5.1.2009 | #1 |
Senior Member
|
Týmová bitva XFG@FE6R - tiskovka
Tak nejaké info (citaj vyhovorky) na zaciatok
> dnes poobede som sa dozvedel, ze pojdem, takze trening minimalny, o sete nehovoriac > mal som po ruke len mys > som chory jak svina :/ boli ma hlava, hrdlo a kazdu chvilu smrkam > som rally negative, fakt to nemusim Aby som to skratil, bola to rezba Prve 2 zavody som sa snazil ist cisto, ale kedze som tym len a len stracal, rozhodol som sa od 2. zavodu zvolit PRASA mode Vyzeralo to ze zabralo, 3. zavod sa mi podaril na 8. mieste a 4. dokonca na 2. Aj napriek vsetkemu som sa ale na okate zostrelovacky neznizil, len som sa nenechal tak lahko ako boli mnohi zvyknuti :P Najviac som sa bavil v 3. zavode kde sa isiel slusny strk-kros Ak som niekomu sposobil nejaku psychologicku ujmu, ospravedlnujem sa, ale to k RallyX asi patri.
TEAM : Sunday Drivers inc. "If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti >> last.fm music profile Last edited by Agarash; 6.1.2009 at 09:54. Reason: oprava nadpisu |
6.1.2009 | #2 |
LFS Guru
|
Totalni masakr.
Rallycross na Blackwoodu byl tvrdej a vetsinou se se spatnym startovnim mistem dalo neco malo udelat. Tady to bylo naprosto beznadejne. Priprava opet nulova, na coz jsem doplatil prvni zavod. Dalsi jsem se uz zacal chytat. Bohuzel nez jsem se rozjel tak jsem mel v zadech spicku. Nastesti jsem mi s nimi i docela darilo drzet krok. Nicmene stejne jsem koncil na poslednich mistech. Nevim, jestli jsem sam, ale zdalo se mi, ze nejzapeklitejsi protivni byl Houbon (nebo tak nejak). Casto si nelamal hlavnu s nicim.
6.1.2009 | #3 |
Member
|
V takovym poctu lidi na tyhle prtavy draze je to fak reseto,ale kdyby to byly RB4 tak by bylo hur,takle se mi zdalo,ze to bylo celekem fer az na par strkancu.
Sice nevim proc po kvalde kdyz sem byl 3. sem jel az z chvostu,ale aspon sem si zazavodil. Jinak sry Reyco zatu vsazovacku ...Rallycross muší bejt! Priste jedu zas,teda RB4 tohle je jak nakupni vozejk |
6.1.2009 | #4 |
Regular Member
|
Masakr to teda byl... Prvni zavod jeste dobry, start z prvni rady uprostred neni spatny. S Radkem jsme ujeli zbytku pole a do cile uz se nic nezmenilo. V dalsich zavodech jsem vzdycky startoval nekde uprostred a cely zavod se pral o pozice. Nejhorsi pro me byla 3. rozjizdka, kde me v prvnim kole otocilo par zavodniku v zatacce pred najezdem do posledni sikany. Docela jsem to tam ucpal... Hned v dalsim kole se tocil Branislav na cilovce a ja se musel vyhybat brzdicimu Faraonovi, coz nakonec nejvic odnesl Pablo, ktereho naraz otocil do svodidel Promin, tam se fakt nedalo skoro nic delat.
Rallycross jsem si docela oblibil, jen skoda toho spatneho fyzikalniho modelu pri kontaktech. Priste by to taky chtelo trat kde se da trochu predjizdet. Ale ono jich vlastne ani moc neni, tak nic... To proto, ze jsi byl pri restartu porad v garazi i presto, ze se nekolikrat hlasilo at se pripravime na restart. Last edited by Poly; 6.1.2009 at 13:12. |
6.1.2009 | #5 |
Administrator
|
Np, to k RX pat?í. Hned potom jsem podobn? doplatil na kolizi P@cho-Jendan, takže 3. rozjíž?ka pro m? byla smolná - no teda ostatní taky V?bec mi to nešlo, ale docela jsem se bavil (když nepo?ítám, že jsem si strhnul sluchátka p?i boji s volantem a jednou rukou mi šly blb? nasadit zp?t )
|
6.1.2009 | #6 |
Member
|
Mno,co rict.Rally me nejak nebere,trate jsou kratke,ale nejvice mi vadi ty kontakty.Sice kontakty k rally patri,ale jak jiz zminil Poly,diky spatnemu fyzikalnimu modelu pri kontaktech je to o nicem
Od 3.zavodu uz me to pomalu prestavalo bavit,coz ve 4.zavode vyustilo v chybu a hodil jsem boudu... Snad to priste bude lepsi
MB:GIGABYTE GA-EP35-DS4 CPU:Intel® Core™2 Duo Processor E8400 GPU:Bliss 8800 GT 512MB GS RAM:2x2GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition + 2 X 1GB DDR2 800 240Pin Registered DIMM ECC Memory HDD:WD Caviar 500 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM LCD:22“ Samsung 2232BW Wheel:Logitech G25 Racing Wheel OS: Windows 7 |
6.1.2009 | #7 |
Moderator
|
Masakr to byl, bavil jsem se jako už dlouho ne, i když se mi moc neda?ilo.
Povedla se mi snad jenom kvali, jinak to byla samá chyba nebo kolize, po který jsem to drtil tvrd? vp?ed. V poslední rozjíž?ce jsem na to ale dojel, když jsem si vzal moc velký sousto z Losa.