14.2.2008 | #3201 |
LFS Guru
|
z ewrc fora:
Song speciál suba?í,složen starým subaristou. ------------------------------------------- Sedmým schodem stojící sklenka slivovice,sedmdesátka subarista sní, sláva stroj? Subáru se snad stane stálicí se stupni slávy sílící. Se stmelenou stolicí Solberg sviští silnicí sviští snadn?,sedm serpentin,sekunda sta?í ,smykem se sklouzne, stroj srovná,sekvence sku?í,solí si solidn? ,sekundy si st?ádá soupe?i sinalí,slzy si sbírají,síla stroj? Subáru siln? smetá se silnice supící sme?ku Sebem svedenou,supi sledují stopu Subáru, srocujíc se sletem,snaží se siln? ,se? síly slábnou. Solberg si slibuje,sen se stává skute?ností,stupn? slávy samoz?ejmností. Starý subarista splín splachuje slivovicí-sedmdesátkou stroje Subáru stále sílící,svist sviš?? sezvištící SUBI SOBI SUBÁRU SO SOLBERG SO *** Starému sumci schází slastný skrojek slaniny se startkou, spláchnutý sklenicí Svijan! *** Souputnici Seba se snaží,se? slab? , Súbo sponzorované Svijany si sviští slastn?, Solberg si solí slaninu,síla subáru si skrouhne soupe?e, Solberga Startka sotva set?ese starý sumec subarista si Spartu spláchne slivovicí se sedméhu schodu stojící se stmelenou stolicí se stane sout?ž slov smrtící sjedu se svést se subáru se sklenicí Svijan studící SO SUBARU SO /edit, ted sem nahodou pustil novu a co nevidim, nejslavnejsi role marka vasuta, aneb co se do detektiva martina tomsy nevlezlo Last edited by Tommy V.; 15.2.2008 at 00:38. |
15.2.2008 | #3202 |
Administrator
|
16.2.2008 | #3203 |
LFS Guru
|
A Asi ne zrovna dobre udelany auto. Je tam videt jak na rovine se najednou postavi na zadni.
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250 |
16.2.2008 | #3204 |
LFS Guru
|
nerek bych, ze to bude autem...
16.2.2008 | #3205 |
LFS Guru
|
Chuck Noris
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=11680 |
16.2.2008 | #3206 | |
LFS Guru
|
Quote:
|
|
18.2.2008 | #3207 |
Moderator
|
To nastve.
http://uk.youtube.com/watch?v=hQEKgm1yi4M
18.2.2008 | #3208 |
Regular Member
|
litat taky neni zadna pr...
http://www.ceknito.sk/video/28724 nizky prulet A310 http://uk.youtube.com/watch?v=rYfhC9...eature=related
none Last edited by Miri; 18.2.2008 at 09:17. |
18.2.2008 | #3209 |
Administrator
|
"Pane Novák, p?istihli vás, jak pijete p?i práci alkohol!"
"To není pravda!" "Ale nelžete, vždy? tu máte prázdnou láhev od fernetu!" "To sice jo, ale není pravda, že bych p?i tom pracoval." Žena krá?a lesom , stretne žabiaka a pýta sa: "To ty si ten ?arovný žabiak, ktorého ke? pobozkám, zmení sa na švárneho princa?” Žabiak na to: "To je môj brat Milan, m?a musíš vyfaj?i?...” baví se dva vysokoškoláci: "ty vole, když si uv?domím, jakej já jsem inženýr, tak mám normáln? strach jít k doktorovi..."
