Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 5.10.2005   #161
PerG
Regular Member

PerG's Avatar

Quote:
Originally Posted by sonyk
http://www.dxt.cz/?s-sn=MG-LOGITECH-Driving-Force-PRO-volant-do-PS-&Mode=Sti&StiId=39527

tohle je teda on jo?no az teda budu mit penize pujdu do nej ale je tam napsano pro ps? urco de do pc??
urcite jde do PC akorat si musis stahnout ty drivery a jde bez problemu ! Nechapu proc logitech nepublikuje ze jde i na PC kdyz by z toho mel jeste vetsi trzbu
Old 5.10.2005   #162
PerG
Regular Member

PerG's Avatar

A tam to proboha nekupuj docela prestrelena cena ! kupuj na www.czechcomputer.cz
Old 5.10.2005   #163
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by PerG
A tam to proboha nekupuj docela prestrelena cena ! kupuj na www.czechcomputer.cz
na cc ho nemaj aletady h urco nekoupim neboj

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2005   #164
PerG
Regular Member

PerG's Avatar

Quote:
Originally Posted by sonyk
Quote:
Originally Posted by PerG
na cc ho nemaj aletady h urco nekoupim neboj
nemaj ? ehm ehm DFP
Old 21.10.2005   #165
Marty_S
Newbie

Cau! klucí potreboval bych radu. Chystam se koupit novy volant. ted mam MS FF wheel, ktery je super a drzi uz nekolik let. Potrebuju ale druhej kousek na kolej :-) Jezdim prevazne RBR,ale i na okruh obcas juknu. V uvahu pripada asi jen Momo a DFP. Podle ohlasu zde vypada DFP v pohode- je tomu tak i po delsi dobe provozu? Nevite nahodou jestli se nechysta nejaka horka novinka na kterou by se vyplatilo pockat? (Kdesi jsem cetl ze MS ma obnovit svou divizi hernich zarizeni..?) Nejaka alternativa k temhle komercnim produktum neni? Jsem ochoten do toho dat tak
+-5tis Predem diky moc za rady!
Marty_S is offline   Reply With Quote
Old 21.10.2005   #166
PerG
Regular Member

PerG's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marty_S
Cau! klucí potreboval bych radu. Chystam se koupit novy volant. ted mam MS FF wheel, ktery je super a drzi uz nekolik let. Potrebuju ale druhej kousek na kolej :-) Jezdim prevazne RBR,ale i na okruh obcas juknu. V uvahu pripada asi jen Momo a DFP. Podle ohlasu zde vypada DFP v pohode- je tomu tak i po delsi dobe provozu? Nevite nahodou jestli se nechysta nejaka horka novinka na kterou by se vyplatilo pockat? (Kdesi jsem cetl ze MS ma obnovit svou divizi hernich zarizeni..?) Nejaka alternativa k temhle komercnim produktum neni? Jsem ochoten do toho dat tak
+-5tis Predem diky moc za rady!
no ponevadz na CC nedavno DFP slevnilo tak bych sel urcite do DFP nic jinyho neber !
Old 13.11.2005   #167
Marty_S
Newbie

Cau! Poridil jsem si DFP a zatim s nim nejsem moc spokojen. Kolem stredove polohy (v uhlu asi 10°) volant jakoby nemel odpor. Proste jde moc lehce. V RBR mi to dost vadi. Zkousel jsem ruzna nastaveni v ovladacich a nic nepomaha. Dela to nekomu, kdo ho ma taky? S MS FF se mi jezdi lepe :-/
Old 14.11.2005   #168
00Ja
Regular Member

00Ja's Avatar

Ne, mne tohle DFP nedela, fuguje mi naprosto bez problemu. Dela ti to i v jinych hrach?
Old 14.11.2005   #169
Palo78
Member

Palo78's Avatar

Quote:
Cau! Poridil jsem si DFP a zatim s nim nejsem moc spokojen. Kolem stredove polohy (v uhlu asi 10°) volant jakoby nemel odpor. Proste jde moc lehce. V RBR mi to dost vadi. Zkousel jsem ruzna nastaveni v ovladacich a nic nepomaha. Dela to nekomu, kdo ho ma taky? S MS FF se mi jezdi lepe :-/
A stiahol si si ovládac na DFP? Tento Volant je primárne urcený pre PS2 ako iste už vieš. Ja som DFP kúpil pred týžd?om a tiež mi nefungoval ako mal, ale ked som si stiahol ten ovládac tak zacal fungovat riadne. link:
http://www.wingmanteam.com/latest_so..._soft_main.htm

dúfam ze ti to pomôze
Ja som z DFP velmi spokojný kay:

