22.8.2011 | #781 |
Member
|
P@cho : Pit - Tak už to vidím, p?eto?ený motor na zpáte?ku. A? na to koukám z jakéhokoliv pohledu, tak jsem to do tebe asi narval já, vlevo bylo ješt? místo. - ješt? jednou se moc moc omlouvám.
Škoda, že nebyl restart. |
22.8.2011 | #782 |
Member
|
|
22.8.2011 | #783 |
Member
|
To je vec rozdilneho pohledu, ja zase radsi nekoho dojizdim a hledam kde predjet. Kdyz se pokousim branit tak to vetsinou skonci moji chybou.
|
22.8.2011 | #784 |
Regular Member
|
Byla to blbá situace, ale t?žko s tim v závod? n?co d?lat. Já jsem to celkem "dob?e" projel, kolik aut se tam dostalo do kontaktu jsem fakt nev?d?l. V replayi jsem napo?ítal 10 aut z 20, což je tak akorát na hranici restartu. Záleží na posouzení admina, resp. kontroly závodu. Jenže když jedu, opravdu nemam ?as na to p?emýšlet co ud?lat se závodem, obzvláš? když jsem p?ed sebou vid?l kolidovat 3 auta a to hlavní jsem už nevid?l, protože se to odehrálo až potom co jsem projel. Kdyby tam byla n?jaká kontrola závodu jako v SDI cupu p?ed 2ma lety, tak by záleželo na posouzení ?lov?ka, co by to d?lal. Prost? kdyby tam n?kdo byl a byl by tam oficiáln? jako ?editel závodu / sportovní komisa?, tak by ten restart vyvolat mohl. V SDI cupu jsme to m?li ošet?ený v pravidlech - závod se odehrává vždy pod dohledem min. 2 sportovních komisa??. Tady jsem na to dote? ani nepomyslel. Stálo by to za to, ale za 1) je to sranda cup, za 2) by to n?kdo musel chtít d?lat, za 3) už je v podstat? konec.
22.8.2011 | #785 |
Newbie
|
doslova sranda závody
Toš co napsat. Po n?kolika týdnech jsem nasko?il do závodu a hned jsem si užil. Trénink nebyl pot?eba. Tyto vraky jsem nikdy nemusel, ale v?era m? brácha p?emluvil, abych nastoupil na sranda akci. Ješt? jednou musím pod?kovat ufu Mar?ovi Ghost Šilhymu za set. Lepší jsem na XRT ješt? nikdy nem?l.
Q: Tu jsem zám?rn? vynechal . S: Start z konce pole, po chvilce ješt? p?ed T1 vidím Mufista v tráv?, tak jsem ji ochutnal taky . Ve zbytku 1. kola jsem si dále osahával tra?, respektive jsem sekal trávník okolo ní . Za poslední šikanou jsem vid?l zaparkovaného Sisolaka, asi se chvilku opaloval na sluní?ku, tak jsem ho t?sn? minul a pokra?oval dál. Na konci 3. kola mi odsko?ila podložka myši, pod kterou jsem m?l noviny, tak jsem si dal chvilu taky pauzi?ku, abych si upravil atmosféru. V 5. kole jsem bez problému p?edjel Liara (sedmilhá?e). Nic jiného se nekonalo. 18. místo. L: Obrácený rošt, takže start ze 2. místa, do T1 jsem vedl. Pak jsem radši pustil Mufista, abych nezp?sobil n?jakej hromadnej crash. V Eau Rouge do m? drcnul Rocket, tak m? mírn? rozhodil, v následující zatá?ce se k nám nacpal Jarda Dohnalík, který se s Rocketem vysekal a m?l jsem od nich na chvíli pokoj . P?i nájezdu do p?edposlední zatá?ky jsem neodhadl brzdný bod, tak jsem se neúmysln? ot?el o Ghosta (pro jistotu jsem zatroubil, abych ho na to p?ipravil , jinak skoro netroubím, jenom na Jardu Dohnalíka, s tím to mám vždycky p?edobjednany ). Na za?átku 2. kola jsem pustil Aliena a Kinga a v T1 m? rozhodil obrubník, takže jsem zase ztratil pár pozic. Za Eau Rouge m? 2x napral Ag Tomáš, darebák m? rozhodil. P?íšt? m? neprovokuj šmejde . V záv?re?né šikan? mi zablbnulo fps, tak jsem jel jak s hnojem, p?edjel m? Hanz, D4no mi zkontroloval zadní nárazník, Sisolak sekal trávu a Jardu Dohnalíka jsem p?edjel, protože sportovn? ?ekal na jiného šoféra. Pak jsem pustil Klou?ka. V záv?re?né šikan? 3. kola jsem dostal Gagarina s T?reškovovou zárove?. Ag Tomáš trefil minimáln? 2 pneumatiky a ve chvíli, kdy jsem tam dojel, tak jsem je p?ejel a Gagarin efekt m? odhodil kam cht?l, p?i?emž do m? vlítla Popelka s D4nem, kte?í se už nesta?ili vyhnout. O Popelku se ješt? obrátil Substance. Ud?lal n?kolik výstavních hodin. V t?chto místech m?li nejv?tší št?stí Ag Petr a HonzaNB, všemu d?ní se vyhnuli. Od 6. do 10. kola jsem si parádn? zajezdil se Substancem, ale štve m?, že v tom 10. mi zablblo fps a bylo rozhodnuto. Pak jsem se p?kn? dlouho nudil než jsem zatancoval za poslední šikanou a dohnala m? Popelka. Cht?l jsem jí z povzdálí ukázat rock and roll . Pak m? p?edjela a v p?edposlední zatá?ce 17. kola jsem jí to cht?l vrátit. ?ekal jsem, že zkusí obrannou stopu, ale stále nep?icházela, tak jsem vlítl na vnit?ek a z ni?eho nic ta obrana p?išla, takže jsem radši projel rovn?, abych jí nevzal mimo tra?. Hned v 18. kole vylet?la za Eau Rouge, takže jsem se znovu p?iblížil, abych jí ukázal moju káru . Ale ?ím blíže byla, tím bylo moje fps horší, takže jsem ju po?ádn? neprohnal. Holt notebook už má n?co za sebou. Na tu myš nejsu zvyklej, ale hlavn?, že byla sranda. Od konce p?edposledního kola jsem p?emýšlel, jakou show provedu v posledním kole. Ješt? jsem cht?l Ghostovi ukázat záda, ale byl jsem asi moc rychlej . No a v tom posledním kole jsem ud?lal tancova?ku za Eau Rouge, pak n?jakej ten pokus o driftíky, zatroubení a hodiny p?ed šachovnicí. Snad se to divák?m líbilo. 12. místo. Nebyl jsem poslední, takže úsp?ch. Párkrát jsem se nevlezl do poslední šikany, rovn? byla jistota, aspo? jsem si zkusil i rally. Když jsem m?l blízko n?jaké auto, tak fps bylo poblázn?ny, proto jsem bohužel nejel jak ?u?átko (rychle). PS: Ke kauze Hanz vs. Tomáš - nebijte se, jde o hovínko. |
22.8.2011 | #786 |
Senior Member
|
HonzaNB: Super nápad s tím QR kódem ve tvým avataru
22.8.2011 | #787 | ||
Member
|
Quote:
Quote:
|
||
22.8.2011 | #788 |
Newbie
|
Popelka
Z tvého auta to vypadá na obranu v pravou chvíli, ale z mého mi to p?ímo v závod? p?išlo pozd?ji . Hlavn?, že jsem t? tvrd? nenabral no. To by byl možná druhej Gagarin . Po rock and rollu jsem ti p?edvedl sambu . P?iznávám, že jsem brzdil pozd?ji než by bylo zdrávo, ale místo jsi tam fakt nechala. Jinak jsem se díval, žes jela p?kn? (líp než by jela Danica Patrick).
|
22.8.2011 | #789 |
Member
|
To já si ve sprintu poslední 2 kola ?íkal (za zády Masterful), hlavn? to nepod?lej v poslední šikan?.
