Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10.6.2008   #41
Pajik CZ
Member

Pajik CZ's Avatar

Location: ?eská Rybná, okr. Ústí nad Orlicí, východní ?echy :)

Quote:
Originally Posted by jirka.svs View Post
P?ez po?áte?ní zmatky p?i sestavování roštu celkem p?kné závody .
Nepochopil jsem ale chování Chvatyho (Btw: hlavního organizátora) v prvním závod? v zavád?cím kole p?i jízd? za safetycarem.
Na vin? byla špatná komunikace mezi Chvatym a mnou, kdy jsme oba za?ali sestavovat rošt Což se ale pak vyjasnilo, a za?alo to fungovat
Old 12.6.2008   #42
MikeCZ
Regular Member

MikeCZ's Avatar

Doufám, že si pro tentokrát všichni komisa?i a SC p?e?etli pravidla a že se mezi sebou dohodli. Mimochodem a? SC ,,hází" do textu jen to, co je napsaný na tom webu. V prvním závod? po zah?ívacím kole SC n?co napsal, už si nepamatuji co, ale zvažoval jsem, jestli mám p?edjet, nebo ne. A taky snad SC už nepojede tak rychle . Jinak se t?šim na ve?er.
MikeCZ is offline   Reply With Quote
Old 12.6.2008   #43
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

som zvedavy ako mi to pojde s 35kg zatazou. samotne FXO bez restriktora nema proti XRT na KY GP velke sance na uspech
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 12.6.2008   #44
MikeCZ
Regular Member

MikeCZ's Avatar

P?kný závod. 4. a 2. místo a omluva Chaosovi za kolizi, ale po?kal jsem a pustil jsem ho :-).
Old 12.6.2008   #45
jirka.svs
Member

Hezky jsem si zazávodil, na "špici" nemám, ale 7. a 6. místo taky dob?e .
Ovšem zase ty dotazy v chatu: (kolik benalu? ... kolik se jede kol? ... co je to restriktor? ... dejte mi n?kdo set, ... tuto tra? jsem ješt? nejel, ... te? se pojede REV? ... jaké povinné prvky? ... atd, atd) To by ?lov?k blil. Lidi, pro? jdete do závodu, když neznáte základní v?ci !!!
A n?kte?í ani neznají svojí pozici na startu a proced?ru jízdy za safetycarem.
Noe-ferro SVK: pro? jsi m? p?edjel a o?ividn? jsi m? nenechal op?t se za?adit p?ed tebe, ikdyž jsem ti to dával jasn? najevo p?i jízd? za SC v 1. kole na ovále?
jirka.svs is offline   Reply With Quote
Old 13.6.2008   #46
Hades
Member

Hades's Avatar

Všem se omlouvám (hlavn? Mikeovi), a doufám že jsem vám nezkazil n?komu závod. M?l jsem na za?átku závodu hrozný lagy, až mi organizátor napsal, že mám dotáhnout pole, tak sem na to dupl, a nev?d?l kde cca jsou, a n?kde na rovince jsem srazil mikea (pardon opravdu jsem nikoho nevid?l) , musel sem se tedy p?epnout do spectate (což sem m?l ud?lat d?ív já vím).
takže se omlouvám.
Old 14.6.2008   #47
Hegi_sk
Newbie

Hegi_sk's Avatar

zavod sa mi pacil.... len sa mi nepacil jeden co tam robil bordel az dostal ban... organizacia nebola prave najlepsia ale nestazujem sa... pekne 3. a 8. miesto ... mozem byt spokojny... inac mike dajaky report budes robit?
Hegi_sk is offline   Reply With Quote
Old 14.6.2008   #48
MikeCZ
Regular Member

MikeCZ's Avatar

Ne. Ud?lej ty, ne? Jinak docela škoda, že SC nenapsal, že už zajel zpátky do box?, možná bych t? p?edjel.
Old 15.6.2008   #49
Hegi_sk
Newbie

Hegi_sk's Avatar

ne ze mozno ja by som ta pustil ja zbytocne rychlejsich brzdit nebudem len som ta nechcel pustit pretoze som myslel ze je SC na trati ..
Old 15.6.2008   #50
MikeCZ
Regular Member

MikeCZ's Avatar

Jj, taky jsi m? blokoval, to je dob?e. Ale p?íšt? ti to nedoporu?uju. Co ty víš... n?jakej debil, vjedeš mu tam a on to do tebe našije. Lepší ho pustit a pak si na n?j post?žovat, nebo p?ímo p?i závod? upozornit komisa?e. Ale nejsem si jistej, jestli by jsi nedostal i penalizaci za chat.
Old 15.6.2008   #51
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

dufam, ze v buducom zavode uz nebudu problemy so SC
Old 16.6.2008   #52
Hegi_sk
Newbie

Hegi_sk's Avatar

vlastne cely pretek nam kazi SC .. ked si to tak vezmete..
Old 16.6.2008   #53
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

zavod peknej, bavilo me to Ve finale 2. a 3. flek a pekny pozavodeni v obou zavodech!

co me ale dost zarazilo je neznalost nekterych lidi zakladnich veci kolem zavodu do nehoz se prihlasili... na startu 1. zavodu Ferro SVK uplne v klidu predjel jirku.svs hned jak mohl, ackoli se jelo zavadeci kolo za SC. Tohle je v realu na trest prujezd boxy... Vubec jsem nepochopil jak nekdo nedokaze odjet za SC v klidu jedno kolo... Jako pri jizde za SC postavit auto nastorc na trati a zpusobit nehodu dalsich nekolika aut, to uz vyzaduje dooost skillu... Pak jsem nepochopil jak mohl ted uz nevim kdo, ale dostal banana, jet mezi lidma s lagem... Napise ze ma lag, ze nikoho nevidi a pak jede jak magor na plnej plyn a naboura do aut do jeli sporadane za SC... obrovsky stesti ze trefil jen jednoho jezdce a neposkodil mu nejak vyrazne auto...

no a nejvetsi prekvapeni vecera jsem zazil pred startem druhyho zavodu, kdy se otacela trat, tak se nekteri chlubili tim, ze v rev konfiguraci neodjeli ani kolo!! Jak si muze nekdo dovolit nastoupit do zavodu bez znalosti trati?? To si nedovolim ani ja! Vymluvy na nedostatek casu jsou dosti chabe... Ja chodim normalne do prace, pak se staram o vlastni firmu a nejake ty konicky a kamarady taky mam, presto si ten cas na odjeti aspon 3 kol vzdycky najdu. Nejde o to ze bych nebyl (nebo dotycni) schopen zajet nejakej cas, ale uvedomte si jaky nebezpeci predstavujete pro zbytek zavodniku! Dost lidi si na zavod musi extra vyhradit cas, nemuzou jezdit denne a pak je nekdo sestreli v 1. zatacce a maj po zavode... To snad uznate ze neni zrovna dobry...

Vzdyt to zabere maximalne 10 minut i s instalaci volantu... Tak nerikejte ze nebyl cas... A i kdyby nebyl tak jste si ty tri kola v rev konfiguraci mohli odjet v treninku pred zavodem nebo dokonce by se nejaky to kolo veslo i do prostoje mezi zavodama... (btw. poradatel by pro tyto pripady mohl zavest 10min warm-up mezi zavodama, tim by se toto odstranilo)

tot par slov co jsem mel na srdci k tomuto zavodu, tesim se na dalsi

Quote:
Originally Posted by MikeCZ View Post
P?kný závod. 4. a 2. místo a omluva Chaosovi za kolizi, ale po?kal jsem a pustil jsem ho :-).
to je v poho, nic velkyho se nastesti nestalo (jeste ze ma Kyoto tak velky prostory kolem trati ) uz na rovince, kdyz jsem ja zprava a ty zleva predjizdel ondrejka , tak jsem si rikal ze to zavani pruserem
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 16.6.2008   #54
Hegi_sk
Newbie

Hegi_sk's Avatar

chaos ja som bol jeden medzi tymi co sa hlasili ze nesli ani jedno kolo na trati .. co, ako som neskor zistil nie je pravda .. bol to omyl mal som najazdenych asi 30 kol na rev ..
Old 19.6.2008   #55
Jakub_mt
Regular Member

Jakub_mt's Avatar

Pre?o vo vysledkoch nemam zapo?ítane aj body z prvého závodu?
Jakub_mt is offline   Reply With Quote
Old 19.6.2008   #56
MikeCZ
Regular Member

MikeCZ's Avatar

Kvali: 2. místo
Long1: 1. místo, využil jsem v posledním kole kolizi OndrejKa s Chaose.
Long2: V 7. kole jsem byl ješt? 1. a zdálo se, že si OndrejKa udržim od t?la, jenže jednou se mi v LFS zada?í a táta mi musí za?ít posílat data p?es sí? a to i p?es to, že ví, že jsem to jel... Pak se divil, že mi p?i tom vysko?ilo CPU na 100%. V LFS jsem m?l FPS 1. Narazil jsem do zdi v šikan? a jenom jsem pak ?um?l a m?l jsem nervy. Dál jsem nejel, dal jsem rovnou pozorování.

EDIT: Nervy už vychladli P?kný závod

Last edited by MikeCZ; 19.6.2008 at 22:17.
Old 19.6.2008   #57
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

kval: 1. miesto

race 1: v 6. kole v zaverecnej casti trate mi Chaos vosiel do drahy a vytlacil ma, prepadol som sa na 3. miesto, ale stale som bol velmi rychly. v poslednom kole ked som predbiehal Mikea na cielovej rovinke som zacal brzdit trochu neskor a tukol som do Chaosa (sry). Mike sa popri nas prehnal a my s Chaosom sme pokracovali dalej. v poslednej casti okruhu som sa este dostal na 2. miesto

race 2: postupne som sa dostal na druhe miesto a po Mikeovom odpojeni som dosiel na 1. mieste
Old 19.6.2008   #58
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

qual> 3. misto
race1> panove predemnou nezvladli T1 a ja videl v zrcatku ze i nekdo za mnou, tak jsem si postal na brzdach o chvili dyl, dotycny zezadu mi prolit pred cumakem a ja se smele vydal na trat na 1. miste... po nekolika kolech me dojel ondrejko a zacal dorazet... v 6. kole jsem jel prostredkem trati defenzivni stopu, ondrejko sel na brzdy pozdejc a trefil moje auto, coz zpusobilo ze vyjel mimo trat a nasledne ho predjel Mike... ten se na me po kole dotah a pak se az do posledniho kola snazil o predjeti lec marne... v poslednim kole nezvladl ondrejko brzdeni do T1, napalil me na komoru, cehoz mohl v klidu vyuzit Mike a predjet me... tento incident mi samoze rozhodil koncentraci a prehral pneu a tak me ondrejko v zadni casti okruhu predjel... takze v cili 3.

race2> start probehl tentokrat lepe... na rovince pres most jsem se dostal pred Jakuba_mt, ktery me ale trefil na pravy zadni kolo, cimz mi poskodil zaves, az ted z replaye jsem zjistil ze to nebyla moje chyba, ale jeho a ze jsem ho tedy poustel uplne zbytecne... pak snaha o zajeti rozumnejch casu s poskozenou napravou, nakonec se mi podarilo dojet Chipse a Ferra, Ferro mel prehrate pneu, tak jsem ho na 2. pokus predjel, Chipse pak podlehl v poslednim kole po podjeti mostu v sekci pravotocivych zatacek...
v cili opet 3.
Old 20.6.2008   #59
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

i kdyz jsem okruh +- znal z XRG tak s XRT to bylo trochu jina kava. Rev jsem bohuzel znal pouze prekonvertovanim z norml. Za to se omlouvam.
kvalda: 19.
race 1: 15.
Na startu jsem byl strzen davovou psychozou, kdyz auta predemnou vystartovaly a nasledne zastavily o ty, co pochopili letmy start.
Zpocatku jsem profitoval z kolizí obvykle v T1, to mi ale moc nepomohlo, protoze zkolidovani byli rychlejsi, tak jsem se v prubehu zaradil mezi sve. Vetsinu zavodu jsem bojoval s Rickym. Omlouvam se za kontakty....muze za to spatna adheze
race 2: 10.
behem prvniho kola jsem se propadl na predposledni misto kdyz nepocitam SC. Zbytek zavodu jsem jel osamocene za Chvatym kterej me prelit natotata. Az ke konci v poslednim kole jsem se dostal do pekneho souboje s Wigim, se kterym jsem i kolidoval z duvodu meho nesmyslneho brzdeni. Byl jsem volan k veceri a pri dalsi komunikaci s rodinou jsem zapomnel poradi zatacek. Sry wigi....dopadl jsi hur nez ja.

Jinak zavod pekny a po chvilce vychladnuti - pocity uzasne. Sice jsem bojoval na u ohonu, ale aspon uz nejsem S2 panic. Po dojezdu jsem mel chut si to zopakovat.
Z ceho mam divny pocit jsou obrubniky. Zda se mi ze jsem snad jediny, kdo se snazi jet po asfaltu a neskakat pras obrubniky. V tomhle smeru se mi zda model poskozeni dosti zanedbany.

16 Jan Širl

Last edited by JENDAN; 20.6.2008 at 04:08.
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 20.6.2008   #60
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
Originally Posted by JENDAN View Post
Z ceho mam divny pocit jsou obrubniky. Zda se mi ze jsem snad jediny, kdo se snazi jet po asfaltu a neskakat pras obrubniky. V tomhle smeru se mi zda model poskozeni dosti zanedbany.
jj, model poskozovani v LFS je i dle myho strasne slabej... pokud chces zavodit na spici, musis skakat pres obrubaky... navic kdyby byl ten model prisnejsi, tak jsou i zavody mnohem cistci, pac vsichni si rozmysli kazdej kontakt... no snad nekdy v budoucnu se dockame...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules