11.5.2009 | #321 |
Senior Member
|
|
11.5.2009 | #322 | |
Moderator
|
Quote:
Na za?átku bylo odmítnutí dvou jezdc? APR. Už takhle nás jelo závod 5 a p?l, to jsem jim (E) ?íkal už p?ed závodem, ale stáli si tvrdohlav? na svým. Pak se do nich pustil Gepas, kterej po chvilce dostal ban, ale za co! Prý se s ním odmítají bavit, protože by na n? zase n?co vytáhl na fóru. To už mi hlava nebrala, ale ventiloval jsem se radši na TSku. No a pak kick Duuka za "blokování" a o pár kol pozd?j m? Airio kicklo do spectate za pár lag?. V?c, která by m?la být na ligu IMO vypnutá mi pokazí po 125 kolech ze 150 závod. To už mi ruply nervy a šel jsem jim to objasnit po svým. Te? bych to už neud?lal, ale v ten moment se toho nakupilo moc... Chápu, že jsem neud?lal nic dobrýho a musel jsem je vyto?it, ale aby potom vykopali celý pole nevinnejch, to jsem ješt? nevid?l. Klidn? si na m? plivn?te, že jsem wrecker... ale já si musím plivnout na n?.
11.5.2009 | #323 |
LFS Guru
|
taky bych si odplivl... nejradeji celej kyblik
11.5.2009 | #324 | |
Senior Member
|
Quote:
11.5.2009 | #325 |
Senior Member
|
Ale teraz ma nieco dost nastvalo . Hmm Jarmilhonda ,mam na teba malu otazku ,daj mi dokaz ,ze vam ako Eliminators niekto nadaval do cura*ov.
Jediny kto urazal boli skoro vsetci z Eliminators okrem teba Jarmil ,Osobne si myslim ,ze to zahranujes ,lenze tvoji timovi kolegovia ta topia. Spominane shoutbox ,nemam ho cely skoda. Code:
jarmilhonda: já nevim jak to ze ho to dalo do pozorovani, airio dava do pozorovani za WRECKING a to on udelal, takze se tomu ani nedivim! a uz to nehodlam resit, nemam na to vibec naladu, vzdy kdyz prijdu domu a vidim tu jak nam nadavate do curaku apod. je mi zle, ale mi jsme samozrejme ti nejhorsi, proc se chytat nas kdyz naprosta vetsina je proti nam ze? Branislav: Carlos ,pocuj bez kritiky normalny event nezorganizujes a kritika je jedina vec ktorou vies ten cup vylepsit ,ale nikto zato nemoze ,ze niekto neznesie konstruktivnu kritiku? A nieco ti vytknem ,preco urazas cloveka co tebe osobne nic neurobil ,to je naozaj na zamyslenie Merfi: Carlosi sajonára je lepší :D Jo a když už jsme u toho myslim že v tomhle p?ípad? bude lepší když už nic po?ádat nebudete Carlos: Za dobrotu na žebrotu fakt...?lov?k se snaží n?co ud?lat pro Vás a ješt? si st?žujte ... Ja to už radši teda ne?eším bo take urážky a kecy jsou ubohé str?te si je za klobouk ....Aliveder?i nebo jak se to píše .... :-D Zdenek CZE: Ale nechápu jak jsme mohli jezdit vlavo, když jezdíme vpravo a nikomu jsme nenadávali. Zdenek CZE: Sorry, blb? jsem to pochopil, omlouvám se Zdenek CZE: Zdravím Sidera. Hochu, než mi za?neš pou?ovat na jaké se jezdí stran? na LC serverech, tak si laskav? p?e?ti pravidla! Merfi: To byste tu museli mít v?tší shoutbox :D Pod na skype tam je prostoru dost Jen tak mimochodeme p?ijde ti to normální ukon?it závod par kol p?ed koncem jen aby hlavní organizátor nem?l 0 bod?? jarmilhonda: dík, ješt? n?jaké urážky? Merfi: Chlapci je jasný že jste na oválu dobrý ( myslím E?ka ) ale šampionát se d?lá i pro jiný než pro sebe sama. Myslím že to ale p?ineslo jednu dobrou v?c : každej ví co jste za? :D Sider: Koukám, že jsi borec. ***** Gepas: nekdo holt neumi prohravat Fast Jarda: Ale stejn? mi to nejde dohlavy, Sider skon?í 3 kola p?ed koncem na st?eše a závod se k?li tomu musí ukon?it o 2 kola d?ív, myslim že tady cht?l n?kdo ud?lat kvalitní a fair závody, je toto fair? ani mi nep?ijde, ale tak co, je to jenom hra Duuku: Brano je Highlander co porazil i FM na ovale, na nej nemate LOOSERI Branislav: Dakujem ,Dakujem ,len mi drze hosi palce v obhajovani titulu na Kyoto 500 :D Gepas: Brano: jojo, gratz Fast Jarda: Bra?o: odem? si vyhrál uznání na Oválu, fakt si týpek Branislav: Uz som dostal od mojej najdrahsej pekne bozky a pochvalu ,to mi asi staci :D Duuku: kazdej kdo me zna vi co si o ANTIKu myslim takze banan na nem me opravdu netrapi Duuku: odeme si vyhral Brano peknou pusu a mozna i neco navic Gepas: duuku: jsme na tom stejne, taky si ted vychutnavam banana Fast Jarda: Tak te? jsem kouknul na rep a E dokázali, že neumí prohrávat, nezlobte se na m?, ale to co jsem vid?l, je fakt moc... Mardon CZE: Tak díky a ?us.M?jte se a t?