18.2.2008 | #3210 |
Regular Member
|
Say frog - http://www.collegehumor.com/video:1801895/
|
18.2.2008 | #3211 |
LFS Guru
|
dalsi skvosty z ewrc fora
pokracovani te predchozi: Sm?lý ,smedný subarista stanovuje sm?r sehnat Solbergovi sme?ku stálých spisovatel? siln? se snažících stránky sebrat Sebovi ,Sordovu sme?ku snažit se srovnat, snad sm?la subáru skon?í,Solberg se stupn? slávy sesko?í, slunce se sune soumrakem st?edoamerickým sklínka slivovice subarist?m splín smyje sebev?domí Solberga.spol stoupá,sen si splní subaristi sklenící Svijan si stolici stmelí SÚBO SOBI SUMCI SUBÁRU SOLBERG SUPER SJÍŽDÍ SV?TOVOU SOUT?Ž ST?EDOAMERICKOU SOUHV?ZDÍ SUBARU STÁLE STOUPÁ SAMOZ?EJM? SOUPE?E SKOUPÁ ----------------------------------------- a dalsi Píse? pro Pettera ---------------- Prach po pamp? práší,protože Petter pere pod plným plynem, poslední pokus pod palmou Prodrive potla?it problémy, palivo práská pod podlahou,p?epl?ova? pobrukuje, pohublý Petter poskakuje,potažmo p?evodovku protahuje, problémy p?ed Prodrive p?eskakuje,pardáli pampy pou?uje. První pokus pravolevá,pískla pneumatika pravá Pirreli p?edvádí prvot?ídní práci,p?ilnavost p?itom perfektní pes pampy Pun?a prchá po pangejtu, Peter pálí po pam?ti poslyšte pregnantní prognózu prognostika: Petter p?em?že potíže ,posune Prodrive po poháru,prapor p?jde po právu : PRODRIVE - PETTER - PRODRIVE |
18.2.2008 | #3212 |
Moderator
|
definitivni odpoved vsem kritikum windows, hudba slozena jen ze zvuku win xp a 98:
Klik, je to na youtube
19.2.2008 | #3213 |
Administrator
|
http://failblog.wordpress.com/
http://i.iinfo.cz/urs/spam-120289602120343.png edit for more http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/p...nal-pc_osk.idn http://nb.vse.cz/~strouhal/testy.pdf http://www.multimedia.cz/pf2008/
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 19.2.2008 at 15:22. |
19.2.2008 | #3214 |
Administrator
|
Zem?d?lcem na jeden den:
P?edstavme si, jak probíhá den klienta zážitkové agentury, který má okusit opravdový život na statku. A co si o tom myslí místní. 5:00 ?ELEDÍN JÁRA Dneska asi zas nep?jdu spát. P?ed p?l hodinou jsem ješt? stál ve stodole a pomáhal veteriná?ovi telit. V osm má dorazit další mast?ák z m?sta hrát si # na # # # zem?d?lce. MANAŽER KAMIL Budím se nedo?kavostí. Dneska mám volno a jdu si užít dárek od koleg?. Prožiju celý den jako pravý zem?d?lec, pochopím kouzlo p?dy a setkám se s rázovitým lidem. 7:00 ?ELEDÍN JÁRA Po?ád jsem se ješt? nedostal do koupelny. Bejk Ferda utek z ohrady a než jsme ho zahnali zpátky, m?li jsme všichni pokopaný nohy. MANAŽER KAMIL Po?ád se nem?žu rozhodnout, jestli si mám vzít ?ernou nebo ?ervenou košili. Nakonec si oblékám ?ernou a ?ervenou si beru s sebou. 8:00 ?ELEDÍN JÁRA P?edseda m? se?val, kde prý jsem. Ten trouba z m?sta evidentn? nemoh dospat a p?ijel o p?l hodiny d?ív. Doufám, že nebude vyžadovat ?erstvý mlíko z # # plechá?e. Ten hnus fakticky nesnáším, zvláš? když je nahon?nej práškama na dojivost. MANAŽER KAMIL Tvrdnu už t?icet dva minut u n?jaké stupidní smradlavé ohrady. Takhle jsem si to nep?edstavoval. A to jsem si ani nedal ráno snídani, protože se t?ším na ?erstvé mléko p?ímo od krávy. Vždycky jsem miloval bio a eko potraviny. 10:00 ?ELEDÍN JÁRA Jsem s brejlounem dv? hodiny a mám chu? ho shodit do jámy s hnojem. Z jeho ?e?í jsem pochopil, že si myslí, že trávíme dny vyhlídkovejma jízdama na # traktoru, ?icháním k hlín? a pozorováním krav v ohrad?. Práce mi stojí, musim ho u?it ?ídit Zetor a jezdit s nim dokola kolem rybníka, aby si nevšim že neni zoráno. MANAŽER KAMIL Mezi mnou a mým pr?vodcem Járou za?íná vznikat pravé venkovské p?átelství. Ur?it? má radost, že místo v??ného ?ichání k hlín? a pozorování krav m?že spolupracovat s n?kým znalým velkého sv?ta. Traktor už ovládám skoro dokonale a pomohl jsem Járovi odvézt t?i f?ry sena kolem rybníka. 13:00 ?ELEDÍN JÁRA Nevím, co si s tím šaškem po?ít. Prej mu mám ukázat život v zem?d?lství. Chacha. P?i kydání hnoje si málem probodl nohu vidlema, ze sena dostal astmatickej záchvat a p?i dojení se pokoušel nasadit doji?ku Ferdovi. MANAŽER KAMIL Našel jsem životní poslání! K šípku s kancelá?í! Práce mi jde od ruky a i zví?ata m? mají ráda. Velká kráva, co jsem ji dojil, po mn? zálibn? kouká # # ješt? te?. Asi jí je smutno, když je chudák sama v tak malé ohrad?. 15:00 ?ELEDÍN JÁRA Bože, ty to vidíš! Pan manažer dokázal pobláznit t?i nejklidn?jší kon?, když se na n? marn? sápal. Musel jsem vyvést starýho Chcípáka. Je mu 22 let, je šedivej, slepej a neslyší. Ten trouba z n?j p?esto dvakrát spadnul, než jsem ho p?ivázal k sedlu. MANAŽER KAMIL Jára na m? nejd?ív zkoušel šprýmy s jankovitými kobylami, ale já se nedal. Sotva se m? pokusily shodit, obratn? jsem sesko?il. Nakonec jsem dostal statného b?louše. Jakmile mi Jára dal na sedlo profesionální postroj, sed?l jsem na n?m jako p?išitý. 16:00 ?ELEDÍN JÁRA Kone?n? jsem se trochu pobavil. Odebíral jsem krávám krev na testování a manažer mi je m?l p?idržovat za ocas. Nikdo mu ne?íkal, aby si stoupnul t?sn? za n? a ocas držel naho?e. MANAŽER KAMIL Malá nehoda ve stodole, ale s tím musíme my, chlapi od krav, po?ítat. Ješt? že mám s sebou náhradní košili. 17:00 ?ELEDÍN JÁRA Na statku kon?ím, tohle fakt nemám zapot?ebí. Manažer nejd?ív zast?elil kr?tu puškou na krtky. Pak jsem ho na chvíli pustil z o?í, protože už jsem ho fakt nemohl ani cejtit, a on vlezl v tý svý pitomý ?ervený košili k Ferdovi do ohrady. Mám naštíplý dv? žebra, Milan ukousnutý ucho a p?edseda schytal # # kopanec víte kam. Nechám se najmout na výškový práce a budu opravovat rozhledny. MANAŽER KAMIL Na záv?r trocha vzrušení. Poté, co jsem zast?elil dravce, který se chystal zmasakrovat ku?ata, si m? chlapi za?ali vážit. Možná i trochu žárlili na # mou šikovnost. Když jsem šel poplácat tu smutnou krávu do ohrady, tak ji ode m? odhán?li. Ale když jsem odjížd?l, tak Járu bolelo u srdce, jeho par?ák Milan sed?l s hlavou v dlaních a director se mi dokonce klan?l. Za m?síc m? ?eká kurs výškových prací na rozhlednách. edit> addon http://www.youtube.com/watch?v=d0fXkvIcsj4 http://www.novinky.cz/clanek/133574-...ristrojem.html
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 19.2.2008 at 23:47. |
20.2.2008 | #3215 |
LFS Guru
|
20.2.2008 | #3216 |
LFS Guru
|
tak si mi znechutil zbytek tydne
20.2.2008 | #3217 |
LFS Guru
|
jdu blit
20.2.2008 | #3218 |
Regular Member
|
tak tohle ja potkat na plazi tak uz nejedu k mori .... bleeeee
21.2.2008 | #3219 |
Regular Member
|
Chlape?ek si hraje s hol?i?kou na písku a po chvilce jí ?ekne:
Hele, poj? si hrát na doktora... Ona: Tak jo, dej mi t?icet korun...
22.2.2008 | #3220 |
Administrator
|
V?era ve?er jsme s mojí ženou vedli trochu hlubší
rozhovor o r?zných životních situacích. P?išla ?e? na eutanázii. K tomuto citlivému tématu o volb? mezi životem a smrtí jsem poznamenal: - Nechci aby jsi m? nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na p?ístrojích a živený tekutou stravou z n?jaké flašky. Kdyby jsi m? n?kdy takhle vid?la, vypni ty mašiny co m? drží naživu. - Ona vstala, vypla televizi, po?íta? i ledni?ku a vylila mi pivo do záchoda... No není blbá !??