2.7.2007 | #81 |
Moderator
|
Pozor, zmena serveru! Nepojede se na AL #1 ale na AL #2.
Heslo: prazdniny
2.7.2007 | #82 |
Member
|
Pojedu s LX4.
|
2.7.2007 | #83 |
Member
|
p?enechávám místo náhradníkovi, sem n?jakej zmoženej z brigády a když si p?edstavim ješt? dvou hodinový závody .... pffff - sorry a závody si užijte
|
2.7.2007 | #84 |
Regular Member
|
s litosti musim oznamit, ze se taky nezucastnim, byt sem se hrozne tesil, ale komp na lfs je v jinem stavu
2.7.2007 | #85 |
Member
|
hm, tak pedaly mi odesly definitivne, ale jestli to nebude vadit tak bych si zajel aspon na mysi/klavesnici..
|
2.7.2007 | #86 |
Member
|
jede se nebo sem slepej a nevidim servr
|
2.7.2007 | #87 |
Newbie
|
sry hosi ale mam asi nejakeho konika v kompe, ale musim preverit...stale mi rstovalo komp no najlepsie na tom je ze to robi iba pri LFS
|
2.7.2007 | #88 |
Member
|
Omlouvam se,ale bohuzel mi chvilku nesel net (bourka).Chtel jsem to sice odjezdit,ale po tom,co me upozornil Kid,jsem take uznal,ze uz to nema cenu..Skoda,tak nekdy priste ...Ahoj
MB:GIGABYTE GA-EP35-DS4 CPU:Intel® Core™2 Duo Processor E8400 GPU:Bliss 8800 GT 512MB GS RAM:2x2GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition + 2 X 1GB DDR2 800 240Pin Registered DIMM ECC Memory HDD:WD Caviar 500 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM LCD:22“ Samsung 2232BW Wheel:Logitech G25 Racing Wheel OS: Windows 7 |
2.7.2007 | #89 |
Regular Member
|
tak ja se alespon dodatecne omlouvam
jsem musel dneska na maly vylet, u ktereho jsem pocital s navratem asi tak v 18 hodin... bohuzel se to protahlo a dorazil jsem az ted.. skoda, mel jsem i docela natrenovano |
2.7.2007 | #90 |
Regular Member
|
Závod hezkej, ale z výkonu jsem zklamanej. Díky moc Kidovi, jen tak dál!
Kvali: 2, sednul jsem k pc pár minut p?edem, takže spokojenost Sprint: n?jak se mi povedlo dostat p?ed Harada a ujet, takže celkem v pohod? 1. Dlouhý závod: Po startu se mi zada?ilo, dostal jsem se b?hem prvního kola asi na 8 místo. Pak jsem jel, jel až jsme se dostal za Harada a Zippera na 3. místo. Zipper to tam p?kn? brzdil, takže jsme se sjeli a m? se povedlo nejd?ív se št?stím p?edjet Harada a o n?jaký to kolo dál i Zippera. Ale pak jsem uklouznul na výjezdu na rovinku p?ed 2. splitem a nepochopiteln? jsem zam?nil ceduli 50m za 100m, takže jsem to probrzdil a propadl se za Zippera. Toho jsem docela rychle zdolal a za?al stahovat Chaose a Harada. Jelo mi to p?kn?, jak pneu chladly, parádn? to zrychlovalo. Už už jsem byl Haradovi nalepenej na kufru, když jsem nezvládl esí?ko pod mostem, vzal pravým zadním kolem bariéru a snížil si rapidn? odklon na zasaženém kole, což se projevilo ztrátou cca p?l vte?iny na okruh. Dál už to bylo jen ode?ítání zbývajícíh kol (asi 10) do cíle. Takže v cíli 3. Záv?r: První p?lka dlouhého závodu super (díky Harade, Chaosi, Zippere), druhá p?lka byla kv?li chyb? a poškození auta slabá. Ale i tak, ješt? jednou záv?rem díky! EDIT: abych nekecal, to snížení odklonu m? nestálo p?l vte?iny na kolo, spíš to rozhodilo muj styl. Najednou to klouzalo, ale když se mi povedlo kolo prodriftovat dob?e, šlo se dostat i pod 1:53. Jenže tenhle styl jízdy neumim stabiln?, takže to byla jízda nahoru - dol? a ve výsledku ztráta.
