6.12.2009 | #121 |
Senior Member
|
Po?ujte, ve? Shift je celkom dobrá hra. :-) Pekne to vyzerá, autá sa chovajú celkom fajn aj ke? simulácia to nie je (pridám s jedným kolesom na tráve a pohoda), kariérny mód mi nedovolí skon?i? hru lebo vždy si poviem "ok, ešte jeden pretek", a na PS3 samozrejme žiadne technické problémy. Celkom pohoda.
|
17.3.2010 | #122 |
Newbie
|
no oproti starym je to proste pokrok to co me stve jsou treba zmeny fyziky, kdyz mas drift tak je ze silnice razem ledovka
|
28.11.2010 | #123 |
LFS Guru
|
Hot Puirsed 2 nahrano smazano. Nuda meskutecna. Opet krok o 10 let zpet. Sem zvedaveh na Shift2
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
28.11.2010 | #124 |
Senior Member
|
Souhlas. ?ekal jsem n?co novýho, ale po?ád to samý až na grafiku, která je o n?co lepší.
7.2.2011 | #125 |
Senior Member
|
Z diskusie o Shift 2:
http://www.sector.sk/novinka/58646/s...t3.htm#subjekt "Trapošiny ako rfactor alebo LFS nech sa niekde str?ia. Ani volant sa tam nedá poriadne nastavi?." "Potom tu niektorí brblú že shift ani zdaleka nie je simulátor ale za také simulátory ako je LFS by som nevysol ja ani euro" :-) Inak tá hra nevyzerá zle, ale ja do toho nejdem, hoci v rámci zábavy som celkom zvedavý na nový Dirt.
10.2.2011 | #126 |
Senior Member
|
preboha to na ake stranky chodis? medzi skolkarov? co ked nevie cracnut ,popripade si zapojit volant v neakom dobrom sime ,tak hned to je chobotina? LOL ako hlasky niektore dobre ,ale ma to vypovednu hodnotu 0
Inac ten napad s tymi motokarmi je dobry ,ale co tak napisat ,stretneme sa 19.3.2011 na slovakiaringu na trati ! Btw kto ma pride trochu povzbudit? (ps. 26.2 trebatice ) real life racing !!!!
24.2.2011 | #127 |
Member
|
http://www.youtube.com/watch?v=ozckT...layer_embedded že by druhej pokus o realizmus ?
"Faster, faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death." - Hunter S. Thompson Last edited by Mambo; 24.2.2011 at 21:10. |
24.2.2011 | #128 |
Senior Member
|
najhorsie natom je ,ze to ma daaaaaleko od realizmu ,tie auta sa pohybuju tak velmi umelo . bude to arkada ako svina ,ale jasne ,ze marketing to budem uhanat ako realizmus najlepsi na svete
25.2.2011 | #129 |
LFS Guru
|
jj souhlas marketing to zase bude vynášet do nebes ale bude to arkáda jak poleno
7.3.2011 | #130 |
Senior Member
|
Lol?
|
7.3.2011 | #131 | |
LFS Guru
|
Quote:
a som prekvapeny ze nie je moc presna ta nordschleife...som myslel ze uz je na svete nejaky model ktory je presnejsi |
|
8.3.2011 | #132 |
Senior Member
|
ako dobre som sa zasmial ,vsimli ste si ,ze chalan co to riadi ,tak ma superne nastavene mrtve zony? pekne mu to na rovinkach hadze
A presne som vedel kde vyleti. Ale je to borec taky kvalitny simulator hra s automatickou prevodovkou Volant na gulach , drzi to ako keby mal metlu v ruke akoze prepacte ,je toto normalne to prezentovat ako simulator? je to arkadova chujovina s dobrym marketingom . Aby isiel uplne nachuja stopu a ukazovalo mu tam ,ze ide dobru stopu ,,to rata asi ked nejde po trave Inac cakal som ,ze za neakych 7 bodov sa mu hodi hlaska ,ze combo a dobije sa mu tam nitro ok pobavilo ma to na dobru noc
12.4.2011 | #134 |
Senior Member
|
Recenzia Shift 2 od profikov:
http://www.virtualr.net/need-for-spe...leased-review/ Ja Shift 2 ma? nebudem (sta?í mi pre?íta? si v diskusii ako sa správa AI a aj tak ma to neláka), ale pobavilo že mal autor v recenzii pôvodne preklep "bitch black" namiesto "pitch black". :-D
13.4.2011 | #135 |
Member
|
Zkusil jsem a lituju toho jeste ted. Rozjeb.l jsem si styl jezdeni v LFS na dlouhou dobu a nemuzu se vratit zpet. Je to naprosto dementni ovladani. Auto plave, odezva od volantu je jako se spozdenim 0,5s a proste se to neda ovladat. Navic naprosto demetni ovladani v menu!!! Kdo nezazil neuveri. Potom pohled z oci ridice - No to je takova chujovina!!! Nez jsme prisel na to jak to vypnou - jde jen zmenou pohledu - tak jsem malem vyskocil z kuze. Proste jak se uz nekde psalo, pro fandy LFS to fakt neni!!! Tesim se na dalsi zavod FZR cupu. Zaplat panbuh za to
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|