Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Buggyra Zero Mileage GTCUP

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10.1.2008   #11
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by BooM View Post
jo sonyku, diky.. a kazda divize ma svyho viteze tak nejak jsem si to myslel diky.. jen mi jeste nejde do hlavy jak to je pak se zaverecnym poradim, kdyz treba nekdy pojedu v treti divizi, a nekdy zase v ctvrte fakt se omlouvam ze se tu ptam jak vul, ale nejak se to dozvedet musim, nemam rad moment prekvapeni .. pac podle toho jak jsem to pochopil, se to deli do tech divizi pred kazdym zavodem podle hotlapu
pokud v prvni a druhe divizi pojede 25 jezdcu a ty dojedes treti v div 3 budes 53. pokud div 3 vyhrajes tak diky bonusovyejm bodum tusim se posunes na 49 misto asi.

kdyz prvni zavod odstartuje 70 jezdcu tak prvni v div 1 bude mit 69 bodu plus bonus dalsi jezdci budou mit 68 a pak po jedno dolu plus bonusy za vyhrane divize

snad pochopis :-)

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote

Posting Rules