Ale hrnul m? teda p?ed sebou. To bylo horko. A pod?lal. O 0:00,04 mi dal. :-(( Last edited by Petersbond; 22.8.2011 at 16:37. |
22.8.2011 | #790 | |
Regular Member
|
Quote:
Restart závodu, zbyte?ný. 1) není kdo by ho vyvolal, 2) by se musel dát redflag. Když by byl safety car tak by vyjel safety car a yellow flag, ale nevím že by tam n?kdo zapadl takže asi ani safety car, tipuji tak lokální yellow flag by byl. Já to projel v pohod?, ghost to projel, ale t?eba auto za mnou HonzaNB tuším, nekoukal jel víc vlevo a sejmul naférovku Pecha, prost? sta?í koukat a když už nic tak v tráv? je místa dost na vyhnutí. Aby byl redflag to by tam muselo z?stat hodn? aut, bordel na trati atd. nepr?jezdné, nebezpe?né, zablokované, trosky aut, olej apod. V LFS moc redflagy nejsou, kdyžtak je safety car a vyproš?ují se zapadlíci (XRx). Pecho tam ud?lal slušný chaos, ta zpáte?ka byl fakt blbý nápad, m?li jste zmizet z trat? do trávy né se tam motat. S: Pocítil ale ty taky Když mi vjedeš do cesty p?ed ?umák já t? naberu, na rovince ubírat nebudu. Jinak pohoda aspo? není nuda se sólo jízdou. LFS neopravuje motor, v reálu se motor taky neopravuje p?i závod?, dejme tomu p?i 24h ano, když ti chcípne n?co malého ale komplet swap... hmm asi se dá t?eba ud?lat když to mají nacvi?ené za 30-60min ale stejn? v?tšina sérií nemá povolenu vým?nu motoru, i F1 má omezení na vým?ny. + když to chcípne v reálu tak to fakt chcípne a ani se to nehne. Pecho by to zad?el, ulámal ventily n?co zohybal apod. (m?j odhad). To co by ?íkala p?evodovka na tu zpáte?ku p?eto?enou to radši nechci v?d?t.
22.8.2011 | #791 |
Member
|
Pecho tam ud?lal slušný chaos, ta zpáte?ka byl fakt blbý nápad, m?li jste zmizet z trat? do trávy né se tam motat.
Ono když se to?íš, tak toho moc neud?láš. A když z?staneš na trati, tak nevíš, jestli mizet nebo z?stat, když se t? ty za tebou snaží objet. ??? |
22.8.2011 | #792 |
Member
|
Tady bych byl radsi za to zustat stat. Proste brzdy a pokud si nejsem jisty, ze je kolem mne prostor, tak se nehybat. Melu v T1 jsem videl a namiril, to do mist, kde se dala objet, ale jeden vuz zacal couvat primo me do cesty. Mozna ze to byl zrovna P@cho.
|
22.8.2011 | #793 | |
Member
|
Quote:
A kdyby už to nešlo jinudy, tak by jsi nás prost? v té rychlosti p?esko?il, že http://www.youtube.com/watch?v=AQHsQe-hVq8 Promi?, nemohla jsem si pomoct, ale n?které Tvé v?ty m? tento film p?ipom?ly, ber to s humorem. |
|
23.8.2011 | #794 |
Regular Member
|
Ghost: já jsem neblokoval,ale m?l jsem poškozené ?ízení a auto jelo dost doleva,tak jsem si 2 kola zvykal.Souhlasím že jsme jeli oba dva agresivn? a s tím,že mi mohl nechávat více místa a netla?it m? ke kraji.
HanzDD: zajímavý že i s poškozeným vozem jsem se vás dokázal držet,ale po té chyb? co jste m? p?edjeli jsem nem?l v plánu už s vámi bojovat o pozice,ale jen dojet na bodech za vámi.Bohužel jsi m?l kontakt s Jardou a hodn? jsi spomalil,tak jsem t? cht?l jen ob?t,nepo?ítal jsem že se budeš takhle cpát až doleva,jinak já byl na levým okraji trat?,kdež to ty jsi m?l celou pravou stranu volnou,a tyhle rychlý zatá?ky jdou projet i vnit?kem,a jak psal Ghost,asi za ty fatální následky našich souboj? m?žou mini lagy.Dalo se tomu zabránit jen tím,že by jsme na sob? nebyly tak nat?sno.V prvním našem incidentu jsem na tebe zatroubil,pak jsme do sebe trochu ?ukly,odjeli od sebe,ale zase si se nacpal na m?,chápu že je to v boji o pozici a že do tý zatá?ky by jsi musel spomalit aby jsi pak nešel do trávy. Na druhou stranu,já bych musel spomalit ješt? víc když jsem byl na vnit?ku. Uzav?u to tím,že se prost? potkaly dva agresivní jezdci s pr?bojnou st?elou FXO a dopadlo tak jak to dopadlo,nebýt t?ch mini lag? tak jsem se asi poš?uchovali ješt? te?.
