Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15.6.2008   #101
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

pozor zmena pravidiel: aby bol jazdec pripusteny k preteku musi mat odjazdene na trati s autom s ktorym pojde minimalne 100 kol...chcem aby boli jazdci pripraveni a neodflakli to pretoze 6 hodin je vela a treba robit co najmenej chyb....este rozmyslam ci to neskratit na 4 kedze kazdy team ma len dvoch clenov tak ci to nebude prilis namahave...
ja osobne s dlzkou preteku problem nemam ale ako som pocul nie kazdy asi zvladne take dlhe preteky tak rozmyslam o skrateni
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 16.6.2008   #102
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

zavod som skratil na 4 hodiny neviem ci to prilaka viac ludi ale myslim ze vela ludi ide takyto endu prvykrat takze to bude stacit

ale aj tak tuto temu nikto necita no ja som si svoju povinnost splnil a oznamil vam to
Old 16.6.2008   #103
Vazli
Regular Member

Vazli's Avatar

a pojede se to teda ted o vikendu?
Old 16.6.2008   #104
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

ano teraz 21.6. uz dufam ze bude vyssia ucast
Old 19.6.2008   #105
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

rozhodol som sa zmenit pravidla trochu tak aby ste o tom vedeli a neboli prekvapeni....zrusil som povolenie odskoku do garaze....je to fakt nespravodlive aj ked jazdec dojde do boxov a potom sa prepne do garaze lebo predsalen ...nove auto je nove auto....chcem aby sa dojazdilo na tom istom na ktorom sa zacalo a preto treba zvysit opatrnost jazdy aby ste odjazdili tie 4 hodiny s co najmensim poctom kolizii....pridanie sa do preteku je povolene len ak hrac strati spojenie so serverom....

-POZOR ZMENA!!!
jazdec nesmie odsko?i? do garáže po?as závodu ... pokia? havaruje tak sa s najvä?šou opatrnos?ou dostane so svojím vozidlom do pitov, kde sa nechá opravi?. Pokia? nebude schopný vráti? sa do pitov napr. kvôli spálenej spojke alebo prevráteniu na strechu (?o je asi dos? obtiažne) tak sa pre neho (a celý team) závod kon?í a prepne sa do pozorovania

pravidla by sa uz menit vyrazne nemali tak by bolo vhodne si ich precitat: http://lfsendurancerace.wbs.cz/Pravidla.html
Old 20.6.2008   #106
Branislav
Senior Member

Branislav's Avatar

mozem to prist odjazdit sam?
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 21.6.2008   #107
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

mel bych podobny dotaz

16 Jan Širl
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 21.6.2008   #108
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

nie neda sa to odjazdit sam....proti pravidlam ale ak ani jeden z vas nema s kym ist tak chodte spolu
Old 21.6.2008   #109
Branislav
Senior Member

Branislav's Avatar

mohol si mat o dve auta viac ,,no ok
Old 21.6.2008   #110
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

tak ja nakonec v pohode. Pojedu s kolegou

16 Jan Širl
Old 22.6.2008   #111
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

Kompletne vysledky a statistiky zo zavodu, galeriu a dalsie informacie o zavode najdete na www.lfsendurancerace.wbs.cz
Old 23.6.2008   #112
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

Zavod...super, pocity ze zavodu...super, ostatni pocity...jsem docela rozhorcen.
Proc? Hned vysvetlim.
Jak muzete videt z nasledujicich fotek, tak jsme se se Sparcem rozhodli k tomu, ze se opravdu budeme stridat v zavodni sedacce a ne jako trotlove klikat na nejaky T. Proste jsme si to chteli uzit a byt jako poradny team a ne jako team jednotivcu.
Prvni co se nam stalo, kdyz jsme vsechno potrebne smontovali, tak nas pri vstupu na serveru osocili z toho, ze budeme mit vyhodu. Paneboze! Probudte se! Myslite si, ze to je vyhoda?
Pri kazde vymene nam vypadly bzdici kolecka, ktera jsme byli koupit v obi 45minut pred startem. Vypadavali nam proto, ze v obi meli jenom s prumerem 6mm a na zidli bylo 8mm. Plyne z toho to, ze vymena byla o poznani tezsi nez ta virtualni. Clovek se musel ze sedacky zvednout, uhnout, kolega si musel sednou a nastavit si vysku zidle a vzdalenost od pedalu. Pri tomhle ukonu jsme vetsinou zjistili, ze nam chybi kolecko, takze kopilot musel jednou rukou zvednou zivyho clovek s zidli a kolecko nasadit.
Tot k endu.

Ted nazor, ke kteremu posledni dobou dospivam.
Cim dal tim dele jsem v LFS komunite, tak tim vice mam pocit, ze vetsina lfsaru je jenom banda infantilnich egomaniaku, kteri se jenom staraji o to jestli nahodou ten druhej ma lepsi podminky.
Proste mi pripada, ze jako skoro jediny se snazim o poradny zazitek a o co nejrealnejsi prostredi a nakonec na tom jenom prodelam stejne tak lidi co maji hacko atp. Jak je to sakra mozny?! Vzdyt to hraju proto, ze na zavodeni nemam a vzdycky jsem se domnival, ze vy jste na tom podobne.

Proc jsem jedinej, kdo da fotky z pripravy na zavod?
Proc se snazim organizovat lfs srazy?
Proc vam davam vedet o motokarovych zavodech?
Neni to proto, aby na moji andresu smerovaly sarkasticky poznamky typu:
O sraz jsem se uz pokouseli a nikdo by na nej neprisel, tak se na to vykasli.
Tak nam ty motkary zaplat a dovez nas tam.
Je to proto, ze se snazim neco delat pro lfs komunitu a misto toho me pomalu kazdej zjebe.

Dalsi poznamka. Mel jsem pocit, ze diskuze je o tom, aby se diskutovalo a kdyz diskutujeme o tom jak vznikly ty ktere zkratky (GTO,GTi atd.) a co vlastne znamenaji, tak zase prijde nekdo, kdo nas zjebe, ze jsme troubove a neumime se podivat do wiki. Myslite si ze nejakej trouba se na to jen tak podiva? Ne! A proto jsme to vlakno vytvorili, abychom lfs komunitu vzdalavali a kdyz ji nebudeme vzdelavat v oblasti motorsportu, tak k nam budou konvertovat lidi na urovni NFS kteri jenom vedi, ze kdyz seslapnu plyn tak se auto rozjede.
Do ted cekam, jestli se nekdo ozve na moje poznatky z wtcc, kde jsem utrousil vetu ....jak se asi bude jmenovat heel'n'toe u Zanardiho. Mozna na to nikdo neodpovedel proto, ze nikdo nevi, bud co to heelntoe je, nebo nevi kdo je Zanardi. A jsme zase u toho. Tohle je diskuze. Kdyz neco nevim, tak se na to zeptam. Proc se lidi neptaj protoze se projevi, ze to nevi a tech par lidi, co to vedi tyhle zvidavy jedince jenom zbuzerujou.

Pred nedavnem jsem resil FF a po opetovnem procteni vlakna jsem si vsimnul ze Pablo uz jednou odpovidal na uplne stejnou otazku jako jsem polozil ja. Misto toho, aby me zjebal tak mi dal opet link na navod. Tohohle si strasne cenim, protoze takhle by to melo byt.
Tot asi vse k mym pocit k lfsarum.

Sparco planuje napsat nejaky report, tak si pockejte, protoze bude dosahovet stejne kvality jako jeho predchozi clanky o formulich, cossie apod.

