12.5.2009 | #1 |
Senior Member
|
Recoil
To je názov môjho tímu. :-) Aj ke? "jazdím" v hrách takých 22 rokov, v LFS mi to zatia? ve?mi dobre nejde (ve? je to môj prvý naozajstný simulátor, dúfam že ma nepo?uje milované Gran Turismo, ktoré inak vraj bude ma? v GT 5 premenlivé po?asie a dennú dobu a tak - chcel by som LFS v daždi), takže do prihlášok píšem ako tím (?esky: tým) "Recoil".
Pre?o Recoil? Lebo sa mi to celkom hodí k motorizmu (nie?o ako "spätný náraz" v odpružení), ale najmä je to sólový projekt bývalého hlavného "zvukového inžiniera" Depeche Mode, Alana Wildera. A používal som to aj v internetovej hre batracer.com, kým som sa na ?u definitívne nenasral a neskon?il s ?ou (asi štvrtýkrát, hehe). Nemám(e) ?lenov ani vlastný paint ani stránky. ;-) recoil.co.uk www.myspace.com/recoil |
14.5.2009 | #3 |
Member
|
ze by jeden z normalnich tymu? dlouhy a prosperujici zivot. a nekdy na trati
|
14.5.2009 | #4 |
Senior Member
|
Recoil na batracerovi? Tak o tom neviem, bol som s tým aktívny iba v ?esko-slovenských sériach a nikomu som tím nepredal :-), možno niekto iný.
A neviem pre?o že "normálny" tím, ja osobne napríklad úplne normálny nie som. Jediný rozdiel medzi bláznom a mnou je ten, že ja nie som blázon (to povedal niekto iný, ale neviem kto, asi nejaký blázon). :-) |
14.5.2009 | #5 |
LFS Guru
|
a? se da?í
|
15.5.2009 | #6 |
Senior Member
|
Neviem, ci tu uz bol zacinajuci tim o jednom clenovi (co si pamatam si unikat) - ale kazdopadne prajem vela zdaru
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|