4.4.2009 | #221 |
Member
|
Já jsem prej problém tohohle cupu, takže budu d?lat komisa?e. To sem pletu.
|
4.4.2009 | #222 |
LFS Guru
|
tak o tom nic nevim a tohle sem nemel namysli
4.4.2009 | #223 |
Member
|
Ale já to na mysli m?l.
Nemá to cenu. Pan MTM Merfi je prost? pan n?kdo. Dnes se p?esn? ukázalo, že všichni co tady maji keci, tak jsou ti, kte?í to všechno bortí. D?láme závody pro to, aby jsme m?li po ve?erech zábavu a vy to sabotujete. S prominutím jd?te do hajzlu. Pojedou jen ti, kte?í cht?jí. Ud?láme si z toho malej cupík a je to. Jebu na vás borci. |
4.4.2009 | #224 |
LFS Guru
|
tak ted ses predvedl
4.4.2009 | #225 |
Regular Member
|
M?žeš mi ríct co ?akáš? Že si ud?láš cup a všichni budou ?íkat jakej jsi borec, jaký je to skv?lý? Prober se nikdo tady neuráží tebe, tak ty tady neurážej ostatní, já když po?ádal sv?j první cup, tak jsem taky byl cílem kritiky, ale rozhodn? jsem kv?li tomu neházel flintu do žita, ani neza?al posílat lidi tam, kam by nikdo necht?l. Bral jsem to jako p?ínos a snažil jsem se z toho pou?it.
4.4.2009 | #226 | |
Senior Member
|
Velice náro?ný závod, ale nakonec se mi poda?ilo dojet.
Q: Tak nebylo to zlé, nem?l jsem v?bec nic natrénováno, takže spokojenost. Ale co m? dostalo nejvíc, bylo zachování se <<E>> Jechyho, který vyjížd?l z box? a bez jakékoliv snahy uhnout, m? brzdil celkem ve dvouch rychlých kolech, navíc jsem byl obvin?n z Draftování, Omfg.... Quote:
Race: Start až z konce, myslim že to bylo 16. místo, docela jsem se bál co se stane p?ede mnou, ale bylo toho dost. 2x jsem si myslel, že jsem mrtvej, poprvé m? tato myšlenka zastihla v momentu, kdy m?l kolizi Aky, Jechy a ješt? n?kdo, našt?stí jsem se jen tak tak vyhnul. Ve 4. kole jsem se b?sile vyhýbal Siderovi, ale to hlavní p?išlo na konci téhoš kola, kdy se prolet?li vzduchem RoBo a Megin. Koukal jsem na replay a RoBa jsem podjel asi o p?l metru, ale jedu dál, potom jsem se asi 15 kol p?edjížd?l s Mardonem, potom chybi?ka a jedu sólo. Asi po 20-ti kolech jsem se zd?sil, když se za mnou z ni?eho nic objevili Sider a Jechy, radši jsem je nechal jet a jel jsem si to svoje. Do konce závodu celkem pohodi?ka až na pár krizovek a asi 2 kontakty se zdí, v cíly 7. místo a spokojenost velká. |
|
4.4.2009 | #227 | |
Regular Member
|
Quote:
|
|
4.4.2009 | #228 |
Newbie
|
Uvidíme co budeš ?íkat zejtra až vychladneš. ?lov?k tu napíše malou kritiku a hned se do?ká nadávek a urážek. Zkus se nad tím zamyslet co jsme vlastn? ?ekly
Samoz?ejm? že sem pan n?kdo, strašn? rád sabotuju závody který jsou for fun. Taky jsem jednu malou ligu po?ádal a strašn? mi to šlo ( n?kte?í m?žou vypráv?t ) , hned po prvním "škobrtnutí" v organizaci na m? všichni za?aly psát r?zný komentá?e a taky sem je za?al urážet , cht?l sem skon?it, nem?lo to pro m? cenu, to je jasný, to je normální reakce když na to n?kdo neni zvyklej. M? ale sta?ilo pár chvil a uv?domil sem si že vlastn? chyba za?ala u m? a to ostatní byl jen domino efekt. Abysme tu zbyte?n? nepsaly zkus si m? p?idat na icq nebo na skypu a vy?ešíme to tam. A neodstupuj to nikdo nechce a navíc by to byla škoda když už si za?al.
Nejlepší brzda je soupe?ovo auto p?ed tebou. Last edited by Merfi5; 4.4.2009 at 23:13. |
4.4.2009 | #229 |
Member
|
Mike nedraftoval, m?l skv?lej se. Omlouvám se. Jdu crashit na LFS, nic jinýho neumim a nebaví m?. Kdybych nebyl takovej jakej jsem, tak jsem rozeslal maily: dnes se nejede, chci být s holkou. M?l jsem to ud?lat. Uvidíme se ve zdi, lfs je dobr? destruction s váma všema...
|
4.4.2009 | #230 |
Member
|
Celkove k zavodum se asi vyjadrim az odjedu zbytek, zatim docela sluny bordel, organizatori maji nulovy respekt a podle toho to tam vypada (to chatovani kdyz se neco jelo uz me neskutecne stvalo), snad se to casem zlepsi
Eismane - ty me radsi v pristim zavode nechtej potkat, to co si tam vyvadel bylo neskutecny. Nemluvim jen o tom jak si me na konci nazval crasherem kdyz si TY do me najel a vysekali sme se obo kuli TOBE. Behem poslednich kol si me tam nekdy tak prasacky zavrel ze sem mel co delat abych zareagoval a nesundal te + ty nektery tvoje manevry ze si me minul snad jen zazrakem. Ver tomu ze priste si to nenecham libit
4.4.2009 | #231 |
Moderator
|
takže v prvom rade by som sa chcel ospravedlnit Eraserkovy za ten crash v prvých kolách fakt sry. Po druhé pre?o sa tu musite furt ci boha hadat koli kktinam. Niektorí ludia by si uz mali utriet celo lebo potia kktiny. ked uz sa tu tak hadame tak si poviem aj ja co mam na srdci. Naviac ma nasral chat pocas kvali to neviete aspon chvilu nic nepisat ????!?. Pozname jednu vec vola sa to teamspeak skuste radsej to ako chatovat. Okrem toho k rieseniu reportov a podobnych zalezitosti sa radsej vyjadrovat nebudem nebolo by to moc slusne. A budem rozmyslat ci si este tento cup zajazdim. Z ceskych zavodov budem uz len jazdit veci organizovane Chaosom alebo niekym schopnejšim kto sa o to ?o spraví vie aj postara?. Ni? proti vám ale mate v tom bordel.
------------------------------------------------------------------------ Robert"RoBo_SK"Zima| Herne zariadenie: Logitech G27| ------------------------------------------------------------------------ Last edited by RoBo_SK; 5.4.2009 at 00:48. |
4.4.2009 | #232 |
Member
|
Prost? tu n?kte?í nemají co d?lat. M? to nap?íklad spadlo kvuli jednomu klukovi, nebudu jmenovat, který m? neustále prozván?l na skypu, protože jsme mu dal ban za porušení pravidel - mluvil p?i závod?. Taky to nebudu ?ešit
|
5.4.2009 | #234 |
Moderator
|
mne tiež trebalo cez zavod šika? a nehovorim ti to. Okrem toho to nemeni ni? na veci že ste tam mali riadny bordel na za?iatku to vyzeralo ako pekne zorganizovane ale vidim že sa neprihlasim už na ni? o?om neviem dopredu že to bude ma? nejakú úrove?. Ja kon?ím
------------------------------------------------------------------------ Robert"RoBo_SK"Zima| Herne zariadenie: Logitech G27| ------------------------------------------------------------------------ |
5.4.2009 | #236 | |
Regular Member
|
Quote:
|
|
5.4.2009 | #237 |
Senior Member
|
pekna praca... vysledok -> odhlasujem cely nas tim z cupu. Mate to aj pisomne na emaile
|
5.4.2009 | #238 | |
Member
|
Quote:
dalsia vec: ludia sa chovaju jak prasata, na nikoho nehladia a potom sa cuduju, ze to takto konci... dalsia vec, ze organizacia... organizoval som par eventov, mozno poznate, mozno nie, jednym z nich je XRvsFZ... boli rozne ohlasy, clovek to nesmie vzdat a s chutou a vidinou dobreho ohlasu a dobreho zavodenia to zorganizovat.... ale hlavne, ma ist prikladom ostatnym a ked uz nieco organizovat, organizovat to poriadne, nenadavat inym, povzniest sa nad urazky a zobrat si k srdcu konstruktivnu kritiku ja som uplne zvedavy, jak dokazete ustrazit nedraftovanie... mne osobne bolo uplne jedno, ci sa na mna niekto napoji, ci nie, ale bolo by mi neprijemne ziskat cas neferovou jazdou, hlavne, ked o nic nejde... a tiez by som mohol valat na niekoho v kvalifikacii, ze som sa pri mojej najlepsej jazde musel uhybat niekomu a znizilo mi to cas... len aby som nevyuzil vzduchovy vankus a dotycny isiel pomaly v mojej idealnej stope... ale pri takejto moralke jazdcov (ano, toto nieje organizatorom, ale jazdcom) sa necudujem, ked jednaju prenahlene... bolo mi totalne zle, ako ste isli a mali klapky na ociach... to sa nedalo nazvat zavodom, clovek by normalne mal kupit vam prirucku feroveho zavodenia... Robo: ospravedlnenie sa prijima, na icq sme si to vyjasnili a poznam ta, ze jazdis ferovo Last edited by Eraserko; 5.4.2009 at 00:55. |
|
5.4.2009 | #239 |
Member
|
Já už se jenom bavim, jak každej rejpe. Každej i ten, kdo o tom nemá ani šajna. LOL, já tuhle komunitu fakt baštim. Jo a rád bych se vrátil do d?tskech let, bejt bez starostí atd... Bylo to hezký.
|
5.4.2009 | #240 |
Regular Member
|
Draftování by se podle m? dalo dob?e ohlídat insimem -> ur?ené vzdálenosti mezi vozy a upozornilo by t? to, kdyby jsi byl moc blízko, p?ípadn? tresty, ale muselo by se to promyslem a tady by to dokázal leda tak BabyOnWheels . Rád bych oval n?kdy ješt? dal, ale ur?it? jen rychlejší vozy - TBO, LRF, GTR, Single Seater.
A Sidera už nechte, podle m? m?l už dost. Snad si uv?domil, že n?co zorganizovat dá prost? v?tší úsilí a práci a jestli bude n?jaké p?íšt?, snad si to po?ádn? promyslí . |