Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Závody a motorismus všeobecn?

View Poll Results: kterému týmu budete fandit v sezón? 2008?
Ferrari 27 45.76%
McLaren 15 25.42%
Renault 2 3.39%
BMW 11 18.64%
Williams 0 0%
Honda 1 1.69%
Toyta 0 0%
Red Bull 0 0%
Toro Rosso 0 0%
Force India 3 5.08%
Voters: 59. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 7.9.2008   #341
Ghost_CZ
Regular Member

Ghost_CZ's Avatar

Já tedy b?žn? do sidkuzí o F1 nepíšu, protože to je to v 99,99% nesmyslný hádání typu "?ervenej napíše Hamilton fuj, Massa the best" a v záp?tí se ozve od st?íbrných "ty jsi ale k*kot" atd. Na tohle fakt nejsem zv?davej. Ale když jsem si te? p?e?etl co zase komisa?i ud?lali, tak už fakt nevim, o ?em že to vlastn? je.
By m? zajímalo kolik utrácí ro?n? Ferrari na úplatcích pro fia, nebo kolik majitel? voz? ferrari p?sobí jako komisa?i.

P.S: radši tohle ne?t?te a ješt? líp v?bec nereagujte, jedná se o výk?ik do tmy.
Old 7.9.2008   #342
dravgunov
Member

dravgunov's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghost_CZ View Post
Já tedy b?žn? do sidkuzí o F1 nepíšu, protože to je to v 99,99% nesmyslný hádání typu "?ervenej napíše Hamilton fuj, Massa the best" a v záp?tí se ozve od st?íbrných "ty jsi ale k*kot" atd. Na tohle fakt nejsem zv?davej. Ale když jsem si te? p?e?etl co zase komisa?i ud?lali, tak už fakt nevim, o ?em že to vlastn? je.
By m? zajímalo kolik utrácí ro?n? Ferrari na úplatcích pro fia, nebo kolik majitel? voz? ferrari p?sobí jako komisa?i.

P.S: radši tohle ne?t?te a ješt? líp v?bec nereagujte, jedná se o výk?ik do tmy.
A m? zase štve jak si n?kdo myslí, že to má Ferrari podplacený, žádý dokumenty se nekopírovali a i kdyby žádná výhoda z toho p?eci bejt nemohla, penalizace jen pro ostatní,... Nejsem komisa? a posouzení nechám na nich. Tohle obvi?ování z toho, že všichni hrajou pro Ferrari je ješt? horší než ta tlupa co po závodech píše to co jsi popsal.

http://forum.czechlfs.net/image.php?type=sigpic&userid=256&dateline=12137154  20

C2Q Q6600@3.0Ghz / Gigabyte P965 DS4 / 2x2GB 1066Mhz DDR2 / 8800GT 512MB

dravgunov is offline   Reply With Quote
Old 7.9.2008   #343
Tommy V.
LFS Guru

Tommy V.'s Avatar

mimochodem, kdopak si vsiml, jak se dostal v nasledujicim kole kimi pred lewise?
v najezdu do zatacky(mimochodem tu predchozi kimi vykruzuoval po vetsim oblouku unikove zony) bylo jasne videt mavani zlutyma vlajkama, a kimi predjizdel lewise ve chvili, kdy se vyhybal na trat se vracejicimu williamsu...
...vubec nic tim nechci rict... protoze me po dnesku f1 asi prestala zajimat...
good bye red swines...

http://vyshi.ic.cz/other/caps/kimi_p...der_yellow.jpg

dravgunov, zamysli se nad tim, co jsi napsal, a co jsi videl v poslednich zavodech...
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 7.9.2008   #344
dravgunov
Member

dravgunov's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tommy V. View Post
dravgunov, zamysli se nad tim, co jsi napsal, a co jsi videl v poslednich zavodech...
Kdyz se vam to nehodi tak to obratite na to ze je to podplaceny apodobne. Ja v to neverim a ty dukazy nemas. Az je budes mit tak povidej.

http://forum.czechlfs.net/image.php?type=sigpic&userid=256&dateline=12137154  20

Old 7.9.2008   #345
Ghost_CZ
Regular Member

Ghost_CZ's Avatar

Vzhledem k tomu, že Dravgunov je ?ervenej tak, jako já st?íbrnej, se podle mého názoru jeho p?ísp?vky v této diskuzi stávají stejnými výk?iky do tmy, jako ty moje.

Hele neber si to osobn?, ale je to tak...

EDIt: ?eštin
Old 7.9.2008   #346
dravgunov
Member

dravgunov's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghost_CZ View Post
Vzhledem k tomu, že Dravgunov je ?ervenej tak, jako já st?íbrnej, je to, co tu píše, se podle dle mého názoru jeho p?ísp?vky v této diskuzi stávají stejnými výk?iky do tmy, jako ty moje.

Hele neber si to osobn?, ale je to tak...
JJ je to tak mír

Old 7.9.2008   #347
Tommy V.
LFS Guru

Tommy V.'s Avatar

ja o podplaceni nikde nic nepisu! ja se jen pozastavuji nad tim, ze ti neni divne co se deje...
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 7.9.2008   #348
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

tohle rozhodnutí komisa?? je to nejsmutn?jší co jsem ve formuli za 10 let co jsem ji vášniv? sledoval zažil. Tohle už nemá se sportem nic spole?ného. A to jsem si myslel, že ta nejhorší aféra byla loni.

Ano jsem zap?ísáhlý fanoušek LH a McLarenu, ale a? ud?lají cokoli, dostanou vždy jako jediní od FIA "p?es hubu".

Nevím co d?lat, formulový sv?t se hroutí...
Old 7.9.2008   #349
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Cumim jak puk du na fotbal LH prvni prijdu a LH treti

No to co predved kimi v tom kole co ho LH dojel nechapu ztratit behem ctrvt kola temer 1,5s a jeste se nechat predjet docela vostuda. ale jinak krasnej souboj a smekam pred LH. To co nasledovalo na mokru v podani KR jen dokumentuje to ze jednim z nej jezdcu na vode LH proste kimi mel aspon dovest auto do cile na druhem miste ale to von ne. MYslim ze ted uz je jasny kdo bude u ferrari jednicka. LH a ani FM uz nestratej naskok jako MCl loni na konci.

JAko ferarista rad vidim masu na prvnim ale tohle to uz je moc. ted musim dat za pravdu tommyho FIARI

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote
Old 7.9.2008   #350
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

To p?edjížd?ní pod žlutou je fajn, pro? ne

K tomu zkrácení šikany - no on mu ani KR nenechal moc místa, když se podíváte na záznam... Vlastn? žádné - zcela evidentn? jej zavíral. Takže co m?l d?lat...? Narvat mu to do kola, aby skon?il už o kolo d?ív? Nevím, kde vidí kdo získanou výhodu, já ji prost? nevidím, zkrátil si tra?, za?adil se za n?j a pokusil se o p?edjetí. Formule 1 jde do háje už dlouho, lo?ské vy?azení McL takový vstup do poslední absurdní fáze

A zajímal by m? názor dravgunova na to Kimiho p?edjetí pod žlutou - komisa?i o n?m v?bec nemluvili a protože mají vždy pravdu, tak to bylo ok? Nebo aspo? uznáš, že ani Kimi nejel fér? A pokud ano, tak pak se musíš pozastavit nad tím, pro? se u Kimiho nic ne?eší, ale u LH ano...
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600

zipper is offline   Reply With Quote
Old 7.9.2008   #351
Vazli
Regular Member

Vazli's Avatar

Quote:
"a kdo tvrdi, ze formule 1 je nudna, nevi co rika..."
je to nuda 3/4 zavodu
Old 7.9.2008   #352
Vazli
Regular Member

