|
View Poll Results: V ktory den by ste chceli jazdit? | |||
Stvrtok | 9 | 28.13% | |
Piatok | 4 | 12.50% | |
Sobota | 8 | 25.00% | |
Nedela | 24 | 75.00% | |
Multiple Choice Poll. Voters: 32. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
26.7.2010 | #281 |
Member
|
M? jsi poslal hned po startu z 10. pozice na 17. (poslední) To jsi nezaregistroval?
Myslíš T1? Kdybych jí projela bez úhony, tak bys stejn? moc práce se mnou nem?l. D?kuju Zdenkovi v posledních kolech za parádní fair play souboje o 3. místo |
26.7.2010 | #282 | |
Member
|
Quote:
26.7.2010 | #283 |
Senior Member
|
Pozrel som si pár vecí z replayu a Popelko Zden?k, ten záver ste mali perfektný, vrátane kolízie a po?kania. :-)
Tož, neviem kde sa uvidíme nabudúce, zatia? v?aka všetkým za pretek aj za po?asie (jupí!).
26.7.2010 | #284 | |
Senior Member
|
Quote:
Ale dufam, ze mi odpustis, na starte 2 hodinoveho zavodu snad strata niekolkych miest nevadi (teda za predpokladu, ze nebolo nejake dalsie poskodenie).
26.7.2010 | #285 | |
Senior Member
|
Q: V kvalifikaci jsem zajel 7. ?as s tím, že jsem si vylepšil PB - takže spokojenost v té konkurenci.
Race: Závod pro m? za?al klidn?, prvních 40 minut bylo v pohod?, ale pak se na m? dotahoval Fast Jarda, ale když byl za mnou, tak zajel do box?. Já jsem jel do box? o kolo pozd?ji, ale kdybych m?l více paliva, tak bych mohl na trati z?stat ješt? déle. Po pit stopu jsem se vrátil p?ed Popelkou, která m? b?hem kola p?edjela, ale pak zajela do box?. Po odstoupení soupe?? jsem jezdil na 3. míst? a cca 45 minut p?ed cílem jsem za?al p?emýšlet, jak to dojedu (v tu dobu jsem m?l p?ed 4. Popelkou náskok kolem 16 sekund). To vedlo k tomu, že jsem p?edvedl krásný smyk, po kterém m? Popelka bez problém? p?edjela. Já si ale ?ekl, že o 3. místo ješt? budu bojovat. Popelky v?z byl mnohem rychlejší na rovinkách a na výjezdech ze zatá?ek, takže jsem zatá?ky projížd?l na samý hranici fyzikálních zákon? a n?kdy i za nimi. 2x jsem m?l p?knou krizovku p?i sjezdu na most, ale pokaždé jsem to ustál (a pokaždé jsem nesundal nohu z plynu). 5 minut p?ed cílem jsem se dostal na vytoužené 3. místo, ale Popelka m? na rovince minutu p?ed cílem p?edjela. T?zko ?íct, pro? byl její v?z o tolik rychlejší, nejsem si v?dom, že bych n?kde p?eto?il motor p?i pod?azování. V jedné zatá?ce jsem jí to tam ješt? cht?l poslat, ale místo toho jsem jí poslal do hodin a ve smyslu fair-play jsem na ni po?kal a nechal ji vrátit se na 3. místo. Do cíle jsem dojel na 4. míst? a byl jsem lehce zklamaný. Quote:
V záv?ru jsem vid?l rud? a došlo i na pár nadávek. Last edited by Zdenek CZE; 26.7.2010 at 01:28. |
|
26.7.2010 | #286 | |
Senior Member
|
Quote:
Ozaj, a opä? si zaslúžim bonusový bod za odjazdenie cool down lap - ke? mne sa to tak pá?i! Ma? to úspešne za sebou, máva? nadšeným divákom... ehm, asi idem radšej spa?. ;-)
26.7.2010 | #287 |
LFS Guru
|
hruza. Prisel jsem o osm minut pozde. Komp se sekal, protoze si instaloval aktualizace. Pak se vsichni rozhodli, ze mi zavolaji a kdyz uz se zdalo byt vsechno ok a ja se mohl zacit soustredit na jizdu, tak mi dosel benzin
Jinak, taky jsem myslel, ze se zacina kvaldou.
26.7.2010 | #288 | |||||
Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ale budiš ti odpušt?no Quote:
Ješt? jednou d?kuju za adrenalin ve?era a zvlášt? za projev fair play v posledním kole, to se cení Quote:
Jen je škoda, že ze 17 startujících dojelo jen 6 |
|||||
26.7.2010 | #289 |
Moderator
|
Popravd? jsem ani ne?ekal, že by na téhle trati mohlo dojet víc.
A proto každej, kdo dojel, si zaslouží:
|
|