Last edited by Ghost_CZ; 2.7.2007 at 23:51. |
2.7.2007 | #91 |
Administrator
|
quali: ani nevim, ale bylo to jedno, viz dále
sprint: no comment, místo vote restart jsem stisknul spectate (pravd?podobn?), a najednou ?u?im jak jsou všichni na roštu honem join, takže poslední -> tuším 13 long: 7 -> 4, pom?rn? brzo se to roztrhalo a jel jsem sám, ale polevit se nedalo, jsem spocenej jak ... když vezmu, že jsem jel lfs po více jak 2 m?sících, tréning 1/2h v pátek a dnes odpoledne jsem si p?e?etl, že se m?ní 50kg na 12%, tudíž tréning tak trochu naprd a navíc jsem vyhrál v kategorii lidí, tak nem?žu být nespokojenej Gratuluju Chaosovi a díky Kidovi za race! |
2.7.2007 | #92 |
LFS Guru
|
Quali:
P?išel jsem pozd?, protože jsem ve výpisu nem?l server, ale asi jen o minutu, takže np. Sprint: Hned na za?átek mi to ujelo a krásn? jsem ulil start, takže jsem si pokazil závod. Ale jak se to vezme, prokousávání zezadu nebylo tak špatné. Pak jsme se ovšem ?ukli s Vázlim a tím závod skon?il, poškodil jsem si tlumi? PP a auto se nedalo moc ovládat. Long: Startu z první pozice jsem se bál - bál jsem se nudy. Ovšem První 4 kola jsem krásn? jezdil za Woodem a m?li jsme pár moc hezkých souboj?, které vyvrcholili p?edjetím. Tou dobou se už dotahovala sme?ka LX4. Teda ?eknu vám, p?išlo mi to jak vosy. Malé, rychlé v zatá?kách, ale když to ?lov?k rozjede, tak se jich na chvíli zbaví. P?esn? jak vosy. Da?ilo se mi držet je skoro do poloviny závodu, ovšem pak šli p?ese mne a tím to skon?ilo - okamžit? mi ujeli. Do té doby to ovšem bylo pár hodn? dobrých kol, kdy jsem se rozhodn? nenudil, hlavn v technických úsecích Poslední kola tlaku jsem navíc d?lal chyby a auto se chovalo dost blb?, tak jsem to vzal do box?. Tím jsem si op?t zad?lal na souboje, protože m? p?edjela ?tve?ice jezdc?. T?i z nich jsem postupn? p?edjel a op?t si to náležit? užil (Wooda jsem p?edjel p?kn? vn?jší stopou), Kid mi nadobro ujel. Asi ve 31. kole však mamka prohlásila, že babi?ka nezvedá telefon, takže nic naplat, museli jsme se jet podívat, jestli se jí n?co nestalo. I tak jsem si užil, závod byl lepší než ligové, holt jízda pro zábavu je jízda pro zábavu EDIT: jj, jízda bez tríninku se pozná. U LFS jsem sed?l po 14 dnech, tohle combo jsem jel poprvé Proto quali ani sprint nic moc, long se postupn? zlepšoval. Díky všem za p?kné a p?edevším ?isté souboje souboje.
Powerful Motorsport Team Opera for better browsing metal4ever, BLDC, last.fm Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600 Last edited by zipper; 2.7.2007 at 23:17. |
2.7.2007 | #93 |
Member
|
Vysledky:
|
2.7.2007 | #94 |
Senior Member
|
Tak jsem se op?t nedo?kal narvanýho startovního roštu, škoda... Nicmén? pár sv?tlých okamžik? jsem m?l, t?eba když jsem se na startu 2x protáh jako lasi?ka mezi hrabajícíma lx4 a fxo nebo když jsem p?lku závodu špuntoval dotírající ufony, kterým jsem na startu ukázal záda. Docela m? dostalo, když si m? dávaly v nejpomalejší pasáži okruhu dv? lxka, každý z jedný strany. O to lepší byl pak pocit na následující rovince, když jsem je nechal za sebou. No a vrcholem všecho bylo team radio, kde jsem se dozv?d?l vše od velkoobchodních slev na pneumatiky až po milostný dobrodružství nejmenovaného ?lena jednoho jiho?eského servisu...
Díky Kidovi za organizaci, bylo to skoro stejn? dobrý jako W2SX akce.
2.7.2007 | #95 |
Administrator
|
Diky kidovi za usporadani tohodle zavodniho vecera! Pro me paradni zavodni zazitek, jakej jsem uz dlouho nemel!
Quali> nedarilo se mi zajet cisty kolo> 3. flek Sprint> po startu se nic nemenilo, jako asi i Harad a Ghost jsem cekal na zadni rovinku ze se pres nas prezene nejaka ta krabice, lec nestalo se a mohli jsme se soustredit na zavod... Drzel jsem se Harada co to slo, dobre 2 kola v tesnym zavesu, pak ale lehce probrzdil za 1. mezicasem, cehoz jsem vyuzil a proklouz na 2. misto... Ghost nam uz moc ujel a ani jsem si nedelal nadeje ze bych moh zajet lepsi casy nez on, tak jsem se spokojil s 2. mistem... Long> start z posledni rady> paradnich prvnich asi 20 kol... porad nejaka akce, asi v 15, jsem se prokousal dopredu, kde uz byla znacna mezera> zipper, ghost & harad... diky zipperovo spuntu, cimz zdrzel oba pany v LXkach jsem se dostal behem peti kol na dosah... pak asi 3 kola jsme jeli v tesnym baliku, jelikoz nikdo nemoh najit ten spravnej recept na zipperovo fxo... panove se za nim nekolikrat vystridali a ja to v klidu pozoroval z povzdali... nakonec zipper minul brzdnej bod na sjezdu z mostu a vsici 3 jsme sli pred nej... nasledovalo nekolik kol nahaneni, porad v tesnem kontaktu (vsici tri v 1s), panove harad a ghost si nekolikrat menili pozice az nakonec na stejnem miste jak zipper, se nechali unest opojenim z rychlosti, minuli brzdny bod a zadarmo mi predali vedouci pozici... Harad nekolik kol dobre dotiral, ale nenechal jsem se rozhodit a jel si svoje, pak asi vypad z tempa (nebo ja nabral pekelny ) ja mu ujel asi na rozestup 5s... ke konci zavodu, ale mocnymi kroky stahoval, ale do konce zavodu to nestacilo... takze po 40ti kolech v cili prvni o 1.3s i s nejlepsim kolem zavodu na konte Diky vsem zucastnenym za paradni zavod, vsici co jsem potkal jeli pekne ciste, bylo mi poteseni si s vama zazavodit! Byl to muj prvni poradnej zavod po statnicich a mam z nej paradni pocit, jelikoz citim ze se mi vracej ty spravny navyky a 100% soustredeni na jizdu
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 2.7.2007 at 23:30. |
2.7.2007 | #96 |
Moderator
|
Predem diky vsem za ucast, i pres nejake absence solidni ucast, zavody paradni, problemy temer zadne, az na prvni start longu. Ve druhem kole jsem pred, na a za rovinkou za druhym splitem videl cca 6 aut v neobvyklych pozicich a ozvalo se nekolik lidi, ze meli velky lag, tak jsem se rozhodl zavod zastavit a restartovat.
Ted k zavodu z meho pohledu: Kvali: poslednim kolem 4. misto, prvni TBO na rostu. Sprint: snazil jsem se drzet trech LX prede mnou, ale ve druhem kole jsem trochu probrzdil T1 a uz jsem za sebou mel Aliena. Necely dve kola jsem se s nim pekne pretahoval o pozici, pak se ale priritl Loukota a vklinil se mezi nas. Ve vracaku pred druhym splitem ale probrzdil, tak jsem ho nechal proletet kolem a jel dal. V klidu jsem si tak dojel pro 4. misto. Alien se jeste stihl dotahnout, ale nic vic uz nestihl. Long: prvni start v pohode, i kdyz trochu s lagama. Ve druhym startu jsem chtel uhnout, abych nekoho neodlagoval, ale ulil jsem start, takze jsem si strihnul prujezd boxovou ulickou. Zacal jsem stahovat 16s ztratu a za 5 kol uz jsem predjizdel prvni jezdce. Nekdy pred pulkou zavodu jsem se dotahl na Woodbina s Alienem. Vypadalo to na zajimavy souboj, navic se na nas dotahl Krpas, ale pak se Woodbine nejak stuknul s Alienem, tak jsem se kolem nich protahl a ujel jim. Prede mnou pak byla pulminutova mezera, na jejimz konci byl Loukota. Pomalu jsem ho zacal stahovat, mel jsem na to skoro 20 kol. Do cile jsem ale stihl stahnout jenom 25s. Konecne 7. misto, i diky nekolika odstoupenim, je pro me ale uspokojive. Jeste jednou diky vsem zucastnenym. Nekdy mezi pulkou a koncem cervence planuju dalsi zavod, prozradim, ze to bude s XFG a XRG, trat si zatim necham pro sebe. Tak se treba potkame i tam.
3.7.2007 | #98 |
Administrator
|
thx
btw. ted jsem se dival na replay... zipper to vzal pekne kaskadersky v 16. kole... do zatacky pod most po 2 kolech
3.7.2007 | #99 |
LFS Guru
|
No jo, bylo tam dost málo místa a vy jste jeli fakt moc pomalu
3.7.2007 | #100 |
Member
|
D?s A Hr?za.
Pro nekoho naramny zazitek ,tenhle zavod ,ale ja se trapil hlavne v Longu od cca 5 kola az do cile.V 5 kole jsem po jizde v davu a po par neopatrnych prujezdech zatackami upekl predni kola az na nakych 115 stupnu a trvalo mi 2 kola a ukrutnou ztratu (rozbyte auto o svodidla) nez jsem to uchladil no a pak jsem uz jen krouzil jak druzice sam a cekal az mne dojedou o kolo protoze me casy i kdyz sem si zajel PB 1.55.73 byli hrozne.Asi jsem se nemnel do takoveho zavodu vubec poustet vsichni jezdili cca o 2 sec. na kolo rychleji nez ja( i o 3 sec.) .Po druhe zastavce v boxech na kterou jsem musel po narazu do zdi pri uhybnem manevru na modrou ,kdyz jsem dostaval druhe kolo tusim od nakeho CERTA, mne to uplne prestalo byvit a odstavil jsem vuz mimo trat.Po dojeti prvniho jezdce jsem se dobelhal sklaman do cile na konecnem 13 miste POSLEDNI jako obvykle .
Takze na zaver v kazdem pripade diky KIDovi za race , gratulace vít?z?m a ?est tem kteri vydrzeli to silene tempo. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|