Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18.9.2008   #21
Branislav
Senior Member

Branislav's Avatar

Quote:
Originally Posted by revEn View Post
Souhlasim... az na jeden malinkatej detail... 24£ nejsou v zapadnich zemich temer zadny penize... takze si muzou rozmazleny decka kupovat licence ve skole k svacine
nemozem plne suhlasit .Suhlasim s tym ,ze 24£ neni vela ,ale maju skolaci (myslim zakladne skoly ,cize elementar school) pristup na vlastny ucet? a pochybujem ked bude niekto chciet od rodicov alebo pribuznych ,ze kup mi to este a este raz .... dufam ,ze sa chapeme

Dalsia vec ,bezneho mladeho cloveka urcite viac uchvati hra typu GTA a NFS ,LFS len vyskusa ,popripade len driftuje na deme atd...

Spat k chovaniu. Kazdy clovek je iny ,kazdy kraj je iny ,kazdy narod ma inu vychovu ,vlastne kazdy ma neake to svoje ja. Cize to treba brat aj s rezervou ,preto niekedy funguje aj blokovanie sprav
Je pravda ,ze hlavne demari pri ich ligach atd ked si urcia pravidla ,vzdy sa najde zopar jedincov ktorym jednoducho nedojde to ,ze teraz pojdeme vazny zavod ,kde niektori to beru dost vazne a potrebuju sa sustredit aby podali co najlepsi vykon/vysledok. A tym sa dostavam k jadru veci . Ano CHAT pocas zavodov .Niekedy to moze niekomu ujst ,popripade preklep a spustenie rychleho makra v lfs (preto mam vsetky hlasky radsej v ligovom LFS zmazane) a to sa da aj prepacit ,ale ked to prekroci urcitu hranicu tak uz to je na "zabitie". Dalej sa mi nepaci verejne nadavanie voci druhym priamo na servery ,xy ludi take malickosti ,ako sa maju dvaja radi po kontakte , absolutne nezaujma a povecsinou si utvoria hned mienku o znizenom iq o odosielatelov nehanebnej spravy.
Dalsia slusnost na serveroch co som si vsimol ,ze sa skoro vobec nedodrziava je masivne nadobudnutie lepsieho miesta v T1 popripade este par dalsich zakrut kde je vela aut a hura ide sa race . Nehovoriac nahodou o endurance ked niektory nepochopia ,ze longy sa nevyhravaju v T1 !
Dobre spravanie je aj chovanie na trati k druhym. Niekedy dost potesi situacia "modrej vlajky" ,kde viditelne ,alebo otrocha pomalsi jazdej peknym gestom a bezpecne prenecha miesto na bezpecne predbehnutie.

Sakra ale som sa rozpisal Dufam ,ze ste pochopili co tym chcel autor povedat

Ja prajem kazdemu co najmenej zazitych nadavok a narazok ,co najmenej crasherov a vlastne aj dobry pozitok z jazdy a hlavne dobre vysledky.
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 19.9.2008   #22
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

Quote:
Originally Posted by Branislav View Post
..... ,kazdy narod ma inu vychovu ,....
Kdybych mel seradit zebricek nejhorsich jezdcu podle tech narodnich ostud co jezdi na CTRA race 1 tak by byl asi nasledovny :

1. Polaci - s lfs licenci je jich fakt hodne tak se da ocekavat ze nejake jelito potkam casteji nez u jinych narodu
2. Cesi - na to ze je nas tak sakra malo tak asi na 60% me vzdycky vynda nejaky osel krajan a samozrejme neumi rict ani BUUUU
3. Slovaci - tech je uz ultra malo a az tak casto snimy potycky nemam, ovsem vsechny predci svym slovnikem, kterym ihned spusti na cloveka serii sprostych nadavek i kdyz chyba byla jednoznacne na jejich strane, proste horka hlava

Jinak samozrejme mluvim o vyjimkach ktere se najdou na LFS scene asi mam ne stesti a posledni dobou se mnozi jak houby po desti a dokazou cloveku znechutit cely zavod
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 21.9.2008   #23
Kada
LFS Guru

Kada's Avatar

Quote:
Originally Posted by Branislav
..... ,kazdy narod ma inu vychovu ,....
Quote:
Originally Posted by Vitr View Post
Kdybych mel seradit zebricek nejhorsich jezdcu podle tech narodnich ostud...
Je hloupost si myslet, ze to, jak se nekdo chova v LFS (a jinde), je jakkoliv spojeny se zemi, ve ktere se narodil. Z techhle nacionalistickych reci je mi vzdycky na bl**i.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #24
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

dovoluji si Vás informovat o mailu, který jsem zaslal na adresu jednoho "bohužel ?eského" jezdce:

Ahoj Sidere,

jsem moc rad, ze se mi podarilo sehnat na Tebe mail. Druhy magor (Jarmilhonda), ktery je snad jeste horsi jezdec nez Ty nejak neni k dohledani. Nicmene k veci. Chovani Vas dvou behem sobotniho odpoledne (4.10.2008) na serveru Conedodgers 1 bylo jedno z nejhorsich od S2 licencovanych jezdcu, jake jsem kdy videl a tim spis, ze jste usilovali v kazdem zavode o vyrazeni nejen meho vozu, coz bylo Vasi prioritou, ale v ohrozeni se ocitl kazdy, kdo se priblizil k Vasim vozum z tymu Eliminators.

Muzu Te ujistit:
a) ze opravdu nejsem z Prahy, ale z Kladna
b) na AS Nat s FZR mam opravdu najeto k teto hodine presne 11.792 kol coz si muzes snadno overit na tomto odkazu (tedy za predpokladu, ze rozumis statistikam na LFSW) http://www.lfsworld.net/?win=stats&racer=miri

Vase odstrasujici chovani, kdy jste mne a ostatni vcetne adminu z CD bud bokem, nebo zezadu srabsky a zakerne odstranovali z trati za Vaseho bujareho oznamovani "crasher" a hlasovani o mem zabanovani, je opravdu neomluvitelne a vypovida pouze o Vasich vlastnich "schopnostech" a zakomplexovanosti. Ubozakum jako jste Vy by se mely licence automaticky odebirat, skoda, ze to neni mozne.

Proti Vasemu chovani neni obrany a ani sance vest rozumnou diskusi o coz jsem se pokousel a pokud je Jarmilhonda opravdu skutecnym motokarovym zavodnikem, nezavidim tem, kteri se s nim pohybuji na trati.

Jedine co tedy mohu udelat, je varovat prostrednictvim czechlfs fora ostatni slusne piloty z ceskoslovenske komunity, kteri berou zavodeni a LFS jako opravdovy zavodni simulator, aby si na Vas davali pozor.

Pozor tedy na jezdce:
- Sider: http://www.lfsworld.net/?win=stats&racer=sider
- Jarmilhonda: http://www.lfsworld.net/?win=stats&racer=jarmilhonda

S pozdravem

Miroslav Sticha
Miri
www.kxr.cz

Last edited by Miri; 5.10.2008 at 14:30.
Miri is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #25
Gepas
LFS Guru

Gepas's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miri View Post
Jedine co tedy mohu udelat, je varovat prostrednictvim czechlfs fora ostatni slusne piloty z ceskoslovenske komunity, kteri berou zavodeni a LFS jako opravdovy zavodni simulator, aby si na Vas davali pozor.

Pozor tedy na jezdce:
k tomuto se chci jen zeptat, jestli existuje nejaka cerna listina ceskych LFS jezdcu?
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #26
D4NO
Member

D4NO's Avatar

?esrná listina? to by imo byl dobrý nápad... jezdc?m na listin? by bylo nap?. zakázáno u?astn?ní se turnaj? atd...
D4NO is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #27
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Default Omluva

Quote:
dovoluji si Vás informovat o mailu, který jsem zaslal na adresu jednoho "bohužel ?eského" jezdce:

Ahoj Sidere,

jsem moc rad, ze se mi podarilo sehnat na Tebe mail. Druhy magor (Jarmilhonda), ktery je snad jeste horsi jezdec nez Ty nejak neni k dohledani. Nicmene k veci. Chovani Vas dvou behem sobotniho odpoledne (4.10.2008) na serveru Conedodgers 1 bylo jedno z nejhorsich od S2 licencovanych jezdcu, jake jsem kdy videl a tim spis, ze jste usilovali v kazdem zavode o vyrazeni nejen meho vozu, coz bylo Vasi prioritou, ale v ohrozeni se ocitl kazdy, kdo se priblizil k Vasim vozum z tymu Eliminators.

Muzu Te ujistit:
a) ze opravdu nejsem z Prahy, ale z Kladna
b) na AS Nat s FZR mam opravdu najeto k teto hodine presne 11.792 kol coz si muzes snadno overit na tomto odkazu (tedy za predpokladu, ze rozumis statistikam na LFSW) http://www.lfsworld.net/?win=stats&racer=miri

Vase odstrasujici chovani, kdy jste mne a ostatni vcetne adminu z CD bud bokem, nebo zezadu srabsky a zakerne odstranovali z trati za Vaseho bujareho oznamovani "crasher" a hlasovani o mem zabanovani, je opravdu neomluvitelne a vypovida pouze o Vasich vlastnich "schopnostech" a zakomplexovanosti. Ubozakum jako jste Vy by se mely licence automaticky odebirat, skoda, ze to neni mozne.

Proti Vasemu chovani neni obrany a ani sance vest rozumnou diskusi o coz jsem se pokousel a pokud je Jarmilhonda opravdu skutecnym motokarovym zavodnikem, nezavidim tem, kteri se s nim pohybuji na trati.

Pozor tedy na jezdce:

S pozdravem

Miroslav Sticha
Miri
www.kxr.cz
Zdravim osobu, ktera nam Siderovi a me jarmilhondovi p?íšla pod ruku a schytala si to na plné ?á?e. Za vše se omlouvám, co sme ud?lali na serveru
Conedodgers 1. Vím, naše chování je neomluvitelné, ale i tak, m? to mrzí. Nevím co nás to napadlo za hovadinu, když sme po celou dobu ?estn? závodili. Ješt? jednou se všem omlouvám i za Sidera. Pokud je možné n?co ud?lat aby nám bylo odpušt?no, kontaktujte Sidera, na kterého již máte email. S pozdravem jarmilhonda.
jarmilhonda is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #28
Gepas
LFS Guru

Gepas's Avatar

Quote:
Originally Posted by D4NO View Post
?esrná listina? to by imo byl dobrý nápad... jezdc?m na listin? by bylo nap?. zakázáno u?astn?ní se turnaj? atd...
tak presne sem to myslel, aby organizatori vedeli, koho nemaji brat a predesli by skazenym zavodum diky lidem, kteri se neumeji chovat...
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #29
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sider View Post
Zatá?ku od zatá?ky m? vybrž?oval, když jsem na n?j tla?il. To i JarmilaHondu.
Jo tak vy jste na mne tla?ili, jo? Vy, kte?í jste se nedokázali dostat pod 1:44 tzn. o 3 sekundy pomaleji? To nemyslíš vážn?, že ne... Kolik 6ti kolových závod? jste dokázali dokon?it, co? 1, nebo 2? Za celé odpoledne?

Nebyl problém Vás dojet, ale kdykoli jsem se dostal vedle nebo p?ed Vás, následovala rána. Na rovince prudce z boku, p?ed zatá?kou jste ani nebrzdili a naplno to do mne narvali. Nakonec jsem jezdil taktiku, nechat Vás vp?edu, jet do box? v prvním kole a pak si jet svoje tempo. Po Vašem PITu, už jste byli více než 10 sekund za mnou.

