6.7.2008 | #11 |
Senior Member
|
Ahoj
Tak som tu tiež!
S2 Licenciu mám od apríla, ale namal som na to ?as, až teraz po novom patchi Z som dva posledné skúsil ís? online... a bol pri tom skoro do rána. :-) Je to návykové "jak svi?a". Odjazdeného toho mám v rôznych hrách pomerne dos? (za asi 20 rokov), a LFS sa mi dos? zapá?ilo, aj ke? PC pod?a m?a na hry vhodné nie je - lenže LFS nie je hra, to je simulátor. :-) Bohužia? mám len notebookovú myšku z ktorej ma bolí ruka, volant nechcem. A okrem toho mi to ob?as asi tak na 4 sekundy v podstate zamrzne, neviem ?i vtedy skúša antivir ?aha? updaty alebo nie?o podobné... Tiež moje pripojenie nie je vhodné, je to mobilný internet (technológia Flash OFDM Flarion, slovenský T-Mobile), takže dos? pomalé pingy (najrýchlejší server v tejto chvíli ping 50), a hlavne _vypadáva_, síce len na sekundu alebo tak, ale to je samozrejme smrte?né... Zhoršilo sa to s najnovšími ovláda?mi, ako inak. Dnes v noci sa ma online pokúsili kickova?, asi som do niekoho narazil, ale nebolo to schválne - na tej myši ke? raz chytím balanc tak sa to snažím vyrovna?, neviem vlastne odhadnú? ani ako mám v tej chvíli nato?ený volant, tak lietam z boka na bok a nakoniec vyletím. :-) Ešte sa len u?ím. Skúšal som Antik a dovrchu servery, oboje sú asi nejaké demo, ak správne chápem tak sa tam dostane každý. Takže teraz som našiel toto fórum, ?aká ma dos? ?ítania, a chcem sa poobzera? po nejakom online hraní pre nás za?iato?níkov. LFS ruluje! :-) Edit: Tak som v inej diskusii našiel "nastav si LFS tak, abys m?l plyn a brzdu na klávesnici, zatá?ení myší, ?azení na tla?ítkách myši" - to je dobrý nápad, na myši ma bolela ruka z držania plynu na tla?ítku! "rozhodn? nejezdi z pohledu za autem, jak to máš na tom screenu, zvykni si rovnou na pohled z kokpitu" Toto je u m?a samozrejmá vec, poh?ad spoza auta som nikdy nepoužíval, absolútne nemám potom cit pre zákrutu a navyše to potom vyzerá všetko akési pomalé, žiaden pocit z rýchlosti. PS: A pá?i sa mi možnos? trúbenia a blikania svetlami. :-) Last edited by Substance242; 6.7.2008 at 21:03. Reason: ešte nie?o dodám |