6.7.2006 | #41 | |
Administrator
|
Quote:
6.7.2006 | #42 | |
Administrator
|
Quote:
Trochu m? pobavila diskuze, když n?kdo chce dát o 2000+ navíc za zvukovku, protože možná v n?jakým speciálním p?ípad? získá 10% výkonu. Pokud máte shit komp, vražte ty 2000 do A64 3000+, trochu to taktn?te (nebo ani nemusíte) a máte po problémech. Chápu pokud n?kdo ?eší kvalitu zvuku jako takovou (ale tam by to stejn? asi cht?lo externí ?ešení a ne pci karta), ale ?ešit tím výkon sestavy a zvláš? v LFS je imo blbost, protože LFS žádný extra fí?ury ultramoderních karet nepoužívá. edit: shift+n u m? vliv taky 0 - možná, že na slabších po?íta?ích co nezvládaj má vliv všechno, o to v?tší d?vod investovat do procesoru a ne do zvukovky, pokud jde o výkon. Last edited by Pablo; 6.7.2006 at 16:29. |
|
6.7.2006 | #43 | |
Newbie
|
Quote:
Prodej MB a CPU je dost nerentabilní, i když bych pravd?podobn? nemusel doplácet na AMD... Ale nemám ?as na hledání kupce a za?izování obchodu... |
|
6.7.2006 | #44 |
Member
|
pri lfs sa da ta kvalita osalit aj tym ze prote clovek obide da prevodinka cez optiku, lebo tie integrovane chipsety oni paradoxne niesu vobec zle ale vacsinou ich seru nekvalitne da prevodniky na doskach a blby navrh zarusenost
akurat ze ta optika ma nevyhodu ze treba investovat nejake tie loove do nejakeho zosika receivera, pripadne prestahovat comp do obyvacky :-) kde sa zvycajne znachadza nejaka lepsia aparatura, ono dnes take zosiky stoja par supov, akurat ze potom sa trha penazenka treba repro a no skoda reci. sluchatka su ekonomickejsie :-), ale som spokojny aj stym co mam minule som rozmyslal ked som sedel pred kamosovym lcd tv 36 palcovym samsungom 720p len, haaaat by som to mozno aj prezil :-) miesto monitora na stole :-) len skade vziat a nekradnut, browsit na tom ide, tv vyzera super, und lfs by na tom ako vyzeralooo :-) akurat som si pustal replay z minuleho ligoveho dlheho preteku bez zvuku a so zvukom a tiez nula, volnym okom nevidim nic, fps kolise podla poctu zabratych aut kamerou a podla nalady trate su miesta kde to nachvilocku klesne ku 20 a miesta kde to ide 60 , vsetko ta klasicka vonkajsia kamera
Intel Quad 6600 420x8 3370 Mhz, 7600 GT 615/800, 2GB Ram, Logitech G25, G5 mousa, Asus Xonar Last edited by magorik; 6.7.2006 at 20:32. |