Tomuhle se ne?íká závod?ní, tohle je prasárna, nic než srabské sest?elování z trat?, když jste nedokázali skousnout, že prost? nejste nejrychlejší.

Na CD jezdím už p?es 2 roky, tohle bylo to nejhorší, co jsem tam kdy zažil a bohužel od ?ech?.

Sidere, napiš nám ješt? n?co, prosím.

Last edited by Miri; 5.10.2008 at 19:38.
Old 5.10.2008   #30
Novas
Regular Member

Novas's Avatar

Quote:
Každej, kdo je jen trošku normální a nejni to žádnej pitomec vidí, že se snažíš jen všem ukázat, protože to co píšeš jsou prost? jen výmysli. Každej, kdo m? zná, ví, že jezdím ?ist?, ale když si n?kdo za?ne, tak mu to nechám sežrat. Jen tady ukazuješ, co jsi za?.
tak, je mrzute, ze je to Miriho slovo proti tvemu, bylo by fajn, kdyby aspon jedna strana poskytla nejaky ten hmatatelny dukaz (replay). nicmene kdyz bych se rozhodoval komu budu verit, je jasne ze si vyberu Miriho, jakozto jednoho ze stalych clenu ceske komunity, a ne vas, o kterych tu ctu poprve, i kdyz ocenuji tu omluvu, to se casto nevidi...
Novas is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #31
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

Quote:
Každej, kdo je jen trošku normální a nejni to žádnej pitomec vidí, že se snažíš jen všem ukázat, protože to co píšeš jsou prost? jen výmysli. Každej, kdo m? zná, ví, že jezdím ?ist?, ale když si n?kdo za?ne, tak mu to nechám sežrat. Jen tady ukazuješ, co jsi za?.
Miriho tady zná skoro každej.. tebe nikdo.
A cht?l bych vid?t replay, abych si moh potvrdit, co si te? myslím.
Old 5.10.2008   #32
Vitr
LFS Guru

Vitr's Avatar

Quote:
.... p?íjde potom jakýsi frajírek s lepšími ?asy, který o?ividn? m?l špatnou náladu, a za?ne vás p?ed zatá?kami vybrž?ovat, tak vás pak popadnme rapl. Zatá?ku od zatá?ky m? vybrž?oval, když jsem na n?j tla?il. To i JarmilaHondu. ?ekli jsme si, že mu to vrátíme a natvrdo jsme šli do n?j. ....
Nech se lé?it, doporu?uji n?jakého psychiatra, který se zam??í na tvé EGO a tvou utkv?lou p?edstavu že jsi nejlepší a závody jsou od toho, aby ti všichni uhnuli s cesty. Pak se t?eba zbavíš následné agrese
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #33
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

Quote:
prosím, trochu se rozmysli co vlastn? budeš psát. Jestli se mi omlouvat online na serveru, nebo házet vinu na mne, jako zde.

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Miriho tady zná skoro každej.. tebe nikdo.
A cht?l bych vid?t replay, abych si moh potvrdit, co si te? myslím.
replaye bohužel nemám, ale rád seženu. Asi se budete trochu divit, jestli je to v?bec možné.
S ?lenama Conedodgers se znám dlouho, takže hlavní admin Birder pom?že.

