18.4.2005 | #21 | |
LFS Guru
|
Quote:
19.4.2005 | #22 | ||
Guest
|
Quote:
jinac o5 tento volant doporucuju...jo a rozdil mezi momo a timto,je pry jen vizualni....u momo se plati za znacku...vnitrnosti jsou udajne stejny....ale to mam z druhy ruky :bangin: |
||
19.4.2005 | #23 |
Administrator
|
nite ma pravdu, jde to prepnout mezi 200-900 pomoci SELECT+R3+prava packa pod volantem.
ja teda hraval lfs na ~460° ale posledni dobou to zkousim na 900 dobry mazec :drive: akorat kdyz jdu hrat rbr tak si to prepnu na 460, protoze na 900 bych si ukroutil ruce i kdyz posledne, kdyz jsem sel hrat rbr online, jsem si to zapomnel prepnout a zrovna se jela JOUX VERTE (sama vracecka nahoru do kopce, potom chvili po hrebenu "rovne" a pak zase sama vracecka dolu z kopce) ...nic prijemneho neudelal jsem zadnou vetsi chybu, ale cas jsem mel o minutu horsi nez normalne
19.4.2005 | #24 |
Moderator
|
kde a jak se to jezdi online?
19.4.2005 | #25 |
Regular Member
|
taky by me to zajimalo .... mam takovej programek RBR net ale nak sem se v tom nevyznal
|
19.4.2005 | #26 |
Regular Member
|
Az ho budu mit doma a poradne se s nim seznamim, muzu neco napsat. Problem je v tom, ze nemuzu moc porovnavat, protoze mam zksenosti jen s Formula Force.
Co se tyce vnitrniho provedeni MOMO vs. DFP, tak MOMO ma plastovy ulozeni osy rizeni ( http://web.axelero.hu/mozso/momo_e3.html )- aspon podle tohodle a tohle ma prej kovovy loziska. S tim snimanim pohybu si nejsem jiste, protoze clovek z odkazu v zavorce mi napsal, ze DFP na stejne precizni opticky snimani polohy jako MOMO. Ale momo ma podle me potencioemtr. Optika je tam jen na motoru. je to videt na jednom z obrazku, kdyz si projdete cely stranky. Tak nevim co si o tom myslet. Proste to budu muset rozebrat :-) Jedinou ceskou recenzi jsem nasel na http://bonusweb.mobil.cz/konzole/kon...gforcepro.html Anglickejch je vic. Vsude ho vesme chvali. Az ho budu mit, budu moudrejsi.
19.4.2005 | #27 | |
Guest
|
Quote:
jo a RBR jsem jezdil na 900 a je to fakt jen pro hardcore jezdce...kdyz jsem jezdil autokros,tak moje fiesta mela rizeni 1,5 otacky a bylo to akorat :drive: ovsem v realu jezdit na 200 stupnu,je dobra sebevrazda |
|
19.4.2005 | #28 | ||
Guest
|
Quote:
http://www.wingmanteam.com/files/Pat.../LGS460ENU.exe |
||
19.4.2005 | #29 |
Guest
|
:uhammer:ted jsem taky nasel super doplnek primo k tomuto volantu :sherlock:
|
19.4.2005 | #30 |
Regular Member
|
Jeste jednou jsem si prihlidnul obrazky rozebranyho MOMO a potak jsem nenasel. Takze ma asi fakt opticky snimani primo na tom motoru. Tim lip.
19.4.2005 | #31 | |
Regular Member
|
Quote:
|
|
19.4.2005 | #32 |
Administrator
|
OT: rbr online - http://www.rbr-online.net
24.4.2005 | #33 |
Regular Member
|
p?emejšlím o nákupu volantu a rozhoduju se mezi Logitech WingMan Formula Force GP a Saitek R440 Force Feedback Wheel. prosím o skute?n? seriózní radu. Rád bych, aby se dob?e držel a byl robusní, pevný, stálý.... cena m? limituje, takže jen rady ohledn? t?chto dvou kousk?, nebo navrhn?te n?co jiného s cenou +-2000. p?edem díkes :bangin:
a nebo... po?ídit džójistik pá? jsem vždy jezdil auta na n?m a nutno ?íct, že i f1 challnege se mi na tom hrála dob?e a jsem milovník šturmovika... (starý joystick má ale drobnou v?li ve st?edu a lehce kmitá... což pro letadla neva, pro rozjetý gtt va....)
