?
|p!nk| live for speed DEMO server & |p!!nk| S2 server LFSlapper & cleanracersdetector.exe powered girls-only servers Last edited by [d9]; 8.12.2009 at 18:26. |
|
8.12.2009 | #422 |
Newbie
|
žádnej bonzák nejsem! jen jsem se cht?l podívat jakou kdo zvolí taktiku, ale po tom co m? kdosi vykopl jsem nev?d?l jestli se smí ¨špízlovat¨ p?ímo na serveru (riskl jsem znovup?ipojení, takže se omlouvám za vyrušení b?hem prvních kol), je zajímavý jak závod vypadá jinak, když je ?lov?k opravdu za volantem a nebo když se jen dívá, ale pár lidí m? opravdu p?ekvapilo - Dano, úp?mn? jsem nev??il, že nehodíš boudu ?i nezrušíš auto jinak, jen si asi mohl víc bojovat, jel si fakt p?kn?!
|
8.12.2009 | #423 |
Regular Member
|
Hned na startu jsem presprintoval SorroWa. V T1 jsem svedl souboj s Jakubem_mt a zas do toho zasahl minilag Meli jsme mista oba dost, holt jsme ale jeli moc blizko sebe a i drobny kontakt nas dost rozhodil, na coz Jakub doplatil o poznani vic. Ja jel vnitrkem, ale ne v ideal stope, protoze tesne prede mnou jela Popelka a ja ji nechtel zavadit o zadek. Po shlednuti zaznamu vim, ze jsem to mohl zkusit - o chlup bych se tam vesel - a treba by to dopadlo lip. Takle jsme to zavarili ostatnim a treba prave SorroW na to taky dost doplatil
Ovlivnilo to pak moji jizdu. Kdyz jsem totiz na rovince videl mezeru mezi dvema dvojicemi aut, radeji jsem se do ni nepustil a zustal opodal. Na chvili toho vyuzil Zefram a malem i Ghost, ale pozici jsem udrzel. V L2 jsem predjel Popelku a trasl se na Masterfula. Jenze jsem nedokazal poradne predvidat jeho jizdu a nemohl se pres nej dostat. Chvilema jsem kuli tomu skoro az blokoval Ghosta. Ten si mne podal v L4. Snazil jsem se mu to jeste nekolik zatacek vratit, ale bez sance. Pri nahaneni Masterfula se za mne dostala Popelka dost blizko aby mne zacala znervoznovat. Evidentne mohla jet rychleji, a tak jsem nesmel udelat ani mensi chybku, abych ji nedal prilezitost. v L6 jsem si konecne o pozici polepsil a hned zacal ujizdet. V L8 uz jsem se motal do souboje mezi Vitrem a Pablem. Dokonce jsem pri tom malem vyjel mimo trat pri pozdnim brzdeni z max rychlosti. Abych nesundal Vitra, vyuzil jsem snad i ten posledni cm obruvniku. V L10, pod kopcem do 2. splitu, se tukli a ja predjel Pabla. Vitr zrychlil a az v L14 jsem ho vybrzdil na rovince. Jenze kvuli ne moc jiste jizde jsem mu v T1 nasledujiciho kola dal sanci na odvetu. Misto jsem udrzel a padil pryc. 8 kol trvalo, nez jsem se dotahl na Fast Jardu a zautocil na rovince z pytle. Tentokrat jsem brzdil moc brzo, a tak se souboj tahl prakticky az do T1 pristiho kola, ale tam uz jsem ho definitivne predjel. Kolem puli zavodu prisla krize a nebyl jsem s to zajet jediny slusny cas. Hlidal jsem naskok pred ostatnimi a cekal na chvili, kdy bude nejlepsi zajet do boxu tak, abych se nevratil do provozu. Ucinil jsem tak v L42. Zapomnel jsem ale na zapnute opravy, takze jsem necekane ztratil nejakych 8s Vratil jsem se tesne pred Kida, ktery sekal jedno bezva kolo za druhym a prekonaval si PB. Nekolik kol mne pri tom krasne uhanel, nez jsem taky zajel par slusnejsich casu a poodjel mu. V L55 casove odstupy nahravaly druhemu pitu, tak jsem ho provedl a tentokrat uz bez nemilych prekvapeni. Kid mel naskok 14s, coz jsem serii vybornych casu, kdy jsem si dokonce taky prekonal PB, stahnul na cca 11,5s. Kid navic taky neplanovane opravoval, takze zbytek zavodu jsem dojel v klidu na 3. miste.
8.12.2009 | #424 | |
Member
|
Quote:
|
|
8.12.2009 | #425 | |
Regular Member
|
Quote:
1) Chlazení - mam 4850, která je známá že s defaultnim chlazenim hodn? topí. A byla to pravda, tak jsem k ní koupil chladi? (nechal jsem si poradit expertem co mi to i namontoval), takže te? to v záb?ru nemá víc jak 49°, zatimco p?edtim topila 70+. A procák taktlej nemam, navíc když už jsem bral chlazení na grafiku, vzal jsem 2 v?tráky do sk?ín?, takže bych ?ekl že je to chlazený celkem dob?e, teploty cpu vypadjí taky tak, jak mají. Takže pam?ti nebo bios? Hmm, co s tim, vždy? m? to vlastn? funguje normáln?. Kdyby se to p?eh?álo, tak by comp zatuhnul úpln?, ne? 2) D?lá mi to u všech replay? bez výjmky. I když odjedu, uložim replay a hned si ho chci pustit, OOS.
