Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 8.3.2009   #21
Itar
LFS Guru

Itar's Avatar

Quote:
Originally Posted by JENDAN View Post
Casy na kolo podle me nejsou zas tak urcujici.
S tímhle nem?žu souhlasit. Je sice pravda, že LX jak ?íkáš v zatá?kách nemá na MRT a na rovinkách na TBO, nicmén? v pozd?jších ?ástech závodu (?ekn?me druhá polovina), kdy se jezdí v mezerách a musíš soupe?e dohnat, jsou ?asy na kolo primární v?c, která tohle udává... a v tenhle moment jsme na lepší jezdce prost? nem?li nárok se dotáhnout, i když jsme jeli na plno.
Old 8.3.2009   #22
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

tak nejak... casy na kolo jsou alfou a omegou... to ostatni je az na druhym miste...
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 9.3.2009   #23
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

Quote:
Originally Posted by Itar View Post
S tímhle nem?žu souhlasit. Je sice pravda, že LX jak ?íkáš v zatá?kách nemá na MRT a na rovinkách na TBO, nicmén? v pozd?jších ?ástech závodu (?ekn?me druhá polovina), kdy se jezdí v mezerách a musíš soupe?e dohnat, jsou ?asy na kolo primární v?c, která tohle udává... a v tenhle moment jsme na lepší jezdce prost? nem?li nárok se dotáhnout, i když jsme jeli na plno.
musim souhlasit.
Nicmene jakmile mrtka nepredjede v technicky pasazi stejny pocet aut, ktery ji nasledne predjede na rovince, tak se nezkutecne rychle propada. A k tomu staci, kdyz ji nekdo trosicku blokne.

16 Jan Širl
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 9.3.2009   #24
Keen
Member

Byl to m?j první organizovaný závod a hned hodinovej je to úpln? n?co jinýho než na public serverech, kde se jezdí závody asi 10 minut a je to vo hubu.
Tady to bylo parádní a fair play, zažil jsem hodn? souboj?, výher i proher, a dojel jsem osmý, o tom se mi p?ed závodem ani nesnilo.
Už aby byla sobota
Keen is offline   Reply With Quote
Old 9.3.2009   #25
Jakub_mt
Regular Member

Jakub_mt's Avatar

Quote:
Originally Posted by Keen View Post
Byl to m?j první organizovaný závod a hned hodinovej je to úpln? n?co jinýho než na public serverech, kde se jezdí závody asi 10 minut a je to vo hubu.
Tady to bylo parádní a fair play, zažil jsem hodn? souboj?, výher i proher, a dojel jsem osmý, o tom se mi p?ed závodem ani nesnilo.
Už aby byla sobota
Som rád, že sa pá?ilo, v organizovaných závodoch / ligách je to vždy úplne o inom ako na public serveroch.
Jakub_mt is offline   Reply With Quote
Old 9.3.2009   #26
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
Originally Posted by JENDAN View Post
A k tomu staci, kdyz ji nekdo trosicku blokne.
coz se s plechovkama da jen velmi tezko pac v zatacce muze klido jet idealni stopu a ja ho v MRT stejne muzu predjet vnitrkem nebo vnejskem
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 10.3.2009   #27
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

tjn. mrtka je takovej komár, kterej lita kolem neohrabany obeti
Obcas se, ale stane ze neohraba obet zasahne.
...v zavode se mi nic takoveho nastesti nestalo, coz nechapu, protoze z XRT mrtka neni skoro vubec videt. Opet to svedci o velke ohleduplnosti.

16 Jan Širl
Old 14.3.2009   #28
Fast Jarda
Senior Member

Fast Jarda's Avatar

P?kný závod

Z minulého závodu jsem se trochu pou?il a sv?j zadohrab jsem vytáhl na neoblíbený okruh s nad?jí, že gumy vydržé víc