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
25.4.2005 | #34 |
Regular Member
|
Se Saitekem zkusenosti nemam. Dva roky mam ale ten Formula Force GP a je to dobrej volant. Chce opatrny zachazeni, protoze je vse ulozeno jen v plastu a je treba pocitat s tim, ze se casem zvetsi vule osy zataceny oproti jejimu ulozeni, ale za ty prachy je to fakt dobrej volant. (tou vuli nemam na mysli vuli v otaceni, ktera by mela vivl na presnost zataceni)
25.4.2005 | #35 | |
Regular Member
|
Quote:
to cidlo reaguje na svetlo.. na ose volantu je takovej postribrenej prouzek, a kdyz se volant dostane do stredovy polohy, ten prouzek je primo proti tomu cidlu, a cidlo vyda signal, ze je volant ve stredu... proto taky pokazdy kdyz volant zapnes, zatoci se az do krajni polohy a pak zpatky na stred... to proto aby nasel kde ten stred je |
|
25.4.2005 | #36 | |
Regular Member
|
Quote:
a co problémy s blbnoucím FF co tu psali jiní uživatelé? je to b?žný, nebo je to vada jejich kusu? já bych nerad dal 2000 za n?co co mi po p?l roce bude zlobit... tak bohatej nejsem a dávat zase víc než ty dva litry se mi nechce... mám taky rád letadla... :ufo:
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
|
25.4.2005 | #37 | ||
Regular Member
|
Quote:
|
||
25.4.2005 | #38 |
Regular Member
|
Ten problem s FF jsem popisoval ja. Vypada to na vadnej kus, protoze mam ted pujcenej kamaraduv volant (uplne ten samej) a rek bych, ze takhle pekne mi to nefungovalo ani kdyz kdyz byl ten muj volant novej.
A kdyz ti neco odejde po pul roce, nic se nedeje, protoze zaruka bude na dva roky, ne? B) Rek bych, ze za ty prachy asi lepsi volant nedostanes.
25.4.2005 | #39 |
LFS Guru
|
ja mam ten wingman a moc nadesnej z nej nejsem, uz jako novy z vyroby mel slusny vule kolem stredu coz bylo trochu neprijemne, ale kdyz jsem s nim nehejbal nahoru a dolu tak to zas tak nevadilo... bohuzel asi po 4-5 mesicich (FF jsem mel nastaveno kolem 20%) se zacinaji vyjebavat ty plastove prevody, proste se to vymacka a pak ma vuli i FF takze jedu po rovine a ve volantu to porad skube...
a pedaly jsou taky tragedie, uz jsem je mel rozebrany asi 4x kvuli tomu ze byly zasvineny potenciometry, pak jsem se naprd, zalil jsem to wdckem a zalepil gumou a je klid... jinak kdybych se mel ted rozhodovat jaky volant koupit tak uz rozhodne zadny logitech.
25.4.2005 | #40 |
Regular Member
|
ješt? bych prosil o pomoc... vyfotil jsem mobilem sv?j pos... st?l, protože mám vážné obavy, že tam volant nep?ipevním... na fotku jsem napsal rozm?ry jaký to má. mohl by mi n?kdo "zkusit" jestli tam volant n?jak dostanu nebo nedostanu? prosím prosím... jinam to dát ani nem?žu... novej st?l nehrozí... tedy ne v nejbližší dob?. jde mi o to, jak tam vecpat upínací nechanismus.. jestli se dá vyndat šroub a hodit ho za "rám" atd... prost? omrknul by mi to n?kdo? nejlíp na ten saitek a wingman...