8.12.2009 | #426 | |
Senior Member
|
Quote:
Jinak m? W7 oproti Vista p?idaly asi 10 FPS. |
|
8.12.2009 | #427 |
Member
|
Ahoj,
nebudu to nijak dramatizovat, když ?tu ty Vaše p?ísp?vky jak krásn? popisujete pr?b?h závodu, nebudu k tomu už nic psát, protože jsem tak plná hezkých dojm?, že nevím co d?ív a ur?it? bych na n?co zapom?la. Hodn? jsem se tímto Duo závodem p?iu?ila a získala první neocenitelné zkušenosti. Zatím mizivé, já vím že jo. T?m, co m? fandili a podporovali moc d?kuju, a t?m, co m? rozdávali "rány" také d?kuju ***** Vyhlášení vít?z? *****
---------------------------------- 1. místo - R?žová krasavice 2. místo - Zefram 3. místo - Lala CZ ---------------------------------- TOP 10 1.R?žová krasavice, 2.Zefram, 3.Lala CZ, 4.Sorrow, 5.Fast Jarda, 6.Ghost, 7.Kalio, 8.Jakub mt, 9.Jirka/Petersbond, 10.Kid (podle bodování v 1. postu, ale bohužel do toho zasáhly pády p?ipojení) (Popelka se vzdává bodování) TOP 10: napište m? na e-mail: PopelkaLFS@seznam.cz , dostanete ceny. Zvláštní pod?kování: Chaos, DoN, Pablo, Tairo, Vitr, D9, White Lady, Bubaak, Ghost, Kid. Last edited by Popelka; 8.12.2009 at 22:31. |
8.12.2009 | #428 | |
Member
|
Quote:
|
|
8.12.2009 | #429 |
Member
|
Když je to p?ekvapení, tak pouze TOP 10 píše se to v 1. postu.
Jooo, a d?kuju Všem za tak velikou ú?ast, já v?d?la, že na n?co zapomenu. Last edited by Popelka; 8.12.2009 at 21:49. |
8.12.2009 | #430 | |
Member
|
Quote:
+ pokud je bios default, tak muze byt nastaveny tak, ze mas podtaktovanou sbernici/cpu/pameti - tohle jsem zrovna nedavno videl na jednom pc a byl to zdroj problemu (procesor c2d 2.4ghz jel na 1.8ghz a nikdo si toho nevsimal, obcas to vytuhavalo) - v tom biosu je toho vic, mel by sedet nasobic a fsb cpu, takt pameti, dle typu... pri startu pocitace zmackni TAB, sedi ti ve vypise takty s hardwarem co mas? nejjednodussi, co zkus, jestli mas 2 pametove moduly, nastartovat jenom s jednim a stridave vyzkouset, jestli to bude delat problemy EDIT: ale jeste pockej, abych nejezdil s tankem proti pesakovi... zkousel jsi spoustet lfs jako pravy admin (prave tlacitko > spustit jako spravce) nebo vypnout UAC?
|p!nk| live for speed DEMO server & |p!!nk| S2 server LFSlapper & cleanracersdetector.exe powered girls-only servers Last edited by [d9]; 8.12.2009 at 21:56. |
|
8.12.2009 | #431 |
Newbie
|
Popelko, co máš z matematiky?
Popelko, podle m? jsi zapomn?la spo?ítat moje a Petersbondovo umíst?ní dohromady. První závod jsme jeli spolu, druhej jsem jel sám, protože onemocn?l, ale to je vedlejší (tj. 15+5=20 bod?).
PS: Nebo jsi mi n?jaky body snad ode?etla? Ale v celku je to jedno, nic asi nezm?žu. Stejn? jsem jel hlavn? pro zábavu a nehodlám se doprošovat...jen se ptám . Jinak díky za závody. Ten v?erejší byl bezproblémovej. Last edited by Jirka24; 8.12.2009 at 22:14. Reason: fault |
8.12.2009 | #432 | |
Member
|
Quote:
Dobrovln? se vzdááááávám TOP 10 já, abych nevy?adila Kida, když už tam je Jdu to editovat. |
|
8.12.2009 | #433 |
Member
|
Popelka je charakter
|
8.12.2009 | #434 | |
Member
|
Tak znovu: Edit (já to vím, už jsem otravná, ale vydžte to, nebo to ne?t?te ) a už jdu.
Quote:
|
|
8.12.2009 | #435 |
Newbie
|
Asi bych m?la napsat pár slov také, ale vše podstatné již napsal Bubu.
Tedy nezbude napsat než-li jen: Bylo mi ctí a slova díku si nezasloužím, plnila jsem pouze povinosti spražené s "naším" servrem jež mám tak ráda. Bohužel s chybama ale i tak, snad p?išt? budu schopn?jší a neutrhnu ostudu r?žové komunit? |
9.12.2009 | #436 | |
Regular Member
|
Quote:
2) Ty moduly... Já se v tom nerad hrabu vlastníma filozofickýma rukama. Tohle si ješt? prosmyslim. 3) UAC vyplý mam, zkoušel jsem to pustit jako správce a ten OOS problém to ne?eší.
9.12.2009 | #437 |
Moderator
|
Popelka: To nebylo nutný, mohla sis opožd?n? ud?lat radost k Mikulášovi.
A 2500 post?.
9.12.2009 | #438 | |
Member
|
Quote:
hrabani neni tak nebezpecny, jenom se pred tim vybij o radiator nebo o kostru case a vypni zdroj vypinacem |
|
9.12.2009 | #439 | |
Regular Member
|
Quote:
2) No i tak... Uvidíme
9.12.2009 | #440 |
Senior Member
|
oos error ,vadny replay