28.12.2011 | #2841 |
Senior Member
|
28.12.2011 | #2842 |
Senior Member
|
Avatary a obrazky v danom vlakne dostatocne vypovedaju o nalade v komunite
29.12.2011 | #2843 |
Senior Member
|
Mno... tak asi takto... kua, neviem. LFS potrebuje aby si ich niekto všimol (BMW, Mazda, VW, nejaká racing séria typu GP4000 alebo ko?ko ich je), resp. ONI by mali by? aktívni, a aby si tá automobilka objednala verziu pre seba - to ?o sa stalo nKPro, ktorý asi aj v?aka tomu pracuje na úplne novom sime, má na to ?as a bubáky. Do pr?ic, najlepší sim na PC, pred všetkými známymi ho obhajujem a dokola vysvet?ujem že NIE, NEMYSLÍM NEED FOR SPEED ?O HRÁVA TVOJ SYN, a vyzerám jak debil, potrebujeme promo a ve?a €.
Keby dali najavo že majú aspo? TENTO pod?a m?a vynikajúci fyzikálny model na predaj, žiadna automobilka by to nevedela preda?? Neverím. ?o tak KIA kde som nedávno pracoval, kua idem to vybavi?. :-) Update: Na druhú stranu... ke? si predstavím, že S3 naozaj vydajú v 2012, a ja tu budem ?íta? desiatky správ o tom aké je to super, a pritom budem ?aleko od domova a od volantu, tak ma vážne naseriete! ;-)
Peter Machala, Killer Race Team Last edited by Substance242; 29.12.2011 at 00:46. |
29.12.2011 | #2844 |
LFS Guru
|
keby ukazali nejake obrazky screeny, videa z novych veci co robili tak by aspon boli akosi zaviazani ze to vydaju a trochu by ich to samych tlacilo na tom robit...teraz ked si nevedia urcit terminy a nemaju poriadny pracovny plan tak sa niet co divit ze projekt ide do kytek
|
29.12.2011 | #2845 |
Senior Member
|
Já fakt miluju ty, kte?í po?ád neustále tvrdí, žena to kašlou, je jim to šumafuk apod. Co tak vím, tak i oni sami to pot?ebují vydat, protože jim z toho jdou n?jaké finance a o S3 se ani bavit nemusíme. Pokud Scawen tvrdí, že chce mít po?ádn? hotovou fyziku, tak m? to sta?í. Pár obrázk? s modelem pneu vykouklo na sv?t, nebo chce n?kdo n?jaké zdrojáky z programu a srovnávat se starými verzemi?
Já bych byl rád, že p?i tom, jak je celej projekt branej, je tam kde je. Možná ?ekáme 3 roky na patch, ale podle toho, jak Scawen d?lá celkovou fyziku (Jako jeden celek, kterej funguje stejn? na všem a né na každym extra.), tak se mnohem jednodušeji bude p?idávat další obsah do S3. A jak je vid?t z diskuse v progress vlákn?, tak tam má pravdu každej, jenom to každej bere jinak. T?eba se do?káme d?ív, než bude konec sv?ta |
29.12.2011 | #2846 |
Senior Member
|
pozitivna sprava je asi ta ,ze rockingham a to hnusne auto co sa ani moc nepredava a sa coskoro nanho zabudne budu obsahom S1 ako som pochopil z textu. Ale je mi to jedno je to len hra ,kde vacsina len driftuje
Ja si idem jazdit realne auticka
29.12.2011 | #2847 |
Senior Member
|
Rockingham - S3, Scirocco - S1, jen pro po?ádek.
29.12.2011 | #2848 | |
LFS Guru
|
Quote:
29.12.2011 | #2849 | |
LFS Guru
|
Quote:
zas nehovorim ze nic nerobia a ze je to lahke urobit ta fyzika ale zaroven som presvedceny ze veci by sa zrychlili keby si napisali aspon priblizny plan kedy co urobim a ze musim nieco stihnut...ASAP plan nikdy nie je taky dobry ako tvrda DEADLINE lebo to nemotivuje dostatocne... toto hovorim z vlastnej skusenosti a viem ze programatori su uz raz taki stale verim ze este nieco niekedy vyjde a sam seba presviedcam ze to bude sakra dobre a budeme radi ze sme tolko cakali |
|
29.12.2011 | #2850 | |
Administrator
|
Quote:
Autodrom Most - licence zdarma, sta?ilo jen p?ijet, nafotit, namodelovat - LFS devs nem?li zájem, rok 2007 Škoda Auto - licence zdarma, nejd?íve závodní Octa, pak Fabia RS, ke druhému nám Škodovka poskytla i komplet 3D model (použit do rF) - LFS devs nem?li zájem, roky 2007 - 2009 Buggyra - licence zdarma, 3D model a ochota týmu spolupracovat na vývoji - LFS devs m?li zájem, dostali 3D model, 2 stránky s technickými detaily, psal se rok 2009, dodnes nulová zp?tná vazba... Takže šancí z mé strany m?li dost, po?ádn? se nepostavili k žádné a já jim už nic dalšího shán?t nehodlám, pouze v p?ípad?, že oni p?ijdou za mnou... V této oblasti se momentáln? v?nuju rF, jelikož to pro nás má užitek ve firm?... Pro Buggyru momentáln? pracuju na novym aut? do rF, který bude vypušt?no na ve?ejnost za?átkem 2012...
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 29.12.2011 at 17:47. |
|
29.12.2011 | #2851 |
Senior Member
|
@Chaos: to m? na tom všem nejvíc mrzí. Fakt by m? zajímalo pro? takovýhle nabídky odmítají. Bývala by to mohla být paráda mít Most nebo Škodovku v LFS. Fakt škoda.
29.12.2011 | #2852 | |
Member
|
Quote:
Presto je to skoda, kvalitne zpracovana Skoda v LFS by byla vyborna. |
|
29.12.2011 | #2853 |
Member
|
nj je to ve?ká škoda, ur?ite by LFS pomohlo ak by bolo aspo? otvorené pre komunitu tzn vlastné trate prípadne autá ... funguje to v iných "simoch" tak pre?o by nemohlo v LFS
29.12.2011 | #2854 |
Senior Member
|
Tu narazame prave na to, ze tvorcovia beru LFS ako vlastne hobby a ak tam nejake auto/okruh nechcu, tak ho tam nedaju bez ohladu na to, ze komunita by to brala vsetkymi desiatimi. A ja som na nich zanevrel hlavne kvoli tymto Chaosovym neuspesnym snaham. Treba si uvedomit, ze takych ponuk dostali urcite viac a od roku 2008 vzali iba VWS a Rockingham. Je to velka skoda a momentalne som uz dost skepticky, pretoze konkurencia ziskala obrovsky naskok. LFS nova fyzika pneumatik nezachrani, stale bude chybat zahrievanie brzd, voda, dynamicky cas, poskodenie (odpadavajuce spojlery slubovali v roku 2008) a k tomu je tu zastaraly graficky engine, ktory vsak nie je az taky podstatny. Vyvojari zaspali dobu a LFS udrzi pri zivote uz asi iba dokoncenie fyziky a zmena na open source alebo aspon moznost pridavat vlastne trate a auta.
A aj kvoli tymto veciam uz vkladam nadeje hlavne do rFactor 2, maju novy model pneumatik, dynamicke pocasie a vsetko co ma mat kvalitny simulator v sucasnosti+podporu modov.
29.12.2011 | #2855 |
Senior Member
|
ano ano chcel som skor napisat ta hovadina a fyzika
30.12.2011 | #2856 | |
Moderator
|
Quote:
a presne to je to, od ceho pravdepodobne utekl z velkych vyvojarskych studii (konkretne teda to studio, co delalo tu pradavnou hru Black&White) na druhou stranu na barak a pohodlny zivot vydelano ma, alespon na nejaky cas to mu preju jestli v konecnem dusledku za pet let vypusti neco OK (pomer cena/vykon bude sedet a budou k tomu nastroje pro moderovane prispevky z komunity), tak si tim zajisti klidny zbytek zivota, duchod, atd. ostatne nam realne nic ,,nedluzi" jestli to bere tak, ze svoji praci odvedl (a kdysi opravdu patche vychazeli velmi casto), tak proc by ne, je to jeho projekt a jeho zivobyti
30.12.2011 | #2857 |
Member
|
Tak toho jedinyho bych se nebál
Ale nakej jinej obrazek ?i videiko by už mohly vydat, po t?ech letech by sme si to zasloužili (jinej, ne starej z jinyho uhlu) Edit: Po?kejte až vyjde report s oznamenim, že new fyzika už je hotova (for XFG), ted už jen zbyvajici auta
Last edited by Blood; 2.1.2012 at 21:42. |
9.1.2012 | #2858 | |
LFS Guru
|
Tymto Scawen zamkol progress report. Tak aspon este nieco povedal pred tym ako sa na rok odmlci
ale aspon ze je to ich jedina praca takze mozno casom budu potrebovat dalsie prachy a nieco vydaju... Quote:
|
|
14.1.2012 | #2859 |
Member
|
kupil som si S2 lebo je to pre mna najlepsia zavodna hra na svete. uz teraz viem, ze ked vyjde S3, okamzite si to kupim lebo lfs je stale iba lepsie a lepsie. som presvedceny, ze scavier je medzi vyvojarmi zavodnych simulatorov fenomen.
len nech sa chalani nenechaju odradit a zostanu pri lfs este aspon 50 rokov, nech mam aj na stare kolena kde zavodit. |
14.1.2012 | #2860 |
Senior Member
|
No, na 50 let to zase nevidím, Scawenovi by už bylo kolem 90 let
Jinak nevim, jestli jsi to myslel správn?, ale i kdyby... Scawen Roberts je programátor, Eric Bailey je grafik a Victor van Vlaardingen se stará o chod web?. Scavier je složenina prvních písmen ode všech jmen vývojá?? (Scawen Victor Eric, takže neplést Scawen - Scavier.