8.11.2010 | #21 | ||
Newbie
|
Quote:
Quote:
Pot?eboval jsem si to hlavn? rozdat s Rodem (vzhledem k celkovým výsledk?m), ale neda?ilo se m? dostat se k n?mu na dost?el. Škoda. Rodo: "Jen po?kej zajíci" na Westhillu, budu mít o 20kg mí? než ty
8.11.2010 | #22 | |
Newbie
|
Quote:
|
|
8.11.2010 | #23 |
Regular Member
|
Ten souboj byl super a jen se chci ješt? malinko omluvit Lala_CZ za štouchanec v prvním race v 8 kole a omluvu Mufistovi za š?ouchnutí asi v 10 kole prvního race.
Last edited by masterful; 8.11.2010 at 11:55. |
8.11.2010 | #24 |
Regular Member
|
Tak taky par slov
Q: 80 kg, vitr, nesikovne ruce - blba kombinace, v jedinym rychlym kole kdyz jsem mel mezicas 59.20 tak v tahly cilovi zatacce bojoval Puma nevim s kym nevim o co a bohuzel se dostal do smyku a ja ve vsi snaze se mu vyhout ale neubrat sem ho trefil a kolo bylo zas v riti. Myslim ze 15. flek. R1: dal sem si 2 ukoly: 1) udrzet za sebou Nicama a za 2) dojet do 8. mista prvni bod se mi sice o chlup povedl ale do 8 mista uz sem se nevesel, auto bylo liny a byl sem rad ze uz je konec, start byl sice dobrej pak par souboju a pak uz jenom braneni na rovinkach, konecny 10.misto zatim nejhorsi vysledek R2: uz hezcich 50kg, po startu asi na 8 flek, par souboju, chvili 5.flek, ale to se pomalu rozplivalo, v zrcatku myslim Flame a pak Ghost, jeste na cilovy rovince sem byl 6. ale rozjetej Ghost mi to tam par metru pred koncem poslal a konecny 7. misto. Nicam opet za mnou aspon ze tak Pro me zatim nejhorsi zavod, auto napytel, tezky, divny , nevim no, po tomhle vysledku sem necekal ze se udrzim na celkovy 2.pozici ale zatim se drzim zuby nehty, ikdyz se to zacina pekne namackavat na sebe a bodovy rozdily uz sou minimalni, no bude to jeste zajmavy, Westhill pro me taky nebude, tak jeste prezit toto a snad se zas karta otoci, KY a FE by mi mohli pomoct, a pak uz jen spolehat na posledni mesto , bude to jeste napinavy Baby : s tim klaksonem se omlouvam jestli sem nekoho votento ale pouzil jsem ho vzdy jen kratce kdyz sem jel nekomu v mrtvym uhlu a pak kdyz byl Materful nastorc a ja projizdel kolem tak aby mi tam nevjel, jinak na nikoho netroubim aby uhnul a tak, proto jeste prosim o upresneni - Je mozny dat o sobe vedet kratkym zatroubenim nebo je klakson tedy uplne pasee ? Díky |
8.11.2010 | #25 | |
Senior Member
|
Quote:
Ne pokud te nekdo ohrozuje, treba: - vyjizdi z travy a evidentne o tobe nevi - najizdi na tebe, kdyz ho chces podjet = priritl jsi za nej a v prvni zatacce to hned vedle nej bez rozmyslu pustis a on tudiz o tobe vubec nevi - buh vi co zatroubit muzes. Asi jsem se hold prenul ve spatnou chvilku + patrne zaverecne troubeni na oslavu vytezstvi, teda prohry na cilovce Pohoda... jen troubit minimalne. Ja jsem trba uz starej a pak leknu se a radeji nechci domyslet co by se stalo...
8.11.2010 | #26 | |
Regular Member
|
Quote:
A to zrovna musis cucet na me kdyz delam prohresek ? |
|
8.11.2010 | #27 |
Senior Member
|
Njn hold ma blba natura
8.11.2010 | #28 | ||
Member
|
Gumova tiskovka
Quote:
Quote:
Q: server se zbláznil? druhý kolo ?as na 33. místo a jsem 10. a postupn? se propadám až na 17.(?) místo no dalo se R1 Lag: Výborn? jsem jel dostal jsem se až na 12. místo R1 Ostrá: T1 brzda, drift, hodinky, 30. flek, stíha?ka, auta rozst?elený jako kuželky > 14. flek, p?kné souboje, cíl > 15., nadávání že mi zase m?j cíl unikl o jedno místo R2: Jedu z venku držím se na venku, do T1 dobrž?uju trohu víc než obvykle => rána zezadu(pro toho kdo se na TS omlouval[fakt nevím kdo to byl ]=>omluva p?ijata) 18. flek, souboje, Mufisto nepochopiteln? m? zav?el na výjezdu z T2... nechápu, byl jsem navnit?ku a Muf na výjezdu jel p?ímo do m?, propad, krásné souboje se zdendou, krásn? plech na plech a dal mi o sob? v?d?t když jsem ho zavíral.. kone?n? soupe? podle mího gusta potom nás p?edjel Bra?o(ješt? jedno kolo a mám ho ) krásn? finish .. Dík všem co se ú?astnili
8.11.2010 | #29 | |
Senior Member
|
Quote:
Replay hned po závod? dáváme na Spdo Event Databázi, kde se nachází EGT GTR Cup 2010 a tam také najdeš replay z 5. závodního ve?era a mnoho dalších informací... Asii by se m?l dát n?kam link, aby to všici v?d?li a nemuselo se tady na fóru žebra?it |
|
8.11.2010 | #30 |
Senior Member
|
V diskuzi / informacích to vždycky zmi?uju
8.11.2010 | #31 | |
Newbie
|
Quote:
Q: nemohl jsem se dostat do po?ádnýho tempa. ani jeden ?as pod 54. no nic, myslím 21. místo R1: start dobrý, ale pralo se to po?ád. pak jsem se dostal za EGT Frankiho a chvíli jsem se za ním držel, pak jsem vycítil, že bych ho mohl v prvním vracáku za šikanou vzít, z auta jsem vid?l, že jde bokem, tak jsem tomu p?idal a trochu mi ulít zadek a ?ukanec. Omluva velká, byly to centimetry. no a dojezd na 17 míst?. R2: start za pumou, ten m?l trošku pomalejší start, pak na brzdách jsem si nechal v?tší odstup a puma šel doprava a pak najednou zas doleva a já do n?j š?ouchl. pak jsem ud?lal pár chyb a byl za mnou puma, n?kolikrát jsme si vym?nili pozice, využívali vzduchovýho pytle. parádní závod. tra?: nejhorší a nejt?žší tra? pro tyto auta. strašn? to bylo t?žký na stopu v šikan? a pak v poslední parabolice. na westhill se taky net?ším bude to boj, samá rovinka a žádná po?ádná zatá?ka. rad?ji bych jel asi víckrát ve m?st? s takovýma lemrama |
|
8.11.2010 | #32 |
Regular Member
|
Q: Hruza. Porad se mnou nekdo zavodil, i kdyz nemel treba po chybe sanci na slusny cas Mel jsem tak jen malo prilezitosti k cistemu kolu. Az v uplne poslednim to vyslo s velkou pomoci aeropytle. Nakonec 6. misto a velke zklamani.
R1: Vlazny zacatek, ale nikdo me nepresprintoval. Po par kolech a soubojich me predjel AgTomas. Do puli zavodu klid a pak to prislo. Druhy vracak osmeho kola - Masteful podjizdel Jardu a ten zas me. Neprehledna situace + asi i mensi lag + lehci kontakt -> hodiny. Jirka za nama navic nemel sanci se vyhnout a ja dostal pres cumak. Podvozek a rizeni v poradku, ale propadl jsem se az za Agenta na 14. misto Jen o kolo pozdeji jsem nedobrzdil prvni vracak a Agenta jsem stouchnutim poslal mimo trat Nez jsme se vratili do zavodu, byl jsem na 17. miste a mel chut se na to vykaslat. Jeste na konci toho kola jsem z vetsiho karambolu za parabolikou vypletl na 14. miste, ale zpomaleni vyuzil Puma a dal me. Potom jsem predjel Branu, jeste vyhral souboj s Pumou a upaloval do cile. Dojel jsem na mizernem 13. miste R2: Start a 1. kolo se mi docela povedly. Z nekolika skupinovych souboju jsem vyjel na 9. miste za Rodem a pred Agentem. Trochu to spuntoval Substance pred nama, a tak byla prilezitost k mnoha spickovym soubojum prave s Agentem. Ani jsem nepocital, kolikrat jsme najizdeli do paraboliky vedle sebe. Ani na chvili jsem se pri tom nebal kontaktu. Paradni zazitky Navic ocenuju, ze jako jeden z mala, me nepotreboval castym troubenim upozornovat, ze tam je (samozrejme jsem to moc dobre vedel). Mezitim nam vepredu odpadli 2 souperi. No pak se nam do toho na chvilku drze primichali Flame a Nicam Po case se Agent se Substancem lehce potukali a ja tak dostal 2 mista a nejaky prostor okolo, tak jsem moch v klidu ujet. Cestou do cile jsem jeste snadno vyuzil lehciho zavahani Roda a dojel si pro 5. misto. Vzhledem k vysledku R1 super vysledek No a navdavkem jsem v poslednim kole vystrihnul - na moje pomery - paradni kolo. Uz uz jsem se chtel radovat i z nejrychlejsiho kola zavodu, ale Ghost mi ho v tom samem kole sproste ukrad Spatny vykon a smulu z R1 trochu napravil skvely R2, ale stejne jsem trochu zklamany. Mno a WE1 bude peklo.
8.11.2010 | #33 |
Member
|
Mufisto nepochopiteln? m? zav?el na výjezdu z T2... nechápu, byl jsem navnit?ku a Muf na výjezdu jel p?ímo do m?
Za to sorry. Nevim jestli si to videl, ale ja tam mel plny ruce prace se svym autem a jeho smykem. Vedel jsem o tobe a ver mi, ze to vubec nebyl umysl. Kazdopadne omluva |
8.11.2010 | #34 |
Member
|
omluvu Mufistovi za š?ouchnutí asi v 10 kole prvního race.
V pohode. Ja koukal do zrcatek a tam nikdo a pak najednou ty castecne predemnou. Vubec jsem o tobe nevedel. Hledel jsem si souboje predemnou a kdyz kouknul do zrcatek, tak si tam nebyl |
9.11.2010 | #35 |
Regular Member
|
|
9.11.2010 | #36 |
Member
|
echápu tedy kdo byl vedle me nejakej Ai s cervenocerným skinem? jako v poho ale potom tu situaci nechápu z mého pohledu me nekdo zavrel jako kdyby o me nevedel (vypadalo to ze ty) a odletel do trávy
9.11.2010 | #37 |
Regular Member
|
Puma: no jako priznavam ze sem chvili pred Q dojel vaporizer s kouzelnou bylinkou ale myslim ze haldy sem nemel , musim dneska mrknout na rep ale myslim ze si s nekym bojoval a ja jel za vama, a jeste sem si prave rikal kua snad to ted projedu dobre a hosi predemnou me nezbrzdi, ale jak uz sem videl zvedlej prach tak sem cekal ze to nedopadne dobre, a jestli to takhle nebylo, tak to byl fakt vostrej model
|
9.11.2010 | #38 | |
Member
|
Quote:
9.11.2010 | #39 | |
Senior Member
|
Quote:
Jestli to byl dobrej model nebo chyba. |
|
9.11.2010 | #40 |
Member
|
Q: 26. místo na dve veci umel jsem lip ale ten vitr mne T1 rozhodil a ten dlouhy vracak mi taky nešel.
R1: Start na N , pak když jsem byl na 17 míst? , jsem byl vedle Gothara a Lubika, tak Gothar dostal štouch od lubika a pak jsme ho dostal ja a šel jsem ven a za na 25. míste no alespon jsem dojel R2: na zacatku hodne souboj? na plechy a pak jsem sk?ížil cestu pechovi, za což se omlouvam, jsem pozdeji dal motor pri bzrd?ni p?es omezova? a už to nejelo takže jsem byl rad ze jsem dojel