3.4.2009 | #201 |
Member
|
diky, prihlaska poslana
3.4.2009 | #202 |
Member
|
Paráda
No tak žádná paráda, ješt? to nep?išlo. Pošli to na eliminators@email.cz Já to tady ješt? nemám. Tak teda ješt? jeden edit, on už to vy?ídil jarmilhonda. Jsi p?ihlášenej. Ahoj a držím palce. Zítra dorazím pozd?. Last edited by Sider; 3.4.2009 at 16:38. |
4.4.2009 | #203 |
Member
|
Moc se omlouvam ze jsem nejel prvni race,mel jsem zakaz na pc.:ban ana:
|
4.4.2009 | #204 |
Newbie
|
Musím sem napsat protože v?bec nechápu o co n?kterým lidem jde ( vi? Atti ) když se jedná jen o to zajezdit si, ale podat nesmyslný protest navíc vidit?ln? na lidi kte?í oklopují tebe a tvého kolegu mi p?ijde až d?tinský.
Edit : Pokud to bylo myšleno jako legrace ( což sem do ur?ité chvíle p?edpokládal ) m?l si to nazna?it.
Nejlepší brzda je soupe?ovo auto p?ed tebou. Last edited by Merfi5; 4.4.2009 at 21:35. |
4.4.2009 | #205 |
Senior Member
|
Dnes to bol bohuzial rychly proces. Vyvyjalo sa to dobre do 4. kola, ked Hobon kolidoval s Duukom a tym oba nase vozy vyradil.
Vediet to, tak dnes nesedim u kompika ale to je riziko e-pretekarov |
4.4.2009 | #206 |
Newbie
|
4.4.2009 | #207 |
LFS Guru
|
taky to pro me dneska bylo rychly...
v prvnim kole v posledni zatacce sem sundal carlose, chtel sem si najdet do zatacky, abych mel rychlej vyjezd ale bohuzel sem se nepodival vedle sebe a sundal ho, promin no a pak o par metru dal Iceman ranu do leveho zadniho kola a uz sem se tocil... na teto trati nema cenu dal pokracovat... bohuzel, dneska se nezadarilo...
4.4.2009 | #208 |
Regular Member
|
Normáln? bych to ne?ešil, ale protože m? pár v?cí naštvalo a ztratil jsem zbyte?n? hodinu svýho drahocenýho ?asu, tak to ?ešit budu.
Ješt? pro za?átek, jestli chodíte na lfsforum, tak takove zavody jako je tento se ozna?ují FAIL! . Kvalifikace M?l jsem n?jaký starý WR set, nejd?ív jsem jezdil kolo co kolo 52.10 a ke konci, když jsem m?l náskok p?ed ostatními a cht?l jsem z toho vytáhnout všechno, zkusil jsem to trochu zah?át. Tedy 1-2 kola jsem zah?íval pneumatiky a nakonec se mi poda?ilo zajet ?as 52.02 a podotýkám, že v tu dobu široko daleko nikdo nebyl kolem m? a nemohl jsem draftovat, ledaže by p?edemnou jelo neviditelné auto. P?ekvapiv? Atti z SDI hned po kvalifikaci podával protesty na n?kolik jezdc? v?etn? m?, že jsme draftovali. Co jsem koukal na replay, tak jsem moc nevid?l, že by byl Atti ve spec modu a tím pádem m? nemohl sledovat a pokud vím, v mé blízkosti také v závod? nebyl . A ješt? víc jsem se v duchu vysmíval, když mi <<E>> Sider dal kick a po následném znovup?ipojení mi sd?lil, že jsem práv? dostal kick za draft. Nakonec ješt? vysv?tlil, že m?j ?as tomu odpovídá, takže není o ?em. Haha a pak tam ješt? n?kdo z toho slavného týmu vykládal, že mu p?ipadá, že n?kte?í mají nulové IQ, nebo n?co na ten zp?sob. To m? dostává... Pokud se podíváte na replay, vždy, když jsem se p?iblížil (a nebyl jsem ješt? ani tak blízko, že by draft fungoval), jsem se op?t vzdálil a to tak, že jsem v poslední zatá?ce jel po vn?jší stop?, ?ímž se ode m? Sh!ne dostate?n? vzdálil. A ješt? Side zmínil kolo, kdy jsem prý draftoval v poslední zatá?ce. Sh!ne vyjel ze stopy, p?ibrzdil a pak zaal vjíždet do box?, nebo šel do pozorování. Já jsem jeho pytle ani trochu nevyužil a ješt? k tomu jsem v tom samém kole sko?il do pozorování ješt? p?edtím, než jsem vjel do cíle . Závod Pohoda, až do n?jakého 10. kola, kdy jsem nechával Branislavovi vedle m? dostatek místa, vsadil bych se, že se tam vejdou i 2 vozy a náhle do m? najel, ?ímž jsem byl odražen do zdi a tím pádem pro m? závod skon?il. Vid?l jsem replay, díval jsem se i shora. Pravidlo 2) Neblokujte ideální a vnit?ní stopu jezdci, který Vás p?edjíždí. 8. kolo. Kid je p?edemnou v T1, jsem za ním, a musím poušt?t nohu z plynu, jaksi se mu necht?lo z vnit?ní stopy, ale je možný, že se bál, aby Branislav nebyl vedle n?ho. Ješt? si rozmyslim, jestli má cenu jezdit i p?íští závody, ale asi už ne. Tyhle profi eventy s povýšenejma organizátorama, co d?laj rozhodnutí bez ov??ení replay? m? moc nebaví . |
4.4.2009 | #209 |
Member
|
No, u m? to bylo taky rychlý. Jsem z toho zklamanej, m?l jsem být u p?ítelkyn?. Moc se jí za to omlouvám.
N?kdy ze za?átku závodu m? sundali kluci od Insertu a já se pak probojovával s Jechym dop?edu. Než mi to spadlo. Je mi moc líto kluk?, co odstoupili a ned?lali bordel. Dnes tam byl neskute?nej chaos. S.re m? to. Jestli to takhle chcete mít i nadále po?ítejte s uplným vyškrtnutím z cupu. Jinak t?m, co dnes dojedou smekám. Bylo to tam opravdu ostrý. |
4.4.2009 | #210 |
LFS Guru
|
to me taky sere... a o co, ze se tady casem obevi "Nemusite sem chodit/ Nemusite s nama zavodit"
4.4.2009 | #211 |
Member
|
Tak to bylo vtipný Gepasi
|
4.4.2009 | #212 |
Member
|
Jestli má n?kdo problém, m?že si podat protest na mail, je to v pravidlech.
|
4.4.2009 | #213 |
Member
|
ok, isiel som s tym, ze nezajazdim dobre casy, takze tak nejak to aj dopadlo, no sklamanie z IQ niektorych je ovela vacsie
kvalda: nastastie ma mike zavolal, lebo som bol uplne mimo, dopadol som do prvej osmicky, co si myslim, ze vobec nieje zle, dakujem mikeovi za set zavod: hned v prvom kole som zazil 2 kolizie (hovorim len o tych, ktore som pocitil na vlastnej kozi)... najprv robo nezmyselne menil smer, prilis rychlo a tlacil som sa na stenu... skoncil som na nej nalepeny... hovorim si "ok, ved kym sa neroztrhalo pole, tak je vsetko v poriadku"... na cielovej rovinke Jechy a Aky mali koliziu (nechcem riesit, ktory z vas bol navine) a ja som obchytil ranu od jedneho z nich.... poskodene zavesy, tak som isiel do boxov, ze aspon sa dostanem do nejakej skupinky a budeme si draftovat a dotiahneme slabsich, tak som niekolko kol jazdil sam, nakoniec ma dobiehali Sider s Jechym... insim mi stale pisal, ze mam pustit zavodnika, nakoniec usudil, ze niesom potrebny a dal mi kick/ban... vazne uvazujem nad navrhnutim organizatorom, nech si pozru replay a vyhodnotia, ktori ludia by nemali sutazit s autami ako XRT a vykonnejsie |
4.4.2009 | #214 |
Newbie
|
Co když ten problém seš ty ? Mám psát komu ?
4.4.2009 | #215 |
LFS Guru
|
a nebylo tomu tak u predchozis problemu? kdyz mel nekdo nejaky problem, vase reseni bylo "nemusis sem chodit", nemam snad pravdu?
4.4.2009 | #216 |
Member
|
Když jsem problém já, tak to vy?eším tak, že odstoupím.
|
4.4.2009 | #217 |
Senior Member
|
no kvalda ,dost prekvapeny vysledkom poniektorych jazdcov
zavod ,dost ma stval styl niektorych jazdcov ,boli tam vyhybne manevre atd. Dost ma stvaly nadavky v chatu pocas celeho vecera. Mike ,sorry zato ,pozrel som sa na teba ci ides rovno alebo uz odbacas ,kedze som nevidel neaku nahlu reakciu nadbehol som si tu zakrutu ,leeenze v tom momente ako som otocil hlavu tak sme boli v strete. Je mi to fakt luto ,lebo by to bolo urcite kvalitne pozavodeni. Eisman - teba a aky-ho som sa naozaj bal ist vedla vas ,nic v zlom ,ale naozaj to bolo nevypocitatelne. A ten zaver ,ze si duuka nazval crasherom ,akoze to bolo naozaj na pobavenie pozri replay a potom haneb. Dalsia vec ; Ked ma mat slovo organizator ,co je sider a jarmil honda ,tak preco tam davali rozkazi poniektori iny? Nebol som oboznameny ,mozno som to prepasol ,ze pokyny moze davat niekto iny. Chalani neviem preco ale pripadalo mi to na dost blbej urovni ,ale pochvala ,ze bolo to lepsie ako ten drag. Verim tomu ,ze sa to odost zlepsi skusenostami a neakou tou malou kritikou
SDI|| Team Leader "Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out before everything else." Ayrton Senna Kill Kocurik Last edited by Branislav; 4.4.2009 at 22:34. |
4.4.2009 | #218 |
Moderator
|
Pro m? super závod, s Attim jsme všem ujeli a nakonec to byla bitva až na cílovku. Skv?lý až do konce, tak jak to má být.
Nevím, co se d?lo za mnou, jednou jsem ale vid?l lítat práv? Inserty a práv? kolizi s Branislava s Mikem. Podle m? to byla neš?astná náhoda, protože Bra?o asi špatn? odhadnul, kde Mike je. Byl jsem s ním na TSku a byl stejn? zasko?enej, jako já. K tomu blokování, za to sorry, nem?l jsem v tom trénink a byl jsem zvyklej z Kyota na bumpdraft. Jestli to bude s trestem, tak to beru. Jinak chat a chování zase chaos a hr?za, jízda n?kterých taky no comment, chce to potrénovat, LX4 není UF1.. a XRT p?íšt? už v?bec ne. V p?lce závodu jsem m?l problém vyhnout se n?komu, kdo se motal nap?í? T3 a nakonec jsem ho i sundal, našt?stí jsem to p?ežil, ale to, jak tam "klamal t?lem" bylo dost d?sivý.
4.4.2009 | #219 |
Regular Member
|
Organizace cupu je imho dosti podpr?m?rná. Po závod? jsem ?etl myslím od Jechyho, že se nedá stíhat jezdit a zárove? kontrolovat ... to je pravda, a proto si organizáto?i m?li dob?e rozmyslet jestli budou jezdit nebo kontrolovat. Já když jsem po?ádal CRS1, tak jsem cht?l jezdit a tudíž tuším branislav mi d?lal tra? komisa?e.
Ad Závod Kvalda: Nic moc, ale lepší než drátem do oka 11. místo Race: Inu tak to co se d?lo na trati to nebyl závod ... myslím, že ten kdo tuhle hru nezná, tak si bude myslet, že vyšlo n?jaké pokra?ování Destruction Derby 2. Našt?stí jsem vždycky stíhal reagovat na kolize, takže jsem n?jak prokli?koval polem. Možná jsem jel až zbyte?n? opatrn?, ale aspo? jsem dojel. Když už se situace uklidnila bylo pole roztrhané a vp?edu byl Kid, Atti, Brano a tuším, že ešt? n?kdo .. to je jedno, takže jsem tak kroužil, ale Duuku mi po?ád ujížd?l. N?kdy v p?lce závodu jsem za?al sledovat odstup jezdc? za mnou a rozhodl jsem se že po?kám na Merona (tuším, že ten nick ta n?jak je). Asi po 5 kolech jsem se sjeli a za?ali draftovat, což m? bavilo o poznání víc. N?kdy v 56 kole jsem dostával k?e?e do ruky, takže Pit a pauza asi 6 kol, pak zp?t na tra?, ale k?e?e neustávali => kolize o ze? znova pit na opravu ... inu suma sumárum, jsem dojel asi o 10 kol za prvním na 8. pozici. Jsem rád, že jsem dojel.
4.4.2009 | #220 |
LFS Guru
|
co to sem pletes?