Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Buggyra Zero Mileage GTCUP

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10.1.2008   #21
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by BooM View Post
jo sonyku, diky.. a kazda divize ma svyho viteze tak nejak jsem si to myslel diky.. jen mi jeste nejde do hlavy jak to je pak se zaverecnym poradim, kdyz treba nekdy pojedu v treti divizi, a nekdy zase v ctvrte fakt se omlouvam ze se tu ptam jak vul, ale nejak se to dozvedet musim, nemam rad moment prekvapeni .. pac podle toho jak jsem to pochopil, se to deli do tech divizi pred kazdym zavodem podle hotlapu
pokud v prvni a druhe divizi pojede 25 jezdcu a ty dojedes treti v div 3 budes 53. pokud div 3 vyhrajes tak diky bonusovyejm bodum tusim se posunes na 49 misto asi.

kdyz prvni zavod odstartuje 70 jezdcu tak prvni v div 1 bude mit 69 bodu plus bonus dalsi jezdci budou mit 68 a pak po jedno dolu plus bonusy za vyhrane divize

snad pochopis :-)

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #22
Pablo
Administrator

Quote:
Originally Posted by BooM View Post
jo sonyku, diky.. a kazda divize ma svyho viteze tak nejak jsem si to myslel diky.. jen mi jeste nejde do hlavy jak to je pak se zaverecnym poradim, kdyz treba nekdy pojedu v treti divizi, a nekdy zase v ctvrte fakt se omlouvam ze se tu ptam jak vul, ale nejak se to dozvedet musim, nemam rad moment prekvapeni .. pac podle toho jak jsem to pochopil, se to deli do tech divizi pred kazdym zavodem podle hotlapu
Jo, do divizí se to d?lí p?ed každým závodem a celkový vít?z je na konci jen jeden. Každá divize dostává jinak bod? a vít?zství v divizi v konkrétním závod? ti akorát p?idá bonus body navíc, žádný celkový vít?z divize 3 nebo tak n?co není.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #23
BooM
Newbie

BooM's Avatar

jo uz chapu... takovej trochu zajimavej a zamotanej system bodovani, kazdopadne ma svoji logiku, kterou jsem ze zacatku poradne nechapal diky moc... uz vsecko chapu, odesilam prihlasku
BooM is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #24
Gabelhirsch
Regular Member

Gabelhirsch's Avatar

zdravím, p?edem p?iznám, že jsem informace moc nehledal, ale tuhle ligu tedy sponzorujou pcopravy a škodovka s ?eskou pojiš?ovnou? jede se to p?edpokládám na ALeRT servrech.
Gabelhirsch is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #25
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

no je to trochu slozitejsi, ale pri vetsim poctu startujicich to jinak asi nejde...

bejt to na volbe jezdcu tak by se klidne mohlo stat, ze
1) pomalejsi jezdci by schvalne nejeli tam kde rychlejsi
2) rychlejsi by schvalne jeli s pomalejsima, aby se mohli predvadet

bejt to losem, tak zas nevim jak hodnotit jednotlive divize, navic by se zas o prickach v celkovym hodnoceni nemuselo nerozhodovat "na dvere" pac by jezdci spolu nejeli v jedny div...

pak frenki jeste navrhoval nejaky "vážený" bodovani podle divizí, že by bylo n?kolik ruznejch bodu s ruznou vahou...

asi holt jina moznost neni...

Quote:
Originally Posted by Gabelhirsch View Post
zdravím, p?edem p?iznám, že jsem informace moc nehledal, ale tuhle ligu tedy sponzorujou pcopravy a škodovka s ?eskou pojiš?ovnou? jede se to p?edpokládám na ALeRT servrech.
škodovka a ?P ne... a servery predpokladas spravne (pise se o tom v oznamovacim clanku)...
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #26
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Snad to prisnejsi trestani donuti ty HotLapery co umi jezdit jen sami k tomu aby vice trenovali zavody v nekolika lidech a snad je to uklidni. Aby to nebylo jako v IC na zacatku kdy bylo videt kdo umi jen HL nic vic.

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

Old 10.1.2008   #27
FragHammer
Member

Quote:
Originally Posted by sonyk View Post
Snad to prisnejsi trestani donuti ty HotLapery co umi jezdit jen sami k tomu aby vice trenovali zavody v nekolika lidech a snad je to uklidni. Aby to nebylo jako v IC na zacatku kdy bylo videt kdo umi jen HL nic vic.
Napodobne. Jedno vim ale jiste. Nehci zbytecne zustavat ve 4. divizi, protoze mel jsem tu "cest" v IC Cupu a reknu vam, takovy nervy z neukaznenosti a prasactvi na asfaltu jsem dlouho nemel.
FragHammer is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #28
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by FragHammer View Post
Napodobne. Jedno vim ale jiste. Nehci zbytecne zustavat ve 4. divizi, protoze mel jsem tu "cest" v IC Cupu a reknu vam, takovy nervy z neukaznenosti a prasactvi na asfaltu jsem dlouho nemel.
hh jel sem 4 i 3 a kluci co sem mel na ts 2 i 1 a vsude to bylo stejne

Old 10.1.2008   #29
FragHammer
Member

mno to nepotesi... mel jsem mimo jine taky na mysli skutecnost, ze jsem hotlapy moc nehrotil, a i kdyz jsem mel na lepsi cas, tak jsem to odeslal. Pak jsem ve finale zjistil, ze se musim pri probojovavani se nahoru dost ohlizet, protoze ostatni byli na moji krehkou FZR zli
FragHammer is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #30
Treglis
Member

Treglis's Avatar

Mam stejne obavy, hlavne tedy z prvniho zavodniho vecera. Evidentne bude velky prival novacku, bez zkusenosti v podobne soutezi. Velky nadeje vkladam do novych prisnych pravidel. Ty sice asi zaridi komisarum po prvnim veceru hodne prace, ale provinilci si aspon spali prsty a pouci se. Koneckoncu i v IC se pak od druheho zavodniho situace zlepsila.
Treglis is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #31
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

Quote:
Originally Posted by Treglis View Post
Mam stejne obavy, hlavne tedy z prvniho zavodniho vecera. Evidentne bude velky prival novacku, bez zkusenosti v podobne soutezi. Velky nadeje vkladam do novych prisnych pravidel. Ty sice asi zaridi komisarum po prvnim veceru hodne prace, ale provinilci si aspon spali prsty a pouci se. Koneckoncu i v IC se pak od druheho zavodniho situace zlepsila.
prvy zavod v IC bol taky aky bol hlavne preto, ze do div1 sa dostalo vela novacikov, ktory mali BL GP natrenovane z demo verzie. tentoraz sa ide opacny smer a navyse reverse trate v demo verzii uz nefunguju!
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2008   #32
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

no hlavne se jede s pomalejsima autama a lidi maj tim padem vic casu si uvedomit ze se tam a tam nevejdou, nehlede o tom ze je i jednodussi na rizeni..
aneb cituju co jsem nekde zaslech:
"Nejdulezitejsi je mit auto neustale pod kontrolou, zavodeni pak prijde samo!"
Old 10.1.2008   #33
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
no hlavne se jede s pomalejsima autama a lidi maj tim padem vic casu si uvedomit ze se tam a tam nevejdou, nehlede o tom ze je i jednodussi na rizeni..
neviem ako u ostatnych, ale odkedy uz nie je pomocnik throttle blip on downshift (presliapnutie plynu pri podradeni) pri brzdeni sa mi casto stava, ze sa kolesa celkom zablokuju a auto pokracuje rovno. brzdenie treba viac natrenovat
Old 10.1.2008   #34
dmichl
Member

dmichl's Avatar

Quote:
Originally Posted by sonyk View Post
v prvni divizi je 25 nejrychlejsich
a nebude lidi v divizi ted vic kdyz to servry umoznuji?
Old 10.1.2008   #35
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Nebude, Chaos už d?ív psal, že p?edevším z d?vod? lidí se slabším hw rad?ji ne. Navíc pak musí být server opravdu kvalitní a stabilní + také nároky na p?ipojení jednotlivých lidí...
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600

zipper is offline   Reply With Quote
Old 11.1.2008   #36
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
neviem ako u ostatnych, ale odkedy uz nie je pomocnik throttle blip on downshift (presliapnutie plynu pri podradeni) pri brzdeni sa mi casto stava, ze sa kolesa celkom zablokuju a auto pokracuje rovno. brzdenie treba viac natrenovat
bud a nebo staci nastavit slabsi brzdy a pak jeste pripadne posunout rozlozeni brzdnyho ucinku o procento dve dozadu...
Old 11.1.2008   #37
Megin
Senior Member

Megin's Avatar

planuje sa dajaky link, kde sa budu dat pozriet priebezne prijate prihlasky? zatial som to nikde nenasiel...

Megin is offline   Reply With Quote
Old 11.1.2008   #38
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
Originally Posted by Megin View Post
planuje sa dajaky link, kde sa budu dat pozriet priebezne prijate prihlasky? zatial som to nikde nenasiel...
jj, planuje, ale musim to dat dokupy, uz mam 38 prihlasek, o vikendu na to vlitnu...
Old 11.1.2008   #39
dmichl
Member

dmichl's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
taky by mozna pomohlo zesilit "sustivy"(nebo piskavy? ted nevim) zvuk zablokovanych pneu nekde v nastaveni, aby ti bylo i podle ucha jasny, ze je potreba te brzde odlevit. cesta zeslabeni celkoveho ucinku brzd se projevi na case
Old 11.1.2008   #40
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

Quote:
Originally Posted by dmichl View Post
taky by mozna pomohlo zesilit "sustivy"(nebo piskavy? ted nevim) zvuk zablokovanych pneu nekde v nastaveni, aby ti bylo i podle ucha jasny, ze je potreba te brzde odlevit. cesta zeslabeni celkoveho ucinku brzd se projevi na case
toto mam nastavene na maximum (brzdenie je imo to len otazka treningu). najhorsie je to vtedy, ked treba brzdit a radit z 5 do 2 dolu kopcom alebo po hrbolatom povrchu.
Reply

Posting Rules