Q: S XRT jsem po?ád ve fázi, kdy se s nim ješt? seznamuju, nemám s nim najeto ani 1000Km, takže s ?asem v Q celkem spokojenost
Race: Nebylo to zlé, z 15. místa jsem se dostal o jeden flek dop?edu a držel jsem se pár jezdc? p?edenou, Poté jsem asi 8 kol bojoval s jednim RB4 bílé barvy (na jméno si te? nevzpomenu) ale souboj to byl hezký, než se naše p?edjížd?ní uchýlilo ke konci, tak se stala kolize mám ten dojem Polmy a ješt? n?koho, dostali jsme se teda o 2 místa vp?ed, ale potom jsem dostal celkem velkou ránu a 3 místa šup dozadu, poté jsem už jenom kroužil a doufal, že n?kdo p?edemnou ud?lá chybu abych byl o n?co vep?edu. ALE, ve 43. kole se mi totáln? seklo PC (b?ch d?kuáj za Vistu), slyšel jsem monotóní zvuk motoru a monitor se mi zbarvil do r?žové barvy , jak na n?akym srazu homosexuál?. takže Restart. Potom jsem se už jenom p?ipojil a odkroužil si 15 kol, p?itom jsem se snažil bavit diváky, co se p?išli podívat na závod, n?akym tim driftem. Dokon?il jsem se strátou 40-ti 8-mi kol. takže tento závod se ani nevyplatí hodnotit. Uvidíme co bude p?íšt?
Fast Jarda is offline   Reply With Quote
Old 14.3.2009   #29
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

nejvetsi zklamani. 28% rest.=mala sranda.
Presne se delo co jsem psal. Na rovince mrtku kazdej preleti a v zatackach zablokuje a jakmile se najede na rovinku, tak mrtka ma najednou 2 sekundy ztratu.
Doufam, ze priste budou restriktory co nejmensi, protoze asi dva dny jsem vytechovaval prevodovku na 30%rest. a pak se to zmeni na 28% => od oka strilim prevody a doufam, ze to nejak vyjde.
Jinak okolaci pousti tak zbesile, ze litali mimo trat.

EDIT: mozna by handikap MRT mel byt konfigorovan nejak jinak. Spis vic zavazim nez rest.

16 Jan Širl

Last edited by JENDAN; 14.3.2009 at 23:12.
Old 14.3.2009   #30
Keen
Member

Default Aston Cadet

Celkem slabá ú?ast oproti minule.

Kvalifikace s PB a 2. místo

Na startu jsem šel s RB4 do vedení, Klouczech si vzal ovšem hned po prvním kole svoje poleposition zp?t, za mnou Iceman n?kolik kol dorážel ale potom jsem mu ujel (ovšem st?ží). Klouczech se mi vzdaloval a pak ho to koplo a já byl najednou první s celkem slušným náskokem. Ve 41. kole to koplo m? . P?ipojil jsem se znovu a dojel se ztrátou 42 kol .
Aspo? jsem si dal nejrychlejší kolo závodu .

Jakub_mt > omlouvám se za p?ipojení uprost?ed závodu, necht?l jsem chatovat a taky proto že jsi to p?edtím dovolil i ostatním, tak snad ok.
Old 14.3.2009   #31
Zdenek CZE
Senior Member

Zdenek CZE's Avatar

Takže jsem nem?l natrénováno a nev?d?l jsem jestli pojedu kv?li fotbalu, nakonec jsem jel.

Q: nebyl jsem zklamaný, ale ani jsem z ní nem?l radost.
Race: Do závodu jsem st?elil setup od oka, což se ukázalo jako m?j nejv?tší handicap a ostatním jsem v?bec nestíhal vinou pneumatik. Užil jsem si p?kný souboje s Radkem a Jendanem, jinak jsem se v závod? nudil až na poušt?ní jezdc? okolo. Nakonec jsem vinou technických problém? soupe?? dojel na 9. míst?.

Last edited by Zdenek CZE; 14.3.2009 at 23:29.
Zdenek CZE is offline   Reply With Quote
Old 14.3.2009   #32
Jakub_mt
Regular Member

Jakub_mt's Avatar

V prvom rade ma ve?mi mrzí to ?o napísal Jendan, tá zmena na poslednú chví?u. Sorry, už sa to nebude opakova?.
V druhom rade ma ve?mi mrzí to ?o napísal Keen, tá nízka ú?as?. Neviem ?o sa stalo, kde všetci boli, ale dos? ma to sklamalo. Nabudúce to sná? bude v hojnejšom po?te.

Keen: bolo to OK.
Old 14.3.2009   #33
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

Se zmenou je to v pohode, myslim, ze to trochu pomohlo vyvazeni MRTky a bylo dobre, ze jsi to zmenil.

16 Jan Širl
Old 15.3.2009   #34
Megin
Senior Member

Megin's Avatar

Z mojej strany nic moc vykon, a skolacke chyby. Moc natrenovane nebolo ale rychlostne to islo. Bohuzial som cely den ostrihaval a orezaval v zahradke stromy a tak som prisiel ku kompiku uplne zniceny.