Last edited by Miri; 5.10.2008 at 18:12.
Old 5.10.2008   #34
duuku
Member

duuku's Avatar

Sidere priste az budes nekde jezdit prosim min toho chatu uz si me s tim celkem stval ted jak sme jezdili, kdyz neco Mirimu pises a on ti dyl neodpovida je jasny snad ze ti odpovedet nechce ne ze tam kua zacnes psat dalsi kecy at ti odpusti a podobny veci, to tam nikoho nezajima a jeste se divis kdyz ti napisu at uz nespamujes
Old 5.10.2008   #35
Motto
Member

Motto's Avatar

No verit nekomu, kdo je "neznamy" a najeto v LFS nema ani 5000km, nebo nekomu kdo je tady uz peknou dobu a ma najeto hrubo pres 100000km, asi kazdy si udela obrazek Skoda ze si to pletes s NFS precejen ty pismenka jsou podobna, ale tady to konci!
Old 5.10.2008   #36
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Default Omluva

No, myslel sem, že omluvu p?ijmeš, opravdu m? to mrzí a Sidera taky, povídáme si o tom na Skypu a fakt nas to hodne mrzí. Jestli nás chcec hodne dlouho tyrat tak si ten replay sezen, seber nam licenci, dej to na policii, ale hlavne aby se ti ulevilo, mi sme si na tebe vylili zlost a to trvalo asi 5 minut a ty to tu rozebíráš druhý den, jako kdyby sme byli jediny komu ulitly nervy. promi?, ale je to trochu p?ehnany reseni. Pochopim kdybys to treba chtel resit pomoci skypu nebo ICQ, ale tohle?? Jeste jednou se omlouvám za celý Eliminators team.
Old 5.10.2008   #37
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

Quote:
Originally Posted by jarmilhonda View Post
No, myslel sem, že omluvu p?ijmeš, opravdu m? to mrzí a Sidera taky, povídáme si o tom na Skypu a fakt nas to hodne mrzí. Jestli nás chcec hodne dlouho tyrat tak si ten replay sezen, seber nam licenci, dej to na policii, ale hlavne aby se ti ulevilo, mi sme si na tebe vylili zlost a to trvalo asi 5 minut a ty to tu rozebíráš druhý den, jako kdyby sme byli jediny komu ulitly nervy. promi?, ale je to trochu p?ehnany reseni. Pochopim kdybys to treba chtel resit pomoci skypu nebo ICQ, ale tohle?? Jeste jednou se omlouvám za celý Eliminators team.
vy jste si na mne vylejvali zlost v 6ti závodech mezi 13:30 a 14:45... Už mám chat log, replaye budou taky, neboj.
Old 5.10.2008   #38
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Default Ok

Quote:
vy jste si na mne vylejvali zlost v 6ti závodech mezi 13:30 a 14:45... Už mám chat log, replaye budou taky, neboj.
Už sme dostali 999ban, spokojenej????????????? Jo a nemyslié si že si nejakej velkej pán v Czech LFS, to fakt nejsi. Jo a stezovat si adminovi, jééééééééžišmáárja, nejsme ve školce !!!!!! M?j se, myslel sem že umíš uznat chybu!
Old 5.10.2008   #39
jet
LFS Guru

jet's Avatar

Quote:
Originally Posted by jarmilhonda View Post
Jo a nemyslié si že si nejakej velkej pán v Czech LFS, to fakt nejsi.
no rozhode vetsi nez vy dva dohromady i s vasimi prebujelymi egy
jet is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #40
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

d?kuji všem za podporu, myslím, že si každý ud?lal obrázek sám a to z text? a vyjad?ování obou stran. Uzav?el bych to asi takto:

jelikož byl v?era p?ítomen jeden z CD admin? - GANSAN. Bez mého p?i?in?ní dostali Sider a Jarmilhonda ban forever a to od hlavního admina Birdera, který mi to dnes na mou žádost potvrdil.

Bohužel, replaye nejsou dosažitelné, jelikož server automaticky neukládá a nikdo z lidí, kte?í tam byli si je taky neuložil, budiž to ponau?ení pro mne a t?eba i pro Vás si replaye ukládat.