Vazli's Avatar

Quote:
"a kdo tvrdi, ze formule 1 je nudna, nevi co rika..."
je to nuda 3/4 zavodu
Old 7.9.2008   #353
dravgunov
Member

dravgunov's Avatar

Quote:
Originally Posted by zipper View Post
To p?edjížd?ní pod žlutou je fajn, pro? ne

K tomu zkrácení šikany - no on mu ani KR nenechal moc místa, když se podíváte na záznam... Vlastn? žádné - zcela evidentn? jej zavíral. Takže co m?l d?lat...? Narvat mu to do kola, aby skon?il už o kolo d?ív? Nevím, kde vidí kdo získanou výhodu, já ji prost? nevidím, zkrátil si tra?, za?adil se za n?j a pokusil se o p?edjetí. Formule 1 jde do háje už dlouho, lo?ské vy?azení McL takový vstup do poslední absurdní fáze

A zajímal by m? názor dravgunova na to Kimiho p?edjetí pod žlutou - komisa?i o n?m v?bec nemluvili a protože mají vždy pravdu, tak to bylo ok? Nebo aspo? uznáš, že ani Kimi nejel fér? A pokud ano, tak pak se musíš pozastavit nad tím, pro? se u Kimiho nic ne?eší, ale u LH ano...
Kimi byl první a m?l tak právo volilt si stopu, nebo by jsi ?ekal, že mu jako nechá místo aby se LH nemusel snažit ? Jak by ?ekl DC "To mu se pánové ?íká závodní stopa" To že mu to zav?e s tím m?l LH po?ítat když se pokoušel p?edjížd?t nebo sejmout Kimiho a byl by trest jasný. No a jestli nevidíš výhodu, že se LH za?adil oproti nájezdu doslova cm za Kimiho tak už ti není pomoci.
Co se tý?e žluté vlajky tak nevím. V závod? jsem to nepost?ehnul a z obrázku t?žko posuzovat. Od toho jsou tam komisa?i a pokud asi n?kdo podá protest tak se to m?že ?ešit ne ?
Kimi dle mého názoru jel fér, prost? jako závodník. Hele pro? vlastn? Kovalainen dostal trest ? Jé asi proto že ho n?kdo nepustil a zav?el mu to vi?.

Old 7.9.2008   #354
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

Quote:
mimochodem, kdopak si vsiml, jak se dostal v nasledujicim kole kimi pred lewise?
v najezdu do zatacky(mimochodem tu predchozi kimi vykruzuoval po vetsim oblouku unikove zony) bylo jasne videt mavani zlutyma vlajkama, a kimi predjizdel lewise ve chvili, kdy se vyhybal na trat se vracejicimu williamsu...
http://vyshi.ic.cz/other/caps/kimi_p...der_yellow.jpg
Dostal, ale Lewis byl p?i tom mimo tra?. Že se n?komu vyhýbal je jeho problém. Za to obvi?ujte Rosberga.

A v?bec nechápu, pro? Lewis ?ezal tu šikanu, sta?ilo trochu zvolnit a mohl se za?adit za Kimiho... Jeho tvrzení, že ho Kimi vytla?il ven.. a? se podívá do zrcadla. Crybaby.
Old 7.9.2008   #355
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Quote:
Originally Posted by dravgunov View Post
...
Aha, jasný, tak p?esn? takovou odpov?? jsem ?ekal "Já nic nevidím, t?žko soudit" - tak se na to podívej znovu a po?ádn?, nebo se mrkni na záznam, žlutou tam mává jak vzteklej Bodej?, když se tam motá pomalé auto A s tím, že od otoh jsou komisa?i, jist?, ti p?ece nikdy nechybují, nejsou lidi, takže není možný, že by si prost? nevšimli toho p?edjetí pod žlutou. Takže k žádnému p?edjetí pod žlutou nedošlo a Kimi je svatoušek Kimi zcela jednozna?n? porušil pravidlo o žluté vlajce a že si toho komisa?i nevšimli neznamená, že se to nestalo - p?i?emž tvoje argumentace ?íká p?esný opak...

O Kovim nic nevím, závod jsem nevid?l celý, takže tahle situace jde mimo m? (jestli to byl tento závod).

K tomu zadarmo... Ne, jist?že mu to nemá nechat zadarmo, ale až t? v LFS zav?e n?kdo tak, jak Kimi, tak se budeš vztekat a nadávat - Hamilton m?l dostate?ný p?esah... A propo, to Kimiho kli?kování (který ale d?lá kdekdo), to taky není zcela fér a podle pravidel - tohle až ti n?kdo ud?lá v LFS, tak se budeš zase vztekat a st?žovat si

Old 7.9.2008   #356
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Dostal, ale Lewis byl p?i tom mimo tra?. Že se n?komu vyhýbal je jeho problém. Za to obvi?ujte Rosberga.
Nebyl, byl na obrubníku ve chvíli, kdy byl p?edjet... Mimo tra? vyjel až poté, t?žko ?íct pro? - možná protože Kimi z?stal nalepený na okraji? (ale tohle je fuk, je mi jasný, že auto mimo tra? nemá žádná práva a Kimi na tohle m?l plné právo. Ne ale na to p?edjetí imo...)

Old 7.9.2008   #357
dravgunov
Member

dravgunov's Avatar

Quote:
Aha, jasný, tak p?esn? takovou odpov?? jsem ?ekal "Já nic nevidím, t?žko soudit" - tak se na to podívej znovu a po?ádn?, nebo se mrkni na záznam, žlutou tam mává jak vzteklej Bodej?, když se tam motá pomalé auto A s tím, že od otoh jsou komisa?i, jist?, ti p?ece nikdy nechybují, nejsou lidi, takže není možný, že by si prost? nevšimli toho p?edjetí pod žlutou. Takže k žádnému p?edjetí pod žlutou nedošlo a Kimi je svatoušek Kimi zcela jednozna?n? porušil pravidlo o žluté vlajce a že si toho komisa?i nevšimli neznamená, že se to nestalo - p?i?emž tvoje argumentace ?íká p?esný opak...

O Kovim nic nevím, závod jsem nevid?l celý, takže tahle situace jde mimo m? (jestli to byl tento závod).

K tomu zadarmo... Ne, jist?že mu to nemá nechat zadarmo, ale až t? v LFS zav?e n?kdo tak, jak Kimi, tak se budeš vztekat a nadávat... A propo, to Kimiho kli?kování (který ale d?lá kdekdo), to taky není zcela fér a podle pravidel - tohle až ti n?kdo ud?lá v LFS, tak se budeš zase vztekat a st?žovat si
Chlap?e, tak takhle ne. Já rovnou ?eknu, že jsem si toho opravdu nevšimnul a ty takhle. Opravdu nem?žu vid?t všechno a rád jsem si prohlídnul daný obrázek, záznam nemám a na netu ho hledat nebudu. Radši po?kám jestli n?kdo podá protest nebo jak se to bude ?ešit. Sta? se komisa?em a až se necháš podmazat od Ferrari tak jim to m?žeš dát sežrat. S tebou vést rozumnout debatu je na sebevraždu.

Old 7.9.2008   #358
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

Quote:
Nebyl, byl na obrubníku ve chvíli, kdy byl p?edjet... Mimo tra? vyjel až poté, t?žko ?íct pro? - možná protože Kimi z?stal nalepený na okraji? (ale tohle je fuk, je mi jasný, že auto mimo tra? nemá žádná práva a Kimi na tohle m?l plné právo. Ne ale na to p?edjetí imo...)
Ven vyjel kv?li Rosbergovi, brzdil, aby se mu vyhnul. Kimi ho tam nevytla?il. Zelenej obrubník už za tra? nepovažuju. V moment?, kdy se Kimi p?ed Lewise dostal, nem?l Lewis ani jedno kolo na trati - ?ervenobílým obrubníku. To je tuším i podle pravidel ?ást trat?, na které musí minimáln? vždycky být dv? kola. A Kimi kv?li jeho chyb? zpomalovat nemusí.
Btw. Kimi se taky vyhýbal, ale na trati se udržel..
Old 7.9.2008   #359
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Quote:
Originally Posted by dravgunov View Post
Chlap?e, tak takhle ne. Já rovnou ?eknu, že jsem si toho opravdu nevšimnul a ty takhle. Opravdu nem?žu vid?t všechno a rád jsem si prohlídnul daný obrázek, záznam nemám a na netu ho hledat nebudu. Radši po?kám jestli n?kdo podá protest nebo jak se to bude ?ešit. Sta? se komisa?em a až se necháš podmazat od Ferrari tak jim to m?žeš dát sežrat. S tebou vést rozumnout debatu je na sebevraždu.
Najít si ho na netu je otázka asi 5 vte?in - otev?ít youtube.com a napsat spa hamilton a hned první výsledek je k tématu. A ano, diskutovat nemá cenu - akorát mám jiný názor na d?vod Když se ti nechce se podívat na záznam, ale stojíš si za svým, že si nemyslíš, že by ud?lal n?co nefér (bez toho podívání se), pak není n?co zcela v po?ádku. Ono i z toho obrázku je celkem jasné, že mávají vlajkou, že ta vlajka je sv?tlá, jednobarevná. Jaká tedy asi bude? Dobrá, mohla by být bílá, ale p?i troše snahy prost? poznáš, že není bílá, ale opravdu žlutá. A tv?j argument "sta? se komisa?em", to už nechám asi bez poznámek.

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Ven vyjel kv?li Rosbergovi, brzdil, aby se mu vyhnul. Kimi ho tam nevytla?il. Zelenej obrubník už za tra? nepovažuju. V moment?, kdy se Kimi p?ed Lewise dostal, nem?l Lewis ani jedno kolo na trati - ?ervenobílým obrubníku. To je tuším i podle pravidel ?ást trat?, na které musí minimáln? vždycky být dv? kola. A Kimi kv?li jeho chyb? zpomalovat nemusí.
Btw. Kimi se taky vyhýbal, ale na trati se udržel..
Mimo tra? vyjel kv?li Rosbergovi, ale z?stal tam, protože nem?l kudy se vrátit skrz Kimiho. Ale jak ?íkám, to mu za zlé nemám, jen jeslti si rozumíme Podle m? ovšem p?edjížd?cí manévr za?al ve chvíli, kdy Hamilton m?l dv? kola na obrubníku... A P?estože Hamilton viditeln? zpomaloval, Kimi ne. Prost? si nemyslím, že tohle byl zcela ?istý manévr. Skoro mi p?ijde, že Hamilton spíš než Rosbergovi uhýbal Kimimu, který ze celkem rychle ?ítil zezadu A mezi Hamiltonem a Rosbergem bylo místa dost a dost. Ale tohle nemá smysl ?ešit, z místa pilot? to mohlo vypadat úpln? jinak, takže d?vody asi t?žko odhadovat.

Last edited by zipper; 7.9.2008 at 22:07.
Old 7.9.2008   #360
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Btw úpln? z "jiného" soudku - strašn? m? na f1 irituje, jak žádný pilot ne?ekne sv?j názor... Každej jen "jsou pravidla o tom a tom, víc k tomu nemám co ?íct"... V jiných sériích si pilot dovolí otev?ít hubu a otev?en? toho druhého zkritizovat F1 je fakt smutnej koloto? o pen?zích, loutkách, PR kecech atp.

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules