1.6.2007 | #1 |
Newbie
|
Problem s volantem DFP
Zdravim. Mam problem s mym volantem DFP. Delsi dobu jsem nejezdil, takze jsem mel volant odpojeny a ted kdyz ho radne zapojim, tak volant se mi toci porad do prava a u konce se mi zase o nejakych 60° vrati zpet, tam se zasekne a jde zase doprava ke konci a tohle se deje porad dokola. Do toho blika jedno z tech dvou svetilek a v hernich zarizenich se mi volant porad zobrazuje a mizi, jako kdybych ho porad zapojoval a vyndaval z usb. Ovladace mam nainstalovane, co mi naposled jel normalne jsem s nema nic nedelal. Nechapu to. Nejdivnejsi na tom je, ze kdyz zapojim volant k brachovi do pc, tak bez problemu funguje jak ma. Nemel nekdo nekdy podobny problem? Nevi nekdo jak to spravit prosim? :/ Predem diky za pripadne rady...
|
1.6.2007 | #2 |
Regular Member
|
ja bych skusil preinstalovat ovladace
1.6.2007 | #3 |
Newbie
|
|
1.6.2007 | #4 |
LFS Guru
|
Rekl bych, ze bud mas volant spatne zastrcenej do usb (konektor se nejak vikla), nebo je nalomenej/zlomenej kablik usb-volant, coz se u brachy na pocitaci nemuselo projevit. Zkusil bych s tim konektorem/kabelem nejak zaviklat.
Nemas nahodou v usb strcenych vic (rekneme vic nez 5) zarizeni? Neni ten pocitac nahodou notebook? |
1.6.2007 | #5 | |
Newbie
|
Quote:
|
|
1.6.2007 | #6 |
LFS Guru
|
Napis co mas za desku, windows, verze logitech profileru/ovladacu.
|
1.6.2007 | #7 |
Regular Member
|
tak si s tim volantem vazne promluv a rekni mu ze jestli te nebude poslouchat, tak uz si nikdy nezajezdi LFS a prodas ho nejakymu tuzerovi pro NFS pyco ucely
Ne, ted vazne, nevim co vsechno si mezitim ve voknech delal nebo co si ony sami delaly , ale kdyz nic nepomuze, tak asi zbyva plan B - reinstall windows.. zvlast kdyz si uz vetsinu veci vyzkousel, at uz sam nebo na rady ostatnich. Ja bych to tak resil, nema cenu se s windows hadat nebo je nejak premlouvat, z toho sem uz vylecenej. Mas to zaghostovanou cistou instalaci win? Kdyz neco samo od sebe nefunguje a pred tim to slo normalne a jinde to jde taky normalne, odinstalovani a nainstalovani ovladacu nepomaha tak nevim.. (me napada, ovladac si preinstaloval nebo odinstaloval a nainstaloval?) Maximalne jeste zkusit to nastartovat v nouzovym rezimu, co me takhle napada.. nebo preinstalovat ovladace od USB (rovnou treba na nejaky novejsi kdyz budou k dispozici)
Last edited by NEXT; 2.6.2007 at 00:58. |
2.6.2007 | #8 |
Newbie
|
|
2.6.2007 | #9 |
Newbie
|
To bych musel rovnou formatovat cely disk a to ja nemuzu, protoze tady mam spoustu "legalnich" dat Jinac USB ovladace na mou zakl. desku A7N8X-E Deluxe jsem nesehnal. Ony snad ani nejsou. Takze tim to asi stejne nebude, protoze tyhle systemove veci mam stejne jako kdyz to jelo naposled. Ale kdo vi no... kazdopadne vam diky zatim za rady, ale volant stale nefunguje
|
2.6.2007 | #10 | |
Regular Member
|
Quote:
2.6.2007 | #11 | |
Newbie
|
Quote:
|
|
2.6.2007 | #12 |
Member
|
Jak píše NEXT, m?l jsem n?co "podobného" .... nehrál jsem asi m?síc nebo trochu déle, pak si chci zajezdit a volant se n?jak divn? to?il... nakonec se vzpamatoval a já spustil LFS, jenže mi v?bec nefungovala zp?tní vazba... mohl jsem s tím autem d?lat co jsem cht?l a nic jsem necítil,l jako kdybych jezdil na klávesnici NFS... zkoušel jsem taky vše možné, r?zné reinstalace a podobn?, ALE už ti fakt nevím co nakonec pomohlo... trápil jsem se s tím 3 dny a pak to "n?jak" spravil. Mám pocit, že jsem odinstaloval a smazal vše podstatné okolo LFS a poté naházel zp?t Jo a mimochodem mám stejnou desku takže MOŽNÁ máš stopu... více ti asi ne?eknu a okna update možná hrála taky svou roly, ale nevím
3.6.2007 | #13 |
Newbie
|
nic kolem lfs ani ovladacu to nebylo byl jsem uz tak zoufaly, ze jsem dosel k reinstalaci windowsu, coz nepomohlo, tak jsem si rekl, ze bych mohl zkusit zapojit do zakladni desky usb panel od casu a hadejte jestli to pomohlo nechapu jak je to mozne, ale volant mi nefunguje v normalnich usbckach od zakladni desky, ale od casu jo. no hlavne ze to slape. jinac vsem dik za rady .) mejte se...
|
4.6.2007 | #14 |
Member
|
Já tady dv? minuty p?emýšlím co by to tak mohlo být od "casu"... no vím že CASE, ale kdyby jsi napsal rovnou, že do USB co máš na sk?íni... a nebude to "náhodou" tím, že máš USB?ka co máš vzadu špatn? nasazené ?i blbé už od výroby? nebo jiné v?ci ti tam normál fungují?!
5.6.2007 | #15 | |
Newbie
|
Quote:
|
|