ším se do budoucna na dalsi akci. jarmilhonda: ty vole, Sidere, to si jim nem?l ?ikat, to m?lo být jakesi p?ekvapení :(. První cena byl kredit 70 GB na CZshare.com. Mardon CZE: JOoooo 10 místo aspon nejsem posledné lol Sider: M?li jsme ceny v podov? kredit? na CZshare a jiné. Ale rozhodn? si to nechám. Sorry. Možná p?íšt?....... lol Mardon CZE: Diky,ostatnim to nemusis posilat :D. Sider: Mardone, máš to na mailu. Branislav: mimochodom co som vyhral? :D aspon neaky diplom co si vycapim alebo si mozem prefarbit trenky na zlate? :D Fast Jarda: dukuu: nemám zdání, tento cup jsem jenom chválil, teda do dneška a že si trochu post?žuju, to snad m?žu a oni na m? takhle Duuku: tady to zije jak te to tu nemuze bavit? Mardon CZE: Tak ale delej :-DDDD uz me fakt neba cekyt Sider: Po?kej, už to budu mít. Duuku: Fast Jardo co si jim udelal i ty ze na tebe takova reakce? slusne se zeptas a ono tohle Mardon CZE: Jdu cus. Duuku: /roll 97, sakra tesne Fast Jarda: dukuu: se báli abych je ze sprchy nedojel Sider: tak m? by to zajímalo pro? se to ukon?ilo, ?ervená vlajka snad v LFS není, nebo snad jo? Branislav: /roll 98 Sider: Tob? uniká všechno. Duuku: organizatori v nadseni z probihajiciho zavodu predcasne ukocili :D Fast Jarda: Sider: porád mi to n?jak uniká, závod m?l mít 150 kol ne? jarmilhonda: Cup skoncil, chteli sme usporadat pro ty co maji stejne bodu, dalsi zavod s XRR na 100 kol, ale to uz nema cenu, mejte se a diky za ucast Sider: Odjelo se n?jakých 145 kol. Takže se závod bere jako dojetý. Duuku: ja bych to radsi neopakoval, ono jet 150 kol na ovale v max. peti lidech je celkem nuda jarmilhonda: jj sme fakt hrozni Fast Jarda: Omg tak opakujte závod, t?ch náhod je tam až moc, v nejlepšim potvrd?j svoji dominanci co? Gepas: rozhodne neni takova trubka jako vy jarmilhonda: dukuu, njn, seš nejlepší :D:D:D:D:D Sider: No jo,ale na to není ?as, když si tu d?ska po?ád povídaji. Mardon CZE: Nepiste tu a udeljte tu tabuli vysledku :-D jarmilhonda: reaply ke stazeni v sekci Videa Duuku: nezmenilo se vubec nic jarmilhonda: ano, na CD jsme to p?ehnali a vyžrali jsme si to, ale od te doby se dost zmenilo. prosim kdyztak me poradne vyhlas :D Duuku: jen pokracuj, celou tuhle diskuzi ukladam a dam hned na forum, myslim ze to co sem psal ve hre neni nic proti tomuhle :D Mardon CZE: Hodte sem Replay a vysledky prosim. Branislav: dalsia mala vec ,s admin heslom ta tiez hodim bez hlasky do spectatu ,cize zamer moze byt . Sakra nerieste to , Dajme si to znova alebo dajte poradie co som vravel dole Keen: Diky za zkazenej vecer :( Priste si rozmyslim lepe, kam pujdu zavodit, sbohem decka Duuku: Ja nevim kolikrat to chcete opakovat ON SAM DO POZOROVANI NESEL Sider: Duuku ty se nau? draftovat a neblokuj. Jo a drž pi?u kriple. Kid: Sider: mluvíš z cesty. Podívej se na to znova. Sider: No jo kámo, jenže tys šel do spect sám a jen proto, že jsme po vyjetí z boxu byli p?ed tebou. Jsi fakt frajer.
11.5.2009 | #326 |
Member
|
Eliminators organizujú Sranda závody?
alebo kúpili licenciu od Alertu?
11.5.2009 | #327 |
Senior Member
|
U nás v shoutboxu je taky p?kná diskuze. Údajn? jsme jezdily v protism?ru a pak ješt? prej nadávali.
|
11.5.2009 | #328 | |
Regular Member
|
Najlepšie je ako to organizátori vždy otá?ajú a za?nú rozpráva? ako to všetko robia pre nás (vás, ja som nešiel) a Vy ste na nich takí/ý zlí. Chudá?ikovia.
14.5.2009 | #329 |
Moderator
|
Ja vedel proc tenhle srackacup nemam jezdit, prestoze mam ovalovy zavody docela rad.
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu Last edited by Agarash; 14.5.2009 at 13:55. |
16.5.2009 | #330 |
Regular Member
|
Jsem rád, že jsem cup opustil za v?asu s mojí povahou bych akorát dostal infarkt ...