Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30.7.2007   #41
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

Ahoj, pokud je místo, tak bych rád jel s XFG, díky Miri.
Old 30.7.2007   #42
Tommy V.
LFS Guru

Tommy V.'s Avatar

ja se omlouvam, ale nepojedu, doleha na me nedostatek spanku o vikendu
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 30.7.2007   #43
Harad
Member

Angry

Kvali: V prvej casti kvalifikacie som sa stale za niekym viezol, ked som sa trochu oddelil od skupiny, zasiel som slusne 2 sektory a kick...pripojil som sa, zahrial pneu, zase slusne 2 sektory a zase kick...ostavali uz len 4 min, 2 ostre kola...hned 1. kolom som sa dostal na 1. miesto, v 2. som to este upevnil

Zavod: Pred zavodom som lutoval, ze Chaos nestihol odjazdit ani kolo v kvalifikacii, ale mohlo mi to byt nakoniec jedno, lebo v 5. kole zase kick z 1. miesta
Old 30.7.2007   #44
Woodbine
Senior Member

Woodbine's Avatar

M? to dneska moc nešlo. Nasko?il jsem t?sn? p?ed kvaldou, ozkoušel set z inferna, nalil nádrž až po okraj a vyrazil do závodu. Za?átek byl celkem slušnej, ale pak se to za?alo trhat a jak jsem jezdil sám, tak už m? to moc nebavilo. Po?ád jste mi ujížd?li, tak jsem to radši hodil na boudu a šel si dát kafe a kolá? do svýho motorhomu... Snad p?íšt?.
Old 30.7.2007   #45
Kdo.vi
Regular Member

Kdo.vi's Avatar

Moc p?knej závod, doufám, že se bude opakovat. Bohužel jsem nem?l ?as si to p?edtím vyzkoušet, takže jsem jel do box?, což m? stálo vysn?nou první desítku.
Hlavn?, že jsem dojel, což se mnohým z r?zných d?vod? nepovedlo (vi? Radku )
Old 30.7.2007   #46
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

dobry pozavodeni!
skoda jen ze panove u dfp udelali nevim proc konektor na pedaly sklonenej dolu, coz ve spojeni s konektorem k ecci pedalum znamenalo 4x odpojeni pedalu...

jinak quali jsem nejel, pac jsem nestihal... celej den jsem mel volno, ale lital jsem kolem 301... celnice, pojistovna, nakupy, polepy, svezeni par lidi, ladeni LFS pro 301, dalsi nakupy... pak jsem prilit asi v 19.00 domu, vecere, navic jsem chtel jet na dfp ktery uz mam skoro mesic doma, tak rychla instalace, a nakonec jeste telefon s potencionalnim zakaznikem... nakonec jsem byl rad ze jsem si odjel aspon par kol pred zavodem...

Last edited by Chaos; 30.7.2007 at 23:32.
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 30.7.2007   #47
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

Quali: 8. misto par vterin pred koncem
Race: Po startu propad na 10. misto. Posun na 9. diky kolizi Miriho prede mnou. Ve 4. kole jsem v T1 predjel zippera, prede mnou byl ale pomalu jedouci Pablo, takze na nasledujici rovince jsme byli v jeden moment i 4 auta vedle sebe - ja, Pablo, zipper a Motto. Zipper me sice predjel, ale Pablo zase ztratil 3 mista, takze jsem byl po kicku Harada 7. Jelikoz mi zipper poodjel, jal jsem se ho dotahovat. Za sebou jsem si vezl Motta a Pabla, chvili jim delali spolecnost Krpas s Alienem, ale ti po case odpadli. V 11. kole zipper udelal chybku v zatacce za rovinkou. Vyuzil jsem toho a najel jsem si vedle nej. Nekolik zatacek jsme jeli vedle sebe, nakonec jsem ho v T1 predjel definitivne. Prede mnou byla o 5 s dvojice Radek, Dr. Cool, kteri spolu bojovali o bramborovou pozici. Pomalu jsem je dohanel, ale za mnou jedouci Motto mi to nijak neusnadnoval. V 19. kole me predjel na rovince. Pri brzdeni jsem do nej ale tuknul, coz ho rozhodilo tak, ze opustil trat. Zpomalil jsem, abych ho pustil pred sebe a tak tak jsem za sebou udrzel Krpase. Ve 20. kole jsem presprintoval na rovince Dr. Coola, ktery musel udelat v sikane chybu. Potom jsem s Mottem pred sebou zacal dohanet Radka. Ve 24. kole najednou Motto v posledni zatacce hodil boudu pres obrubnik, coz pro me znamenalo posun na 5. misto. Na ukol dotahnout se na Radka jsem tak zbyl sam..., ale ne na dlouho. Ze zadu zacal nebezpecne tlacit Pablo. Cim vic jsem dotahoval Radka, tim vic dotahoval on me. Pred pulkou zavodu jsme se vsichni tri sjeli. Pablo to na me zkousel na rovinkach, ale pokazde jsem se ubranil. Ve 40. kole jsem zkusil utok na Radka na rovince. Dostal jsem se na vnitrni stranu, ale brzdil jsem trochu pozdej, mozna jsem byl trochu siroky a radek do me tuknul. To me trochu rozhodilo, musel jsem srovnavat a tim jsem Radka vytlacil mimo trat. Dostal jsem se tak trochu tvrdym manevrem na 4. misto. Do cile zbyvalo 34 kol. Jelikoz Pablo s Radkem bojovali mezi sebou, zacal jsem jim ujizdet. V cili jsem pred Pablem mel naskok cca 13 vterin. Jak uz jsem napsal, v cili 4.
Prubeh zavodu super, hlavne prvni dve tretiny. Potom uz jenom hotlap mode az do cile. Celkove spokojenost.

Diky vsem za ucast, doufam, ze se vam zavod libil. Dojelo pomerne dost lidi, i kdyz nebyt vypadku netu, mohlo to byt jeste trochu vic... skoda.
P.S.: Vzhledem k tomu, ze se brzo rozjizdi tymova bitva, tak na nejblizsi obdobi zadny zavod neplanuju.

EDIT: uff, to je slohovka
Old 31.7.2007   #48
Pablo
Administrator

Quali: 9., stihnul jsem p?ijít domu/na server akorát na quali, p?edtím trénink hodina v pátek, takže jsem to ?ekal horší.

Race: po startu jsem se trochu propadal, protože ty mrchy nákupní byly všude a n?jak jim to do zatá?ek líp drželo, necht?l jsem riskovat kolizi. Když se to rozjelo a zvyknul jsem si na auto, p?edjel m? po mojí chyb? (nebo ?ukanci od n?koho, už nevim) Krpas a zezadu tla?il Alien, ale nakonec se mi asi za 2 kola poda?ilo pozici zase získat a za?ít se mírn? vzdalovat. Dojížd?l jsem Kida s Radkem, Kid Radka p?edjel a to samý ?ekalo m?. Jenže to byl trochu problém, Radek sice jezdí rychle, ale imo moc nesleduje okolí, jede si jako by jel sám. Musel jsem po?ád myslet za n?j a d?lat místo, abych p?edcházel kolizím. Nakonec m? poslal z trati 2x upln?, takže i když jsem ho udolal (po snad 20ti kolech), Kid už mezitím byl dávno fu?. Ale jinak dobrý, on se nau?í, že troubit 2 kola v kuse je blbost a psát než dojedou všichni se taky nemá . Nakonec tedy 5. místo.

Celkov? super závod, díky Kidovi a gratulace Lennymu.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2007   #49
Radek CZ
Member

Radek CZ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Quali: 9., stihnul jsem p?ijít domu/na server akorát na quali, p?edtím trénink hodina v pátek, takže jsem to ?ekal horší.

Race: po startu jsem se trochu propadal, protože ty mrchy nákupní byly všude a n?jak jim to do zatá?ek líp drželo, necht?l jsem riskovat kolizi. Když se to rozjelo a zvyknul jsem si na auto, p?edjel m? po mojí chyb? (nebo ?ukanci od n?koho, už nevim) Krpas a zezadu tla?il Alien, ale nakonec se mi asi za 2 kola poda?ilo pozici zase získat a za?ít se mírn? vzdalovat. Dojížd?l jsem Kida s Radkem, Kid Radka p?edjel a to samý ?ekalo m?. Jenže to byl trochu problém, Radek sice jezdí rychle, ale imo moc nesleduje okolí, jede si jako by jel sám. Musel jsem po?ád myslet za n?j a d?lat místo, abych p?edcházel kolizím. Nakonec m? poslal z trati 2x upln?, takže i když jsem ho udolal (po snad 20ti kolech), Kid už mezitím byl dávno fu?. Ale jinak dobrý, on se nau?í, že troubit 2 kola v kuse je blbost a psát než dojedou všichni se taky nemá . Nakonec tedy 5. místo.

Celkov? super závod, díky Kidovi a gratulace Lennymu.
Ja myslel a dival jse kde jsi. Tak se p?išt? laskave zdrž komentá?? tipu: musel jsem myslet za nej atd. . Mimo trat jsem te neposlal, jedine co bylo ode me nefer byl tukanec v brzdeni do zatacky za rovinkou po kterems zustals na trati.

Last edited by Radek CZ; 31.7.2007 at 01:27.
Radek CZ is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2007   #50
Krpas
Regular Member

Krpas's Avatar

Quali
Zadna slava trening na tenhle zavod byl skoro nulovej a kuli pracovnim povinostem jsem LFS pustil cca 10 min pred Qualdou. Nakonec ztoho bylo mam pocit 12-13 misto se kterym sem byl celkem spokojen.

Race
Pro me celkove jeden z nejuzasnejsich zavodu. Porad jsem s nekym bojoval a vpodstate se za celej zavod nestalo ze bych jel bez nekoho pred sebou nebo v zrcatku Moc dekuji Pabloj, Alienoj a Mirimu za nadherny souboje po celej zavod. No a zaroven se musim omluvit Mirimu za ten tukanec na konci rovinky prehlidnul jsem ceduly a uz to nebylo kam poslat. Opravdu velke sorry a priznam se ze kdyz si me poslednich 10 kol nahanel jak kocka mys, pekne sem se u toho zapotil. V cili pro me uzasne 6 misto

Diky vsem za super pojezdeni a Kidoj za skvelou organizaci. Uz se nemuzu dockat dalsiho podobnyho podniku.
Old 31.7.2007   #51
Pablo
Administrator

Quote:
Originally Posted by Radek CZ View Post
Ja myslel a dival jse kde jsi. Tak se p?išt? laskave zdrž komentá?? tipu: musel jsem myslet za nej atd. . Mimo trat jsem te neposlal, jedine co bylo ode me nefer byl tukanec v brzdeni do zatacky za rovinkou po kterems zustals na trati.
Si to tak neber, nemyslel jsem to tak zle jak to možná vyzn?lo, ale opravdu si n?kdy podle m? netušil, že jedu vedle tebe a zatá?ku sis najel normáln? a m? tím vyšoupl kolama ven (ono ?ukanec do XRG se o dost h?? rovná než do XFG tak ti to t?eba tolik nep?išlo). To s tím Kidem jak jsi pak upln? nesmysln? troubil (což m? up?ímn? p?kn? štvalo a nemohl jsem se soust?edit) sis imo taky ud?lal sám, Kid jel normáln? na vnit?ku, ale ty jsi zav?el zatá?ku jako by tam nebyl (což jsou situace o kterých mluvím), kontaktili jste a co se pak d?lo je jedno, naboural jsi do n?j spíš ty. Neber to jako útok na tvojí osobu, spíš se tu m?žeme v klídku pou?it ze svých chyb, kdy? o nic nešlo. Pokud jsem t? n?kde taky ometl, klidn? mi to napiš, rád si taky uv?domím svoje. Nic to nem?ní na tom, že to byl dobrý a dlouhý souboj díky kterýmu jsem se nem?l ?as nudit, ty ?ukance od tebe nebyly úmyslný takže dík za souboj a všechno dobrý.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2007   #52
Kada
LFS Guru

Kada's Avatar

Za troubeni v zavode bych strilel, je to snad jeste neprijemnejsi nez kecani.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2007   #53
Kdo.vi
Regular Member

Kdo.vi's Avatar

Já troubim jen když mám pocit, že o m? n?kdo neví a zavírá m?. Což se mi v tomhle závod? nestalo.
/akorát to nejde v BF1 což se mi stalo osudným hned v prvním kole test runu F1C
Old 31.7.2007   #54
Radek CZ
Member

Radek CZ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Si to tak neber, nemyslel jsem to tak zle jak to možná vyzn?lo, ale opravdu si n?kdy podle m? netušil, že jedu vedle tebe a zatá?ku sis najel normáln? a m? tím vyšoupl kolama ven (ono ?ukanec do XRG se o dost h?? rovná než do XFG tak ti to t?eba tolik nep?išlo). To s tím Kidem jak jsi pak upln? nesmysln? troubil (což m? up?ímn? p?kn? štvalo a nemohl jsem se soust?edit) sis imo taky ud?lal sám, Kid jel normáln? na vnit?ku, ale ty jsi zav?el zatá?ku jako by tam nebyl (což jsou situace o kterých mluvím), kontaktili jste a co se pak d?lo je jedno, naboural jsi do n?j spíš ty. Neber to jako útok na tvojí osobu, spíš se tu m?žeme v klídku pou?it ze svých chyb, kdy? o nic nešlo. Pokud jsem t? n?kde taky ometl, klidn? mi to napiš, rád si taky uv?domím svoje. Nic to nem?ní na tom, že to byl dobrý a dlouhý souboj díky kterýmu jsem se nem?l ?as nudit, ty ?ukance od tebe nebyly úmyslný takže dík za souboj a všechno dobrý.
Tak dob?e kdyžst to nemyslels zle. Byl jsem možna nekdy v soubojích tvrdý, ale rozhodne jsem o tob? v?d?l. Co se ty?e toho troubeni byl jsem nastvany po predjizdecim manevru Kida. Nicmene byla to moje chyba. Tak tedy vsechno v po?ádku. A souboje byli jinak fakt dobre. Vypadalo to asi nejak tahle.
Radek CZ is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2007   #55
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

Quote:
Originally Posted by Krpas View Post
Quali
No a zaroven se musim omluvit Mirimu za ten tukanec na konci rovinky
no krom? reklamy na narazniku si mi nic nerozbil, takže se nemáš za co omlouvat.

Jinak já zas trénoval poctiv?, ale nic moc ?asy. Bál jsem se že dá Kid na kvaldu i závod vítr, ale našt?stí pro m? z?staly pov?trnostní podmínky ideální a tak v kvald? 6. místo mým nejlepším ?asem dne v posledním možném kole.

Za?átek závodu jsem si rozhodl sám, když jsem na cílové rovince v záv?ru 1. kola díky své "ohleduplnosti" uhýbal, abych nekolidoval s n?kým kdo se vracel z trávy a p?i tom jsem str?il do n?koho jiného a rozto?il se o n?j. Byl jsem rád, že jsem "sest?elil" jen sebe a za?ala stíhací jízda z posledního místa. Souboj? jsem si užil jako snad nikdy, ale ?ekal jsem, že p?eci jen více lidí pojede na pitstop. Po p?edjetí Krpase už jsem jen kroužil, což ale vedlo ke dv?ma mým chybám kdy se mi nejd?íve auto v nájezdu do první zatá?ky kouslo a zato?ilo na opa?nou stranu a po pár kolech jsem najel na tom samém míst? na obrubník tak, že jsem musel dát kontra, abych se vrátil na všechny 4. To už se p?ede mne dostal Krpas a v krásné honi?ce až do cíle mi už nedal šanci.

Díky moc za závod, gratulace vít?zi a zase n?kdy ahoj.

PS: mám v plánu uspo?ádat jednorázový "funny" závod ve stylu F1 (BF1 na Westhillu nebo Kyotu GP) i se safety carem a zavád?cím kolem, tak zauvažujte, jestli by jste n?kdo cht?l jet.
Old 31.7.2007   #56
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miri View Post
PS: mám v plánu uspo?ádat jednorázový "funny" závod ve stylu F1 (BF1 na Westhillu nebo Kyotu GP) i se safety carem a zavád?cím kolem, tak zauvažujte, jestli by jste n?kdo cht?l jet.
Zni to zajimave.. podle toho, kdy by se jelo, bych se rozmyslel, jsetli jo nebo ne.
Jinak bych byl spis pro Kyoto.

Last edited by Kid222; 31.7.2007 at 21:34.
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2007   #57
rostreet
Moderator

rostreet's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Zni to zajimave.. podle toho, kdy by se jelo, bych se rozmyslel, jsetli jo nebo ne.
taky bych jel..ale jako safetycar
rostreet is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2007   #58
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

Quote:
Originally Posted by rostreet View Post
taky bych jel..ale jako safetycar
tak ud?láme závod safety car? - fz50
Old 1.8.2007   #59
Itar
LFS Guru

Itar's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miri View Post
tak ud?láme závod safety car? - fz50
Za jednorázový LRF závod bych se v?bec nezlobil, a myslím, že spousta dalších by jela taky
Old 1.8.2007   #60
ToFire
Member

ToFire's Avatar

taky bych se p?idal.
ToFire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules