21.2.2011 | #21 |
Senior Member
|
V podstate mas pravdu a aj suhlasim, ale uz s tym pocitam. V R2 som isiel do T2 tiez tak aby som sa nikoho nedotkol a mam pocit, ze sa tam okolo mna prehrnulo dost ludi, ktori mali stastie, ze nevznikla nejaka kolizia, pretoze by z toho bola hromadna nehoda, proste ziadna opatrnost
Na druhej strane som v R1 chyboval aj ja, niekde v 2.-3. kole bola pred T2 zlta vlajka, v strede trate stalo auto a nevedel som sa rozhodnut z ktorej strany ho obidem, tak som ho nakoniec trochu suchol zlava, ale bolo to iba na naraznik, takze bez poskodenia geometrie. A bumpdrafting...tiez ma to zaujalo, ale pokial to nie je zakazane v pravidlach, tak nasa skoda. K veceru: Q: pocas Q som v podstate ladil race set, ale bolo to ok, dal som svoje PB, stacilo to asi na 22. miesto, co bolo pre mna po predchadzajucich veceroch uspech R1: drzal som sa okolo 18.-19. miesta a uzil si par peknych subojov, najviac ma vsak tesi to, ze som isiel bez chyby. To bolo vidiet aj na vysledkovej listine, ked som mal jeden z najhorsich casov na kolo, ale zaroven som bol v cieli pred rychlejsimi, ktori chybovali. R2: skoro rovnaky priebeh ako R1, akurat o par miest vyssie Celkovo som spokojny hlavne kvoli tomu, ze som zbytocne nechyboval, kiez by mi to takto islo vzdy Hodi sa sem vyrok Igora Drotara: "Uplne jedno aky cas. Tak sme sa povozili ze to daco nenormalne"
21.2.2011 | #22 |
LFS Guru
|
GothaR: ty sa mi zda ze jazdis na FXR...ale na XRR to mozes cakat kolko chces no ak ta niekto buchne do boku tak okamzite letis...to neudrzi podla mna nikto... a ak nahodou udrzis tak mas taku stratu rychlosti ze ta este aspon 5 ludi predbehne...
ked je pred tebou doslova zapcha ze neni kam sa pohnut a ides o 50kmh pomalsie tak na 70% zo zadu dostanem ranu...tomu nemozem zabranit...nemam kade inde tak len so zadrzanym dychom cakam a dufam ale uz to nejdem rozoberat...ja mam ciste svedomie...snazim sa jazdit bez kontaktov co to ide... ked niekoho vobec netrapi ze jazdi jak prasa a pokazi tak ostatnym zavody tak podla mna nema co robit na trati ale to ja neovplyvnim a protesty nema vyznam podavat...ziadne body mi to nevrati |
21.2.2011 | #23 |
Member
|
Q: 4. místo to by šlo, škoda že muj tymový kolega se taky nedostal víš
R1: na za?atku jsem jel opatrn? , pak zápalu souboj? jsem si pro?adil na 1 v t2 a bylo vymalováno pak už jsem jen ztracel škoda pro Gepase : V poho kdyz muzu pomoct pomuzu, jen jsem koukal co tam d?las R2: v T1 n?kdo mn? vyndal ven zezadu uff a par aut šlo ven no a par kole?ek a ted nevim jestli jsem to tam zav?el nebo ne ale Lubik mi to poslal na pravy zadní kolo šel jsem ven a pak do box? nešlo s tím jezdit Záver no alespon nemam tak velkou zatez do m?sta
21.2.2011 | #24 |
Regular Member
|
Sam nevim, co si o vcerejsim zavodeni myslet. Byly tam super souboje a z toho vyplyvajici nadseni, ale taky zklamani z dalsiho nezavinenyho vyletu mimo trat a z toho vyplyvajici propad uplne na konec. Trenovat jsem zacal vlastne az vcera a bylo to sakra znat. Nastesti mi bavorak dal super set.
Q: Lital jsem po trati jak blazen a nestacil se divit, jak vzadu jsem. Rikam si: "Boze muj, co to je za vitr? Nebo co se to doprcic deje?!" Ostatni rychlici obtezkani poradnym balastem se ale placali kolem me a hlavne za tymovym kolegou jsem az tak moc nezaostaval, takze za to mohla prave ta vaha. Tak jako tak jsem se svoji startovni pozici (16) spokojen nebyl. R1: Spousta souboju, hlavne s Agentem a Tomasem ... posouval jsem se dopredu i dozadu a skoncil v poradi o par mist vys -> spokojenost. R2: Na sjezdu z ovalu prvniho kola jsem tezce doplatil na to, ze Lubik pri souboji lehce drbnul do Agenta a ten se odrazil na me. Tuknul me do zadku tak sikovne (lag udelal svoje), ze jem sel okamzite do hodin. Nez jsem se vyhrabal z pisku, vsichni uz byli v tahu. O kolo pozdeji se propadnul tymovy kolega, tak jsme se mohli navzajem tahat a protloukat se polem dopredu. Dost aut taky odpadalo po chybach nebo spis soubojich, ale vytahl jsem to jen na 14. misto -> zklamani. Posledni zavod se jede na dost neoblibeny trati a stejnej vikend co GTAL, takze to s ucasti vidim blede.
23.2.2011 | #25 | ||
Newbie
|
Quote:
Quote:
Jááák bohužel??? .