2.2.2014 | #201 |
Member
|
Nechcem zakladat novu temu ohladne pouzitia troch monitorov, ale nakolko sa to tyka kokpitu a uz sme to tu preberali, pisem sem.
Mam velky problem s nastavenim bezel korekcie pre AMD Eyefinity. Podla obrazkov, ktore najdete vyssie som mal trosku problem ze linia sa malicko lamala resp. posuvala v hornej casti obrazoviek, ale bolo to len minimalne. Ked som ale teraz znovu zapojil triple screen, tak mam obrovsky problem. Nastavim si bezel korekciu v ovladacoch tak, ze trojuholnik presne pokracuje v linii na na monitoroch na lavej aj pravej strane. Akonahle ale ukoncim bezel korekciu a zobrazim nejaky triplescreen obrazok alebo zapnem Assetto Corsa, tak je to katastrofa - spodna cast je presna, ale od zhruba polovice je obraz vyrazne posunuty. Nepomoze nastavovanie bezel korekcie ani vysky monitorov (mam LCD s pivotom). Na zmensenie sirky ramikov monitorov som tak ako ste mi tu radili, dal bocne monitory za stredovy, aby na nich boli ramiky prekryte ramom predneho monitoru. Uz zacinam byt zufaly a neviem ako veci nastavit, ale nevidim zadniu moznost v ovladacoch ani v AC posuvat obraz jednotlivych monitorov vertikalne - ide to v ramci bezel korecie len horizontalne... Viete poradit co robim zle a ako to riadne nastavit? |
3.2.2014 | #202 |
Administrator
|
Ned?láš náhodou korekce 2x (v ovlada?ích a pak ve h?e)?
Ho? sem znovu fotku z pozice o?í, kdy objektiv sm??uje do st?edu prost?edního monitoru a to celé ve dne. Minule jsi dal jednu z pozice mimo (ok, pro p?edstavu dobrý), ale druhou po tm?, takže nebylo v?bec vid?t, jak ty monitory ze své pozice vidíš. |
16.2.2014 | #203 |
Member
|
Tak bezel korekciu mam nastavenu v ovladacoch pre graficku kartu a v AC uz len doladujem uhly, a vsetky parametre v tom menu pre tripple screen... Mam teda bezel korekciu v ovladacoch vypnut a nastavovat len v samotnom simulatore? Ak som siel napr. aj podla navodu od ISR, tak najprv nastavovali bezel v ovladacoch a doladenie v simulatore - tam konkretne to bol samozrejme iRacing...
Postelujem trochu a dam sem potom aj foto, ale vy co mate tri monitory, ak mozte v skratke napisat, ako to od zaciatku nastavit a vyladit, budem rad... |
18.2.2014 | #204 |
Newbie
|
Kokpit PVC trubky
Zdar,
Chlapi, n?kde jsem tu vid?l fotky konstrukce na kokpit z PVC trubek. Myslím, že k tomu byl i plánek. Nemáte to n?kdo? |
18.2.2014 | #205 | |
Senior Member
|
Quote:
http://insidesimracing.tv/forums/top...-simul8rs-pvc/ |
|
18.2.2014 | #206 |
Newbie
|
D?kuji p?kn?
|
19.2.2014 | #207 | |