Pocas preteku som viditelne nestihal na FXOcka s 3% restriktorom. Na rovinke mali vynikajucu akceleraciu a zakruty prechdzali rovnako rychlo ako RB4ky. Pneu relativne drzalo, ale horsie bolo, ze som akosi zle pustal spojku a tym padom sa mi pomali odporucala. Dalsia chyba bola ze som si vyratal palivo s min. rezervou a tak pri tej mojej spojke bola aj vacsia spotreba a ja som musel 2 kola pred koncom dotankovat. Tym som stratil dve miesta. Skoncil som dakde v strede. Ale konecne som mohol ist aspon oddychovat

Megin is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2009   #35
Klouczech
Senior Member

Klouczech's Avatar

Ja tušil, že se mi to stane, že m? to vykopne. Mám vážné potíže s Radiokomunikacemi a celkov? je te? na m? doba zlá. Ale gratulace vít?z?m, p?íšt? pojedu u mladý na notebooku..
PS: Stop diskriminace MRTek!

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 21.3.2009   #36
Jakub_mt
Regular Member

Jakub_mt's Avatar

No nádhera, dnes na štarte neuverite?ných 14 jazdcov. Len tak ?alej
Old 21.3.2009   #37
Zdenek CZE
Senior Member

Zdenek CZE's Avatar

Q:Tak, odjel jsem jen dv? ostrá kola, s 8. místem jsem byl relativn? spokojený, i když jsem mohl být 7.

Race: Když jsem trénoval, pneu m? vydrželi 3-4 kola. V závod? se pochlapily a vydržely do 9. kola. Užil jsem si p?kný souboj s Fast Jardou (týmový souboj na ost?í nože), ale pak m? pneumatiky donutily zajet do box? a závod jsem dokon?il na 9. míst?, který bylo pro m? zklamáním.
Zdenek CZE is offline   Reply With Quote
Old 22.3.2009   #38
Fast Jarda
Senior Member

Fast Jarda's Avatar

Škoda nízké ú?asti, snad p?íšt?

Q: Nemoch jsem se dostat do takovýho toho ideálního tempa, nakonec 11. místo.

Race: Poda?ilo se mi posunout se o jedeno míste?ko dop?edu na desítku, chvíli jsme jeli 4 jezdci v jedné skupince, já, Zden?k, Eisman a ješt? n?kdo (te? si nevzpomenu) asi po dvouch kolech jsme se se Zde?kem neudrželi a jeli jsme 2 cca 3s od sebe, po pár zatá?kách jsem Zde?kovi skoro vysel na nárazníku, ale vyjel jsem mimo a nabral asi 8s ztrátu, po 5-ti kolech (rj v 9. kole) jsem ho dojel a 2 kola jsme svád?li hezký souboj, poté jsem mu ujel a do konce jsem jel sólo závod. Nakonec v cíly 8. místo a spokojenost.

Poladil jsem auto a gumy mi tentokrát drželi parádn? a bylo to znát.

Dob?e, že se jelo na AS GT a ne na FE Club, byla to nádhera na rychlé a zárov?n široké trati co má spoustu zatá?ek, m? se to teda líbilo
Fast Jarda is offline   Reply With Quote
Old 22.3.2009   #39
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

V?era to byly dobrý závody, i když ?lov?k musí být trochu blázen, aby tady mohl závodit s mrtkou proti ostatním.
V kvali to sta?ilo na 4. místo.

Závod byl i p?es pár chyb dobrej, nejvíc souboj? jsem si užil s Keenem, kterej jel s RB4 dost dob?e a trochu i s Freakem, ale LX4 tady byly nad síly všech. Nakonec jsem aspo? Keena p?edjel, abych skon?il tam, kde jsem za?al. (4.)
Old 22.3.2009   #40
Keen
Member

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Závod byl i p?es pár chyb dobrej, nejvíc souboj? jsem si užil s Keenem, kterej jel s RB4 dost dob?e a trochu i s Freakem, ale LX4 tady byly nad síly všech. Nakonec jsem aspo? Keena p?edjel, abych skon?il tam, kde jsem za?al. (4.)
Též jsem si to náram? užíval, byl jsi v zatá?kách jako dot?rný srše?, myšleno v dobrém , též dobré souboje s druhou LX4 (ZanZi). Na za?átku jsem chvíli vzdoroval Klouczechovi a na Polmu nikdo nem?l.

Ovšem zase ta ú?ast
Reply

Posting Rules