10.3.2011 | #1 |
Regular Member
|
Nejzajímav?jší momenty z EGT závod?
Dovolil sem se udelat na to primo vlakno aby jsme to meli pohromade, a nekdo mohl tvorit zajimava videa.
Proto pokud pamatujete nebo vite o nejakym peknym momentu co by stal za shlednuti, dejte vedet, (zavod, cas, kolo, kdo) at to ma pan tvoritel jednoduzsi |
10.3.2011 | #2 |
Regular Member
|
ja hned jeden nahodim, a to jak uz jsem nekde psal, Zavod EGT GTR cup , posledni kolo SO, Prvni zavod, posledni kolo posledni zatacka, prujezd Klouczeck, Ghost, Rodo
1. zavod , T3, Hafik+ spousta dalsich jezdcu |
11.3.2011 | #3 |
Regular Member
|
Prvni zavodni vecer
2. zavod, 3. kolo: Klouczech si me dal pekne venkem v ty pravotocivy za rovinkou 2. zavod, 8. kolo: Dal jsem si Francka venkem tamtez EDIT: 2. zavodni vecer 1. zavod 3. a 4. kolo, posledni zatacka Ja vs. Jirka 4. zavodni vecer 1. zavod 3. kolo, 1. sektor pravotociva pod mostem Moje chyba pri dobrzdovani, kdy jsem malem sundal Tomase a vyustilo to v souboj s Hafikem az za nasledujici rovinku 21. kolo, rychla levo-prava hned za startem/cilem Ja vs. Lubik ... souboj s kontaktem a narazem do zdi
Cin ostatnim to, co si prejes, aby cinili oni tobe. Last edited by Lala; 12.3.2011 at 12:20. |
12.3.2011 | #4 |
LFS Guru
|
Urcite posledni vecer:
1. zavod souboje Gepas, Sonyk, 00Ja, Nicam. da se rict ze od nejakeho 4. kola . 2. Závod Gepas vs Sonyk rekl bych nekdy kolem 10.kola to zacalo. Moc pekne si me Gepy namazal za prvnim splitem. Moc zavodu sem nejel takze vice si nepamatuju
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
13.3.2011 | #5 |
Regular Member
|
5. zavodni vecer
1. zavod vracaky uprostred trati kolo 3, 8, 9, 11 Ja, Tomas, Masterful, Fast Jarda, Agent, Puma, Brano ... no hromada souboju a kolikrat se protahly az k T1 9. kolo, posledni zatacka vetsi mela - nekolik aut mimo trat 2. zavod 3. az 5. kolo, posledni zatacka; 6. a 8. kolo, vracaky Ja vs. Agent 9. kolo, pred vracakama se potukali Agent a Substance z toho pak vyplynuly souboje - Agent, Nicam, Masterful a par dalsich 6. zavodni vecer 1. zavod 7. a 10. kolo, od posledni zatacky az pred 1. split Ja vs. Klouczech 2. zavod konec 1. az zacatek 2. kola Ja vs. Ghost 7. kolo, od posledni zatacky Ja vs. Fast Jarda 7. zavodni vecer 1. zavod (prvnich par kol furt souboje) 3. kolo, tahla prava pred 2. splitem kontakt se Sonykem a vylet mimo trat 8. kolo, prava za 1. splitem Ja vs. Zdenda 13. kolo, prava za 1. splitem Ja stouchnul Substanceho 2. zavod 2. kolo, prava za 1. splitem mel jsem kontakt s Jigrem 7. kolo, pred 1. splitem Jarda, Puma a Agent se postuchovali tak, ze jsem se tam mohl protahnout pak jsem bojoval s Jardou nebo na nej byl nalepenej v podstate cely dalsi kolo 8. zavodni vecer 1. zavod 2. kolo, najezd do posledniho sektoru Ja vs. Agent + par dalsich 3. kolo, u zdi beru Kremilka venkem a za zatackou toho vyuzil Mufisto 15. kolo, najezd do posledniho sektoru Ja vs. Gepas (+ Masterful) 2. zavod mela v posledni zatacce 1. kola 4. kolo, najezd do sikany Ja vs. Mufisto 6. kolo, najezd do sikany Ja vs. Klouczech 8. kolo, najezd do posledniho sektoru Ja vs. Radek 9. kolo, najezd do posledniho sektoru Ja vs. Kid 14. kolo, posledni zatacka kousek za mnou se pomleli Ghost a Mufisto v posledni zatacce posledniho kola jsem dal malem boudu a musel to strhnout do zdi
14.3.2011 | #6 |
Senior Member
|
Díky moc za usnadn?ní práce, už na tom makám
15.3.2011 | #7 |
Regular Member
|
Posledni varka
9. zavodni vecer 1. zavod 2. kolo, sikana Ja vs. Rodo vs. Jarda 6. kolo, posledni zatacka Ja vs. Mufisto +jinak jsem nekolikrat jel v sikane vcelku divoce ... po dvou ... napr. kola 5, 8, 16 10. zavodni vecer 1. zavod 4. kolo, sikana nehoda - ja vs. PBond 2. zavod 3. kolo, posledni zatacka dost naslapano ... ja, Substance, Jirka, HonzaNB, Ghost 4. kolo, T1 Teedee se postrkoval s PBondem 5. kolo, posledni zatacka Nicam a Masterful v sobe 7. az 10. kolo jsme byli dost blizko u sebe ja a Tomas, pak i Masterful nekdy byl souboj v sikane, jindy v posledni zatacce a natahl se az k T1 ve 12. kole se pak Tomas s Masterfulem nepohodli v sikane a kuli vyhybani se prisel souboj s ToFirem 11. zavodni vecer 5. kolo, dvojita prava v 1. sektoru hodne naslapano tam bylo ... nekolik aut jelo dlouho pri sobe a souboje potom byly prinejmensim na spadnuti po delsi dobu treba v 6. kole jsem mel souboj s Rodem, Agentem a pak i Tomasem nebo 7. kolo, 1. sektor, leva na konci 2. sektoru pak 8. kolo, sjezd z ovalu; 10. kolo, dlouha leva ve 2. sektoru 13. kolo, sjezd z ovalu Ja vs. Agent +no a jinak jsem se kolem ty 1. tretiny zavodu drzel tesne u Bavoraka a kolikrat jsme se pekne tahali na ovalu (dost i ve 2. zavodu) 2. zavod 4. kolo, 2. sektor Ja vs. Jigr + Bavorak vs. HonzaNB 6. kolo, 2. sektor Ja vs. Bavorak 8. kolo, prelom 2./3. sektoru Bavorak vs. Jendan vs. ja 15. kolo, prvni zatacka 3. sektoru nehoda Bavoraka s ToFirem
15.3.2011 | #8 |
Moderator
|
To už se podle po?tu post? m?že pojmenovat "EGT Cup z Lalova pohledu".
19.3.2011 | #9 |
Senior Member
|
ja som mal az po zavodoch krasne momenty ,kedze som sa s kludom mohol vrhnut na jednu nemenovanu dievcinu a mat s nou pekne chvile
inac ked mam pravdupovedat ,tak nepamatam si na ziaden pekny okamih ,jedine ako som pred kidom skoro hodil budu na ky2