21.1.2008 | #1 |
Regular Member
|
Tlacovka ANTIK BMW Cup - SO6R - D2
kvalifikace: nemohl jsem se dostat na ten spravný ?as a tak jsem dojel na 8. míst?.
sprint: byl jsem celkem spokojený, polepšil jsem si o jedno místo a dojel 7. 1 long: tak o tom bych moc nepsal a ješt? zvážím protest 2 long: start - cíl ale jak ví Max.3 bylo to jen tak tak. P?esto hezkej double KxR Tak p?íšt? Last edited by masterful; 21.1.2008 at 14:20. |
21.1.2008 | #2 |
LFS Guru
|
mohol by niekto pls napisat co sa dialo v div2? pocul som, ze tam bolo divoko, ale nic konkretne som sa nedozvedel.
21.1.2008 | #3 |
Newbie
|
kvalifikacia: poleposition nejakym zazrakom
sprint: prvy tesne, v poslednej zakrute som sa posmykol 1 long: prvy, podarilo sa mi odskocit - jazdil som si svoje 2 long: start z desiatej priecky, niektori jazdia dost agresivne uz v prvom kole takze som skoncil v skrumazi, potom som sa parkrat otocil a koniec |
21.1.2008 | #4 |
Member
|
musím p?iznat, že to byl dost šrumec. V kvald? nic moc ?as, 5 místo. Sprint, d?s b?s, samý bum bum, a myslim že 12 místo. V prvnim longu to bylo o dost lepší, 3 místo a t?sn? za druhým, škoda že sem zablbnul, možná bych došahl na druhý.
Druhý long za?al slibn?, ale trošku jsem to otloukl, ne vlastní chybou. Pak p?išla chyba a propad na 6 místo, stíha?ka a pak po chyb? soupe?? 4 místo. Celkem fajn závody, ?ekal jsem v?tší masakr. P?ikládám linky na moje replaye http://devilstorm.ic.cz/LFS/FBM%20So6r%20sprint.mpr http://devilstorm.ic.cz/LFS/FBM%20so6r%20long1.mpr http://devilstorm.ic.cz/LFS/FBM%20So6r%20long2.mpr
21.1.2008 | #5 |
Member
|
priprava:na hotlap som sa vykaslal ved naco ked bude aj tak jedna divizia...nebola
Formule nie su moje oblubene aj ked s touto sa celkom da ale ta trat kvalifikacia:vecsiu cast som stravil v boxoch som tam stale chodil pre daky trest sprint: predcasny start na 5 kol nemohlo skoncit lepsie ako 13.miesto 1 pretek: po prvom restarte(nemal by pretek restartovat admin????) prisiel druhy a ja som to hned na zaciatku napalil do dakej otocenej formule, poskodena formula na pit-teda hned na zaciatku stracat kolo a pustat ostatnych na modru na to som nemal chut+my este stale dost lagoval net teda som odstupil. 2 pretek: Do nikoho som to nenapalil a po chybach ostatnych som skoncil 6. fukal silny vietor co mnohym robilo problemy. Pre mna osobne 1 zavod s uf1000 lepsi ako 10 s formulou ,uvidim ci pojdem nabuduce, radsej by som isiel ALTP ale tam sa uz so mnou moc nepocita-ze by som uz bol moc rychli? |
21.1.2008 | #6 |
LFS Guru
|
admin nemal admin heslo, nejak som ho zabudol pozicat
5.2.2008 | #7 |
Moderator
|
No ani pod?a m?a nebol ten závod bohvieaký cez kvaldu spadol server no potom cez prý long samé ?ukance cez druhý long som to na za?iatku schytal a celý závod som išiel s volantom oto?eným aby tom mohol ís? rovno ale ?o už aspo? som si zajazdil a to som ešte nespomenul ža na obydvoch longoch som skon?il na streche
------------------------------------------------------------------------ Robert"RoBo_SK"Zima| Herne zariadenie: Logitech G27| ------------------------------------------------------------------------ Last edited by RoBo_SK; 5.2.2008 at 14:34. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|