Jediné co jsem tedy sehnal je chat log ze serveru - enjoy:

KxR-Miri : ^Lhi / ahoj
[RS]Fortune™^L voted to RESTART
jarmilhonda^L voted to RESTART
Sider^L voted to RESTART
KxR-Miri^L voted to RESTART
KxR-Miri : ^L:-(
KxR-Miri : ^Ljarmilhonda - ty si ale idiot...
jarmilhonda : ^Lsry
KxR-Miri : ^Ljarmilhonda - nejsi na trati sam
jarmilhonda : ^Lnevidel si me v zrcatjkach?
jarmilhonda : ^Lco delas si sel nejak moc na brzdy
KxR-Miri : ^Ljarmilhonda - takovy hovado nemuze bejt z cech
KxR-Miri^L joined the spectators
KxR-Miri^L left the pits (FZR)
Sider^L made a pit stop
Sider : ^Lcechy jsou na *****
jarmilhonda^L made a pit stop
KxR-Miri^L blocked messages
jarmilhonda : ^Lco takhle pouzit zrcatka
jarmilhonda^L joined the spectators
Fastest lap : 1:47.24 by Kws [fr]^L (FZR)
jarmilhonda : ^LKws [fr] - sorry ale moc brzdis, zkus to projet vic na plno
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - des moc na brzdy, zkus to projet rychlejs
Fastest lap : 1:41.77 by KxR-Miri^L (FZR)
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - pac ja fakt kilometr pred zatackou brzdit nebudu

jarmilhonda : ^LKxR-Miri - jak de zivot?
KxR-Miri^L made a pit stop
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - odkad ses?
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - z prahy?
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - jestli nevis jak odpovedet tak zmackni T
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - a pak mackej jednotlive klavesi
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - jo a POZOR!!, mackej to na klavesnici, to je ta placka pred tebou
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - a pak ENTER
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - na cem jezdis?
jarmilhonda : ^Ltuc tuc tuc
jarmilhonda : ^LSider is winner
jarmilhonda : ^Lale taky obcas jezdi pekny hovna
Sider : ^L:-D
Sider^L won the race
jarmilhonda^L left the pits (FXR)
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - jak se mas?

jarmilhonda : ^LKxR-Miri - omlouvam se za ten crash ale moc brzo brzdis
KxR-Miri : ^Ljarmilhonda - kolik tu mas najeto kol, co?¨
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - jedu poprvi
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - ale jezdim zavodn^Eì motokáry, takže vim jak projizdet zatacky
Sider : ^LKxR-Miri - hej ty ses Prazak z tech zkurvenejch cech ne???
KxR-Miri : ^Lja tu mam najeto pres 11000 kol, tak si nech svoje uzasne rady
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - jenom?
Sider : ^Lpodle vyjadrovanbi ses prazak no
Sider : ^Lja tu mam najezdinp11000000000000000
Sider : ^Lhahaha kokote
Sider : ^Ltaky si to umim vymyslet
Sider^L voted to RESTART
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - hej i ta moje babicka tu ma najeto vic nes ty
KxR-Miri^L blocked messages
Sider : ^Lgood pass
Fastest lap : 1:45.56 by Sider^L (FXR)
Fastest lap : 1:44.04 by Sider^L (FXR)
Fastest lap : 1:41.55 by KxR-Miri^L (FZR)
Sider^L : 30 SECOND TIME PENALTY
Sider^L made a pit stop
Sider^L made a pit stop
[CD] GANSAN^L connected (gansan^L)
KxR-Miri^L won the race
DELE^L left the pits (FZR)
jarmilhonda^L finished 3rd
Sider^L finished 4th
jarmilhonda^L voted to RESTART
Sider^L voted to RESTART
KxR-Miri : ^Ljarmilhonda - je mi te lito, si fakt chudak...
KxR-Miri : ^Lthanks / diky
KxR-Miri : ^Lbye / cus
KxR-Miri^L disconnected
jarmilhonda : ^Lhovnaaaaaaaaaaaaaaaa
jarmilhonda : ^Lco delaty vy hovnousove
Sider : ^Lhovna
Sider : ^Lcelan
jarmilhonda : ^Lclean *****