P4 3,0 GHz, 1GB RAM, ATI SAPPHIRE X800 GTO 256 MB RAM DDR3, 2x120 GB HDD SATA,DVD RW DL
Palo78 is offline   Reply With Quote
Old 14.11.2005   #170
Marty_S
Newbie

ovladace jsem nainstaloval hned. (verze 4.60) tim to asi nebude.. Myslite, ze je to na reklamaci? :?:
Old 14.11.2005   #171
Kada
LFS Guru

Kada's Avatar

Quote:
ovladace jsem nainstaloval hned. (verze 4.60) tim to asi nebude.. Myslite, ze je to na reklamaci? :?:
Ve wingmanovi pro danou hru (RBR) zapni "Enable centering force" (nebo tak neco), pripadne zaexperimentuj s velikosti centrovaci sily a s velikosti "overall efects". Delalo mi to v kazde hre, nez jsem si s tim pohral (pro kazdou hru mi vyhovoalo trochu jiny nastaveni).
Kada is offline   Reply With Quote
Old 14.11.2005   #172
Tairo
Administrator

Quote:
pokud jde jinak dobre a zlobi jen kolem toho stredu, tak to vidim spis na system, protoze me nenapada, co by to mohlo konstrukcne zpusobovat. A pokud by se pomatla elektronika primo ve volantu, tak je take dost nepravdepodobne, ze by to zlobilo jen kolem stredu. Navic psal jsi o RBR, dela to i presne to same v LFS?
Tairo is offline   Reply With Quote
Old 14.11.2005   #173
Marty_S
Newbie

V lfs jsem to jeste nezkousel (snad dneska vecer bude cas), ovladace jsem odinstaloval a vyzkousel to-porad stejny. Tak jsem je tam dal zase zpet. Kolem toho stredu se to chova stejne, jako kdyz odpojim napajeni-> Zadna sila (nebo jen velmi mala) netahne volant zpet ke stredu. "Centering spring" mam nastaveno na 100%. Dale od toho stredu je ta "centrovaci sila" velka az dost. Fakt se s tim jezdi hodne blbe :-/

Jinak diky moc za rady!
Old 14.11.2005   #174
Tairo
Administrator

Quote:
V lfs jsem to jeste nezkousel (snad dneska vecer bude cas), ovladace jsem odinstaloval a vyzkousel to-porad stejny. Tak jsem je tam dal zase zpet. Kolem toho stredu se to chova stejne, jako kdyz odpojim napajeni-> Zadna sila (nebo jen velmi mala) netahne volant zpet ke stredu. "Centering spring" mam nastaveno na 100%. Dale od toho stredu je ta "centrovaci sila" velka az dost. Fakt se s tim jezdi hodne blbe :-/

Jinak diky moc za rady!
tak v prvnim pripade bych vypnul center spring, protoze hra sama ma urcovat, jak to potahne ke stredu a ne aby byl defaultne volant "na gumicce".

P.S.: trosku divne psat o pomoc na lfs foru a ani to v lfs nevyzkouset :?:
Old 14.11.2005   #175
Marty_S
Newbie

Hmm tak v lfs to nedela, takze ve volantu problem nebude. Sakrys Jinac sorry, ze jsem se vam sem vkradl. LFS je super, ale ja radsi rally B)
Old 15.11.2005   #176
PerG
Regular Member

PerG's Avatar

Quote:
Hmm tak v lfs to nedela, takze ve volantu problem nebude. Sakrys Jinac sorry, ze jsem se vam sem vkradl. LFS je super, ale ja radsi rally B)
NP radi pomuzem
Old 15.11.2005   #177
Tairo
Administrator

Quote:
tak az te prestane bavit solovat na RZtach a natrasat si zadek na uzke ceste s neviditelnyma mantinelama, tak prijd mezi nas
Old 15.11.2005   #178
Kada
LFS Guru

Kada's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tairo
tak v prvnim pripade bych vypnul center spring, protoze hra sama ma urcovat, jak to potahne ke stredu a ne aby byl defaultne volant "na gumicce".
Ja si myslim, ze timhle jen povolujes Centering Spring feedbackovej efekt a volis jeho silu. Kdyz sem to nemel povoleny, tak treba F1 2002 bylo pro me absolutne neriditelny, kolem stredu volant straslive plaval...
Kada is offline   Reply With Quote
Old 28.11.2005   #179
Pablo
Administrator

doslo k velkymu zlevneni DFP kdyby nekdo potreboval
CC 2730,- s DPH
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 29.11.2005   #180
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

Quote: