30.6.2008 | #1 |
Administrator
|
GP Bikes
Náhodou jsem narazil na za?ínající motorkový sim GP Bikes, práv? vyšla Alpha 3. Já motorky nehraju, takže jsem ješt? nestahoval, ale t?eba to n?koho zaujme.
http://www.gp-bikes.com/ |
30.6.2008 | #2 |
LFS Guru
|
bych potreboval odpovidajici vybaveni cili misto volantu riditka a taky stupacky abych se do toho mohl poradne opirat, nejlepe takovej ten bike co je u automatu :-)
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
30.6.2008 | #3 |
Regular Member
|
To jsem hrál asi p?ed m?sícem a moc m? to nezaujalo - asi to fakt chce gamepad s analogovými pá?kami
|
30.6.2008 | #4 | |
LFS Guru
|
Quote:
videl som aj video, v ktorom bol hojdaci konik a na zadku mal nalepeny wiimote, ktory simuloval naklananie motorky
30.6.2008 | #5 |
Member
|
O tom moto simulatoru (HW) sem uz slysel ale uprime me to prijde divny. Simulovat radne motorku je radove mnohem horsi nez auto, ja teda kdyz na ni jedu a naklopim ji do zatacky tak rozhodne necitim ze bych z ni padal smerem k zemi (a doufam ze hned tak neucitim D ), navic maj naprosto nesmyslne udelany pohyb riditek.mnohem lepsi by bylo kdyby ten rozsah pohybu udelaly mnohem mensi s tim ze by to bylo snimane tenzometry a jezdec by musel aktivne prenaset vahu na tu stranu, pak jeste pridelat elektronicky tlumic na riditka a ovladat ho dle rychlosti s tim ze od urcite rychlosti by riditka reagovala opacne a pres nejaky prevod jeste pomahala s natacenim motorky.
|
|