KxR-Miri^L connected (Miri^L)
Fastest lap : 1:43.66 by ToJo™ ^aNORWAY^a^L (FXR)
Allak^L left the pits (FZR)
Sider^L : completed stop-go penalty

jarmilhonda : ^Lmiri v pravo je plyn
jarmilhonda^L took the wrong route
Sider : ^Lcrasher
jarmilhonda : ^LCrasher
Sider : ^LKxR-Miri - crasher
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - Crasher
Fastest lap : 1:42.73 by [CD] GANSAN^L (FZR)
jarmilhonda^L voted to ban KxR-Miri^L (Miri^L) [1/6] (press 1)
Sider^L voted to ban KxR-Miri^L (Miri^L) [2/6] (press 1)
Vote cancelled
jarmilhonda : ^LKxR-Miri - ty vole, co to jezdis za hovna, pak rikej kdo tu ma najeto vic
Sider : ^L:-D
jarmilhonda^L voted to ban KxR-Miri^L (Miri^L) [1/6] (press 1)
Sider^L voted to ban KxR-Miri^L (Miri^L) [2/6] (press 1)
Vote cancelled
[CD] GANSAN^L won the race
[CD] GANSAN^L pitted
Sider : ^Lcrasher
KxR-Miri : ^Lbye / cus
Sider : ^L
^lCSR^rTedy : ^Ldoes anybody know code of the track?
KxR-Miri : ^LAS3
^lCSR^rTedy^L pitted
jarmilhonda : ^LEliminators team
jarmilhonda : ^LHodn^Eì štìstí / good lock
Sider^L made a pit stop
Fastest lap : 1:41.80 by KxR-Miri^L (FZR)
[CD] Birder^L connected (Birder^L)
KxR-Miri : ^Lhi / ahoj
[CD] GANSAN : ^Lhi/selam
[CD] Birder^L left the pits (FZR)
KxR-Miri^L finished 2nd
[CD] Birder^L pitted
[CD] Birder^L left the pits (FZR)
Sider^L finished 4th
[CD] Birder : ^Ljarmilhonda - if you push someone off the track - say sorry
jarmilhonda^L : 45 SECOND TIME PENALTY
Sider^L : 45 SECOND TIME PENALTY
jarmilhonda^L joined the spectators
Sider : ^L[CD] GANSAN - fuck
/msg Sider Kicked for Swearing
Sider Kicked for Swearing
/kick Sider
Sider^L was kicked
KxR-Miri : ^L:-)
jarmilhonda : ^L[CD] Birder - i don´t push someone.
[CD] GANSAN : ^L
jarmilhonda^L left the pits (FXR)
KxR-Miri^L voted to ban jarmilhonda^L (jarmilhonda^L) [1/5] (press 1)
jarmilhonda^L disconnected
[CD] Birder : ^Ljarmilhonda - you pushed me off the track
[CD] GANSAN : ^L[CD] Birder - he took me out too
[CD] GANSAN : ^Lcan we just bann him please
[CD] GANSAN^L joined the spectators
[CD] Birder : ^L[CD] GANSAN - i will do it if he comes back
[CD] GANSAN : ^LKxR-Miri - good battle
!allowvote ON
KxR-Miri : ^L[CD] GANSAN - great battle :-)
[CD] GANSAN : ^Lill go watch the replay
KxR-Miri : ^L[CD] Birder - please ban them both, sider and ja[CD] Birder : ^L rmilhonda crashed me many times today

[CD] Birder : ^LKxR-Miri - i will do it if he comes back

pro popis co se d?lo na konci v?zte, že p?i mém t?sném souboji s Gansanem v posledním kole a ve snaze Jarmilhondy sejmout mne se mu poda?ilo mitout a místo mne sejmout práv? Gansana.

Last edited by Miri; 5.10.2008 at 19:07.
Reply

Posting Rules