23.6.2008 | #35 |
LFS Guru
|
Zavod...super, pocity ze zavodu...super, ostatni pocity...jsem docela rozhorcen.
Proc? Hned vysvetlim. Jak muzete videt z nasledujicich fotek, tak jsme se se Sparcem rozhodli k tomu, ze se opravdu budeme stridat v zavodni sedacce a ne jako trotlove klikat na nejaky T. Proste jsme si to chteli uzit a byt jako poradny team a ne jako team jednotivcu. Prvni co se nam stalo, kdyz jsme vsechno potrebne smontovali, tak nas pri vstupu na serveru osocili z toho, ze budeme mit vyhodu. Paneboze! Probudte se! Myslite si, ze to je vyhoda? Pri kazde vymene nam vypadly bzdici kolecka, ktera jsme byli koupit v obi 45minut pred startem. Vypadavali nam proto, ze v obi meli jenom s prumerem 6mm a na zidli bylo 8mm. Plyne z toho to, ze vymena byla o poznani tezsi nez ta virtualni. Clovek se musel ze sedacky zvednout, uhnout, kolega si musel sednou a nastavit si vysku zidle a vzdalenost od pedalu. Pri tomhle ukonu jsme vetsinou zjistili, ze nam chybi kolecko, takze kopilot musel jednou rukou zvednou zivyho clovek s zidli a kolecko nasadit. Tot k endu. Ted nazor, ke kteremu posledni dobou dospivam. Cim dal tim dele jsem v LFS komunite, tak tim vice mam pocit, ze vetsina lfsaru je jenom banda infantilnich egomaniaku, kteri se jenom staraji o to jestli nahodou ten druhej ma lepsi podminky. Proste mi pripada, ze jako skoro jediny se snazim o poradny zazitek a o co nejrealnejsi prostredi a nakonec na tom jenom prodelam stejne tak lidi co maji hacko atp. Jak je to sakra mozny?! Vzdyt to hraju proto, ze na zavodeni nemam a vzdycky jsem se domnival, ze vy jste na tom podobne. Proc jsem jedinej, kdo da fotky z pripravy na zavod? Proc se snazim organizovat lfs srazy? Proc vam davam vedet o motokarovych zavodech? Neni to proto, aby na moji andresu smerovaly sarkasticky poznamky typu: O sraz jsem se uz pokouseli a nikdo by na nej neprisel, tak se na to vykasli. Tak nam ty motkary zaplat a dovez nas tam. Je to proto, ze se snazim neco delat pro lfs komunitu a misto toho me pomalu kazdej zjebe. Dalsi poznamka. Mel jsem pocit, ze diskuze je o tom, aby se diskutovalo a kdyz diskutujeme o tom jak vznikly ty ktere zkratky (GTO,GTi atd.) a co vlastne znamenaji, tak zase prijde nekdo, kdo nas zjebe, ze jsme troubove a neumime se podivat do wiki. Myslite si ze nejakej trouba se na to jen tak podiva? Ne! A proto jsme to vlakno vytvorili, abychom lfs komunitu vzdalavali a kdyz ji nebudeme vzdelavat v oblasti motorsportu, tak k nam budou konvertovat lidi na urovni NFS kteri jenom vedi, ze kdyz seslapnu plyn tak se auto rozjede. Do ted cekam, jestli se nekdo ozve na moje poznatky z wtcc, kde jsem utrousil vetu ....jak se asi bude jmenovat heel'n'toe u Zanardiho. Mozna na to nikdo neodpovedel proto, ze nikdo nevi, bud co to heelntoe je, nebo nevi kdo je Zanardi. A jsme zase u toho. Tohle je diskuze. Kdyz neco nevim, tak se na to zeptam. Proc se lidi neptaj protoze se projevi, ze to nevi a tech par lidi, co to vedi tyhle zvidavy jedince jenom zbuzerujou. Pred nedavnem jsem resil FF a po opetovnem procteni vlakna jsem si vsimnul ze Pablo uz jednou odpovidal na uplne stejnou otazku jako jsem polozil ja. Misto toho, aby me zjebal tak mi dal opet link na navod. Tohohle si strasne cenim, protoze takhle by to melo byt. Tot asi vse k mym pocit k lfsarum. Sparco planuje napsat nejaky report, tak si pockejte, protoze bude dosahovet stejne kvality jako jeho predchozi clanky o formulich, cossie apod.