8.1.2005 | #1 |
Administrator
|
Chtel bych zkusit pouzit Analyze for Speed ale chybej mi MESH soubory ktery musi byt v adresari SMX. Pry se to da stahnout nekde na lsf-files, ale to ted jaksi nejde. Pokud je nekdo ma, mohl by je please dat idealne do sekce Soubory at to je pristupny vsem? Dik
p.s.: pokud mate nejaky lepsi program v kterym analyzujete a porovnavate svoje jizdy tak poradde, ja stahl tohle, jiny neznam, zacinam s tim. |
8.1.2005 | #2 |
Administrator
|
SMX uz tam jsou a link je TADY
Tenhle softik je dobrej na porovnani dvou replayu a je dobre videt rozdilny stopy. Pokud chces neco z ceho vyctes nastaveni auta, tak pouzij F1PerfView je trosku slozitejsi, ale zato mas vsecky grafy co potrebujes pro radny nastaveni auta... Dalsi softiky na analyzovani uz potreba nejsou
9.1.2005 | #3 |
Administrator
|
Diky! Nastaveni auta si stahuju protoze do toho krome prevodovky moc nevidim ale porovnani replayu se velmi hodi..
Mozna se casem dopracuju i k tomu vlastnimu setupovani. EDIT: tak jsem nakonec nainstaloval i ten F1PerfView a je super, jsou tam videt dalsi udaje ktery me zajimaj. Ani mi neprijde nejaky slozity, protoze jsem kdysi paril GPx a tam podobny trochu mozna jednodussi analyzator byl primo soucasti hry a docela jsem to pouzival. Ted si jeste ty zjisteny nedostatky vzit k srdci a ridit se tim, to bude problem.. |
9.1.2005 | #4 |
Administrator
|
na co ale vubec nemuzu prijit, podle ceho nastavit geometrii kol, hlavne sklon. Precijen metoda pokus omyl neni zrovna to prave.
|
|