Asphalt guys asphaltguys@asphaltguys.cz S2 licence od 03.2009 Asphalt guys facebook Volant:Logitech G27 PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit |
23.8.2011 | #795 |
Member
|
Je to trochu Off Topic, ale po?adatel si to zaslouží.
Vše NEJ a nejlepší Martinovi k dnešním 25. narozeninám http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs |
23.8.2011 | #796 |
Senior Member
|
Já jsem v ned?li odpo p?ijel z festivalu s Atmosférou a byl jsem ješt? hodn? mimo, protože jsem myslel, že už se jede poslední závod. A tak jsem na n?j za?al v 19:30 offline trénovat a s dobrým pocitem jsem se p?ipojil na server a nepobral tra? na serveru .
Nicmén? díky Ghostovi za set. Škoda, že jsem nem?l ?as ho vyladit, protože na m? byl p?íliš nedotá?ivej. Q: 2. /Super souboj s Kidem. S: 2. /Kid trochu zlobil. L: 3. /V prvním kole mela, kterou jsem už m?l skoro projetou, ale p?išla paní sm?la a hodila m? p?ímo do ka?írku v šikan? pod kopec a já se musel prohrabat ka?írkem zp?t na tra?. Za?al jsem tedy znovu z asi posledního místa s HonzouNB. Celkem rychle jsem se dral dop?edu. Škoda, že jsem nevychytal stranu na kterou uhnout p?i kolizi s Mufistem, protože mi k druhému místu chyb?lo opravdu málo. Následovala 12ti kolová stahova?ka JackCYho, ale jako op?t jsem se k n?mu dotáhl a on prost? neud?lal velkou chybu a ješt? zrychloval. Takže bronz. Ghoste, p?íští závod bude napínavej, protože nás d?lí 1 bod a t?etí je za námi taky blízko. Jinak nechápu tv?j první split cutter Všechno NEJ! |
23.8.2011 | #797 | |
Regular Member
|
Quote:
A takhle se zkracuje šikana Každej si musí n?jak pomáhat, n?kdo má skákací auto, n?kdo brzdí i ušima LOL. Všechno nej!
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP Last edited by JackCY; 23.8.2011 at 18:26. |
|
23.8.2011 | #798 |
Regular Member
|
D?kuju všem (vyzdvihuju hezký p?ání od Popelky).
Akorát mi v?era ve?er odešel monitor do v??ných loviš?, takže jsem byl donucen si jako dárek koupit nový, zítra tu bude (zbyte?n? vyhozený peníze se kterýma jsem po?ítal jinak). Trochu se toho obávam, bude to širokoúhel, nikdy jsem ho nem?l. Snad to n?jak neovlivní moje výkony v ned?li, ale to budu mít ?as si to ozkoušet. Klouczech: V tréningu 46,24, v?era v závod? jsem to ale znovu nezkoušel. Teda zkusil jsem to jednou ve sprintu a málem jsem se p?evrátil, takže tak. Ale finále to bude dobrý, i když zrovna v rallycrossu se necítim nejsiln?jší. Ale uvidíme, trénovat na to moc nebudu, mam za pár dní státnice a ty jsou d?ležit?jší. Na p?ípadné otázky a dotazy kdyžtak odpovim zítra, dneska už tu nebudu - mam pu?enej ntb a musim ho vrátit.
23.8.2011 | #799 |
Moderator
|
Ghost: já jsem na širokoúhlej p?ešel nedávno (19" -> 22") a nem?žu si to vynachválit, hlavn? proto, že líp vidím do stran. Na to si zvykneš rychle a rád.
Jinak taky všechno nej a gl u státnic.
23.8.2011 | #800 |
Regular Member
|
JackCY:
Koukam, nekdo uz taky trenuje Tentokrat pripravu nehodlam zanedbat, takze jsem taky zacal. Nejlip 2:38.36, ale jestli takle sekas vsecky zatacky, tak vim, kde je ta pulsekunda Zkousel jsem vsemozny gumy, ale vzhledem k pomeru asfalt/sotolina nema cenu brat nic jinyho nez silnicni super, jako dycky. Set mam z FE14 a az na prevody sedi fajn. Teda par vylepseni by asi bodlo, ale ja jsem na sety drevo
|
|