16 Jan Širl

Last edited by JENDAN; 23.6.2008 at 00:40.
Old 23.6.2008   #113
Branislav
Senior Member

Branislav's Avatar

Az na ucast a CHAT V ZAVODE! (to znamena aj MAMI IDEM DO BOXOV) to bolo dobre.
Co sa tyka pripravy tak ta bola unas s duukom na velmi dobrej urovni. Zacalo to ,co budeme robi? Nudim sa ,,podme tu Endu a stalo sa.
Viac nebudem komentovat ,lebo to sem nepatri (vlastne ani neni co)
Old 23.6.2008   #114
Eraserko
Member

Eraserko's Avatar

takze LFS Endurance... najprv sa chcem ospravedlnit Taxi timu a sDI... ist za mnou bolo asi hrozne, holt, ked sa mi v zrkadle objavili tieto tagy, znervoznel som... ale peken od zaciatku

kvalda... urobil som svoje PB, tusim len blizko Mpower, takze spokojnost na mieste... mike sa predviedol... najprv som chcel skakat do garaze, stalo sa tusim 2x, no potom som sa rozhodol, ze budem chodit normalne, za co som do sluchatka dostal pripomienky od mikea

samotny zavod... ako som uz spomenul ospravedlnenie...
povodne som chcel ist na druhy stint, no nejak padla dohody v nasom time, ze pojdem prvy samozrejme, ze to dopadlo katastrofalne, aspon podla mna, no ako som nemal nikoho nadohlad (nj, som lama), vratil som sa k svojej ormalnej stope a raz za cas sa mi podarilo rychle kolo... a ja blbec som este zvolil aj hroznu kombinaciu gum, R3/R4, lebo do endurance som vzdy jazdil iba nejaku stvrthodinku, co sa R4 vzadu pekne ohriali na idealnu teplotu.. no potom ochladli a smykali sa ako slak, takze to nemalo vyznam.. vymena za mikea, aj som dal vymeit gumy na R3/R3, islo sa v pohode... dost som sa cudoval pri pohlade na Mpower auto, lebo stale trubilo... hmmm, nejaky hack? dufam ze nie

kvoli miekovmu naliehaniu som v mojej druhej smene musel odstupit skor, lebo chcel dobehnut SDI, no vydrz nevydala a nedarilo sa... ja som vysiel z kondicky, uz som dal dole volant, pohodlne sa usadil v tom teple do kresla a pozeral... a akoniec som nastupil zovu, no tiez som bol unaveny a este aj blba poloha za volantom... spalene gumy, mozno aj spojka, obuchane auto...

bol to moj prvy endurance a ak sparco s jendanom splnia to, co slubili, tak sa velmi tesim a dufam, ze bude taky termin, ze sa budem moct zucastnit..

edit: sutazivy typ nie som, preto si driftujem a nikoho neseriem pletenim sa do cesty, o toto endu som si chcel vyskusat
Eraserko is offline   Reply With Quote
Old 23.6.2008   #115
Kdo.vi
Regular Member

Kdo.vi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eraserko View Post
...ist za mnou bolo asi hrozne, holt, ked sa mi v zrkadle objavili tieto tagy, znervoznel som...
Mimochodem, jak server celkov? držel? Je v N?mecku, tak to snad bylo ok
Old 23.6.2008   #116
Eraserko
Member

Eraserko's Avatar

server vyborny, nezaznamenal som ziadne lagy, diki ti...
Eraserko is offline   Reply With Quote
Old 23.6.2008   #117
Branislav
Senior Member

Branislav's Avatar

Konecne zmena temy!

Quote:
Originally Posted by Eraserko View Post
najprv sa chcem ospravedlnit Taxi timu a sDI... ist za mnou bolo asi hrozne, holt, ked sa mi v zrkadle objavili tieto tagy, znervoznel som...
Nevidim dovod sa ospravedlnovat a nabuduce vypnut mena a nevies kto je kto

Server , no zo zaciatku zopar ucastnikov vyhodil dokonca aj mna(mna asi kvoli velkej dialke a pravdepodobnym ohlodavanim kablov rybkami) ale potom drzal.

Qvaldicka: no ,neako sme si vybrali set na "komfort" a tak sme aj chytili 4-te miesto
EnduRACE: gumy drzali, islo sa stabilne ,sem tam nas majitel trate poziadal o upravu travnika a raz o zarovnanie piesocnej plochy MpoWeR team neako zdrhol ,cize nas super bol uz len LFSaction team. Nam nevysla prva cast ,kde sa musel odohrat rychla oprava.pit a striedanie .Zvysok uz bola uplna pohoda a bez velkych problemov alebo havarii. Nakoniec sme sa prepracovali na druhe miesto. Dost ma mrzi ,ze nedoslo k neakemu priamemu suboju o pozicie ,urcite by to trocha obohatilo preteky.
Nabuduce prosim viacer teamov na trati. Organizacna prvotina ,cize male nedostatky budu nabuduce odstranene. Pokarhanie Tratovemu Komisarovi "ATTImu" za neucast
Gratulacie vsetkym co sa zucatnili a samozrejme aj vitazom ,ty isli bezchybne komplet zavod
Old 23.6.2008   #118
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

taky gratulace vitezum. Clovek by rekl ze to jelo rychle AIcko
Nevim jestli to bylo serverem, ale ze zacatku kdyz XRR (myslim ze to bylo SDI) se octlo za nami(mnou), tak lagy byly velky. Jednou jsem mel plny zrcadka zeleny a pak se mi zdalo ze za mnou nikdo neni.
Organizace...proste prvni podnik a myslim ze se vydaril.
Pro priste:
-chtelo by to vic teamu = vice primych souboju
-zrusil bych modre vlajky. Zkusil bych pravidlo modre vlajky jako je v LeMans a pripadne ho trochu upravit. Proc? Protoze kdyz nas nekdo dojel o kolo a nebyl zrovna extreme rychlejsi nez my, tak jsme si chteli zazavodit ale nechteli jsme porusovat pravidla, tak jsme ho pustili. A zase kdyz my jsme dojeli nekoho o kolo, tak jsme nechteli mit to predjeti tak jednoduche a chteli jsme si trochu poskadlit soupere....vzdyt to bylo jedine zvruseni za stint.
Rad bych vedel co si mysli ostatni ucastnici endu o zruseni modrych vlajek v nejakem pristim pokracovani.

16 Jan Širl
Old 24.6.2008   #119
Motto
Member

Motto's Avatar

Zruseni modre vlajky se mi nezda jako dobry napad, to se k realnemu zavodeni moc nepriblizuje
Old 24.6.2008   #120
Itar
LFS Guru

Itar's Avatar

Quote:
Originally Posted by JENDAN View Post
Pro priste:
-chtelo by to vic teamu = vice primych souboju
-zrusil bych modre vlajky. Zkusil bych pravidlo modre vlajky jako je v LeMans a pripadne ho trochu upravit. Proc? Protoze kdyz nas nekdo dojel o kolo a nebyl zrovna extreme rychlejsi nez my, tak jsme si chteli zazavodit ale nechteli jsme porusovat pravidla, tak jsme ho pustili. A zase kdyz my jsme dojeli nekoho o kolo, tak jsme nechteli mit to predjeti tak jednoduche a chteli jsme si trochu poskadlit soupere....vzdyt to bylo jedine zvruseni za stint.
Rad bych vedel co si mysli ostatni ucastnici endu o zruseni modrych vlajek v nejakem pristim pokracovani.
Sice jsem nejel Endurance race, ale jako ú?astník n?kolika podobných klání myslím, že se m?žu pln? vyjád?it .

Takže, týmy. V ?R zatím stále chybí dostate?n? silná základna, která má zájem a (nebo) ?as na tak dlouhé podniky. P?eci jen se tady už jedná o v?tší p?ípravu a pilování všeho možného.
No a modré vlajky. Po zkušenostech z IGTC jsem za. Jenže tam je 30 aut na trati, což je úpln? o n??em jiném.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules