Quote:
Originally Posted by zipper
Ale co už. JENDAN chce smyslupné odpov?di na jeho otázky, dobrá tedy:
1. za sebe - nemám fo?ák
2.-3. nevím, do duše ti prost? nevidím
|
2) abych si s vami nazivo pokecal, protoze v diskuzi nemuzes reagovat okamzite a nez neco napises, tak si to promyslis. Taky jeste abych vas poznal. Chtel jsem proste videt napr. Chaose, ktery do tohohle vlozil, co mohl.
3) Abych vas zapojil do opravdoveho zavodeni.
Quote:
A te? vážn?, jen namátkou na v?ci, co si vzpomenu. Ne každý má možnost doma si postavit kokpit a ne každý má tu chu?, to se tu rozebralo... Co se tý?e Zanardiho. Kdo nesleduje WTCC, tak o n?m prsot? v?d?t nemusí. Asi jako ty nebudeš znát jména z oboru, kterým se zabývám já, že. A co se tý?e tvé otázky na heel'n'toe, souhlasím s Jetem, že je dost debilní.
|
Nevim co je na ni debilni. Ja ho silene obdivuju, ze se po roce a pul dokazal vratit do kokpitu a odjet si svych zbyvajicich 13 kol na ovalu. Me by proste zajimalo, jak to dela, protoze si to nedokazu predstavit.
Osobne si myslim, ze by se tehle otazce zasmal, protoze lidi jako on, kteri prekonali ohrozeni zivota a vratili zpet do spolecnosti takovy proste jsou, ze si delaji srandu ze svych hendikepu. Znam jich na to dost. Zvlastni kuze to vim taky, kdyz mi rekli, ze nebudu chodit, tak jsem hned pronesl aspon budu jezdit na necem co ma nahon na zadek
Quote:
Co se tý?e LFS jako sim vs hra. Simulátory jsou v mých o?ích prost? úzká skupina her. Pro? hra? Protože to lidi hrajou (nebo používáš jinej výraz pro sezení u LFS? simulujou?) pro zábavu (drtivá v?tšina). btw ani nevíš, jak rád bych já jezdil s há?kem a spojkou. Jenže prost? na G25 nemám (nebo nechci utrácet) a na tvorbu vlastních se necítím. Aspo? tedy ?adím na sekven?ce bokem (DFP) a ne pod volantem.
|
jo dobre prohral jsem. Docela me mrzi, ze je to pro vas pouha hra. Hry ja moc nehraju, takze se na to asi za chvili vykaslu.
Quote:
K poznámce, že bys neodmaturoval, kdyby sis po?ídil LFS d?ív... To myslíš vážn?? Protože jestli jo, n?co je špatn?. Myslím, že tu je hodn? lidí, co m?li LFS p?ed maturou a problém nebyl.
|
promin? co je spatne? ze davam prednost vzdelani?
Btw. Nevim jestli jsi cetl stanovy NNO, ale mam pocit, ze tam je receno neco o vzdelani a urazeni.
Quote:
Snad se v život? nau?íš rozeznat, kdy je co d?ležité.
|
nevim na co tim narazis? Chapu to tak, ze by bylo dulezitejsi mit o pul roku driv LFS.
Quote:
EDIT: a k t?m topic?m, o kterých jsi mluvil. Zrovna ty, které jste vy dva založili mi zrovna dvakrát zajímavé/p?ínosné nep?išli. Jo, když se tu kdysi dávno na n?kolik stran rozepisovala teorie o vztahu výkonu/krou?áku/p?evod?, to bylo zajímav?jší.
|
Vis aspon jsme se o neco snazili a cist jsi to nemusel. Nikdo ti to nenuti.
Zase je tohle post typu. Proc se teda snazite, kdyz to stoji za ho*no
EDIT: proste jsem cekal od lfsaru mnohem vic. Napriklad, ze se budou zabyvat necim jinym nez jenom "hranim". Myslel jsem si, ze tady budou lidi, kteri se budou snazit ostatni zapojovat do realneho zavodeni. Misto toho je to naopak. Delam to ja a jeste se setkavam s odporem.
Mozna ze uz chapu lidi, co tu jsou zaregistrovani 3 roky a maji 60postu. Asi pochopili ze vetsina z vas je jenom banda tla?men? ne prilis se lisicich od paranu CS.