24.5.2008 | #1 |
Newbie
|
Blackwood - XFG
Kamarád mi kdysi poslal obrázek (vlastn? ideální stopu "?")Blackwoodu pro XFG,nevíte kde by se daly sehnat další? Last edited by dydy; 24.5.2008 at 04:58. |
24.5.2008 | #2 |
Newbie
|
dydy Odfot vyjazdenu stopu z WR v programe Analyze for speed. Ten obrazok je sice pekny, ale co to ti o jazdeni nepovie
|
24.5.2008 | #3 |
Member
|
Kde se da sehnat ten analyser ?, všude kde sem hledal sem našel max. na verzi X
|
24.5.2008 | #4 |
Newbie
|
Neviem co si to stiahol, ale na verzii tam nejak nezalezi. Tiez sa nemozem dopracovat k stranke, no nieco mam na disku
LFS Replay Analyser je tiez dobra vec |
26.5.2008 | #5 |
LFS Guru
|
No rekne ti to aspon v jakych rychlostech by se mela ta zatacka projizdet aby mel clovek na ELITU. jinak je spis lepsi kouknout na zaznam
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
5.4.2009 | #6 |
Newbie
|
Tak jsem se jel zlepsovat na teto zakladni konfiguraci. Zapojil MOMO, sthl setup od inferna nejakej Nilex HOT a jezdim. Mezitim jsem stahl asi 5 ruznejch zaznamu od tech co to jezdej kolem 1:34 no a zjistil jsem, ze nemam absoluten, ale absolutne zadnou sanci brzit TAM, kde brzej ti lepsi Nechapu to. Jejich auto brzdi mnohem, mnohem rychlejc!!! Tak jsem to jeste poladil a proti svymu presvedceni jsem trosku podlozil brzdovej pedal dle setupu (kouknul jsem na beilej obdelnicek a nsatavil to tak, aby se mi neobjevil pri plnym seslapnuti) v domneni, ze auto nebude blokovat kola (coz se tedy nedeje). A stejne to nepomohlo. Nejlepsi cas mam 1:35:810 a vic ani boha. Musim brzdit mnohem driv nez ty v tech replayich, jinak se proste do zatacky nevlezu, rychlosti v zatackach mame podobny, ale abych ji docil musim brzdit zkratka driv. Nechce se mi verit, ze setup od infernaj e treba poladit ve smyslu brzdnym, ja to proste nechapu...jdu trenovat, ale sem tezce nervni, ze to proste nejde a nevm, kde je chyba.
|
5.4.2009 | #7 |
Senior Member
|
Blokovanie kolies pri brzdeni osetri znizenim brzdnej sily a nie podlkadanim pedalov
Inak brzdnu drahu ti skrati aj znizenie tlaku v pneumatikach, je mozne, ze ten setup z inferna je urceny na dlhsie preteky a teda tam je tlak v pneu vyssi. V hotlap mode sa pouziva tlak o dost nizsi. A dalsia vec je ta, ze pri brzdeni sa oplati vyuzivat aj motor a podradovat skor tak, aby ti pri podradeni otacky vyleteli relativne vysoko. |
5.4.2009 | #8 |
Newbie
|
To podkladani pedalu byl jen zoufalej pokus abych mel jistotu, ze neprobrzduju!! Jinak jak jsem psal, je to proti mymu presvedceni delat si takovyhle vychytavky a nespolehat jenom na svou sikovnost!!!
Jinak jsem ted koukal na ten setup tak vpredu maj 207 kPa a vzadu 230 kPa. Motor vyuzivam co to de, podrazuju tak, aby otacky vyskocily vysoko, to je zkratka zaklad |
6.4.2009 | #9 |
Administrator
|
podlozit pedal? to uz fakt radsi snizim brzdnej tlak u danyho setupu, nez vymejslet nejaky podlozky...
jinak si troufnu rict, ze to ze panove ve WR replayi brzdi pozdeji a jedou zatackou rychlejc, je stopou... zajed si nejaky hotlap a tady http://www.lfsworld.net/rafa/ si zkontroluj kudy jezdis oproti WR... rozhodne si pribliz pohled co to jde, jelikoz pri WR jde o to fakt na centimetry vyuzit sirku trati...
6.4.2009 | #10 |
Senior Member
|
este aj ide tam o to, dostat optimalnu teplotu pneumatik aby sa guma chovala tak ako ma.
6.4.2009 | #11 |
Administrator
|
pravda, kolikrat maj zahraty vsecky pneu na optimum, cehoz se da dosahnout jen umyslnym a cilenym zahrivanim - pri zavodu kolikrat neni mozne pneu takto zahrat...